Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ο Ερμής στον Υδροχόο και τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο


Ο Ερμής στον Υδροχόο μπαίνει σήμερα στις 19.1.2013 και θα μείνει μέχρι και 5.2.2013.
               Ο Ερμής στον Υδροχόο και τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο



Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της επαφής. Στον Υδροχόο θεωρείται πολύ καλή θέση και θα προωθηθεί η αλήθεια μαζί με την αυθεντικότητα και την αντικειμενικότητα. Ευνοούνται οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
aries
Θα αντιληφθείτε πιο εύκολα νέες ιδέες γιατί θα γίνετε πιο διαισθητικοί αλλά και οραματιστές μια νέας κατάστασης. Θα δραστηριοποιηθείτε με θέματα ομάδας και θα μοιραστείτε με φίλους κοινά οράματα και στόχους. Το ενδιαφέρον σας για ένα Λιοντάρι μπορεί να αυξηθεί και ίσως ένας φίλος βοηθήσει σε αυτό. Θα έχετε πάντως περισσότερες ευκαιρίες στα οικονομικά σας γιατί με μεγαλύτερη ευκολία θα προωθήσετε αυτό που κάνετε αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Είναι μια περίοδος που αναγκαστικά θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο αντικειμενικοί αλλά και ιδεολόγοι. Μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστείτε για να περάσετε τις ιδέες σας στον χώρο που εργάζεστε. Γενικά θα υπάρχει μια τάση να είστε πιο ανεξάρτητοι αλλά και εξωστρεφείς με τους γύρω σας. Πιθανό μοίρασμα ιδεών και πρακτικών εφαρμογών να σας ενοχλήσει γιατί έχετε πάντα μέσα σας το θέμα της κτητικότητας. Χρειάζεται όμως τώρα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να μην παραμένετε σε παλιές τεχνικές και ιδεολογίες.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
 Πολύ καλή περίοδος για σας αφού είναι η εποχή που θα κάνετε τελικά κάποια πράγματα που περιμένατε εδώ και καιρό. Κυρίως θα έχετε μια καλή επαφή με το εξωτερικό και ίσως τώρα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να τελειώσετε και ένα κομμάτι σπουδών που ίσως να το είχατε αφήσει. Η θετική παρουσία ενός Υδροχόου μπορεί να σας βοηθήσει και να κάνετε ένα δημιουργικό άλμα κυρίως μέσα σε μια δουλειά. Καλή επαφή με αδέλφια ή συγγενικά σας πρόσωπα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα βελτιωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Μπορεί να γίνετε περισσότερο διαισθητικοί και να σας έλκουν μεταφυσικά θέματα. Μπορεί να σας ανατεθεί η διαχείριση εργασιών είτε οικονομικών είτε άλλων θεμάτων. Πάντως θα βγει μια ικανότητά σας από εκεί αρκεί να δεχτείτε να είστε πιο λογικοί και αντικειμενικοί. Υπαρξιακά θέματα ή θανάτου μπορεί να σας απασχολήσουν και μερικοί από εσάς θα αναζητήσετε την αλλαγή σας μέσα από αυτογνωσία ή επαφή με συμβουλευτικές υπηρεσίες όπως ψυχολόγος, κοινωνιολόγος κλπ. Επίσης τα θέματα κληρονομιάς ή ασφάλειας μπορεί να σας απασχολήσουν και να τα διαχειριστείτε αναλόγως.

ΛΕΩΝ
leo
Θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας γιατί θα έχετε επιτακτική ανάγκη να υπάρχει ειλικρίνεια αλλά και μια καλυτέρευση στην επικοινωνία σας. Επειδή θα έχετε την ικανότητα να δείτε και τις δυο πλευρές του θέματος μπορεί να παίξετε τον ρόλο του συμβούλου σε κάποια άτομα. Αυτές τις ημέρες θα αναζητήσετε περισσότερο πνευματική επαφή παρά συναισθηματική και θα επιδοθείτε σε δημόσιες σχέσεις και σε επαφές που θα σας ανοίξουν περισσότερο τις συνεργασίες και τις δουλειές σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να περάσετε αυτές τις ημέρες μια τάση καχυποψίας και ίσως να σας μπλοκάρει σε κάποιες επαφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Θα αλλάξουν για λίγο οι συνθήκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο συστηματικοί για κάποια πρακτικά θέματα. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε νέες μεθόδους οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Το διαιτολόγιο σας καλό είναι να αλλάξει και να χρησιμοποιήσετε ακόμα και εναλλακτικούς τρόπους για να θεραπεύσετε ένα χρόνιο πρόβλημά σας. Σίγουρα θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον τρόπο σκέψης σας γιατί η σκέψη συνδέεται πάντα με ψυχοσωματικά θέματα οπότε αν αλλάξετε πεποιθήσεις θα έχετε και θεραπεία. Ένας Υδροχόος θα σας επηρεάσει άμεσα.

ΖΥΓΟΣ
libra
Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας αφού θα έχετε δημιουργική σκέψη και γενικά εύνοια στην ερωτική σας ζωή. Τουλάχιστον θα έχετε μεγάλες επιδιώξεις σε θέματα καλλιτεχνικά η γενικά όσα σας βγάζουν στην επιφάνεια την δημιουργική σας πλευρά. Το θέμα ενός παιδιού θα σας δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση και μπορεί να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που είχατε απόσταση. Επειδή θα χειρίζεστε πιο εύκολα το επικοινωνιακό σας κομμάτι θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε επί τάπητος κάποιες διαφορές που είχατε με μια ερωτική σχέση και σίγουρα θα αποδείξετε περίτρανα το δίκιο σας. Καλή εποχή για ρίσκο αν βέβαια συνηγορούν και άλλοι παράγοντες.
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο τουλάχιστον μέχρι και στις 23.1 θα νιώσετε ότι είστε κάπως απομονωμένοι ή θα θέλατε οι συνθήκες να είναι πιο ιδανικές τουλάχιστον μέσα στο σπίτι σας. Από την άλλη θα έχετε ισχυρή επίγνωση των οικογενειακών υποθέσεων και αναγκών. Ίσως σας απασχολήσουν υποθέσεις με ακίνητα σε συνδυασμό με τα αδέλφια σας. Θα χρειαστεί να απομονώσετε τα έντονα συναισθήματά σας και να βάλετε την λογική σας εκεί που θα χρειαστεί για να ξεπεράσετε κάποια θέματα. Επίσης μπορεί να πάρετε απόφαση να δουλεύετε μέσα στο σπίτι σας ή να βελτιώσετε τον χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας αφού θα κερδίσετε χρήματα είτε από μια συνεργασία που βρίσκετε στα σκαριά είτε από εκδόσεις είτε από μια επιστημονική έρευνα ή οτιδήποτε άλλη. Θα επικοινωνήσετε με τους γύρω σας με ένα ενεργό τρόπο ο οποίος και εσάς θα βοηθήσει γιατί θα εξελίξει το επίπεδο των επαφών σας και τους γύρω σας. Οι υποθέσεις αδελφών ή συγγενών θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για σας. Για ένα θέμα που σας απασχολεί μπορεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις και η σκέψη σας να είναι πολύ ορθή και ακριβής. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια θα σας πηγαίνουν πολύ αυτή την εποχή και μπορεί να τεθεί θέμα και για ένα αμάξι.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn
Θα δώσετε μεγαλύτερη αξία σε πράγματα που πιστεύετε ότι θα σας δώσουν πρακτικά αποτελέσματα. Μπορεί να ασπαστείτε μια νέα θεωρία η οποία θα χρειαστεί να την βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Θα προσανατολιστείτε έντονα προς τα χρήματα αλλά και τις επιχειρήσεις. Θα πάρετε αποφάσεις για τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας και ίσως να γίνετε απόλυτα λογικοί αλλά και εφευρετικοί με τα έξοδά σας ή τις ανάγκες σας. Πάνω σε αυτό το θέμα θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και άνετοι γιατί θα νιώσετε ότι θα τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Ο Ερμής στο ζώδιο σας σίγουρα θα σας φέρει μεγαλύτερες εμπνεύσεις αλλά και ιδέες που μπορεί να σας φέρουν χρήματα ή κάποιες συνεργασίες οι οποίες θα είναι κομμένες και ραμμένες για τα μέτρα σας. Σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη ευφράδεια και θα πείτε πιο εύκολα αυτό που σκέφτεστε. Θα εκφράσετε τον εαυτό σας πιο εύκολα και θα κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα με άτομα που σας εκφράζουν. Κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις θα τις προσεγγίσετε πολύ λογικά και αυτό θα σας βοηθήσει.
  
ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Θα αναλύσετε πιο εύκολα τα προβλήματα τα δικά σας αλλά και των άλλων ανθρώπων που είναι δίπλα σας. Θα βάλετε την λογική αλλά θα χρειαστεί να μείνετε στην απομόνωση για να βελτιώσετε κάποια πράγματα. Σίγουρα θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και δεν θα ανακοινώσετε τα σχέδια σας γιατί είτε δεν θα εμπιστεύεστε είτε θέλετε να κάνετε κάτι και αν το ολοκληρώσετε να το ανακοινώσετε. Η μυστική επικοινωνία με ένα Λιοντάρι θα σας δώσει την άνεση να ξανακερδίσετε τον χαμένο χρόνο αλλά και να κρίνετε πιο καθαρά πλέον αυτή την σχέση. Η φαντασία σας θα είναι δυνατή αλλά και θέματα ψυχολογίας θα σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ.
Μπέλλα Κυδωνάκη

Αλέκος Χρυσοπούλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα