Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Είναι η Μουσική καλύτερη από το σεξ;

                                    μουσική σεξ

Το τραγούδι Bohemian Rhapsody των Queenθεωρείται πλέον και επίσημα ως το πιο δημοφιλές από σειρά τραγουδιών τα οποία άντρες και γυναίκες θεωρούν ....καλύτερα από το σεξ!

Πρόσφατη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία έδειξε πως πάνω από το 40% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι αρκετά κομμάτια είναι πιο απολαυστικά από το οριζόντιο μάμπο.

Στο τοπ 20 πάντως των τραγουδιών, εμφανίστηκαν και τα Sex on Fire των Kings of Leon αλλά και το Living Prayer του Bon Jovi. 



Ο καθηγητής ψυχομουσικολογίας του Πανεπιστημίου του Γκόλντσμιθς στο ΛονδίνοΝτάνιελ Μούλενσίφεν (Daniel Mullensiefen)δίνει τη δικιά του εξήγηση για το ενδιαφέρον αυτό φαινόμενο: "από νευροανατομική άποψη γνωρίζουμε πλέον ότι η μουσική διαγείρει σχεδόν πανομοιότυπα κέντρα απόλαυσης στον εγκέφαλο όπως το φαγητό, τα ναρκωτικά και το σεξ".

"Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως το νο. 3 πιο δημοφιλές κομμάτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του σεξ είναι το ...Μπολερό του Μ. Ραβέλ" συνεχίζει ο Μούλενσιφεν.

 Τοπ 5 καλυτεραπτοσεξ-ο-τράγουδα  με σειρά προτεραιότητας:

1. Queen - Bohemian Rhapsody
2. Kings of Leon - Sex on Fire
3. Robie Williams - Angels
4. Meatloaf - Bat Out of Hell
5. Bon Jovi - Living on a Prayer

Την επόμενη φορά λοιπόν που το αγόρι (ή το κορίτσι σας) βρίσκεται κλειδωμένο στο δωμάτιό του έχοντας στη διαπασών εκείνον το δίσκο των Queen, να ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην σεξουαλική σας ζωή!




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα