Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Διώξτε την αρνητική ενέργεια από το χώρο σας και απο πάνω σας !

                                          

Δεν είμαστε παρα αποτέλεσμα ενέργειας και φωτός όπως θέλετε πείτε το. Μια σειρα βιοχημικών αντιδράσεων είμαστε και μια σειρά "ανταλλαγών" ενέργειας με το περιβάλλον και τους γύρω μας.
Ζουμε ανταλλάσοντας ενέργειες με το περιβάλλον και με τους γύρω μας.
Κάποιοι απο μας όμως χρειαζόμαστε "ενεργειακές ασπίδες." Οι ασπίδες αυτές έχουν ως στόχο την προστασία του ατόμου ως υλικής αλλά και ως ενεργειακής - πνευματικής υπόσταση. Επειδή είμαστε συσσωρευμένη ενέργεια η οποία συνεχώς επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον και από τα πάντα γύρω μας είναι καλό να γνωρίζουμε και να μπορούμε να επιλέγουμε κάποιες φορές ποιές επιρροές θέλουμε να δεχτούμε αλλά και ποιές θέλουμε να δώσουμε.



Βέβαια οφείλω να πω ότι η ενεργειακή προστασία αφορά ένα αρχικό στάδιο, γιατί από κάποια στιγμή και έπειτα ο άνθρωπος φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν χρειάζεται πλέον να έχει καμιά προστασία, γιατί η αύρα του είναι τόσο συμπαγής και σταθερή ώστε μπορεί να λαμβάνει μόνο αυτά που θέλει και να δίνει αυτά που θέλει.
Και σε ένα ακόμα πιο υψηλό επίπεδο ο άνθρωπος απλά δέχεται να γίνει έρμαιο όλων των επιρροών διότι κατανοεί οτι μέσα από κάθε πληροφορία μαθαίνει και εξελίσσεται περισσότερο και άρα παραδίδεται στο περιβάλλον και στην συνέχεια παραδίδεται στην Γη ώστε να μετουσιώσει όλες τις χαμηλά κραδασμικές πληροφορίες σε φως.
Ωστόσο επειδή αναφερόμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, εμείς ας μείνουμε στο επίπεδο της συντριπτικής πλειοψηφίας του πλανήτη μας.

Ετσι δεν ειμαστε παρα "ερμαια" θετικής και αρνητικής ενέργειας.
Συνήθως λαμβάνουμε οτι εκπέμπουμε. Εκπέμπουμε θετικά δεχόμαστε θετική ενέργεια ή αν θελετε ελκύουμε θετική ενέργεια. Ομως ο αρνητισμός ειναι πολύ πιο δυνατός και επηρεάζει πιο γρήγορα και πιο εύκολα οτιδήποτε γύρω μας. Ενα απλο παράδειγμα φανταστείτε οτι ολο αυτο μοιάζει με το πως ανακατεύει τα χρώματα στην παλέτα ο ζωγράφος, αρκεί ελάχιστο μαύρο για να μετατραπεί το λευκό μας σε γκρίζο.

Κάπως έτσι λειτουργει και η ενέργεια γύρω μας.

O ενεργειακός καθαρισμός ενός χώρου δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση, γιατί τις περισσότερες φορές ένας χώρος φορτίζεται με την αρνητική ενέργεια που εμείς οι ίδιοι κουβαλάμε σε αυτόν. Ένας άνθρωπος που «φέρνει» στο σπίτι του όλη την κούραση, την γκρίνια και την ταλαιπωρία που υφίσταται καθημερινά στο χώρο της δουλειάς του και όχι μόνο, δεν πρέπει να αναρωτιέται γιατί η ατμόσφαιρα στο σπίτι του είναι βαριά, ούτε γιατί βρίσκεται διαρκώς σε ένταση.

Kαθαρίζοντας ενεργειακά το χώρο όπου ζει κανείς, η ροή της ενέργειας γίνεται περισσότερο αρμονική, η αντίσταση απέναντι στις κακές σκέψεις και τα δυσάρεστα συμβάντα ισχυροποιείται και ο άνθρωπος που κατοικεί στο χώρο αυτό γίνεται σταδιακά πιο δυνατός, με αποτέλεσμα να συμβάλλει και ο ίδιος στην αρμονική ροή της ενέργειας στο χώρο του.

Η άνοιξη ειναι μια κατάλληλη εποχη για να ξεφορτωθούμε οτιδήποτε μας εχει φορτώσει ο "βαρύς χειμώνας".

Tο πρώτο βήμα για να καθαρίσουμε ενεργειακά ένα σπίτι είναι... να το καθαρίσουμε!
Οσο κι αν αυτό ακουγεται τετριμένο. H σκόνη, η βρομιά και η αταξία δεν είναι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας. Kαλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε ήπια καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον. Σημαντικός παραγοντας επίσης ειναι και ο καλος και επαρκής αερισμός του σπιτιού.
Aκόμα και τώρα το χειμώνα, τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες πρέπει να ανοίγουν για να αναζωογονείται ο αέρας στο εσωτερικό του σπιτιού. Πρέπει, να αφήνουμε τον ήλιο να διεισδύει στα δωμάτια και να μην τα κρατάμε κλειστά και σκοτεινά.
Εκτός απο το σπίτι μας θα πρέπει να αδειάσουμε τις ντουλάπες, τις αποθήκες μας και τα υπογεια μας. Καθε τι άσχημα φορτισμένο πρέπει να το ξεφορτωθούμε. Ντουλάπες παραγεμισμένες με ρούχα και αντικειμενα που δεν χρησιμοποιούμε πρέπει να τις αδειάζουμε να τις καθαρίζουμε και να τις τακτοποιούμε.
Οι αποθήκες συνήθως ειναι οι χώροι που λειτουργουν ως το υποσυνειδητό μας. Κρύβουμε πραγματα, αποθηκεύουμε και ύστερα τα ξεχνάμε. Ομως εκεινα υπάρχουν εκει και μας "τραβάνε" πίσω. Απ΄ολα αυτα θα πρέπει να απαλλαγούμε. Δεν πρέπει να κρατάμε κλειστούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα και μαλιστα σκοτεινούς. Η ενέργεια πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερη παντού και να ανανεώνεται.

Ο ενεργειακός καθαρισμός

Aλάτι. Aυτή η «συνταγή» που έχει τις ρίζες της στο "βάπτισμα" βασίζεται σε θαλασσινό αλάτι που δεν έχει υποστεί χημική λεύκανση -χονδρό ή ψιλό δεν έχει σημασία- στον καθαρισμό στην ουσία των ιδιων μας.
Κάποτε η βάπτιση γινοταν εντός υδάτων που ανανεώνονταν, φρέσκων και "νέων" νερών δηλαδή ζωντανών στην ουσία, σε θάλασσες και ποτάμια.
Το αλάτι ειναι το απόσταγμα του Θαλασσινού νερού. Οταν δεν μπορεις να ξεπλύνεις το σπίτι σου με θαλασσινό νερό, μπορεις να το καθαρίσεις πολύ εύκολα με αλάτι.

Παλιότερα τέτοια εποχή όταν έβγαινες στα χωρια της επαρχίας έβλεπες λευκοντυμένα πεζούλια και δρομάκια, ακόμα και τα σπίτια ασβεστώνονταν. Κάτι που ισχύει ακόμα και σήμερα στα νησια μας.
Στα δέντρα των χωραφιών μια σύνθεση με ασβέστη και γαλαζόπετρα χρησιμοποιειται ακόμα και σήμερα για την απολύμανση και των καθαρισμό των ριζων των καρποφόρων δέντρων.

Ετσι ακόμα και ενα φρεσκάρισμα του χωρου στην ουσια λειτουργει ως καθαρισμός και ανανέωση και αποτροπή.

Καθαρισμος ακομα και του χώρου μπορει να γίνει και με το κάψιμο λιβανιών, βοτάνων, μπαχαρικών και αιθέριων ελαίων.
Χρησιμοποιήστε κοινό λιβάνι: τοποθετήστε λίγη ποσότητα του μείγματος πάνω σε αναμμένο καρβουνάκι και "καθαρίστε" τους χώρους σας. Μπορειτε να χρησιμοποιείσετε και αγιασμο για οσους κρατούν αγιασμό απο τον εορτασμό των θεοφανείων. Ακομα μπορειτε να καθαρίσετε το χώρο σας με τελετές αγιασμού ή ευχελαίου κλπ.

Η ενέργεια στο χώρο μας τώρα ανανεώνεται απλά και με τη καύση αρωματικών στικ.

Πολλές φορές η καθημερινότητα με τα προβλήματα της μας φορτίζουν κι αυτα με αρνητική ενέργεια. Αυτή την ενέργεια την μεταφέρουμε στο χώρο μας και μαζί με τα προβλήματα νοιώθουμε τον χώρο να μας πνίγει.

Για να καθαρίσουμε την αρνητική ενέργεια από πάνω μας, καλό είναι να κάνουμε ένα μπάνιο γεμίζοντας την μπανιέρα με νερό στο οποίο να βάλουμε αρωματικά άλατα και να ρίξουμε και λίγες σταγόνες από κάποιο αιθέριο έλαιο από φασκόμηλο ή κάποιο λουλούδι.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καθαρίσετε το χώρο με τη βοήθεια των ήχων, καθώς υποστηρίζεται πως συγκεκριμένες συχνότητες έχουν την ιδιότητα να παράγουν δονήσεις που «κουρδίζουν», συντονίζουν δηλαδή το χώρο.

Προσθέστε ένα "μελωδό". Kατασκευασμένα από γυαλί ή μέταλλο, τα «παιχνίδια των ανέμων», όπως συνηθίζεται να τα λένε, πιστεύεται πως δεν επιτρέπουν στην ενέργεια να «λιμνάζει». Kαθώς οι μελωδοί χρειάζονται τη δύναμη του αέρα για να κινηθούν, όταν τους τοποθετούμε σε εσωτερικούς χώρους, φροντίζουμε να τους κινούμε συχνά. Kαλύτερα σημεία τοποθέτησης θεωρούνται οι γωνίες και τα δοκάρια.


Μια σύνθεση απο κρυστάλλους μπορει να λειτουργήσει επίσης αποτρεπτικά. Eπιλέξτε τρία είδη κρυστάλλων, κατά προτίμηση λευκό χαλαζία, ροζ χαλαζία και αμέθυστο - θεωρείται πως τα τρία αυτά είδη «συνεργάζονται» άριστα. Oι κρύσταλλοι πρέπει να τοποθετούνται με κατεύθυνση προς το Nότο, όλοι μαζί ή χωριστά. Eκτός από το λευκό χαλαζία, που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός κρύσταλλος, η μαύρη τουρμαλίνα και σε μικρότερο βαθμό ο μαύρος αχάτης θεωρούνται οι πλέον κατάλληλοι κρύσταλλοι για τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα