Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Η Αφύπνιση (Μαξ Ίγκαν : The Awakening)





Ένα ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ παραγωγή του Max Igan, καλύπτοντας αμφιλεγόμενα θέματα και σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Ο Max Igan (ψευδώνυμο) είναι ένας Αυστραλός ερευνητής/ ακτιβιστής/ συγγραφέας. 
Από τον συγγραφέα Max Igan: 

Σε αυτή την ταινία προσπάθησα να σας εξηγήσω, την πραγματική δομή αυτής της πραγματικότητας, τη φύση της ενέργειας και του φωτός και του ήχου που συνθέτουν όλο το σύμπαν και τους πάντες και τα πάντα που περιέχονται σε αυτό. Έχω προσπαθήσει να σας δείξω ότι αυτή η κατανόηση υποστηρίζεται τόσο από αρχαίες παραδόσεις, αλλά και από τη σύγχρονη επιστήμη.



 Θα σας πω και πάλι τώρα πως το μόνο που πραγματικά υπάρχει σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη πραγματικότητα είναι η αγνή συνειδητή ενέργεια. Αυτό είναι αληθινά όλο που υπάρχει και αυτή η ενέργεια είναι κατασκευασμένη από αγνή είναι απεριόριστη αγάπη. Φέρνω αυτό το μήνυμα σε εσάς τώρα διότι είναι σημαντικό να το λάβετε.
 Η Γη και όλα που ζουν σ 'αυτήν πρόκειται να υποβληθούν σε κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές, αλλά αυτές οι αλλαγές δεν είναι τίποτα να φοβάται κανείς επειδή όταν αποκτήσεται μια σαφή κατανόηση του τι είναι η πραγματικότητα αληθινά. όταν λάβετε τη γνώση του πώς η αληθινή ουσία του σύμπαντος λειτουργεί πραγματικά. 

Όταν συνειδητοποιήσεται τη σύνδεσή σας με όλοι την ανθρωπότητα και με όλα τα πράγματα και ακολουθήσετε το μονοπάτι του ενός συμπαντικού νόμου, τότε τι υπάρχει να φοβηθείτε; Τι υπάρχει να μισήσετε; Τι υπάρχει να κρίνετε;

Κατανοήστε ότι η ζωή που ζούμε μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα είναι ένα παιχνίδι ελεύθερης βούλησης που παίζεται από μοναδική συνειδητότητα ​​της οποίας είμαστε όλοι απλώς συχνότητες. Συντονιστείτε σε αυτό το χώρο πίσω από τα μάτια σας. 
Συνειδητοποιήστε ότι για να τα καταφέρεται να περάσετε μέσα από τις επερχόμενες αλλαγές, το μόνο που πραγματικά χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε μέσα στην καρδιά σας. 
Να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα που πραγματικά υπάρχουν μέσα σε αυτή την πραγματικότητα είναι ενέργεια που αποτελείται από τίποτα περισσότερο από αγνή και απεριόριστη αγάπη. Αγκαλιάστε το, γίνεται αυτό, επειδή αυτό είναι από τι είστε κατασκευασμένοι. 



ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα