Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Σε ηφαιστειακό και σεισμικό κλοιό ο Ειρηνικός ωκεανός




Σε ηφαιστειακό και σεισμικό κλοιό ο Ειρηνικός ωκεανός τις τελευταίες ημέρες και ώρες μετά και την έκρηξη του ηφαιστείου της χερσονήσου Καμτσάτκα (1).
 Το "Επίπεδο Τολμπάτσικ" όπως είναι γνωστό το ηφαίστειο στην χερσόνησο, ενεργοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου έπειτα από 36 χρόνια λήθαργου. 
 Σήμερα πέρασε στην ενεργό δράση εκτοξεύοντας τέφρα σε ύψος έως και....
4 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το ύψος της στήλης υδρατμών, αερίων και τέφρας φθάνει έως τα 1,8 χιλιόμετρα. Πάνω από τη λάβα που ρέει παρατηρείται λάμψη από την πυράκτωση.  


 Για την έκρηξη στο γιγαντιαίο ηφαίστειο αποδόθηκε σήμερα και "πορτοκαλί" συναγερμός για τις αερομεταφορές, που σημαίνει ότι πιθανώς υπάρχει κίνδυνος για τις πτήσεις της τοπικής αεροπορίας στην περιοχή της έκρηξης.  
 Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται οι παρακείμενες κατοικημένες περιοχές. Οι διασώστες όμως έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου για να μην επιτρέψουν να πλησιάσουν στην ενεργό ζώνη της έκρηξης του ηφαιστείου φανατικοί φίλοι των έντονων συγκινήσεων των ηφαιστειακών εκρήξεων. 
 Την ίδια ώρα στην Β. Ιαπωνία (6) συνεχίζονται οι δονήσεις μετά την δόνηση των 7.3 και το τσουνάμι ενός περίπου μέτρου που είχε ως αποτέλεσμα. 
 Στις Φιλιππίνες το ηφαίστειο Παγκάν στα νησιά Μαριάννα είναι σε πλήρη δραστηριότητα(2),  στη  Χαβάη το ηφαίστειο Κιλαουέα βρίσκετε σε ενεργό κατάσταση(4), και το ηφαίστειο Κλίβελαντ στην Αλάσκα των ΗΠΑ(3) εκλύει καπνό εδώ και ημέρες. 
 Και φυσικά όλοι φοβούνται να μην ξυπνήσει το τέρας του Εθνικού Πάρκου Yellowstone των ΗΠΑ(5)    

Σχετικη αναρτηση Η προφητεία του μεγάλου σεισμού στην Καλιφόρνια, οι Μάγιας, το ρήγμα του Αγ. Ανδρέα και ο Ησίοδος.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα