Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Το National Geographic κάνει δώρο ένα πυρηνικό καταφύγιο για το "τέλος του κόσμου"

Το National Geographic, χαρίζει μέσω διαγωνισμού ένα πυρηνικό καταφύγιο ενόψει των προβλέψεων των Μάγια για το "τέλος" του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, το καταφύγιο είναι κατασκευασμένο από μπετόν αρμέ, είναι 8 τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα. Οι τοίχοι του θαλάμου έχουν πάχος 25 εκατοστά, ο φωτισμός λειτουργεί με δυναμό, υπάρχουν αντιασφυξιογόνες μάσκες και κιβώτια αποθήκευσης τροφής.
Όσοι θέλουν να σωθούν από το "τέλος" θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ένα βίντεο κουίζ που αφορά τη σωστή προετοιμασία για το τέλος του κόσμου.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με
αφορμή την προβολή της σειράς "Familles Apocalypse" η οποία είναι ένας οδηγός επιβίωσης για μια μεγάλης κλίμακας καταστροφή.
 
Σύμφωνα με το σενάριο, οι πρωταγωνιστές Paul και Gloria, εφοδιάζουν το καταφύγιο τους με 23.000 κιλά τροφής και 14.000 λίτρα νερού και ξοδεύουν όλα τους τα χρήματα για την προετοιμασία της δικής τους "κιβωτού", πριν τη μεγάλη καταστροφή. Στο site της σειράς, προσφέρονται μάλιστα και βίντεο - οδηγοί για την εκμάθηση τρόπων επιβίωσης σε αντίξοες συνθήκες.
ΠΗΓΗ
Από το apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα