Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Οι παγκόσμιες επαναστάσεις ενότητας και το 9ο κύμα του ημερολογίου των Μάγια


Οι περισσότεροι ήδη έχουμε ακούσει ή διαβάσει σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια και κάποιοι από εμάς βρίσκουμε νόημα στην έρευνα και τοποθέτηση ενός εκ των ερευνητών του: το Δρ Κάλλεμαν. Στην παρούσα φάση εξεγέρσεων, κινητοποιήσεων και δραστηριοποίησης των πολιτών σε διάφορες γωνιές του κόσμου αξίζει να υπογραμμίσουμε για άλλη μια φορά την ανάγκη να άγεται ο αγώνας μας από ανώτερα ιδανικά. Στόχος των κινητοποιήσεων δεν μπορεί να είναι ένα νέο "βόλεμα" κάποιων, αλλά η πλήρης ανασυγκρότηση των κοινωνιών με βάση τη δικαιοσύνη και την αρμονία μεταξύ όλων των ανθρώπων, αλλά και μεταξύ ανθρώπων και φύσης. Υπ΄αυτή την έννοια ας διαβάσουμε τι λέει ο ΔρΚάλλεμαν:


Η χρονική γραμμή του ενάτου κύματος


Η τρίτη ημέρα του ένατου κύματος (Universal Underworld)
και η Επανάσταση ενός Κόσμου ενότητας

του Καρλ Κάλεμαν Johan
μετάφραση Βίκυ Χρυσού


Πρακτικά σχεδόν όλος ο κόσμος αισθάνθηκε έντονα την αύξηση της συχνότητας που συνδέεται με την έναρξη του 9ου κύματος (Universal Underworld, 9 Μάρτη του 2011), όπως αυτό εκδηλώθηκει με το σεισμό στην Ιαπωνία και τις επακόλουθες δραστηριότητες. Αλλά τι είναι αυτό το ένατο κύμα; Είναι εύκολο να δει κανείς το «χάος» και τις «καταστροφές», αλλά δεν είναι ίσως τόσο εύκολο να δούμε τη γενική κατεύθυνση της διαδικασίας που θα το μεταφέρει. Στο παρελθόν χαρακτήρισα μόνο την κατεύθυνση του 9ου κύματος με πολύ γενικούς όρους λέγοντας ότι είναι το κύμα "συνείδησης ενότητας", αλλά ακριβώς είναι η συνείδηση ​​ενότητας και πώς θα εκδηλωθεί μέσα από αυτό το κύμα;

Για να το καταλάβουμε αυτό μπορούμε να αρχίσουμε με τη μελέτη του έβδομου κύματος που άρχισε το 1755 και άσκησε σκοταδιστική συνείδηση ​​ενότητας στην ανθρωπότητα. Το 9ο κύμα φέρνει επίσης μια συνείδηση ​​ενότητας, αλλά μια που είναι φωτισμένη. Έχουμε ήδη βρει ένα σημαντικό παραλληλισμό μεταξύ αυτών των δύο κυμάτων στο ότι ξεκίνησαν με τεράστιους Σεισμούς, αν και αυτοί όπως είναι λογικό, εμφανίστηκαν σε αντίθετες πλευρές του πλανήτη, στη Λισαβόνα και την Ιαπωνία αντίστοιχα. Ένας άλλος παράλληλος είναι ότι τα δύο κύματα έχουν αρχίσει με επαναστάσεις για να ανατρέψουν τα υπάρχοντα συστήματα. Ενώ το έβδομο κύμα ξεκίνησε με την αμερικανική και τη γαλλική επανάσταση, των οποίων η αντι-μοναρχική φύση σταδιακά επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, οι επαναστάσεις του ένατου κύματος δεν απέρριψαν μόνο το μοναρχικό κανόνα, αλλά το φαινόμενο της κυριαρχίας και της επιβολής έναντι των άλλων ως τέτοια. Έτσι, στον τομέα Ενότητα της συνείδησης (βλ. παρακάτω) που μεταφέρεται από το ένατο κύμα δεν θα επιτρέψει ούτε τα συστήματα όπου οι άνθρωποι δίνουν την εξουσία τους σε κάποιον που εκλέγεται κάθε τέσσερα έτη ή κάπως έτσι. Μια βαθύτερη ελευθερία με βάση την κυριαρχία όλων των ψυχών αναζητείται τώρα.

Επιπλέον, το πεδίο Ενότητα της συνείδησης δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί ένα οικονομικό σύστημα όπου η εξουσία για την εκτύπωση χρήματος καθορίζει με ποιες δραστηριότητες περνούν οι άνθρωποι τη ζωή τους. Η παγκόσμια επανάσταση που μεταφέρεται από το 9ο κύμα αναπτύσσει δυνητικά μια πολύ βαθύτερη ελευθερία και ενότητα, είτε από τη μοναρχία του έκτου κύματος είτε τους δημοκρατικούς θεσμούς του έβδομου κύματος. Η κινητήρια δύναμη πίσω από την παγκόσμια επανάσταση του 9ου κύματος είναι η θεία καθοδήγηση που επιτρέπει τη συνείδηση ​​ενότητας . Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο θα μπορούσε να περιγραφεί εξίσου καλά με θρησκευτικούς / πνευματικούς ή οικονομικούς / πολιτικούς όρους. Το κύριο σημείο είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι τελικά η πορεία των γεγονότων, καθώς και την κατανομή της δεσπόζουσας θέσης, είναι αποτέλεσμα ενός κοσμικού σχεδίου που έχει περιγραφεί από τα εννέα επίπεδα του ημερολογίου των Μάγιας με τις διαφορετικές πολικότητες τους (βλέπε εικόνα κατωτέρω). Δεδομένου ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει καμία δύναμη να αλλάξει αυτές τις πολικότητες η γενική κατεύθυνση του κοσμικού χρονοδιαγράμματος είναι αμετάκλητη.

Αυτή η συνείδηση ​​του 9ου κύματος ήταν εμφανής αρχικά, όπως ακριβώς αναμενόταν, γύρω από το μέσον του πλανήτη κοντά στο 12ο παράλληλο ανατολικά, στο γεωγραφικό μήκος μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Οι αντιτιθέμενες πολικότητες της συνείδησης που παρήγαγαν το 6ο και το 8ο κύμα οδήγησαν στην κατάρρευση της δεσπόζουσας θέσης, κατά μήκος αυτής της γραμμής ήδη κατά την έναρξη της έβδομης ημέρας του γαλαξιακού "κάτω κόσμου" (γαλαξιακή νύχτα) στις 3 Νοεμβρίου 2010 και δύο μήνες αργότερα οι διαδικασίες εμφανίστηκαν στην Τυνησία και την Αίγυπτο. Οι επαναστάσεις βοηθήθηκαν πολύ από τα κοινωνικά δίκτυα  που είχαν αναπτυχθεί κατά το 8ο κύμα, αλλά ανέδειξαν επίσης τον αναδυόμενο ρόλο των γυναικών και μια ενότητα μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στην Αίγυπτο, όπου οι άνθρωποι τραγουδούσαν "είμαστε όλοι ένα» στο Κάιρο. (το ότι ένα μέρος αυτής της διαδικασίας θα μπορούσε να έχει αντιστραφεί προσωρινά δεν αλλάζει τη γενική κατεύθυνση όπου πάνε τα πράγματα ).

Η τρίτη ημέρα ενός κύματος είναι η στιγμή που η κατεύθυνση του καθίσταται σαφής και στάσιμη. Τα φαινόμενα που είχαν σπαρθεί την πρώτη ημέρα και φύτρωσαν κατά τη δεύτερη έχουν τώρα βλαστήσει και είναι ορατά στην επιφάνεια. Αυτό φαίνεται πιο καθαρά στο ότι η επανάσταση ενότητας εξαπλώνεται τώρα  κυρίως σε μερικές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Πορτογαλία, η Ελλάδα και η Ισπανία. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να μην φαίνεται να είναι μέρος της επανάστασης ενότητας, καθώς τα αιτήματα που οι άνθρωποι θέτουν είναι ως επί το πλείστον οικονομικά και στρέφονται κυρίως ενάντια σε σχέδια που καθορίζονται από την ΕΕ ή / το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα κλπ. Ωστόσο, το οικονομικό σύστημα του κόσμου βρίσκεται μακριά από την βάση ενότητας και χωρίζει τους ανθρώπους σε «έχοντες και μη-έχοντες" και πολλοί τώρα το βρίσκουν απαράδεκτο. Αυτά τα ευρωπαϊκά έθνη βρίσκονται, όπως και η αραβική Βόρεια Αφρική, γύρω από την πλανητική μέση γραμμή και έτσι και αυτά συμμετέχουν σε σχετικά πρώιμο στάδιο στη διαδικασία του 9ου κύματος. Καθώς το 9ο κύμα συνεχίζει όλο και περισσότερες όψεις του κόσμου μας, που είναι ασυμβίβαστες με την ενότητα, θα επισημανθούν και τα γεγονότα, κάποιες φορές επιβαλλόμενα  πάνω μας μέσα από καταστροφές όπως αυτή στην Ιαπωνία, θα ενεργοποιήσουν την πρόκληση για ριζική αλλαγή. Τεχνολογίες, οι οποίες δεν βασίζονται στην ενότητα με τη γη, θα απορρίπτονται όλο και πιο συχνά. Το 9ο κύμα εντούτοις δεν συνιστά γραμμική διαδικασία αλλαγής προς την κατεύθυνση ενότητας και οι άνθρωποι στη μακρινή Δύση (όπως οι ΗΠΑ) και την Άπω Ανατολή (Κίνα) πρόκειται να επηρεαστούν με τρόπο που είναι διαφορετικός από όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη ή τον αραβικό κόσμο .

Σχετικά με τη Δύση σήμερα υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη ως προς το πότε είναι πολύ πιθανό να λάβει χώρα η κατάρρευση της αξίας του αμερικανικού δολαρίου (η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως μέρος της επανάστασης Ενότητας) και ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι φυσικό ότι θα συμβεί μέσα στην 5η νύχτα (18 Αυγούστου - 4 Σεπτεμβρίου). Η προσωπική μου άποψη είναι όμως διαφορετική και τείνω να πιστέψω ότι μια κατάρρευση του δολαρίου μπορεί να συμβεί σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας 3, 4 και 5. Εφόσον μια τέτοια κατάρρευση δεν θα είναι καταστροφική από την άποψη της Ενότητας φαίνεται λογικό να εκδηλωθεί σε μια μέρα ή μια σειρά ημερών. Προσωπικά τείνω να πιστέψω ότι η 5η νύχτα μπορεί να φέρει μια προσωρινή επιστροφή στο παλιό νομισματικό σύστημα κατά κάποιο τρόπο, η οποία -από την πλευρά της Γης- είναι αυτό που είναι επικίνδυνο. Κατά την 5η νύχτα  μπορεί επίσης να φανεί η προσπάθεια δημιουργίας, πιθανώς με βάση κάποια μορφή ενός λαϊκού ηγέτη, ενός νέου συστήματος ελέγχου των ανθρώπων που έχουν αρχίσει να βιώνουν μια νέα ελευθερία της ψυχής, στα πλαίσια της Επανάστασης Ενότητας.

Υποθέτοντας ότι πλησιάζουμε σε μια κατάρρευση της αξίας του δολαρίου και του νομισματικού συστήματος στον κόσμο (με την τεράστια αγωνία που θα μπορούσε πιθανότατα να συνοδεύεται) είναι πραγματικά καιρός να σκεφτούμε με τι θα πρέπει ή θα μπορούσε να αντικατασταθεί. Δικαιολογημένα, πολλοί ρωτούν με ποιό τρόπο μπορούν να προστατευθούν από μια τέτοια κατάρρευση και αναζητούν να βρούν τρόπους για εποικοδομητικές επενδύσεις. Αυτό μπορεί να είναι ή να μην είναι δυνατό ακόμη και αν υπάρχουν στο διαδίκτυο προτάσεις για το πώς να το κάνουμε. Το βαθύτερο ερώτημα είναι να αναρωτηθούμε πώς θα αντιδράσουμε ως πλανήτης σε μια νομισματική κατάρρευση, όπου η νέα συνείδηση ​​ενότητας δεν θα επιτρέψει δεσπόζουσες θέσεις με βάση τα χρήματα, τουλάχιστον όχι σε βάθος χρόνου. Αυτό εξ ορισμού δεν είναι μια συζήτηση που θα δούμε στα  κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεδομένου ότι θα υπήρχε κίνδυνος κατακρήμνιση των γεγονότων που προσπαθούν να αποφύγουν.

Από την πλευρά μου βλέπω κατ 'ουσίαν τρία διαφορετικά συστήματα τα οποία θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την τρέχουσα χρήση των χρημάτων, αν υπάρξει μια νομισματική κατάρρευση. Το πρώτο είναι ότι όλοι οι άνθρωποι πηγαίνουμε και συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που ήδη κάνουμε  αγνοώντας το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει ανταλλαγή των χρημάτων μεταξύ μας. Οι αγρότες συνεχίζουν να παράγουν τρόφιμα, οι οδηγοί φορτηγών συνεχίζουν να τα παραδίδουν στις πόλεις, οι άνθρωποι μένουν στα σπίτια τους χωρίς την καταβολή ενοικίων ή υποθήκες, κλπ χωρίς να λαμβάνει  χώρα μεταξύ τους καμία ανταλλαγή των χρημάτων. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη απάντηση σε μια νομισματική κατάρρευση, αλλά δύσκολα εναρμονίζεται με την ισχύουσα νομοθεσία και τις συμβάσεις που βασίζονται σε χαμηλότερα επίπεδα συνείδησης. Θα δημιουργήσει επίσης προβλήματα για πολλούς ανθρώπους που κατά κύριο λόγο ασχολούνται με τη διαχείριση χρημάτων, εφόσον αυτό δεν θα χρησιμοποιείται πλέον και είναι αφελές να πιστεύουμε ότι μια τέτοια αλλαγή θα μπορούσε να συμβεί χωρίς μεγάλη διαμάχη.
 Μια δεύτερη εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση μιας νομισματικής κατάρρευσης θα ήταν να δημιουργηθεί ένα σύστημα με κουπόνια τροφίμων ή δελτίά που θα επέτρεπε σε όλους να έχουν μια ασφαλή πρόσβαση στις ανάγκες ζωής. Μια τρίτη εναλλακτική λύση είναι να δημιουργηθούν τοπικά νομίσματα, ως βάση της ανταλλαγής. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν θα συμπεριλάβει πολλούς ανθρώπους που είναι πάρα πολύ νέοι ή ηλικιωμένοι ή είναι άρρωστοι ή με ειδικές ανάγκες καθώς μπορεί να μην είναι σε θέση να προσφέρουν ανταλλάξιμες υπηρεσίες. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι εναλλακτικοί τρόποι για να χειριστούν μια νομισματική κατάρρευση και αυτά είναι μόνο μερικές συμβουλές σε μια συζήτηση που πιστεύω ότι είναι πλέον απαραίτητη για το πώς να ανταποκριθούμε σε μια τέτοια προοπτική με στόχο την εξυπηρέτηση του συνόλου.

Οι παραπάνω παρατηρήσεις, επίσης, έχουν ως συνέπεια έναν πολύ διαφορετικό ορισμό της ενότητας από ό, τι έχουν επί του παρόντος πολλοί και στοχεύουν στο να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στις πρακτικές εκφάνσεις παρά στη διανοητική ή πνευματική κατάσταση των ατόμων. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μέθοδοι που μπορεί να βοηθήσουν τα άτομα να επιτύχουν καταστάσεις της συνείδησης ενότητας δεν θα είναι πολύτιμες. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι για να επιτύχει η παγκόσμια επανάσταση που έχει ήδη αρχίσει, πρέπει να είναι θεϊκά καθοδηγούμενη, και να βασίζεται σε μια επιθυμία από τους συμμετέχοντες να υπηρετήσει το θεϊκό σχέδιο. Ωστόσο, ο ορισμός της ενότητας σημαίνει ότι  δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένας κόσμος ενότητας χωρίς μια πρακτική συλλογική προσπάθεια. 

Αυτό που είμαστε καθορίζεται  σε μεγάλο βαθμό από τις σχέσεις μας και έτσι μόνο με τη μετατροπή της φύσης της σχέσης μας με τους άλλους με ένα πολύ βαθύ και πρακτικό τρόπο μπορεί να γεννηθεί ένας κόσμος αρμονίας. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί αυτή η επανάσταση ενότητας κόσμος με λεπτομέρειες, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι αμετάκλητη και ότι είναι πιθανόν να ενταθεί καθώς πλησιάζουμε στην κορύφωση του ημερολογίου των Μάγιας στις 28 Οκτωβρίου 2011. Αυτή είναι άλλωστε τη στιγμή που ο κομήτης Elenin βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση του από τη Γη και, αν μη τι άλλο αυτό μπορεί να χρησιμεύσει για να μας καθοδηγήσει σε κοσμική συνείδηση ​​με την πνευματική έννοια, η οποία σε τελική ανάλυση είναι αυτό για το οποίο παρέχει μια βάση αυτή η πολιτική και οικονομική αλλαγή . Η ημερομηνία ολοκλήρωσης του ημερολογίου των Μάγιας, ωστόσο, σημαίνει ότι το «τελικό πεδίο» της συνείδησης είναι εγκατεστημένο στον πλανήτη μας. Φαίνεται πιθανό ότι στη συνέχεια θα χρειαστεί ακόμη λίγος "χρόνος" μετά αυτή την ημερομηνία μέχρι να εγκατασταθεί ένας αρμονικός κόσμος, αλλά " ο χρόνος" τότε δεν είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Καρλ Κάλεμαν Johan,
Seattle, WA


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα