Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Greenpeace ''Τα παιδιά έχουν κάτι να πουν''.

Η δική σου βοήθεια είναι απαραίτητη
«Τον πλανήτη μου πολύ τον αγαπώ, το 2013 πιο ζωντανό θέλω να τον δω!» 
«Αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη για όλα τα παιδάκια και όλα τα ζωάκια!»
«Το 2013 θέλω να γεμίσει η Ελλάδα δεντράκια και ζωάκια!»
«Αγαπώ όλη τη Γη γιατί μ' αγαπάει κι αυτή!»

Άγγελος, Κωνσταντίνα, Μαρία, Έλενα, Φωτεινή, Ευγενία, Σταύρος, Γιάννης, Σοφία, Μιχάλης, Κωνσταντίνος, Σταυρούλα, Γιώργος, Άρτεμις, Δημήτρης, Άγγελος, Σοφία. Παιδιά σαν και αυτά, μας θυμίζουν ότι αξίζει να πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο και να αγωνίζεσαι για αυτό.
Ανεξάρτητα με το πόσο καιρό είσαι μαζί μας, ενημερώνεσαι, συμμετέχεις, αναλαμβάνεις δράση, εμπνέεις και εμπνέεσαι από τη δράση μας. Μαζί διεκδικούμε τις λύσεις για ένα σήμερα καλύτερο από αυτό που μας επιβάλλουν και δουλεύουμε για να φτιάξουμε ένα αύριο βιώσιμο για εμάς και τα παιδιά μας.
Το 2013 πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και η δική σου βοήθεια είναι απαραίτητη. Στήριξε τις δράσεις μας με ένα οποιοδήποτε ποσόΝα ξέρεις θα είναι εξίσου ουσιώδες και αναγκαίο.
Υποστήριξέ μας!
Χρόνια πολλά!
Υ.Γ. Θα σου θυμίσουμε αυτό: Δεν δεχόμαστε χρήματα από κυβερνήσεις, εταιρείες ή οργανισμούς. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε δράση ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Σημαίνει επίσης ότι υπάρχουμε χάρη στους πολίτες που μας στηρίζουν και σε δωρεές όπως και αυτή.

Greenpeace Ελλάδα


Αλέκος Χρυσόπουλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα