Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΟΣ


Η δημιουργική ενέργεια που διέπει την πλάση και διακοσμεί το Σύμπαν, αυτή η εκ του Θεού προερχόμενη ουσία Νόησης, είναι το Πύρ της πρώτης αρχής. 
Μέρος του πυρός αυτού εμψυχώνει και τον πλανήτη μας που γεννά όλα τα όντα. Του πύρός αυτού γνώριζαν καλά την δύναμη οι Άτλαντες και το μεταμόρφωσαν σε Εωσφόρο.
Στην βιβλική αναφορά της Γένεσης για το φίδι Εωσφόρο που αποπλάνησε τους πρωτόπλαστους, κάνοντάς τους να παραβούν την θεία εντολή και να φάνε από τον καρπό του δέντρου που ήταν στο κέντρο του Παραδείσου, αφήνονται πολλά υπονοούμενα για γνώσεις που είχαν κάποτε οι άνθρωποι , σε βαθμό που έχοντας ερευνήσει και ανακαλύψει τα μυστικά της φύσης , έφθασαν και στην δύναμη εκείνη που τους έδινε την δυνατότητα να την αντικαταστήσουν δημιουργώντας τά δικά τους όντα. Όντα όμως υβριδικά . 
Και η δύναμη της πρώτης αρχής , μέρος του θείου πυρός, μεταμορφώθηκε στα χέρια τους με το επίθετο Εωσφόρος. Τότε ήταν που δημιούργησαν το χάος. 
Ήταν η Κρόνιος εποχή.
Αυτοί που υποτάχθηκαν σε αυτή την δύναμη ήταν οι Άτλαντες. 
Οι Άτλαντες, οι εκ του Τιτάνα Άτλαντα και κατόπιν μετονομαζόμενου με το ίδιο όνομα είς εκ των δέκα παίδων που «απέκτησε» ο Ποσειδώνας με την θνητή Κλειτώ, βασιλείς της Ποσειδωνίας, εξέπεσαν της θεϊκής των ουσίας και κατάντησαν κακοδαίμονες, κακοήθεις , υβριστές της δημιουργίας. 
Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων , είχαν στήσει στην Ατλαντίδα και ένα εργαστήριο βιολογίας , όπου πειραματιζόντουσαν με τις γνώσεις που κατείχαν, με το ζωικό υλικό του πλανήτη έτσι ώστε είχαν φτιάξει , μεταξύ των άλλων, και πολλά μεταλλαγμένα είδη, όπως τους Κενταύρους, τους Τρίτωνες, τις Γοργόνες, και άλλα.
Πώς έχασαν όμως οι Άτλαντες αυτή την επαφή με την δύναμη της δημιουργικής ουσίας που τους έδινε πρόσβαση στο θεϊκό πύρ; 
Πρώτα γιατί έκλεισαν οι Έλληνες για πάντα την πύλη της Στύγας μέσω της οποίας είχαν την πρόσβαση. 
Και μετά γιατί έχασαν την επαφή τους με την Επίφυση μέσω της οποίας έλεγχαν την δημιουργική δύναμη, και εγκλωβίστηκαν στην ύλη. 
Καί αυτό γιατί ήρθαν σε επαφή με το γένος που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Το γένος εκείνο το προερχόμενο από τους με παρέμβαση δημιουργημένους, την επίφυση τους την είχαν με παρέμβαση ενεργοποιήσει, για να μεταλλάξουν την ζωώδη τους φύση σε ανθρώπινη, αλλά, για να μην γίνουν αθάνατοι όπως οι ίδιοι , η επίφυση ελέγχθηκε . Γι αυτό και η επιστήμη της βιολογίας λέει ότι μετά το 7ο έτος της ηλικίας του ανθρώπου, η Επίφυση αποτιτανόνεται .
Όταν δηλαδή έκαναν την παρέμβαση πάνω στο ανθρωποειδές, συνέδεσαν μέσω της επιφύσεως το πνευματικό με το συναισθηματικό μέρος της φύσεων των , ενώ πρίν ήταν μόνο το σωματικό και το συναισθηματικό που επηρέαζε την ζωή τους, ούτως ώστε η έκφρασή του ήταν όπως των ζώων , δηλαδή ενστικτώδης. Για αυτό το λεπτό θέμα ο Αξιώτης καταθέτει στο βιβλίο του τά εξείς. « Το ελαφρό σώμα του Ουράνιου ανθρώπου, δέχθηκε την «Πνοή Ζωής» που απεικονίζετε με το τρίγωνο τοποθετημένο στις κορυφές 3, 6, 9. Το τρίγωνο αυτό περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ύπαρξη του σειριακού ανθρώπου . Οι κορυφές 3, 6, 9, έχουν σύμβολο τον ήλιο…Οι τρείς ήλιοι αποτελούν την πηγή ενέργειας στο Πνευματικό ,στο συγκινησιακό , και το κινητικό {ερωτικό} κέντρο…στον γήινο άνθρωπο , από το τρίγωνο αυτό έλειπε ή βάση… Ο Προμηθέας …πρόσθεσε την εστιγμένη βάση του τριγώνου , απαραίτητη για να ξεχωρίσει ο γήινος άνθρωπος από τά ανθρωποειδή και να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξη της ζωής του πλανήτη.» Η βάση που πρόσθεσε στα τρίγωνα του γήινου, ήταν η σχέση 3, 6, δηλαδή το πνευματικό με το συγκινησιακό.
Με τον πολλαπλασιασμό τους και την ανάμιξη των ατλάντων με αυτούς , έπαψε γενεά με γενεά η λειτουργία της επίφυσής και των ίδιων, ώσπου στο τέλος εκφυλίσθηκε και έμεινε σε αδράνεια. Με την επίγνωση δέ αυτού του κακού που τους βρήκε, διατήρησαν στην μνήμη τους σαν αρχή να μην έρχονται σε επαφή με αλλόφυλους, κάτι που το βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει ανάμεσα στις βασιλικές οικογένειες , αλλά και στην φυλή των εβραίων. Ένα είδος ευγονικής δηλαδή.
Από τους πρώτους αθάνατους Άτλαντες απέμειναν 72 , οι κατέχοντες την χρήση τής γνώσης του όφεως , και βρίσκονται στο υπόγειο βασίλειο της Αγκάθα. Είναι ή συμβολική τους εικόνα πού βλέπουμε μέσα από τον μύθο του ξεσχίσματος του Διονύσου από τους Τιτάνες, τον οποίο ξεγελώντας τον , τον έριξαν από τον ουρανό στην γή και τον κομμάτιασαν.
Πώς όμως διατήρησαν αυτή την γνώση οι άλλοι, αυτοί που στον κόσμο μας ελέγχουν την ανθρωπότητα και κατευθύνουν την πλανητική μοίρα; Πιο πάνω αναφέραμε πώς η Υπόφυση εκφράζετε από το ρήμα «Βλέπω», ενώ η Επίφυση από το ρήμα «Γνωρίζω». Με τον τρόπο δηλαδή που όλοι οι άνθρωποι σήμερα λειτουργούν. Ο τρόπος που μέσω των υλικών στοιχείων διατηρείται η μνήμη και η γνώση. Γιατί όπως μας λέει ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης είχε κατηγορήσει την γραφή και τον εφευρέτη των γραμμάτων {που θεωρείται ο Ερμής ο Τρισμέγιστος για τους Αιγυπτίους και ο Παλαμήδης για τους Έλληνες}, γιατί μέσω αυτής διατηρείται μέν η μνήμη της ιστορίας , ενώ από την άλλη χαλαρώνει και χάνετε η εγκεφαλική μας μνήμη. Και όπως θα παρατηρήσει ο μελετητής των έργων του Πλάτωνα, αυτό που κάνει ο Σωκράτης με κάθε συνομιλητή του , δέν είναι άλλο από το να ασκεί μέσω του διαλόγου και των ερωτήσεων την τέχνη της Μαιευτικής. Δηλαδή να εκμαιεύει την γνώση μέσα από τον καθένα η οποία βρίσκετε εν ύπνω, και με τον τρόπο αυτόν να αφυπνίζετε η ψυχή που διατελεί εν λήθη. Και βέβαια δέν αναφερόταν στους χωμάτινους των ατλάντων ανθρώπους, αλλά σε αυτούς που προέρχονται από το θείο πρώτο στοιχείο της δημιουργίας , τους έχοντες επίφυση , καί που μέσω της εσωτερικής μνημικής αφύπνισης θα την ενεργοποιήσουν.
Οι άτλαντες, επί την γή είχαν και έχουν 10 αντιπροσώπους μέσω των οποίων οργανώνουν τα σχέδιά τους με κατεύθυνση των εντολών των 72 υποχθόνιων βασιλέων τους. Όλοι τους είναι εβραίοι. Προέρχονται από τους αρχηγούς των 10 φυλών που είχαν εξόριστοι πέρα από την Βαβυλώνα Ο πρώτος , ο αρχαιότερος , που είχε έρθει σε συνεργασία μαζί τους, ήταν ο Μωυσής. Μυημένος ο Μωυσής στην αδελφότητα του όφεως, απειλεί και κάνει επίδειξη της δύναμής του στους ιερείς της Αιγύπτου, όταν σε φίδι μεταμόρφωσε την ράβδο του μπροστά στον Φαραώ συναγωνιζόμενος τις δυνάμεις του αιγυπτίου βασιλιά. Δυνάμεις που φαίνεται να προέρχονται από δύο διαφορετικά , αλλά με ίδιες γνώσεις ιερατεία. Συγκεκριμένα, ο Φαραώ Αμένοφις IV, αλλάζοντας το όνομά του σε Ακενατόν, της 18ης δυναστείας ,βασίλεψε στην Αίγυπτο από το 1379 έως το 1362 π.Χ. και έβαλε μπροστά ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο που έσπασε την πολυθεϊστική παράδοση της Αιγύπτου. Εγκατέλειψε ή υποβίβασε τους παλιούς θεούς και προσπάθησε να επιβάλλει τη μονοθεϊστική λατρεία του Ατόν, ώς θεού μοναδικού του Ήλιου. Το περίεργο είναι ότι την περίοδο της βασιλείας του πατέρα του δεν αναπαριστάνεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το ασυνήθιστο αυτό γεγονός μπορεί να οφείλεται στην ασθενική φύση και το παράξενο παρουσιαστικό του. Το άλλο περίεργο είναι ότι η ανατροφή του, ανατέθηκε στο ιερατείο του Ρα {σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, ο θεός Ρα ήταν ο δημιουργός των θεών, των ανθρώπων, και του κόσμου} και όχι στο ιερατείο του Άμμωνα, {του Αιγυπτιακού Θεού Ήλιου που ταυτίσθηκε με τον θεό Δία}, παραδοσιακού προστάτη του βασιλικού οίκου.

Όταν ορίστηκε διάδοχος, εισηγήθηκε τη λατρεία του Aτόν ως ύψιστου θεού-δημιουργού. Λίγο μετά τον ένατο χρόνο της βασιλείας του έκλεισε τους ναούς των άλλων θεών, εξαπέλυσε σκληρές διώξεις κατά των ιερέων του Άμμωνα και διέταξε τη διαγραφή του ονόματός του, καθώς και της λέξης «θεοί» από όλα τα μνημεία της χώρας. Τέλος, προετοιμαζόταν εντατικά το τρίτο στάδιο της μεταρρύθμισης, που περιελάμβανε την απελευθέρωση των δούλων, την κατάργηση των προνομίων των αριστοκρατικών οικογενειών και την απαλλοτρίωση και αναδιανομή της γης. Οι οργανωμένοι Χετταίοι και οι ημιβάρβαρες σημιτικές φυλές της ενδοχώρας οι Χαμπίρι, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν επιδρομή στην πλούσια λεία των ασιατικών κτήσεων της Αιγύπτου. Μετά το θάνατό του, ο Aκενατόν χαρακτηρίστηκε «καταραμένος», η πρωτεύουσά του εγκαταλείφθηκε, τα κτίσματά του καταστράφηκαν και το όνομά του διαγράφτηκε από τα επίσημα αρχεία του κράτους Οι διάδοχοί του άλλαξαν τα ονόματά τους αντικαθιστώντας την ρίζα Ατόν με την ρίζα Άμμων και κατήργησαν όλα τα μέτρα του προκατόχου τους. Με τον θάνατό του, το 1317 π.χ., ιδρυτής της 19ης δυναστείας έγινε ο Μινπεχτυρέ Ραμεσού, γνωστότερος ως Ραμσής Α’. Στα χρόνια αυτού του Φαραώ, τοποθετείται και η εκδίωξη των υπολειμμάτων των σημιτικών φυλών από την Αίγυπτο, που μας είναι γνωστή σαν Έξοδος των Εβραίων Το ιερατείο του Ατόν κατόπιν , έδρασε μέσα από την μύηση του Μωϋσή. Ο ψυχανάλυσης Ζίγκμουντ Φρόϊντ, είπε για τον Μωϋσή πώς , όχι μόνο δεν ήταν εβραίος, αλλά ιερέας της θρησκείας του Ατόν , αλλά ακόμα πώς εξαιτίας ενός αιγυπτίου που θέλησε να ιδρύσει ένα νέο βασίλειο εκτός Αιγύπτου , οι εβραίοι βρήκαν μια θρησκεία και μια πατρίδα. Ακόμα και η επιλογή της Ιερουσαλήμ , ήταν μια θέση γνωστή και επιλεγμένη από την εποχή του Ακενατόν, με σκοπό την εξουσία τριών θέσεων – κλειδιά όπως , η πρώτη στην Συρία με βάση την Ιερουσαλήμ και τον έλεγχο των ασιατικών περιοχών, η δέυτερη στην Αιθιοπία και ή Τρίτη στην θέση Τελ ελ Αμάρνα, λίγα χιλιόμετρα από την Θήβα και την Μέμφιδα. Από τά παραπάνω μπορούμε να παρατηρήσουμε πώς όντως δρούσε ένα δεύτερο ιερατείο στην Αίγυπτο από όπου ξεκίνησε η θρησκεία του Ατόν. Τα δύο αυτά ιερατεία ήταν , όπως λέει στο «υποθετικό» του έργο ο Δαβίδ Γούντ που αναφέραμε πρίν, προερχόμενα από τους τέσσερις άνθρωπους που δημιουργήθηκαν από τους Ελοχίμ, τόν Όσιρις την Ίσιδα , τόν Σέτ και τήν Νέφθιδα , εκπαιδευμένοι από τους ουράνιους ερχόμενους επιστήμονες, που είχαν χωρισθεί σε δύο δυνάμεις. Αυτή του Όσιρη και της Ίσιδας , με την θρησκεία του Άμμωνα , και αυτή του Σέτ και της Νέφθιδας με του Ατόν.
Δέν ήταν δηλαδή ο Μωυσής, παρά το όργανο τους, ο οποίος με νέες εντολές από το ιερατείο του , μαζί με όλους αυτούς τους ταλαίπωρους, περιπλανήθηκαν επί 40 χρόνια στην έρημο. Από εκεί και μετά αρχίζουν την δράση τους οι υπό των εντολών των αρχαίων Ατλάντων ώς έρμαιά τους. Έρμαια του Εωσφόρου .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα