Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Είναι Σπειροειδής ή Ευθύγραμμη η Εξέλιξη του Πολιτισμού;

Οι πλείστοι των αρχαιολόγων θεωρούν - όπως και ο πολύς κόσμος άλλωστε - ότι ο πολιτισμός έχει εξελιχθεί κατά έναν ευθύγραμμο τρόπο, ασχολούμενοι όχι με την τεχνολογία κάθε εποχής , αλλά με τα οικοδομήματα.
Ετσι , αδιαφορώντας για το ότι στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 4 κατακλυσμοί και στην Αίγυπτο 11, αρχίζουν με κάποιες πρωτόγονες ομάδες που χαρακτηρίζονται ως Νεολιθικές και ακολουθούνται από την Εποχή του Χαλκού μετά την οποίαν έρχεται ένας πραγματικός πολιτισμός τον οποίον θεωρούν ως το αποκορύφωμα.

Ο μεγάλος αριθμός σπειροειδών ναών και οικημάτων που βρέθηκαν στις Μυκήνες, στην Τίρυνθα και σε τόσα άλλα μέρη και φυσικά εκτός συνόρων της σημερινής υπερσυμπυκνωμένης Ελλάδος δεν τους κάνει καμιά αίσθηση.  Οι ανακαλύψεις που κάνουμε καθημερινά με την ομάδα μου , μελετώντας οικοδομήματα, ορθόλιθους, λιθοτράπεζες, ναούς , μεγαλιθικά κυρίως κτίσματα και βραχομορφές σε Ελλάδα και Κύπρο μας δείχνουν ότι ο πολιτισμός δεν αναπτύσσεται ευθύγραμμα αλλά με σπειροειδή μορφή. 
Φαίνεται, από τη μέχρι τώρα έρευνά μας, ότι   προγενέστεροι πολιτισμοί ίσως να ήταν σπουδαιότεροι από κάποιους μεταγενέστερους γιατί οι μεταγενέστεροι ήταν αποτέλεσμα της σπειροειδούς καθοδικής κατεύθυνσης, περίοδοι παρακμής, τις οποίες αργότερα διαδέχτηκαν νέες περίοδοι ακμής. Υπάρχει βέβαια και ιστορική ένδειξη για τούτο.
 Ο Πλάτων διηγείται μια Αιγυπτιακή διδασκαλία που δόθηκε στον Σόλωνα:   «Στη χώρα σας ,όμως, αλλά και σε αρκετές άλλες, έρχεται κάθε τόσο το ρεύμα του ουρανού σαν φοβερή αρρώστια και καταστρέφει όλα όσα έχουν αναπτυχθεί με τα γράμματα και όλα όσα χρειάζονται οι πόλεις, αφήνοντας ζωντανούς μόνο τους αγράμματους και τους ακαλλιέργητους από σας, ώστε γίνεστε σαν νέοι από την αρχή, χωρίς να γνωρίζετε τίποτα από εκείνα που έγιναν τον παλιό καιρό τόσο στη δική μας χώρα όσο και στη δική σας. Αυτά λοιπόν που ανέφερες μόλις τώρα, Σόλωνα, για τις παραδόσεις σας σχετικά με τις γενεαλογίες έχουν πολύ μικρή διαφορά από τα παιδικά παραμύθια».       Τίμαιος, #23
Το ότι οι πολιτισμοί έρχονται και παρέρχονται, ακμάζουν και παρακμάζουν, ξανά και ξανά, κάθε φορά εξελισσόμενοι σε ένα νέο ανώτερο τεχνολογικά , επίπεδο, είναι κάτι που έχει καταγραφεί σε πολλούς λαούς και φυλές. Δεν είναι απαραίτητο να θεωρούμε τις κατασκευές που δείχνουν ένα υψηλό  επίπεδο τεχνολογίας σαν τα μεταγενέστερα κτίσματα ή το ύψιστο σημείο του πολιτισμού.
Εμείς που μελετάμε τη γεωενέργεια, έχουμε πεισθεί ότι οι αρχαιότερες κατασκευές και δη τα μεγαλιθικά κτίσματα, έχουν απείρως καλλίτερη τεχνολογία, από τις σημερινές οικίες και κτίσματα, υπό το πρίσμα ότι σέβονται την ανθρώπινη υγεία.
Είναι προτιμότερο να ζεί εκεί κανείς, παρά στα σημερινά τερατουργήματα με το σιδηρού φέροντα δομικό οργανισμό, που σκοτώνουν αργά τον άνθρωπο, τόσο με τα υλικά δόμησής τους, όσο και με τον προσανατολισμό, αλλά και τους τόπους που κτίζονται. Αυτό είναι βέβαια ένα τεράστιο θέμα, στο οποίο εργαζόμαστε χρόνια και είμαστε κοντά στη λύση του.
Οι προκατακλυσμιαίοι ή αν θέλετε να το πούμε ιστορικά, προ - Ομηρικοί Ελληνικοί πληθυσμοί, τουλάχιστον όσον αφορά τη λειτουργία των κτισμάτων τους , δεν είναι πλέον τόσο ανεξιχνίαστο  μυστήριο για την ομάδα μου. 
 Πολλοί ιστορικοί μελετητές προσπαθούν να εξηγήσουν την περίεργα υψηλή αυτή τεχνολογία με θεωρίες μεταναστευτικών κυμάτων από την Ασία. Μόνο που δεν εξηγούν από που ''προέρχονται'' αυτά τα ''ρεύματα''.
Θα παραπέμψω εδώ τον οιοδήποτε μελετητή τόσο στα έργα του Ιωάννη Π. Φουράκη - ειδικά για την ''εξαφάνιση '' μιάς ολόκληρης φυλής εβραίων κάπου στα όρη της Μισίας ( = Υ - ΜΙΣΙΑΣ  = μισού, δηλαδή αυτού που λειτουργεί στο αισθητό ή φυσικό ή υλικό επίπεδο, ενώ υπάρχει και άλλο που λειτουργεί στο μη επιστητό , το ’ΥΛΟ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ...)  όσο και στο γιατί κάποιοι λαοί ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ κάποιους άλλους λαούς... Οπως σήμερα οι Κινέζοι γενοκτονούν τουσ σελτζούκους τούρκ ... Αυτά τα γεγονότα χρήζουν πολύ βαθιάς έρευνας ... Και δεν είναι ''οικονομικοί'' οι λόγοι.
Κανείς δεν ασχολείται με τις πάμπολλες εκστρατείες Ελλήνων στην Ασία, όπως του Υπερίωνα του Αστερίωνα του Ηρακλή και αρκετών άλλων.   Μόνο την τελευταία εκστρατεία γνωρίζουν. Αυτή του μεγίστου των Ελλήνων, Αλεξάνδρου του μεγάλου. Και αυτή σήμερα γίνεται προσπάθεια να τη σπιλώσουν και να την εξαφανίσουν από προσώπου γης και την ιστορική συνείδηση των ανθρώπων.
Δεν γνωρίζω γιατί δεν ασχολείται κανείς σοβαρά με τους πελασγούς, την εποχή των οποίων έγινε ο τελευταίος κατακλυσμός του Δευκαλίωνα (ή Νώε αν προτιμάτε).  Οι πελασγοί ονομάζοντο ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΙ , διότι στην εποχή τους δεν υπήρχε η σελήνη ... Η σελήνη ήρθε κατόπιν. Αυτά είναι βέβαια καταγεγραμμένα.  Η ελληνική μυθολογία, δεν αναφέρει πουθενά ότι οι γίγαντες, οι κύκλωπες και όλα τα παράξενα αυτά όντα ήρθαν από την Ασία.  Γνωρίζουμε σήμερα ότι έγινε τρομερή γιγαντομαχία στον Ελλαδικό χώρο , μεταξύ Ολυμπίων και γιγάντων.  Τα Λιλάντια πεδία ΒΑ της Χαλκίδος , έχουν σημάδια αυτής της μάχης. Όποιος μπορεί ας τα δει.
Εμείς θα τα δημοσιεύσουμε. Τα υψίπεδα της ΔΙΡΦΥΣ ( ΔΥΟ + ΡΕΙΣ = 2 ενεργειακές ΡΟΕΣ που σχηματίζουν ΄΄Φ΄΄) και των ορέων πέριξ της Κύμης (ΚΕΙ + ΜΗ = εκεί μη πας, είναι επικίνδυνο) που περικλείουν την ευρεία περιοχή των Λιλαντίων πεδίων  , έχουν γίνει συχνά αιτία να χαθούν πολλά αεροσκάφη. Εκεί πίσω ακριβώς, παρά τα Κοίλα (νησίδα) χάθηκε μυστηριωδώς ένας στόλος 1000 και πλέον περσικών πλοίων... Όλος ο στόλος τους εξαφανίσθηκε. 
Γιατί άραγε δεν ερεύνησε ποτέ κανείς το τεράστιο ναυάγιο.. όπως και το αντίστοιχο ναυάγιο ανάλογου αριθμού πλοίων στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.  Ο Αθως, ήταν γίγας. Η μορφή του δεσπόζει ακόμη πάνω στο ομώνυμο όρος.  Και εκεί σήμερα υπάρχει το Αγιότερο μέρος στον πλανήτη, μετά την Ιερουσαλήμ. Οποιος τολμάει ας πάει να κάνει έρευνα...
Η ευρεία περιοχή από την παραθαλάσσια ΓΛΥΦΑ , στη Φθία , μέχρι και το Αχίλλειο , είναι γεμάτη Μηκυναικούς τάφους και άλλα μεγαλιθικά κτίσματα και όχι μόνο. Κάθε φορά που περνάω για να επισκεφθώ φίλους στη Μακεδονία αναρωτιέμαι γιατί όλα αυτά δεν ανασκάπτονται ;  
Εκτός από την ιερή γεωμετρία , που κατά καιρούς έχει εκτεθεί από σοβαρούς μελετητές , εμείς θα προβάλουμε από αυτές εδώ τις σελίδες και την  ΄΄ιαρή ΄΄ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ του Ελλαδικού χώρου, που για την περιοχή του Μαλιακού κόλπου , Εύβοιας και Μαγνησίας δείχνει απλησίαστα για τον ανθρώπινο νου, ΄΄ευρήματα΄΄.
Κρύβουν καλά – πολύ καλά – την  ιστορία του πλανήτη
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κρύβουν καλά – πολύ καλά – την  ιστορία του πλανήτη.  Πιο πολύ αλήθεια θα βρείτε στην κινηματογραφική ταινία  ΄΄ οι άνδρες μα τα μαύρα ΄΄ , απ ότι σε όλα τα σχολικά βιβλία…  Το να πιστεύουμε  τελικά ότι η γαία είναι πλανήτης φυλακή για πολλές – πολλές ‘’ φυλές ‘’ οντοτήτων  - κυρίως πνευματικών – υλοποιημένων και μη , νομίζω ότι στις μέρες μας αρχίζει να είναι πολύ κοντά στην αλήθεια …. Αλλωστε το μήνυμα των ευαγγελίων και του ίδιου του σωτήρος ημών Ιησού Χριστού , αυτό είναι. Και είναι ξεκάθαρο.     Μας Λέει :   ‘’Ερευνάτε τας  γραφάς’’.    
Δεν Λέει ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΤΙΣ…  Δεν Μιλάει πουθενά για ίδρυση θρησκείας και τρόπους εξάπλωσης της.    Οι εντολές – οδηγίες του, είναι πως  όταν θα έρθει εκείνη η ώρα που η ουσία πνεύματος (νους -Αδάμ) και η ουσία ψυχής (ψυχή – Εύα) αποχωρισθούν από το βιολογικό φορέα μας (θάνατος)  να μπορέσουν να ξεφύγουν ενωμένα τόσο από τη βαρύτητα του πλανήτη αυτού, όσο και από τα διάφορα γεωενεργειακά (έτσι τα ονομάζω εγώ στις έρευνες που κάνω χρόνια τώρα στα πλαίσια του Ινστιτούτου Γεωπαθητικων Ερευνων Κύπρου www.cgri.gr/geoenergia.htm ) ρευστά που περιβάλλουν τον πλανήτη σε όλο του τον περιβάλλοντα χώρο πάνω από την επιφάνεια του.  Διότι εκεί μέσα κινούνται πνεύματα μη φιλικά κείμενα στον άνθρωπο – πνεύμα. Κυρίως πρέπει να ξεφύγουμε από τα τελλουριακά ρεύματα ..  αυτά που κάποιοι αρχαιολάτρες σήμερα … θαυμάζουν στους Δελφούς (οι χριστιανοί είμαστε Α-Δελφοί, όπου Α = στερητικόν .. δηλα δη , ΟΧΙ ΔΕΛΦΟΙ) και αλλαχού. 
 Εάν κανείς αυτά που Σου Λέω, Λέει  Ο  Ιησούς,  ‘’ .. θα ρεύσουν εκ της κοιλίας σου ζώντας ύδατα … ‘’  Αναλύστε το αυτό. Και αν βρείτε άλλο νόημα, παρακαλώ ενημερώστε και εμένα για να μην πλέω στο σκοτάδι … 
 Στη Θεσσαλονίκη γνώρισα πρόσφατα ένα φίλο. Είναι θεραπευτής, ονομάζεται Γιώργος   Πασχαλιδης και κατάγεται από την Αλεξάνδρεια…  Είναι ενεργειακός θεραπευτής με χάρισμα σπάνιο… (τηλ.  6977827410 (Ενάντιας 112 & Δελφών 23γ ,).  Δεν λαμβάνει ΑΝΤΙ χρήματα για διαγνώσεις και θεραπείες.  Έχει το χάρισμα του Ασκληπιού.  Αυτός  ο αδελφός μας ‘’ορά’’  τα ζώντα ύδατα και τα ομαλοποιεί.   Να ξεκαθαρίσουμε εδώ, ότι άλλο τα ΥΔΑΤΑ και άλλο το ΝΕΡΟ, το οποίο προέρχεται από το ΝΕ-Α-ΡΩ, δηλαδή τη νέα κατάσταση που έπεσε στην ύλη και ρέει πλέον σε βαρεία μορφή ύλης .. Τα ΥΔΑΤΑ της Γέννεσης είναι ΜΗ ΥΛΙΚΗ ενέργεια ...
 
 Ξαφνικά  κάποιοι  θυμήθηκαν  …τον πλανήτη  Νινπιρου …  Νουμπίρου , είναι το όνομα του και σημαίνει νου + έμπυρου =  ο νους που είναι όλος φωτιά…    το πυρ το ουράνιο δηλαδή …   
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η γη χτυπήθηκε κάποτε από ένα μεγαλύτερο πλανήτη. Αυτό ισχύει.  Ονομαζόταν ΄Μέγιστος΄΄ . το όνομα του λέει ότι ήταν ο μεγαλύτερος στο ηλιακό σύστημα ..  Σχτίζεται και με το τελευταίο ιδεόγραμμα του Εελληνικού κραδασμικου η ουράνιας νοηματικής κατ’ αμέ.   
Το  ΄΄ Ω ΄΄  .  Το   Ο – ΜΕΓΑ.    το όνομα είναι μάλλον προσδιοριστικό  της όλης κατάστασης.  σε πρώτο επίπεδο νοηματικής (έμφαιναν)  μας λέει για κάτι σφαιρικό ( Ο )  και μας δίνει την ονοματοδοσια του : μεγα  
Αν το αντιπαραβάλουμε με το  ΄΄ άλλο ΄΄   ΄΄Ο ΄΄  , ΤΟ Ο – ΜΙ ΚΡΟΝ , θα δούμε ότι αυτό το Ο – ΜΗ – ΚΡΟΝ , μας λέει ότι  αυτός ο άλλος  σφαιρικός πλανήτης, δεν είναι – μη -            ο ΚΡΟΝ –ΟΣ …. 
Αρα μάλλον πρόκειται για το μέγιστο που είναι πιο μεγάλος από τον Κρόνο …  όχι όμως και από το ΔΙΑ .
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα