Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΙΣ

 
Ο τελικός στόχος μας....είναι η ΕΝΩΣΙΣ με το ΘΕΙΟΝ, είναι η ώσις (ώθησις) της ΨΥΧΗΣ προς το ΕΝ, η ΕΝ+ΩΣΙΣ(ώθησις), που μας οδηγεί εις το ΕΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝ των Πυθαγορείων. Είναι η ώσις προς τον πόλον/Απόλλωνα του άξονος του Μεσημβρινού. Μόλις όμως διεισδύουμε εις την διασταύρωσιν ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ/ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ
...αρχίζει να λειτουργή ΑΔΕΛΦΙΑ...με τον τριπλούν προσανοτολισμόν από το κέντρον, εντός και εκτός-άνω και κάτω, επαναλαμβάνουσα όχι πλέον έναν ΣΤΑΥΡΟΝ, αλλά ΕΝΝΕΑ φοράς τον σταυρόν , ήτοι: 4+4+4+4+4+4+4+4+4=36.

Ο αριθμός 36 της Τετρακτύος ενοποιεί τα 4 στοιχεία δρων και ρέων δια μέσου αυτών άνευ προσκόμματος, διότι ο αριθμός 36 είναι ο αριθμός των δεκανών του κύκλου. Ο κύκλος όπως γιγνώσκομεν..αποτελείται από 12 ζώδια των 30 μοιρών το κάθε έν, δηλαδή 12 ΖΩΔΙΑ  Χ  30 ΜΟΙΡΑΣ = 360Ο  ....ο αριθμός των μοιρών του κύκλου. Ο αριθμός 36 είναι και το τετράγωνον του αριθμού 6, ή 6Χ6=36, του τελείου αριθμού, του αριθμού της ΨΥΧΗΣ και της ακτίνος=6 του κύκλου.


Ο αριθμός 36, ενδυναμωμένος από την εμποιητικήν φύσιν της ψυχής...είναι ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΑΓΡΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΖΑΓΡΕΟΣ, όπου η ψυχή έρχεται δια να αποκτήση δια των εμπειριών της την ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΝ και την ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑΝ της, κατά σάρκινον χιτώνα,...φθάνει δια των ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ εις την –εντελώς έχειν- κατάστασιν της εντελεχείας, εις το τέλος ή τελειοποίησιν της δια των εμπειριών. Είναι η μετάβασις της ΨΥΧΗΣ που είναι ακόμη αμορφοποίητος, εις την πραγματικήν μορφήν του είδους, που είναι ταυτοχρόνως και η τελείωσις της ενσαρκώσεως της. Είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη πραγματικότης.

 ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα