Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Η γενιά του φωτός, η ελπίδα μας…

Τα παιδιά indigo ζουν ανάμεσα μας...

Υπάρχουν άραγε παιδιά που πρoορίζονται να σώσουν τον κόσμο;
Μήπως βρίσκονται ανάμεσα μας αυτοί οι άνθρωποι που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο και μπορούν να συμβάλουν σε αυτό;
Οι «φωτισμένες» γενιές είναι εδώ...
Το όνομα αυτών των παιδιών οφείλεται στο χρώμα της αύρας τους, τους αποκαλούν «παιδιά του Φωτός», «παιδιά του νέου πολιτισμού, που γεννιέται», «γενιά της νέας χιλιετίας».
Τα παιδιά indigo γνωρίζουν τους αγγέλους και τους άλλους κόσμους, πολλές φορές θυμούνται ποιοι ήσαν στις προηγούμενες ζωές τους, γνωρίζουν και τον λόγο της έλευσής τους σ' αυτό τον κόσμο.
Τα παιδιά indigo ξεχωρίζουν έντονα από τα άλλα συνήθη παιδιά με τον ήδη υπάρχοντα από την γέννησή τους υψηλότατο ηθικό κώδικα. 

Αντιλαμβάνονται απόλυτα τις έννοιες «χρήσιμο-άχρηστο», «επικίνδυνο-ακίνδυνο», «ηθικό-ανήθικο». 
 
Τα παιδιά indigo θεωρούνται ασυνήθιστα ευαίσθητα και χαρισματικά. Κάθε χρόνο, γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές από γονείς και καθηγητές που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αυτών των παιδιών.
Μωρά ακόμη, συλλαμβάνουν ταχύτατα το νόημα των προβλημάτων της κοινωνίας και προτείνουν στους αποσβολωμένους ενήλικες μέτρα, που θεωρούνται επαναστατικά.
Επειδή πολλοί ενήλικες βλέπουν το δίκαιο των λεγομένων από τα παιδιά αυτά και φοβούνται την υψηλότατη νοημοσύνη τους- τα θεωρούν κοινωνικά επικίνδυνα.

Κατά την γνώμη των παιδιών indigo οι βασανιστές, οι εκμεταλλευτές, οι καταπιεστές, οι σαδιστές και οι δικτάτορες πρέπει να εξοντώνονται.

Τα παιδιά indigo πάντα έχουν μέσα τους υπερ-αναπτυγμένο το αίσθημα της ανθρωπιάς, της αξιοπρέπειας, της προσωπικής αξίας, της δικαιοσύνης, που δεν εξαρτάται ποτέ από την γνώμη των άλλων. 
 
Πρόκειται για τους φοβερούς δημιουργούς με τεράστιο ψυχικό και νοητικό δυναμικό, το οποίο καταπιέζεται από τους άλλους και εμποδίζεται να εκδηλωθεί.
Τα παιδιά indigo ουσιαστικά είναι πάντα υπερκινητικά παιδιά, που κοιμούνται πολύ λίγο και διακρίνονται από την αφάνταστη επιμονή του να γνωρίσουν τον κόσμο. Αυτά τα παιδιά βαριούνται τον ύπνο. Πολλές φορές δηλώνουν: «αν κοιμηθώ, θα χάσω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, που πρέπει να δω».
Διάσημα παιδιά

Ο 9χρονος Mike Smith από τη Γερμανία μας έδειξε ένα ενδιαφέρον κόλπο. Πήρε ένα γυάλινο μπουκάλι με φάρμακα, το τοποθέτησε σε ένα τραπέζι από όπου και εξήγαγε τα φάρμακα με τη βοήθεια των τηλεπαθητικών του ικανοτήτων.

Η Nadezhda Kipryanovich γέννησε ένα παιδί φαινόμενο στην περιοχή Volgograd. Όταν ο Boris ήταν μόλις 8 μηνών, μπορούσε να αρθρώσει ολόκληρες προτάσεις, στην ηλικία των 18 μηνών μπορούσε να διαβάσει ακόμα και εφημερίδα... Στα τρία του χρόνια, ο μικρός Boris ξεκίνησε να μιλάει για το πανεπιστήμιο. Ο μικρός χαρισματικός Boris δεν γνώριζε μόνο τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τους δορυφόρους τους αλλά και τα ονόματα των αστρικών συστημάτων. Οι επιστήμονες μελέτησαν το φαινόμενο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν μια λογική εξήγηση.
Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στη Νέα Υόρκη, η 10χρονη Mariya Yudovich έδωσε σε όλα τα μέλη του κοινού της από ένα τριαντάφυλλο, το οποίο κατάφερε να ανθίσει απλά με την κίνηση του χεριού της.

Ένα νεαρό κορίτσι από το Μεξικό μπορεί να περιγράψει με δεμένα μάτια και μόνο με ένα απλό άγγιγμα την απεικόνιση μιας φωτογραφίας. Μπορεί να κατονομάσει τα πρόσωπα της φωτογραφίας, τις διευθύνσεις τους και τους αριθμούς του διπλώματος οδήγησης και τις ασφάλειες τους.
Αντικείμενο επιστημονικής μελέτης
Η γενιά αυτή έγινε αντικείμενο εντατικής μελέτης από τους καλύτερους ψυχολόγους του κόσμου.
Η ψυχολόγος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ψυχιατρικής Ένωσης, Natalya Mikhaylovskaya, λύνει τη σιωπή της για τα παιδιά indigo μετά από πολλά χρόνια έρευνας.
«Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν γεννηθεί παιδιά τα οποία δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα συνηθισμένων αγοριών και κοριτσιών,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Η μοναδικότητα είναι εμφανής από τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Οι γιατροί συνήθως μένουν έκπληκτοι από τα “ώριμα” μάτια των παιδιών αυτών.
«Ενώ τα συνηθισμένα μωρά αδυνατούν να συγκεντρώσουν το βλέμμα τους σε ένα ορισμένο σημείο, τα “πεφωτισμένα” έχουν την ικανότητα να κοιτούν επίμονα. Τα παιδιά αυτά όσο μεγαλώνουν συμπεριφέρονται με όλο και πιο περίεργο τρόπο.»
Οι γονείς συνήθως ανησυχούν και στρέφονται σε ειδικούς που θα τους συμβουλεύσουν για τον τρόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Οι γονείς δυσκολεύονται να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά τους. Τα παιδιά της «φωτισμένης» γενιάς, όπως συχνά αποκαλούνται, δεν θέλουν να μελετήσουν ή να παίξουν όπως οι φίλοι τους, δεν υπακούν στις αρχές και σχεδόν πάντα βρίσκονται μόνα τους.

Όλα τα παραπάνω ίσως μοιάζουν οικεία. Πάντα υπήρχαν παιδιά με ιδιαιτερότητες. Παλιότερα οι ψυχολόγοι αποφαίνονταν ότι τα παιδιά αυτά πάσχουν από Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή Υπερ-κινητικότητα και τους χορηγούσαν ηρεμιστικά. Παρόλα αυτά, τα παιδιά που πάσχουν από υπερ-κινητικότητα αδυνατούν να συγκεντρωθούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια δραστηριότητα. Το παραμικρό εμπόδιο μπορεί να τα αποσπάσει και αμέσως να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό.

Τα παιδιά Indigo, όμως, μπορούν να επιμένουν σε ένα θέμα που τα ενδιαφέρει και δεν αποθαρρύνονται διόλου από τις δυσκολίες. Αντιθέτως μάλιστα, τα εμπόδια τα οπλίζουν με περισσότερη επιμονή που θα χρειαστούν για να επιτύχουν. Τα παιδιά Indigo μπορούν να καταφέρουν αρκετά σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είναι επίμονα και συγκεντρωμένα έως ότου καταφέρουν να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους.
«Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε επίσημη ονομασία για αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Στη Ρωσία έχουν πάρει το όνομα «παιδιά της χιλιετίας» ή «παιδιά του φωτός.»

Στη Γαλλία, τα παιδιά αποκαλούνται «Teflon kids» καθώς δεν συμβαδίζουν με τα κοινωνικά στερεότυπα. Στην Αγγλία ονομάζονται «cyborgs», αφού όπως θεωρείται, ακολουθούν περισσότερο το μυαλό παρά τη καρδιά τους.

Τα παιδιά Indigo αρχίζουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές όταν βρίσκονται μόλις στην ηλικία των 3-4 χρονών. Σε αντίθεση λοιπόν με τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους, φαίνεται ότι είναι τεχνολογικά εξελιγμένα. Γι’ αυτό το λόγο μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι η τεχνολογία θα παρουσιάσει αλματώδη πρόοδο τα επόμενα 10 χρόνια. Τα παιδιά Indigo θα ανοίξουν την πόρτα σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα δουλεύουν με το μυαλό τους και όχι με τα χέρια τους.

Ο όρος "Indigo," όπως αποκαλούνται τα παιδιά αυτά στην Αμερική, έχει τις ρίζες του στην έρευνα του ψυχολόγου Lee Carroll. Ο Carroll μελέτησε αρκετές περιπτώσεις “φωτισμένων” παιδιών για χρόνια ενώ αργότερα ξεκίνησε με την μελέτη της αύρας τους.
Την ύπαρξη της αύρας αναγνωρίζουν σχεδόν όλοι οι επιστήμονες.
Αύρα είναι το δυναμικό πεδίο του ανθρώπινου οργανισμού.
Η αύρα μπορεί να έχει διάφορα χρώματα.
Η μελέτη του Carroll είναι αμφισβητήσιμη καθώς το θέμα της αύρας δεν είναι αποδεκτό από το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας. Παρόλα αυτά, ένας πολύ μεγάλος αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων υποστηρίζει την παραπάνω θεωρία μέσα από την ανάπτυξη μεθόδων για την μελέτη της ενέργειας που περιβάλλει τα αντικείμενα και ονομάζεται αύρα.

Ο Carroll μέτρησε την αύρα αυτών των ατόμων, το μέγεθος, το χρώμα, το σχήμα και την ένταση της φωτεινότητας. Ο ίδιος ανακάλυψε ότι η αύρα των χαρισματικών παιδιών ήταν λουλακί σε αντίθεση με την αύρα των περισσοτέρων ατόμων που είναι κίτρινη ή πράσινη. Ο Carroll επιβεβαίωσε επίσης ότι τα παιδιά με αυτή την αύρα υπερτερούν τόσο ως προς τους γονείς όσο και προς τους συνομήλικους τους σε επίπεδο νοημοσύνης και γνώσης.

«Τα παιδιά Indigo είναι έξυπνα, ανεπτυγμένα και δεν ταιριάζουν με τα συνηθισμένα στερεότυπα των παιδιών,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Πρόκειται για χαρισματικά παιδιά που διαθέτουν μια εντελώς διαφορετική πνευματική δομή. Το μέσο IQ αυτών των παιδιών φτάνει το 130.»
 
Η γενιά Indigo πολλαπλασιάζεται πολύ γρήγορα. Μέχρι πριν από 30 χρόνια, κανένας δεν είχε ακουστά το φαινόμενο. Σήμερα, το 70% των παιδιών που γεννιούνται διαθέτουν αύρα ανοιχτού μωβ χρώματος. Οι επιστήμονες αναμένουν την αύξηση αυτού του ποσοστού έως το 90% στο κοντινό μέλλον. Κάποιοι άλλοι επίσης τονίζουν ότι η γέννηση των παιδιών Indigo δεν είναι τυχαία, προτείνοντας ότι η νέα αυτή φυλή υπήρχε ανέκαθεν και λάμβανε μεγάλες διαστάσεις κατά τη διάρκεια των πιο καταστροφικών στιγμών στην ιστορία μας.
Αύρα: Μπορεί να αναλυθεί;

Ο καθηγητής Konstantin Korotkov είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο πεδίο της επιστημονικής μελέτης της αύρας. Σήμερα ο Δρ.Korotkov δουλεύει στο Ινστιτούτο Fine Mechanics and Optics του Saint Petersburg. Ο Korotkov κατασκεύασε μια μηχανή η οποία μετράει την αύρα των ανθρώπων και παρέχει αποτελέσματα για την σωματική και ψυχική ισορροπία του ατόμου. Όμως τι ακριβώς μετράει αυτό το όργανο;

Όπως αναφέρει ο Korotkov: «Αυτό που κάνουμε είναι να συλλέγουμε πληροφορίες από τα φυσικά πεδία γύρω από τα δάχτυλα. Όταν ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός χτυπήσει το δάχτυλο μας, τότε το σώμα απελευθερώνει μια ροή φωτονίων και ηλεκτρονίων. Το οπτικό μας σύστημα παρακολουθεί αυτές τις αντιδράσεις. Αργότερα αναλύουμε τα αποτελέσματα μέσω υπολογιστή. Μέσα σε 10-15 λεπτά μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ψυχική κατάσταση, το σώμα και την κατάσταση των οργάνων του ατόμου.»
Το όργανο αυτό χρησιμοποιείται ήδη στο First Medical Institute, την Military and Medical Academy, το Sports Institute και πολλούς άλλους οργανισμούς τόσο στην Ρωσία όσο και στο εξωτερικό.
Σκεπτικισμός

Ο Δρ. Vladimir Kireev, ψυχίατρος σε νοσοκομείο του Τάλιν της Εσθονίας, αναφέρει: «Ο ενθουσιασμός που δείχνουν οι ερευνητές που εγκωμιάζουν το φαινόμενο Indigo είναι ενοχλητικός. Στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να χωρίζουν τα παιδιά σε δυο ομάδες, μια επίλεκτη φυλή και ένα κατώτερο είδος. Το επόμενο λογικό βήμα είναι η εμφάνιση μιας χώρας που θα ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερα παιδιά Indigo από οποιαδήποτε άλλη και θα υποστηρίζει ότι είναι η επίλεκτη φυλή. Μήπως τελικά πρόκειται για ένα είδος ανερχόμενου φασισμού σε πνευματικό επίπεδο;»

Ο Oleg Gubin, ψυχίατρος στο Health Plus Medical Center, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά που είναι προικισμένα σε ένα πεδίο συχνά υποφέρουν από πνευματικές ή ψυχολογικές διαταραχές, αυτό όμως δεν αποτελεί ένδειξη ύπαρξης μιας νέας φυλής. Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας μαζικής εισροής πληροφοριών, μιας μεταβαλλόμενης οικολογίας, γενετικά τροποποιημένων τροφών και πολλών άλλων παραγόντων που αλλάζουν μέρα με τη μέρα τη ζωή μας.»
Ο Yury Fomin, μηχανικός και ειδικός αυτοματοποιημένης διαχείρισης, αναφέρει: «Η αποκάλυψη των τηλεπαθητικών ικανοτήτων σε όλο και περισσότερα παιδιά σημαίνει ότι το φαινόμενο Indigo εξαπλώνεται...»

Υπάρχει ελπίδα 
Tα άτομα αυτά βιώνουν στον εσωτερικό τους κόσμο το χάος και την ανάγκη για ριζική αλλαγή, πλήρη μετασχηματισμό. 
Είναι σε θέση να δημιουργήσουν τριγμούς στο σαθρό σύστημα της κοινωνίας μας και να κάψουν κυριολεκτικά κάθε τι το σάπιο και το αρρωστημένο. Θέματα φιλοσοφίας, γνώσης, επιστήμης, ιατρικής, ιδεολογίας, θεσμών κοινωνικών, θα περάσει από την εξονυχιστική έρευνα και μελέτη αυτών των ατόμων και θα αλλάξει ριζικά. Το κατεστημένο θα αλλάξει, θα μετασχηματιστεί και θα αναγεννηθεί. 
Είναι διαφορετικά, έχουν ενέργεια, μεγαλύτερη συλλογική συνείδηση, έχουν περάσει από το Εγώ στο Εμείς και αγωνίζονται κατά των παλιών αρχών που μαστίζονται από ενέργειες γεμάτες ανταγωνισμό και απληστία…
Μπορούν να κατανοήσουν το χάος και να δημιουργήσουν νέες μορφές μέσα από αυτό. Δεν θα διστάσουν να αλλάξουν τον κόσμο, ίσως μέσα από ένα συμβολικό θάνατο και μία εκ βαθέων αλλαγή. 
Μπορούν να μας διδάξουν την παροδικότητα όλων των πραγμάτων και το τέλος μίας ολόκληρης εποχής.
Να μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από την πλεονεξία, την κτητικότητα, την θρησκοληψία, το σαθρό πολιτικό σύστημα, τη μόλυνση του περιβάλλοντος.
Βέβαια, είναι πολύ βολικό να πει κανείς «νύπτω τας χείρας μου» και αφήνω την τύχη μου και την σωτηρία μου σε κάποιον άλλο, χωρίς εγώ να κάνω τίποτα.
Ακόμα και να είναι η γενιά που θα μπορούσε να σώσει τον κόσμο με τη συμπεριφορά της και με την στάση της, η κοινωνία μας είναι έτοιμη να σωθεί;
Για να σωθούμε και να βάλουμε ένα τέλος στο χάος πρέπει και να κολυμπήσουμε...
Μόνο έτσι θα ανακαλύψουμε μία νέα αχτίδα ελπίδας και ζωής και δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιους νέους «λύκους» να επωφεληθούν.

Μακάρι η γενιά αυτή 
να είναι πρωτεργάτες 

μιας νέας εποχής!

Εμπρός γενιά indigo 
μπείτε μπροστά!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα