Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τα σκοτεινά κεφάλαια του Βιβλίου της Ύπαρξης


Απόσπασμα από το βιβλίο "Οικογένεια του Φωτός" που γράφτηκε τη δεκαετία του '90 και περιέχει πληροφορίες από την Γαλαξιακή Οικογένεια των Πλειάδιων, με σκοπό αφ' ενός να μας πληροφορήσει και αφ' ετέρου να μας προετοιμάσει για τις αλλαγές που θα βιώναμε στο μέλλον.

"...Σήμερα υπάρχει η τάση να παίξετε με το σκοτάδι με έναν τρόπο πιο τολμηρό από ποτέ άλλοτε. Η Οικογένεια του Σκότους (αυτή των 13 οικογενειών που κυβερνούν τον κόσμο) καταπατά με εξοργιστικό, τερατώδη τρόπο καθεμία από τις αξίες σας στη ζωή. Γιατί; Επειδή χωρίς αυτή την πίεση μέχρι τα όριά σας, δεν θα ξυπνούσατε ποτέ. Θα παραμένατε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς σας, σαν τις αγελάδες που μυρικάζουν, χωρίς να παρατηρείτε ποτέ τι ακριβώς διαδραματίζεται. Οπότε, το
θράσος, η προσβολή, το σοκ, η καταπίεση και η κακή χρήση της εμπιστοσύνης θα ανεμίσουν ψηλά τις σημαίες τους μέχρι να πείτε «Α, τώρα είναι η ώρα».
 Και τότε να ξέρετε ότι θα συμβούν πάρα πολλά ακόμα. Κανείς άνθρωπος δεν ζει τόσο πολύ ούτε είναι τόσο έξυπνος ώστε να σκεφτεί ότι αυτά είναι τεράστια σχέδια ελέγχου. Αν κοιτάξετε στα παρασκήνια θα μάθετε για
την αρχαία φυλή και το παραμύθι διχασμού που παίζουν εις βάρος σας. Είναι τα αρχαία ερπετά, οι πρόγονοί σας.

Τα ερπετικά όντα κυβερνούν πίσω από τη σκηνή επί αιώνες, βάζοντας μπροστά τις μαριονέτες τους ως αγγελιαφόρους τους. Αυτές οι μαριονέτες συχνά δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν καταληφθεί και εξουσιάζονται από μαζικούς χειραγωγούς. Μερικές φορές, όταν ανακαλύπτουν ότι αποτελούν μέρος ενός τόσο τεράστιου και ξιπασμένου σχεδίου, θα νιώσουν συρρικνωμένοι και ζαρωμένοι παρόλο που μπορεί να είναι πάπες, πρόεδροι, βασιλιάδες, βασίλισσες ή άλλα άτομα με κύρος ή γόητρο.
Τότε θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από πιόνια που έχουν καταληφθεί γιατί έδωσαν χώρο σ’ αυτές τις δυνάμεις με τις διαστροφές τους, τα ψέματά τους, τις σεξουαλικές εμμονές και την μανία τους για υλικά αγαθά. Ο κόσμος είναι γεμάτος σκοτάδι που σας βοηθάει στα μαθήματά σας. Η εποχή ζητάει αφύπνιση.

Διασταυρώνεστε με το σκοτάδι στη ζωή σας, όταν περνάτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις όπου ο φόβος σας κατακλύζει σαν κύμα ενέργειας και ηλεκτρίζει τον ερπετικό σας εγκέφαλο. Όταν συμβαίνει αυτό, να θυμάστε ότι είστε μέρος ενός σχεδίου και το σκοτάδι εμφανίζεται για να μπορέσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στη συχνότητά σας. Δεν μπορείτε να προσεγγίσετε το φως χωρίς να γνωρίσετε το σκοτάδι, και το σκοτάδι έρχεται τώρα σε μαζικές δόσεις ζητώντας σας να θεραπευτεί.
Θα γίνουν δημόσια γνωστές σοκαριστικές διαστροφές γιατί λείπει η αγάπη από τη μητέρα προς το παιδί και από τον πατέρα προς το παιδί. Η μορφή της αγάπης για την οποία μιλάμε δεν έχει γίνει πράξη εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Γενετικά βρίσκεστε μπροστά στο καθάρισμα μιας πολύ μακράς γραμμής της ανθρωπότητας, γενεές και γενεές τραυμάτων.

Είναι μια εποχή πρόκλησης αυτή που ζείτε. Στόχος σας είναι να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας και τον πλανήτη σας βρίσκοντας ποια πράγματα είναι αληθινά σημαντικά, σε ποια τελικά θα δώσετε αξία. Οι σοκαριστικές αλλαγές θα έχουν σαν συνέπεια μια πολιτισμική αποσταθεροποίηση και όλα αυτά γίνονται σκόπιμα. Μερικοί θέλετε να βιώσετε το φως σαν να πηγαίνετε σε πικ-νικ. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το ζήτημα της υπευθυνότητας πρέπει να έρθει στο προσκήνιο. Όχι κατηγορώντας τους ανθρώπους αλλά διδάσκοντας πως κάθε άτομο πρέπει να είναι ο αρχηγός του εαυτού του. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θα είναι ο αρχηγός σας. Στην Εποχή του Υδροχόου κάθε άτομο είναι ένας Θεός.

Μην φοβηθείτε όταν εκπέσουν οι ηγέτες σας. Όλα έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορέσετε να γνωρίσετε το χειρότερο από τα οικογενειακά μυστικά: ότι οι γονείς κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους από γενεά σε γενεά γιατί δεν γνωρίζουν την αγάπη. Η αγάπη πρέπει να υπερισχύσει. Πρέπει να καθαρίσετε τη βιολογική σας γραμμή, το αιθερικό και το αστρικό σας πεδίο. Αυτό απαιτεί τον σεβασμό και την αγάπη σας για τη σεξουαλική πράξη. Είναι μέσω της σεξουαλικότητας που φθάνετε στη γη και παρόλο που η κλωνοποίηση είναι της μόδας, οι κλώνοι δεν έχουν ζωτικότητα γιατί δεν είναι εντυπωμένοι με τη ζωτικότητα του σεξ, δημιουργούνται σε δοκιμαστικούς σωλήνες. Υπάρχουν πολλοί κλωνοποιημένοι άνθρωποι στον κόσμο σας καθώς και πολλοί σκόπιμοι δίδυμοι, δηλαδή σωσίες. Αυτή η πρακτική εφαρμόζεται για να χρησιμοποιούνται οι σωσίες από εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία.

Οι λύσεις που ζητάτε θα βρεθούν μέσα σας. Τα αισθήματά σας και η στάση σας απέναντι στον κλυδωνιζόμενο κόσμο γύρω σας ζητούν να ξαναφτιάξετε τον εαυτό σας αποδεχόμενοι αυτά που συμβαίνουν, γιατί με την αποσύνθεση κάτι νέο δημιουργείται. Κάντε ειρήνη με τους αγαπημένους και τους φίλους σας, τιμήστε και σεβαστείτε ο ένας τον άλλο, μη παραβιάζετε κανενός το χώρο, ούτε με λόγια ούτε με πράξη. Τιμήστε τους άλλους όπως θα θέλατε να σας τιμούν και κατανοήστε ότι οι μεγάλες πληγές της ανθρώπινης ψυχής εμφανίζονται τώρα, πληγές που ερμηνεύσατε ως σκοτάδι. Προχωρήστε μπροστά στην περιοχή του σκότους κρατώντας ένα αναμμένο κερί για να δείτε τι υπάρχει εκεί. Βάλτε ως πρόθεση να το κατανοήσετε, μετά ανοίξτε την καρδιά σας και να ξέρετε ότι υπάρχει ένα άρρωστο μυαλό μέσα στο ανθρώπινο πνεύμα που περιμένει να θεραπευτεί. Αυτή η ασθένεια του μυαλού είναι που σας διαχωρίζει τον έναν από τον άλλο, δημιουργώντας βία ανάμεσα σε εραστές, οικογένειες, φίλους. Είναι μια σκοτεινή βία που ντύνεται με μυστικά και ελέγχει το πνεύμα με έναν τρόπο αδιόρατο.
Οι ελεγκτές του νου και εκείνοι που επηρεάζουν τον καιρό και όλους τους τομείς της οικονομίας, της θρησκείας, της εκπαίδευσης και τη ιατρικής θα αποκαλυφθούν γιατί τώρα είστε έτοιμοι να αναλάβετε τα ηνία του εαυτού σας. Ως άνθρωποι έχετε τόσο εκδιώξει τη δύναμη της ζωής που δεν ξέρετε ότι είστε ζωντανοί νεκροί, ζόμπι.

Εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για την κακή κατάσταση, πιστεύουν ότι είναι πολύ καλύτεροι από εσάς. Όμως το σκοτάδι δημιουργεί ατελείωτες δυσκολίες και για κείνους. Πρέπει να αρχίσετε να θεραπεύετε αυτές τις πληγές. Η συμπόνια και η συγχώρεσή σας είναι απαραίτητη για να είναι βαθιά η θεραπεία. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που τώρα αντιμετωπίζετε: πώς να διαπραγματευτείτε και ν’ αξιώσετε τη δύναμή σας από όντα που δεν βλέπετε, όντα που έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη απ’ ό,τι είχατε ποτέ φανταστεί. Είναι τα ερπετά που έχουν ανάγκη θεραπείας προκειμένου να επαναφερθεί η συχνότητα της αγάπης ως η βάση της ύπαρξής τους.
Τα όντα αυτά τρέφονται όταν βλάπτονται άλλοι, είτε είναι άνθρωποι είτε είναι πολύ-διαστασιακοί. Είναι οι παρασκηνιακοί κυβερνήτες. Οι κυρίαρχοι διαφόρων οργανισμών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τους οποίους σέβεστε, ιδιαίτερα θρησκευτικής φύσης. Τρέφουν τα ενεργειακά τους πεδία μέσω ενός περιορισμένου καναλιού και η ενέργεια δεν ρέει ελεύθερα μέσα τους. Οπότε, όταν αποκτούν πρόσβαση σε κάποια ενέργεια, θέλουν να πάρουν πολύ από αυτήν και προτιμούν να είναι βίαιης μορφής. Εκείνοι που βλάπτουν τους άλλους είναι υποσιτισμένοι ενεργειακά. Γι’ αυτό και δημιουργούν κάθε τόσο καταστάσεις τρόμου, φόβου και πολέμου. Είναι εύκολο κάποιος να ρουφήξει τη δύναμή σας, να σας κάνει να λέτε αλληλούια, αμήν και προσευχές χωρίς εσείς να καταλαβαίνετε πραγματικά ποιον ή τι επικαλείστε. Οι θρησκείες της γης θα πέσουν με τον ίδιο τρόπο που θα πεταχτούν τα βιβλία της ιστορίας.

Ο έλεγχος του νου σας θ’ αποτελέσει τεράστιο ζήτημα στον πλανήτη σας: πώς σας δίνονται οι εικόνες μέσω της τηλεόρασης, των υπολογιστών, της μουσικής, των ταινιών και μέσω των αόρατων μικροκυμάτων που επηρεάζουν τον τρόπο της σκέψης σας και της ζωής σας. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΟΜΩΣ, είναι πολύ σημαντικό για σας, αυτή την εποχή, να εστιάσετε στη θεραπεία. Πρέπει να συνδεθείτε μεταξύ σας ως μια συλλογικότητα ανθρώπινων όντων. Να είστε υπερήφανοι που είστε άνθρωποι. Εάν το κάνετε θα εμπλουτίσετε το κεφάλαιό σας στο Βιβλίο της Ζωής.

ΠΗΓΗ - ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα