ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4


Την Τρίτη τα ξημερώματα στις 3.14 πραγματοποιείται η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, θα είστε περισσότερο δυναμικοί και θα ασχοληθείτε με επιμονή για την βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ θα φροντίσετε να ρυθμίσετε και τυχόν χρέη. Αν προγραμματίσετε μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο φροντίστε να περάσετε καλά και αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να χαλάσουν το όμορφο περιβάλλον. Προσέχετε επίσης και στην οδήγηση. Με την εκπνοή της εβδομάδας, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11 και αυτό το διάστημα οι σχέσεις που έχετε αλλά και όσες δημιουργήσετε θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές.


ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5


Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από την Τρίτη τα ξημερώματα, εγκαινιάζει ένα μήνα θετικών αλλαγών στον τομέα των σχέσεών σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες φιλικές ή και ερωτικές – αν είστε ελεύθεροι – που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ ενδιαφέρουσα. Τόσο το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στις 23 όσο και η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στις 25 εγγυώνται ευνοϊκές εξελίξεις. Επιπλέον, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 28 και μέχρι τις 21/11 που θα παραμείνει εκεί, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα σας κάνει περισσότερο αποδοτικούς με αποτέλεσμα να λάβετε τα ανάλογα εύσημα. Μια θετική αλλαγή θα τολμήσετε και στην εμφάνισή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6


Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τα ξημερώματα της Τρίτης και για έναν ολόκληρο μήνα, σηματοδοτεί εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς σας. Παρόλο που νιώθετε ότι ήδη έχετε κάνει πολλά, ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο μέχρι να κατοχυρώσετε αυτά που σας ανήκουν. Ίσως κάποιες φορές κατά την διάρκεια της εβδομάδας, - και κυρίως γύρω στις 25 – νιώσετε έντονη κούραση ή απογοήτευση από το γεγονός ότι οι προσπάθειές σας δεν αποδίδουν. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και σύντομα θα δικαιωθείτε. Από τις 28/10 και μέχρι τις 21/11 η πορεία της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σημάνει την ανανέωση στις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις και διαφορές ή να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.


KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7


Η είσοδος του Ήλιου στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από την Τρίτη εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για την δουλειά σας κυρίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλά άτομα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον αλλά με την βοήθεια του Κρόνου θα καταφέρετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στην οικογένειά σας, αλλά και να κάνετε κάποιες απαραίτητες δουλειές του σπιτιού.


ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8


Από την Τρίτη με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γεγονός που θα περιορίσει κατά κάποιο τρόπο την ελευθερία σας. Όσο «εγκλωβισμένοι» κι αν νιώθετε, είναι κάποια πράγματα που απαιτούν την δική σας προσωπική παρουσία και διευθέτηση και καλό θα είναι να το αποδεχτείτε χωρίς γκρίνιες. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή, φροντίστε να μην «μπλέκετε» τον σύντροφό σας με τυχόν κοινωνικά προβλήματα αν δεν θέλετε να υποστεί αρνητική κριτική. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 28/10 και μέχρι τις 21/11 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας.


ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9


Με την είσοδο του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 23 του μήνα, πολλοί από εσάς θα δείτε τις συνθήκες της ζωής σας να αλλάζουν, είτε μέσα από μια μετακόμιση είτε από μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο διαβίωσης, ενώ δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν και νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες που θα σηματοδοτήσουν μια σειρά αλλαγών. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 28/10 μέχρι και τις 21/11 μπορείτε να περιμένετε θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Όσοι επιθυμείτε αύξηση μισθού είναι καλή περίοδος να τη διεκδικήσετε, αρκεί να το κάνετε με διπλωματία, σύνεση και καλές δημόσιες σχέσεις.


ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10


Ο τομέας των οικονομικών σας ενεργοποιείται έντονα από τις 23 του μήνα, με το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, καθώς και η σύνοδος με τον Κρόνο στις 25, θα σας δώσουν την ευκαιρία να καταγράψετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και να χαράξετε μια στρατηγική ώστε να εξασφαλίσετε –με τον καλύτερο τρόπο- το μέλλον σας. Η περικοπή περιττών εξόδων και ένα πρόγραμμα αποταμίευσης θα αποτελέσουν μια δικλίδα ασφαλείας. Μια ερωτική γνωριμία αναμένεται να προκύψει σ’ έναν επαγγελματικό χώρο. Από τις 28/10 μέχρι και τις 21/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, σας φέρνει στο προσκήνιο και σας δίνει την ευκαιρία να «λάμψετε» και να ξεχωρίσετε σε ότι κι αν κάνετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11


Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 23 του μήνα εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας και τη νέα προσωπική χρονιά σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 23 και η σύνοδος με τον Κρόνο στις 25, αποτελούν θετικές ενδείξεις για πολλούς τομείς της ζωής σας. Η καριέρα σας θα λάβει νέα ώθηση και όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε την πελατεία σας να αυξάνεται. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, όπου οι μακροχρόνιες σχέσεις θα επισημοποιηθούν, ενώ οι ελεύθεροι θα δημιουργήσετε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Από τις 28/10 μέχρι και τις 21/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, συνιστά να εργαστείτε «παρασκηνιακά» και να μην αποκαλύψετε τα σχέδιά σας, αφού οι κρυφές δραστηριότητες έχουν καλύτερη τύχη.


ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12


Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό στις 23/10 ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας και σας δίνει την ευκαιρία να ανασύρετε μνήμες και εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να χαράξετε μια νέα στρατηγική ώστε να κατακτήσετε εύκολα τους στόχους σας. Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα την ίδια μέρα θα αποφύγετε τις «παγίδες» και θα μπορέσετε να διακρίνετε τις ευκαιρίες που κρύβονται μέσα σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Αν υπάρχουν προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν, καλό θα είναι να τα αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα, που μπορούν να καταπολεμηθούν ριζικά, ώστε να μη σας δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα. Μια περίοδος έντονης κοινωνικότητας ξεκινά από τις 28 του μήνα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό. Μέχρι και τις 21/11 θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με πολλούς φίλους σας αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες με τις οποίες θα ταιριάξετε απόλυτα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1


Η είσοδος του Ήλιου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 23 του μήνα αποτελεί μια θετική επιρροή για το ζώδιό σας, καθώς θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες. Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μάλιστα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το αυξημένο επικοινωνιακό χάρισμά σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας που θα βρουν μεγάλη ανταπόκριση. Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 25, είναι κατάλληλη για να συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, μέσα από τις οποίες θα βρείτε συμμάχους και υποστηρικτές στα σχέδιά σας, αλλά και ένα νέο έρωτα, αν είστε ελεύθεροι. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 28/10, είναι ότι σας χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να λάμψετε στον επαγγελματικό τομέα. Μέχρι και τις 21/11 τα ταλέντα σας θα αναγνωριστούν και θα λάβετε τα εύσημα που σας αναλογούν. Ωστόσο, προσέξτε να μην παραμελήσετε την οικογένειά σας, που ήδη εκφράζει αρκετά παράπονα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2


Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα της καριέρας σας από τις 23/10 στρέφει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας, καθώς νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε και να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει. Το τρίγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα την ίδια μέρα, θα σας βοηθήσει να δικαιωθείτε και να ανταμειφθείτε για τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να εγκαταλείψετε το έργο σας, αφού ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Κρόνος που θα βρίσκεται στο Σκορπιό για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, θα σας φέρει αυξημένες ευθύνες και θα κρίνει τις πράξεις σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 28 του μήνα, αποτελεί μια εξαιρετικά θετική επιρροή για το ζώδιό σας. Μέχρι και τις 21/11 που θα παραμείνει εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε ή να ξεκινήσετε τις σπουδές σας που θα αποδειχθούν αρκετά ενδιαφέρουσες.


ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3


Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/10, αποτελεί μια εξαιρετικά θετική επιρροή για το ζώδιό σας. Τα ταξίδια, το εξωτερικό, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις είναι τομείς από τους οποίους μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε κατάλληλα. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα την ίδια μέρα, σηματοδοτεί ευκαιρίες που θα ανεβάσουν το κύρος και το γόητρό σας. Πολλοί από σας, θα αποκτήσετε νέα ιδανικά αυτό το διάστημα, που θα αποτελέσουν τη νέα πρόκληση για το μέλλον σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 28 του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και κυρίως στα χρήματα που μοιράζεστε από κοινού με άλλους. Μέχρι και τις 21/11 έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε χρέη και εκκρεμότητες.