Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΔΟΣ 2012 - ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ...ΒΡΩΜΙΑ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

ΡΟΔΟΣ 2012 - ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ...ΒΡΩΜΙΑ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ...ΜΑΦΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ...ΤΣΙΓΓΑΝΑΡΙΑ...ΑΛΒΑΝΟΙ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΚΡΑΧΤΕΣ...ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!


ΝΙΟΧΩΡΙ S.O.S.

ΝΙΟΧΩΡΙ-ΡΟΔΟΣ / ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ. ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ..ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ..ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ..ΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΡΙΑ..ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ..ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΤA ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ..ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ..ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ..ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ..ΤΟΥΣ ΚΡΑΧΤΕΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΟΜΟΡΦΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΤΕΣ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ..ΥΠΟΜΟΝΗ


ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ

Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΕΧΥΣΕ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΦΟΡΕΑ..ΚΑΙ ΟΛΑΥΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΑΡ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΑΓΡΙΕΨΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ..ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΟΛΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ! ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ?

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
  1. Ανοχή τέλος..
=============================================================

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ “Από την αρχή του καλοκαιριού γίνομαι αποδέκτης πολλών έγγραφων και προφορικών παραπόνων για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην οδό Ορφανίδου. Οι παραβάσεις είναι συνεχείς και δημιουργείται η εντύπωση ότι υπάρχει εκ μέρους του Δήμου ανοχή στην παραβατικότητα ΚΑΙ ότι ο ίδιος προσωπικά θα επιβλέπει σε καθημερινή βάση αν υλοποιείται ή όχι η αυστηρή εντολή που έδωσε, προκειμένου να επιβληθεί η τάξη στην αταξία που επικρατεί στη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Ορφανίδου”. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΑΠΟ ΠΑΧΥΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ..ΠΗΔΗΜΑ!








ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠ’ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!

ΟΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠ’ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠ’ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ! ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΟΙ ‘ΚΙΝΕΖΟΙ’ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΗΔΑΜΗΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ.. ΕΔΩ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ‘ΚΙΝΕΖΟΙ’ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ..ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠ’ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ.. ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ‘ΚΙΝΕΖΟΙ’, ΕΤΣΙ?

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ



  1. Ανεξέλεγκτες καταστάσεις..
=============================================================

ΤΟ ΒΑΘΥ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ..ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‘ΚΙΝΕΖΟΙ’? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΙΟΧΩΡΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΑΚΙΝΤΖΗ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΙΟΧΩΡΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

Την παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή προκάλεσε η αναφορά που υπέβαλαν την 3η Αυγούστου 2012 κατά παντός υπευθύνου για το “γκέτο” της οδού Ορφανίδου και της ευρύτερης περιοχής του Νεοχωρίου, δεκάδες κάτοικοι της περιοχής.

Ο κ. Ρακιντζής με το αριθμ. Πρωτ. Φ69/12/13915/7-9-2012 έγγραφό του έδωσε εντολή στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης να προβούν σε έλεγχο των αρμοδίων υπηρεσιών και στην έκδοση πορίσματος.

Η πολυσέλιδη αναφορά των κατοίκων έχει προκαλέσει ήδη την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ έχει κοινοποιηθεί στα Υπουργεία Πολιτισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Οικονομικών και Περιβάλλοντος, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμο Ρόδου και στην ΕΛΑΣ.

Στην αναφορά τους που έλαβε ευρεία δημοσιότητα, χωρίς ωστόσο να πτοήσει τους “παραβάτες” τονίζονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Τα μπαρ επί της Ορφανίδου λειτουργούν, χωρίς καμία πρόνοια μόνωσης, με επιπτώσεις που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής και την υγεία όλων μας, έχοντας αναγάγει το θόρυβο σε μείζον περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόβλημα. Οι καταστηματάρχες όχι μόνο παραβιάζουν τις διατάξεις περί κοινής ησυχίας και κάθε είδους κανονισμό, αλλά εντός και εκτός των καταστημάτων τους λαμβάνουν χώρα σοβαρά περιστατικά, συνιστάμενα σε ξυλοδαρμούς και συμπλοκές μεταξύ των θαμώνων, αποτελώντας κίνδυνο για τη δημόσια τάξη, τα ήθη και την ασφάλειά μας.

Κάθε βράδυ τοποθετούνται ηχεία έξω από τα καταστήματα παρότι έχει περάσει η 12η ώρα ενώ η μουσική συνεχίζεται μέχρι και την 6η πρωινή. Παράλληλα τοποθετούν καθίσματα ακόμα και μέσα στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να καθιστούν αδύνατη τη διέλευσή μας από το δρόμο ώστε να φθάσουμε σπίτι μας, δημιουργώντας ένα καθεστώς πλήρους αναρχίας. Τα πρωινά, η εικόνα που αντικρίζουμε μας εξοργίζει, καθώς μαζεύουμε έξω από τα σπίτια μας ένα σωρό σκουπίδια, μπουκάλια, ενέσεις, ενώ η δυσοσμία είναι αφόρητη καθώς οι δρόμοι και όχι μόνο -αλλά και οι αυλές των σπιτιών μας- έχουν μετατραπεί σε δημόσια ουρητήρια!

Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως από τα καταστήματα ανοιχτού τύπου με μεγάλα παράθυρα που δεν κλείνουν τις θύρες ενώ καταλαμβάνουν και διπλανούς χώρους, αυθαίρετα, με παράνομα καθίσματα. Δεν τολμούμε να παραπονεθούμε στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, παρότι συστηματικά και αδιαλείπτως παρανομούν, εφαρμόζοντας τους δικούς τους νόμους με το «έτσι θέλω»! Η κατάσταση που επικρατεί κάθε βράδυ στην οδό Ορφανίδου έχει εκτραχυνθεί και εξαχρειωθεί κάθε ανοχής και κατανόησης. Ζούμε καθημερινά την κατάντια της περιοχής μας που παραμένει υποβαθμισμένη και περιθωριακή εδώ και χρόνια, ανήμποροι να αντιδράσουμε, υπομένοντας και την αδράνεια των τοπικών αρχών. Χωρίς υπερβολή, η περιοχή έχει γκετοποιηθεί από αυτού του είδους τις συμπεριφορές!”.

Όπως τονίζουν οι κάτοικοι από τα καταστήματα της οδού Ορφανίδου μόνο έξι διαθέτουν άδεια μουσικής ενώ όλα τα υπόλοιπα καθημερινά παρανομούν ή παραβιάζουν τους όρους των αδειών τους. Υποστηρίζουν παραπέρα ότι δεν τηρούνται οι κανονισμοί πυρασφάλειας ενώ επισημαίνουν ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται πολυάριθμοι επαίτες (γυναίκες και μικρά παιδιά) που προσπαθούν φορτικότατα να πουλήσουν πράγματα στους περαστικούς, όταν δεν προσπαθούν να τους αφαιρέσουν με διάφορα τεχνάσματα τα υπάρχοντά τους. Κάνουν λόγο ακόμη για ανασφάλιστη εργασία Ελλήνων και αλλοδαπών αλλά και για προσφορά νοθευμένων ποτών!!. Διαμαρτύρονται επίσης για τους κράχτες αλλά και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τονίζουν, τέλος, ότι δεν λαμβάνονται μέτρα από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για την αφαίρεση των αδειών λειτουργίας των παρανομούντων.
Και νέα διαμαρτυρία κατοίκων της οδού Ορφανίδου
Αποφασισμένος να δώσει λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται στην οδό Ορφανίδου και να σταματήσει τα έκτροπα που καταγράφονται κάθε βράδυ και εξοργίζουν τους κατοίκους της περιοχής είναι ο δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς.

Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε πως δεν θα υπολογίσει το πολιτικό κόστος και θα βάλει τέλος σε φαινόμενα που δυσφημίζουν το νησί και κάνουν κακό στον τουρισμό.
Αντιπροσωπεία κατοίκων της οδού Ορφανίδου επισκέφθηκε χθες το δήμαρχο Ρόδου και του περιέγραψε τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή. Οι περισσότεροι δεν μπορούν, όπως είπαν, να κοιμηθούν, γιατί τα μπαρ παίζουν μουσική στη διαπασών μέχρι το πρωί.
Οι κάτοικοι δεν μπορούν να βλέπουν άλλο πλέον και τα έκτροπα που γίνονται κάθε βράδυ, σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους με πρωταγωνιστές μεθυσμένους τουρίστες.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, δήλωσε αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά και να επιβάλει κυρώσεις στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που έχουν υποπέσει και σε αρκετές παραβάσεις.

“Εδώ και ένα μήνα έδωσα εντολή και στη δημοτική αστυνομία και στην αρμόδια υπηρεσία, να εξαντλήσουν όλη την αυστηρότητα που προβλέπει η νομοθεσία. Θέλουμε δηλαδή, να παραπεμφούν τα θέματα των παραβάσεων στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ώστε να ληφθεί απόφαση για το οριστικό κλείσιμο των επιχειρήσεων που δεν ακολουθούν τη νομοθεσία”, δήλωσε ο δήμαρχος Ρόδου και πρόσθεσε πως θα ληφθούν και προσωρινά μέτρα, που θα οδηγήσουν στην αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων που έχουν κάνει παραβάσεις.

“Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα συνεδριάσει την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου. Για το προσωρινό κλείσιμο των επιχειρήσεων έχουν γίνει συνεννοήσεις με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σαββή και τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας ώστε η διαδικασία να επισπευθεί. Με τον τρόπο αυτό τα καταστήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν κάνει παραβάσεις, θα κλείσουν τώρα και όχι το χειμώνα”, δήλωσε ο κ. Κουσουρνάς και πρόσθεσε, πως αν δεν εφαρμοσθούν μέτρα άμεσα, οι κάτοικοι της οδού Ορφανίδου θα πιστέψουν πως η δημοτική αρχή τους εμπαίζει.
“Δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αλλά βλέπω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υλοποίηση της απόφασης”, δήλωσε ο κ. Κουσουρνάς. 







=============================================================


ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ‘ΚΙΝΕΖΩΝ’

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ:

1.προϊστάμενο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ελ. Αυγερινό
2.προϊστάμενο Υπηρεσίας Δόμησης κ. Γ. Χατζάκη
3.Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Δόμησης και Πληροφορικής κ. Μ. Σαββή
4.Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ε. Καρίκη
5.Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Δ.Ε. Πεταλούδων και Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Μ Χριστοδούλου

ΚΟΙΝ: κ. Δήμαρχο Ρόδου

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012:


  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  103 ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ  32 ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ,ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ-ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ-ΜΙΖΕΣ-ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ? ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ‘Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΙ (ΥΠΟΨΙΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ), ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΖΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ..
=============================================================
 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ. ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ? ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ. ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ..ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ







=============================================================

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ‘ΚΙΝΕΖΟΣ’

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ! ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΕΤΑΖΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ,ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΟΧΩΡΙΟΥ,ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΧΝΟΥΣΕ(ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΟΓΩ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΑΣ), ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ. ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΑΧΥΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ. ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΑΛΒΑΝΩΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ,ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΙΝΕΖΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΙ!
=============================================================

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΑΤΖΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ. ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗΣ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ,ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ,ΚΡΙΜΑ..







=============================================================



ΕΛ.ΑΣ..ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

ΕΛ.ΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΒΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΚΡΕΠΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΛΑ ΗΣΥΧΑ,ΧΑΜΗΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΡΟΜΑΝΤΖΑ..ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΜΕΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ! ΕΙΠΑΜΕ, Η ΕΛ.ΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ! - ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΤΑΙΣΜΑ ΣΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ







=============================================================
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 3 ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ 103 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΡ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ? ΤΟΣΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΒΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ? Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ  ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΑΥΓΕΡΙΝΕ? ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ?








=============================================================


ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΙΚΗ..

ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ? ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ? ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ?ΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΒΕΙ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ? ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΣΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!








=============================================================



ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΡΟΔΟΥ….

Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΡΟΔΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,ΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ-ΔΩΡΑΚΙΑ,ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ,ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ‘ΔΥΣΚΟΛΕΣ’ ΑΔΕΙΕΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ? ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ!ΜΟΝΟ 6 ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥΣ?ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΚΗ,ΣΥΝΤΟΜΑ.. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ (ΕΔΩ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΠΑΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΤΗΡΙΑ,ΤΙ ΛΕΤΕ?








=============================================================


ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ? ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ ΣΤΗΝ ΧΑΟΔΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..






=============================================================




Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡ

Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΣ-ΜΠΡΑΒΟΥΣ ‘Η ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ‘ΠΡΟΒΛΗΜΑ’! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ (ΣΠΙΤΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ‘Η ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ! ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.. Η ΕΛ.ΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΚΑΝΤΕ ΛΕΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ!ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ? ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
=============================================================


ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ! ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΑΥΤΗ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, (ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ),ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ  ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ? ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ‘Η ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2-3 ΜΠΑΡ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

* ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ!!






=============================================================


ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΗ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΩΣ  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ‘Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ-ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΡ ΔΗΛΑΔΗ! ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ..








=============================================================


ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?

Ο ΚΥΡΙΟΣ Ν. ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ‘ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ’, ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!! ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΙ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ! ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΕΧΩ (αρίθμ. Πρωτ. 1031/09)! Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΠΟΙΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ (ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ).ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ..  (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΨΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα