Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο ‘’θάνατος΄΄ είναι μια μορφή σκέψης..



Μέχρι τώρα, όπως λέει το ρητό, τα μόνα πράγματα από τα οποία δεν μπορούσες να γλυτώσεις ήταν ο θάνατος και η εφορία. Οι άνθρωποι, όμως, σήμερα, αμφισβητούν και τα δυο.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, τώρα, αρχίζουν να αφυπνίζονται και να συνειδητοποιούν, «δεν είμαι υποχρεωμένος να γεράσω και να πεθάνω». Τώρα και η ιατρική μας παρέχει ενδείξεις μέσω της γενετικής. Οι γιατροί μας λένε, «δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο άνθρωπος γερνά και πεθαίνει».

Ο θάνατος είναι μια ανοησία.
Κι αυτό, γιατί το ανθρώπινο σώμα αντικαθιστά όλα τα στοιχεία του οργανισμού κάθε επτά χρόνια. Ορισμένα στοιχεία του οργανισμού μάλιστα αντικαθίστανται κάθε χρόνο. Τα κύτταρα του δέρματός μας αντικαθίστανται κάθε μήνα.

Για το λόγο αυτό, οι γιατροί δηλώνουν, «είναι ανεξήγητος ο λόγος για τον οποίο το σώμα γερνάει και πεθαίνει, αφού κάθε στιγμή το σώμα μας δεν μπορεί να έχει ηλικία μεγαλύτερη των επτά ετών». Πόσο γερασμένος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος επτά ετών;

Ως εκ τούτου, συμπεραίνουμε πως εδώ υπάρχει ένας άγνωστος παράγοντας, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τις βιολογικές λειτουργίες. Καθώς λοιπόν όλο και περισσότεροι επιστήμονες μελετούν το ανθρώπινο σώμα, όλο και περισσότεροι επιστήμονες ομολογούν, «ο θάνατος είναι μια ανοησία, επειδή αντιλαμβανόμαστε τώρα πως το ανθρώπινο σώμα ήταν προορισμένο να αναπαράγεται για πάντα, με τέλεια κύτταρα, για όσο διάστημα θέλει ο άνθρωπος».

Όταν γεννιέται ένα κορίτσι, έχει αρκετά ωάρια στο σώμα της για να διαρκέσουν για τριάντα χιλιάδες χρόνια. Τι νόημα έχει να διαθέτει το σώμα της τόσα ωάρια, αν η μοίρα μας είναι να ζούμε μόνο πενήντα χρόνια; Διάβασα το άρθρο ενός επιστήμονα, ο οποίος γράφει πως όχι μόνο γεννιούνται οι γυναίκες με ωάρια αρκετά για τριάντα χιλιάδες χρόνια, αλλά και τα ωάρια αυτά αντικαθίστανται.
Δηλαδή, μπορεί να φτάνουν και για εβδομήντα χιλιάδες χρόνια.

Αρχίζει κανείς και αναρωτιέται…

Κάποιοι επιστήμονες έχουν πει, «ορισμένα εγκεφαλικά κύτταρα ουδέποτε αντικαθίστανται». Τελικά, όμως, τώρα έχουν αρχίσει να αμφισβητούν ακόμα κι αυτήν την άποψη. Άλλωστε, άμα το καλοσκεφτείς, ακόμα κι αν δεν ανανεώνονται, ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε ποσοστό μόνο 6% των εγκεφαλικών κυττάρων. 

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα; Προφανώς, ο προορισμός μας είναι να τα χρησιμοποιούμε, διαφορετικά δεν θα είχαν λόγο να βρίσκονται στον εγκέφαλό μας.

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, ο προορισμός της γυναίκας ήταν να χρησιμοποιήσει αρκετά από αυτά τα ωάρια, τα οποία μπορούν να διαρκέσουν για τριάντα χιλιάδες χρόνια. Τα ωάρια αυτά πρέπει να χρησιμεύουν σε κάτι. 


Όλο και περισσότεροι επιστήμονες ομολογούν την αδυναμία τους να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο. Φαίνεται πως το ανθρώπινο σώμα ήταν προορισμένο να είναι αθάνατο. Μέσα από τις πιο θεμελιώδεις βιολογικές λειτουργίες του καταλαβαίνουμε πως το ανθρώπινο σώμα ήταν προορισμένο να είναι αθάνατο.

 Κι έτσι, οι επιστήμονες θέτουν το ερώτημα, «για ποιο λόγο γερνάνε οι άνθρωποι και πεθαίνουν;» 

Η απάντηση είναι, «ο θάνατος είναι μια μορφή σκέψης»

7 Ομόκεντροι Κύκλοι Αυτογνωσίας

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα