Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το Μυστικό του Νηλ Άρμστρονγκ



Στις 25/08/2012 έφυγε από τη ζωή ο Neil Armstrong, ο πρώτος αστροναύτης που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη τον Ιούλιο του 1969. Πολλοί είπαν ότι πήρε μαζί του όλα όσα είδε εκεί πάνω. Παρακάτω είναι η δήλωση που έκανε ο Δρ. Στήβεν Γκρηρ που εργάζεται με πάθος για το Disclosure Project: 

Ο Neil Armstrong, ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι, απεβίωσε στην ηλικία των 82 ετών.
Πολλοί έχουν ρωτήσει αν ο Armstrong πήρε μαζί του τα μυστικά για το τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια της φημισμένης σεληνιακής προσγείωσης του 1969. Λοιπόν, ναι - και όχι.

Με τα χρόνια, έχω γνωρίσει ένα μεγάλο αριθμό αστροναυτών - και πολύ στενούς συγγενείς και φίλους των αστροναυτών. Όπως ίσως θυμάστε, ο θείος μου ήταν ανώτερος μηχανικός της Grumman (τώρα Northrop Grumman) που κατασκεύασε τη Σεληνάκατο που προσγειώθηκε στο φεγγάρι, τον Ιούλιο του 1969.
Η αλήθεια αυτού του ιστορικού γεγονότος ποτέ δεν ειπώθηκε. Πήγαμε στο φεγγάρι - αλλά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί κρατήθηκαν μυστικά και επισήμως παραμένουν μυστικά μέχρι αυτή την ημέρα.
Μέχρι τη στιγμή που προσεληνωθήκαμε, το Lunar Orbiter (δορυφόρος με κάμερα) είχε χαρτογραφήσει το φεγγάρι και απεικονίσει τις αρχαίες καθώς και τις πιο πρόσφατες κατασκευές στην επιφάνειά του. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί από περισσότερους από έναν μάρτυρες (http://disclosureproject.org/). Έτσι, από τη στιγμή της προσελήνωσης, ο στρατός και η CIA - και ένας μικρός αριθμός εργατών της NASA - ήξεραν πως μπορεί να αντιμετωπίζαμε εκεί κάτι πολύ ασυνήθιστο.

Είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτό το ενδεχόμενο, γι’ αυτό και υπήρχε μια καθυστέρηση στη μετάδοση από τη Σεληνάκατο μέσω της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) ως επίσης άλλες, εναλλακτικές σκηνές σε ταινία, ήταν διαθέσιμες να εμφανιστούν σε περίπτωση που κάτι πραγματικά ασυνήθιστο θα συνέβαινε.

Λοιπόν, συνέβη. Στενοί φίλοι και πολύ κοντινά μέλη της οικογένειας τόσο του Neil Armstrong όσο και του Buzz Aldrin, μου έχουν πει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ότι πράγματι υπήρχαν πολλά, τεράστια UFOs γύρω από τον κρατήρα όπου προσεληνώθηκε η Σεληνάκατος και ότι αυτά παρατηρήθηκαν τόσο από τον Armstrong όσο και από τον Aldrin. Έχω επίσης μιλήσει με αξιωματικούς που έχουν δει το βίντεο αυτό - αλλά ποτέ δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Ένα στενό μέλος της οικογένειας του Buzz Aldrin μου είπε "Δεν μπορώ να πω όσα μου έχει εκμυστηρευτεί ο Buzz για το θέμα - αν κάποια μέρα μπορέσει να μιλήσει γι 'αυτό, θα το κάνει ..."

Ο Neil Armstrong έγινε πιο κλειστός μετά την προσελήνωση και σπάνια μιλούσε για το ιστορικό αυτό γεγονός. Οι φίλοι του και οι συγγενείς του μου είπαν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν άνθρωπος με τέτοια ακεραιότητα, που δεν ήθελε να ψεύδεται στο κοινό για μια τέτοια βαρυσήμαντη συνάντηση. Πόσο τραγικό που οι ήρωες μας έχουν τοποθετηθεί σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση!
Όταν διοργανώναμε το Disclosure Project (το Σχέδιο Αποκάλυψης της ύπαρξης των Εξωγήινων) πριν από μερικά χρόνια, ρώτησα έναν από τους φίλους του Neil Armstrong, αν ο Neil θα ερχόταν στην Ουάσιγκτον, στην ενημέρωση των μελών του Κογκρέσου τον Απρίλιο του 1997. Μου είπαν ότι ο Άρμστρονγκ ευχόταν να μπορούσε - αλλά ότι αν μιλούσε για το τι πραγματικά συνέβη κατά την προσελήνωση, - ο ίδιος, η γυναίκα του και τα παιδιά του, όλοι θα έπρεπε να πεθάνουν. Μου το έθεσαν αυτό ξεκάθαρα.

Βρήκα να είναι απίστευτο εκείνη την εποχή, αλλά από τότε έχω διαπιστώσει ότι τέτοιες απειλές και εκφοβισμοί από υπερ-φιλόδοξους της Εθνικής Ασφαλείας είναι ρουτίνα. Ένας πολύ ανώτερος επιστήμονας στο Ναυτικό Εργαστήρι Έρευνας στην Ουάσιγκτον είπε πρόσφατα σ’ εμένα και στην ομάδα του Έργου Γνωστοποίησης (Disclosure Project) ότι αν μιλήσει για ορισμένες από τις πληροφορίες που ήξερε, αυτός, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του θα πρέπει να πεθάνουν όλοι.

Αυτό δεν είναι αστείο - και όχι μια θεωρία συνωμοσίας. Αυτός είναι ο τρόπος που τα πολύ μυστικοπαθή, φασιστικά αφεντικά στο βαθύ σκοτεινό κράτος της Εθνικής Ασφάλειας λειτουργούν. Κάνουν τη Μαφία να μοιάζει ανδρική χορωδία.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουμε να χειροκροτούμε τους θαρραλέους άνδρες και τις γυναίκες που βγαίνουν μπροστά και λένε την αλήθεια για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός το Σχέδιο Γνωστοποίησης (Disclosure Project). Ο κόσμος αξίζει να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, ότι υπάρχει ευφυής ζωή στο σύμπαν, πέρα από τη Γη και ότι έχουμε καταπληκτικές νέες επιστήμες και τεχνολογίες που πρέπει επειγόντως να αποκαλυφθούν. Αυτή η γνώση θα μας δώσει ένα νέο πολιτισμό στη Γη, χωρίς φτώχεια ή ρύπανση - και με τη δικαιοσύνη για όλους.

Η επερχόμενη ταινία Sirius θα προχωρήσει αυτό το θέμα - και αυτό πρέπει να κάνει. Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθεια - πηγαίνετε στο www.Sirius.Neverendinglight.com - και ενταχθείτε στις χιλιάδες που υποστηρίζουν το επόμενο μεγάλο βήμα για την Γνωστοποίηση της ύπαρξης των Εξωγήινων, την Ειρηνική Επαφή μας μαζί τους και τη Νέα Ενέργεια.
Dr. Steven Greer
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα