Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Φθάνοντας στο Κατώφλι του 2012

Από το VIII βιβλίο του ΚΡΥΩΝ "Περνώντας το Ορόσημο".

Μιλώντας για το πνευματικό Μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα άλλο χαρακτηριστικό της νέας ενέργειας, είναι η επιτάχυνση του χρόνου. Ο χρόνος σας επιταχύνεται! Αυτό που βλέπετε να συμβαίνει στη γεωλογία της Γης είναι επίσης ένα χρονικό πλαίσιο σε επιτάχυνση.

Οι γεωλόγοι θα σας πουν ότι οι αλλαγές της Γης που συμβαίνουν τώρα δεν ήταν αναμενόμενες παρά μετά από 20 ή 30 χρόνια, κι όμως γίνονται τώρα ή πρόκειται να γίνουν πολύ σύντομα. «Όμως, Κρύων», μπορεί να ρωτήσετε, «γιατί όλα τα ρολόγια συνεχίζουν να δείχνουν το ίδιο, εάν ο χρόνος επιταχύνεται; Δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν γρηγορότερα;» Όχι, σύμφωνα με την ίδια σας την επιστήμη, δεν θα έπρεπε!

Θυμάστε το επιστημονικό αίνιγμα σχετικότητας που ονομάζεται ‘το παράδοξο του ρολογιού;’ Δυο ρολόγια συγκρίνονται. Το ένα βρίσκεται με τους Ανθρώπους της Γης και το άλλο με τον ταξιδιώτη που απομακρύνεται από τη Γη με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα ρολόγια φαίνονται να δείχνουν ακριβώς όπως θα έπρεπε για τον καθένα, αλλά όταν ο ταξιδιώτης επιστρέφει, ανακαλύπτει ότι οι γήινοι έχουν προχωρήσει σε ηλικία, ενώ εκείνος όχι! Κι όμως, το ρολόι του φαινόταν να λειτουργεί κανονικά όσο εκείνος ταξίδευε. Μόνον όταν έκανε τη σύγκριση με τη Γη φάνηκε ότι ο χρόνος είχε κατά κάποιο τρόπο αλλάξει.
Στα επόμενα χρόνια, οι αστρονόμοι και οι φυσικοί θα αρχίσουν ίσως να συνδυάζουν την ανωμαλία του σχετικού χρόνου και το ρόλο που παίζετε εσείς σε αυτήν. Αλλάζετε τον χρόνο στην περιοχή σας αλλά δεν έχετε κανένα άλλο χρονοπλαίσιο με το οποίο να τον συγκρίνετε. Μερικοί από εσάς μπορείτε ήδη να το νιώθετε και λέτε: «Και βέβαια ο χρόνος τρέχει γρηγορότερα. Το αισθανόμαστε!» Κάποιοι ξυπνάτε νωρίς το πρωί με ανησυχία επειδή τα κύτταρά σας το νιώθουν.

Καλώς ήρθατε στο ξεκίνημα μιας διαστασιακότητας που δεν είχατε χτες!!!!


Πού πηγαίνετε πνευματικά; Τι θα συμβεί στη συνέχεια της Νέας Εποχής, μετά το 2012;

Θα σας δώσουμε μια φράση: ‘το τρένο έχει φύγει από το σταθμό’. Εκείνοι στην παλαιά ενέργεια, έχουν μια τελευταία ευκαιρία ν’ ανέβουν στο τρένο της νέας χιλιετίας. Τα βήματα ήταν μικρά στο διάστημα από το 1987 και μετά, μέχρι το 2000, για να μπορέσετε να μετακινηθείτε στη νέα ενέργεια σιγά-σιγά. Τώρα, ο χρόνος τρέχει και λίγοι μήνες μένουν μέχρι τον Δεκέμβρη 2012.

Κάποιοι όμως παραμένουν προσκολλημένοι στους παλαιούς τρόπους. Πολλοί από αυτούς θα σας αποχαιρετήσουν και θα υπάρξει διάσπαση. Είναι φανερό τώρα πια ποιος έχει παραμείνει στην Παλαιά Ενέργεια. Εκείνοι στη Νέα Ενέργεια έχουν χαρακτηριστικά που μπορείτε επίσης να αναγνωρίσετε εύκολα.

 Υπάρχουν στην εργασία τους οι τέσσερις ιδιότητες της αγάπης. Είναι σιωπηλοί σχετικά με τα δώρα τους και δεν δρουν μέσα από το εγώ. Δεν κομπάζουν για τα επιτεύγματά τους και τα λόγια τους περιέχουν σοφία. Το διακριτικό γνώρισμα του Εργάτη του Φωτός στη νέα ενέργεια είναι ότι βρίσκεται στο ΤΩΡΑ.

Όταν τους ρωτάτε τι θα συμβεί αύριο, θα σας κοιτάξουν και θα πουν: «Κανείς δεν το ξέρει αυτό». Δρουν με εμπιστοσύνη και αγάπη όσον αφορά το μέλλον – χωρίς ανησυχία, επειδή όταν φτάσει, θα συνδημιουργηθεί κατάλληλα, όπως χρειάζεται. Και αυτό είναι αντίθετο προς την Παλαιά ανθρώπινη φύση.

Ο ΠΑΛΑΙΟΣ τρόπος έχει φόβο για το μέλλον και δεν έχει εμπιστοσύνη στην ικανότητα να δημιουργείς την πραγματικότητα! Ο ΝΕΟΣ τρόπος κατανοεί πλήρως ότι το  μέλλον είναι ακριβώς όπως το φτιάχνει ο Άνθρωπος με τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Τι επιλέγετε να δημιουργήσετε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα