Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς γίνεται ο έλεγχος του νου.... Αυτό πρόκειται να σταματήσει!

"Ο έλεγχος του νου γίνεται κατανοητός στον πλανήτη, πρώτα από την αρνητική του πλευρά, από μια πολύ πολύ μαύρη λεωφόρο. Αυτή η κατανόηση θα σας οδηγήσει σ' ένα πολύ μεγαλύτερο φως, σε μια νέα ανατολή στην τέχνη της σκέψης, όπου θα γεννήσετε την αναγέννηση της ύπαρξης. Πολλοί άνθρωποι θα τολμήσουν και θα πουν την αλήθεια για το πώς χειραγωγείται ο ανθρώπινος νους. Τότε, μπορεί ν' αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς οι θεοί* έπαιξαν αυτό το παιχνίδι. Και ίσως να είναι οι ίδιοι οι θεοί που χειραγωγούν κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι μετά χειραγωγούν εσάς, που είστε στη συνέχεια τα πρόβατα που υπακούουν, που είναι πάντα στην ώρα τους, και που πεθαίνουν σύμφωνα με τους επίσημους κανόνες. Αυτό πρόκειται να σταματήσει!

Καθώς μαθαίνετε για τους τρόπους
που σας έχουν χειραγωγήσει και επηρεάσει, θα δείτε πόσο εύκολο είναι να σας ταϊζουν με δεδομένα. Είτε με ηλεκτρονικές επαναλήψεις είτε με σκοτεινές, μαύρες, απόκρυφες καταχρήσεις εξουσίας με τη σεξουαλικότητα, τον καννιβαλισμό και τις δολοφονίες. Όλων των ειδών οι τρόποι υπάρχουν για να κατακερματίζουν και να διαχωρίζουν τους ανθρώπους. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλόσας ως εργαλείο, γιατί το μυαλό σας είναι ένα πεδίο όπου δημιουργείτε.

Σας δίδαξαν ότι είστε μόνοι μέσα στο σύμπαν, γιατί έτσι είστε πιο χειραγωγήσιμοι. Όταν είστε απομονωμένοι, δεν μπορείτε να συγκρίνετε τον δικό σας κόσμο με κάποιον άλλο. Εάν επισκεπτόσασταν έναν άλλο κόσμο και ανακαλύπτατε ότι έχει τον ίδιο Θεό, μπορεί ν' αναρωτιόσασταν και να θέλατε να δείτε πώς φέρεται ο Θεός σ' εκείνο τον κόσμο σε σχέση με τον δικό σας. Ίσως ν' ανακαλύπτατε ένα διαφορετικό Θεό από αυτόν που σας έχουν πει, και ν' αποφασίζατε ότι προτιμάτε εκείνον τον Θεό. Ή ίσως, ν' ανακαλύπτατε ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι είναι Θεοί.

Επικεντρωμένοι στον γραμμικό χρόνο, με πολύ 3διαστασιακές εμπειρίες, αποκόψατε τους εαυτούς σας από την ψυχική σας σύνδεση. Όταν ήσασταν παιδιά και είχατε ψυχικές και εξωσωματικές εμπειρίες και μπορούσατε να ταξιδέψετε στον χρόνο και να δείτε άλλα επίπεδα και άλλους κόσμους, σας τρομοκρατούσαν ότι οι άνθρωποι θα σας θεωρήσουν τρελούς. Αυτά τα πράγματα δεν είναι αποδεκτά. Γιατί δεν είναι αποδεκτά; Ίσως γιατί αυτό το είδος δύναμης απελευθερώνει τους ανθρώπους. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την αξία τους και να συνειδητοποιήσετε ότι, ως Οικογένεια του Φωτός, είστε ήδη πλούσιοι. Δεν χρειάζεται να σας δώσει κανείς τίποτε. Είστε ήδη πλούσιοι και μπορείτε να μοιραστείτε αυτό τον πλούτο με τους συνανθρώπους σας, με την οικογένειά σας".

*πρόκειται για τους θεούς που αναφέρει η Γραφή, ότι ήρθαν στη Γη και συνευρέθησαν με τις κόρες των ανθρώπων.
Από το βιβλίο "Οικογένεια του Φωτός" της Μπ. Μαρσίνιακ.
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα