Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

'' Πλέγμα της Συμπόνιας 9ης Διάστασης ''


Mήνυμα του Σανάτ Κουμάρα - Πλανητικού Λόγου το 2003 [Sanat Kumara - Planetery Speech]

Εστία – Πλέγμα της Συμπόνιας της 9ης διάστασης : ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της 9ης Διάστασης.

Αυτός ο τύπος πλέγματος είναι το θεμέλιο όλων των διαστάσεων και πραγματικοτήτων, αποτελούμενο από τις πιο υψηλές συχνότητες του σύμπαντος που αυτή την στιγμή καλύπτει την φυλακή από τις συχνότητες της 3ης διάστασης  και που μας προσφέρει τον δρόμο προς την ΕΞΟΔΟ από την ίδια μας την φυλακή - matrix.

Το [9] είναι ο αριθμός της αρχής και του τέλους και ο αριθμός της διάστασης εις τον οποίον η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ του σύμπαντος αρχίζει και τελειώνει. Είναι ο αριθμός της ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ.

..Η Συμπόνια (και μιλώ για την πολυδιάστατη Συμπόνια και όχι για την συμπόνια της 3ης διάστασης) κατέχει την υψηλότερη συχνότητα που υπάρχει στο σύμπαν. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει συχνότητα υψηλότερη ή ισχυρότερη από αυτή.


Όπως γνωρίζουμε , όλα έχουν δημιουργηθεί και όλα είναι ενέργεια που δονείται – πάλλεται σε μια κάποια συχνότητα.

Η ΑΓΑΠΗ έχει υψηλότερες συχνότητες από τον φόβο.

Εκείνη της ΕΥΤΥΧΙΑΣ υψηλότερη από την δυστυχία και την λύπη , κ.λπ.

Στην κβαντική φυσική μια υψηλότερη συχνότητα ανυψώνει μια πιο χαμηλή συχνότητα μέχρι να συναντηθούν.

Έτσι η Συμπόνια θα ανυψώσει πάντα  οποιοδήποτε πράγμα και σε αυτή την περίπτωση ότι είναι δονητικά πιο χαμηλό, μέχρι να φτάσει στο ίδιο επίπεδο.

Στην περίπτωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων , αυτό σημαίνει πως ένα πλέγμα αποτελούμενο από την Συμπόνια θα ανυψώσει οποιοδήποτε άλλο χαμηλότερης συχνότητας για να το φέρει στο ίδιο επίπεδο της.

Όπως ο ίδιος ο Σάνατ Κουμάρα εξήγησε , τώρα εμείς έχουμε ένα Πλέγμα της Συμπόνιας.

Αλλά πώς να το χρησιμοποιήσουμε για να απελευθερωθούμε από την φυλακή μας και να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο κόσμο για να ζήσουμε ;

Χρησιμοποιώντας την Εσωτερική Τεχνολογία που βρίσκεται μέσα στο σώμα μας…. Η τεχνολογία της Συμπόνιας.

Η Συμπόνια μας καθιστά ικανούς να βρούμε αξία σε όλα τα πράγματα , ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται , και να γίνουμε οι πραγματικοί και οι αληθινοί δάσκαλοι της πραγματικότητάς μας.

Από την στιγμή την οποία παίρνουμε την ευθύνη για όλα όσα συνειδητά ή ασυνείδητα δημιουργούμε , βγαίνουμε από τον ρόλο του θύματος και μπαίνουμε στην ολοκληρωτική τιμιότητα.

Κοιτάζοντας τον κόσμο και τα συμβάντα , ψάχνουμε να δούμε τον ανώτερο σκοπο 
του έργου.


Πρέπει να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για όλες τις ψυχές που , βοηθώντας μας να αποκτήσουμε το δώρο της συμπόνιας , παίζουν τον ρόλο τους ενσαρκωμένοι σε φυσικά σώματα.

Αυτή η ικανότητα να αισθανθούμε Συμπόνια είναι αυτό που επαναπροσδιορίζει τον κώδικα του DNA.


Αποδείχτηκε από την επιστήμη , πως η Συμπόνια είναι το μοναδικό συναίσθημα που μεταλλάσσει και τροποποιεί το DNA , τροποποιώντας την βάση από άνθρακα σε κρυσταλλική , όπου εμπερικλείει περισσότερο φως και εκπέμπει επίσης πολύ φως.

Όταν ένας άνθρωπος αλλάζει την δονητική του συχνότητα χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο , αλλάζει εξ ολοκλήρου την πραγματικότητά του και μεταφέρεται σε μια καινούργια συχνότητα.

Και η καινούργια πραγματικότητα είναι περισσότερο αρμονική , γιατί εναρμονιζόμαστε με το φαινόμενο της αποκτούμενης Συμπόνιας.
Τώρα ας επιστρέψουμε στο Πλέγμα της Συμπόνιας.

Πως τα συμβάντα της 11ης Σεπτεμβρίου δημιούργησαν αυτό το πλέγμα ;

Είναι αρκετά 144.000 άτομα που κάνουν την ίδια επιλογή , την ίδια στιγμή και με την ίδια πρόθεση να δημιουργήσουν ένα νέο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ;

Η 11η Σεπτεμβρίου 2001 εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη  διάλεξαν ταυτόχρονα την Συμπόνια, όταν έβλεπαν εκείνα τα αεροπλάνα να πέφτουν  πάνω στους δίδυμους πύργους.


Αισθάνθηκαν Συμπόνια τόσο για τα θύματα όσο και για τους τρομοκράτες.


Αντί να φωνάζουν « σκοτώστε τους μπάσταρδους!» και να επικαλούνται εκδίκηση, όπως συνέβη στο Πέρλ Χάρμπορ , διαισθητικά καταλάβαμε πως ο κόσμος δεν άρχισε να επιτίθεται έτσι χωρίς μια σοβαρή αιτία. Διαλέξαμε να μην αντιδράσουμε με βάση το μίσος , λαμβάνοντας μια στάση περισσότερο ώριμη και υπεύθυνη.



Πολύ λίγοι βέβαια πίστεψαν στους  κυβερνόντες τότε.

Από εκείνη την στιγμή αποκτήσαμε περισσότερο κουράγιο , και με την βοήθεια του ιντερνέτ αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι και να βλέπουμε τι παιζόταν πίσω από το παρασκήνιο , κάνοντας ερωτήσεις , σίγουροι και αποφασισμένοι πλέον να φτάσουμε στην αλήθεια.

Από εκείνη την ημέρα η λέξη «Συμπόνια» είναι στο στόμα πολλών , σημάδι πως το καινούργιο πλέγμα κάνει αισθητή την επιρροή του επάνω μας.

Ο Σάνατ Κουμάρα μου είπε πως αυτό το μήνυμα πρέπει να φτάσει σε όλα τα πέρατα της γης : μπορεί να φοβίζει αλλά περιέχει και την λύση , ένα σημάδι ελπίδας για το μέλλον μας.

Μέσα σε αυτό βρίσκουμε την οδό της εξόδου. Όπως οποιοδήποτε καινούργιο πλέγμα , και αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί . Για να το ενεργοποιήσουμε πρέπει να ακολουθήσουμε την Συμπόνια σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ζωής μας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και εθνικό και να στείλουμε την ενέργεια, διαμέσου της πρόθεσης , στο εσωτερικό του πλέγματος.

Αυτό σημαίνει να κερδίσουμε την Συμπόνια για όλους τους ανθρώπους και τα για όλα τα πράγματα τα οποία πιστεύουμε πως είναι αρνητικά και άσχημα.

Πρέπει να  ολοκληρώσουμε και να συσσωματώσουμε το Φως και το Σκοτάδι που ο καθένας έχει μέσα του.

Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό πρέπει να κινηθούμε προς ένα νέο επίπεδο προσωπικής ολοκλήρωσης στην ζωή μας.

Για να το πετύχουμε αυτό είναι αναγκαίο να είμαστε έντιμοι στις προσωπικές σχέσεις. Αυτό έχει σαν αιτία να εκφράσουμε συναισθήματα και συγκινήσεις που ανήκουν στην σκοτεινή μας πλευρά και να πούμε την αλήθεια σε αυτά. 



Πρέπει να έχουμε  την θέληση να προκαλέσουμε και πόνο για να σώσουμε την Αλήθεια. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό μονάχα όταν πραγματικά κατανοούμε την αξία του Σκότους, του θυμού και του πόνου.

Η προσποίηση δεν μπορεί να λειτουργήσει , εάν προσπαθούμε να παραμείνουμε μέσα στην ολοκλήρωσή μας/ πληρότητα , ,  οδηγώντας τις σχέσεις μας προς ένα υψηλότερο επίπεδο Συμπόνιας.

Το να είμαστε μονάχα  «ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ» σημαίνει  να είμαστε πραγματικοί , αληθινοί και τίμιοι.

Μονάχα  όταν θα είμαστε αυθεντικοί , θα δούμε εκείνη την ολοκλήρωση υπό μορφή ειρήνης και αρμονίας .

Το να πολεμήσουμε την Παγκόσμια εξουσία και το IV Ράιχ χρησιμοποιώντας την εξωτερική τεχνολογία θα επιφέρει μεγαλύτερη θλίψη και πόνο και θα μας έχει φυλακισμένους , γιατί θα μαχόμαστε μονάχα έναντι στην εξωτερική έκφραση  της σκοτεινής μας πλευράς.

Ολοκληρώνοντας και ψάχνοντας την αυθεντική αξία , θα αλλάξουμε όλοι και σιγά – σιγά θα μεταμορφωθούμε σε υπάρξεις περισσότερο συμπονετικές , και ο κόσμος θα αλλάξει.

Η Παγκόσμια Εξουσία γνωρίζει πως υπάρχει μονάχα ένας τρόπος για να ξεφύγει από την ίδια της την φυλακή , η ΚΑΡΔΙΑ. Αλλά στοιχηματίζει στο γεγονός πως εμείς δεν θα ξυπνήσουμε εν καιρώ για να πάρουμε τον σωστό δρόμο , εκείνον που μας αποκαλύφτηκε από τον Σάνατ Κουμάρα.

Εάν διαλέξουμε τώρα να συγκεντρωθούμε στην ολοκλήρωσή μας , δουλεύοντας κάθε μέρα , θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα βρούμε τον κόσμο των ονείρων μας – ένας αρμονικός κόσμος , ένας κόσμος που θα είμαστε υπερήφανοι να αφήσουμε στα παιδιά μας.

Η εκλογή είναι δική μας ….Έχουμε το Πλέγμα. Τι θέλουμε να κάνουμε με αυτό ;
Τι θέλετε να κάνετε;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα