Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Οι 12 Έλικες του DNA Ενεργοποίηση

από Zizi Pateraki,
Θέληση και Ειλικρινής Διάθεση Αλλαγής

Η πρώτη συμβουλή που έχω να σου δώσω, προτού ξεκινήσεις την εφαρμογή του προγράμματος ενεργοποίησης του DNA, είναι να επιχειρήσεις μία ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου. 
Κατά πόσο πραγματικά επιθυμείς την αλλαγή προς μία θετικότερη και φωτεινότερη εκδοχή του; 
Ποιο ακριβώς είναι το νέο όραμα για τον εαυτό σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις ώστε να το υλοποιήσεις;
 Πόσο μπορείς να αφοσιωθείς σε αυτό το νέο όραμα και, πάνω από όλα, πόση από τη δύναμη της θέλησης σου θα διαθέσεις στην υλοποίηση της αλλαγής αυτής; 
Εδώ βρίσκεται ένα μεγάλο και αιώνιο μυστικό πέρα και πάνω από κάθε φιλοσοφία, πέρα και πάνω από κάθε ατραπό εξέλιξης:
η Δύναμη της Θέλησης και μάλιστα της Εκπαιδευμένης/Εστιασμένης Θέλησης προς την υλοποίηση κάθε στόχου. 
Όταν καταφέρνουμε και ενεργοποιούμε όλη τη δυναμική της και την εστιάζουμε σταθερά προς ένα στόχο, δεν υπάρχει περί- πτώση να αποτύχουμε.
 Επομένως, κατά την εφαρμογή του προγράμματος της DNA_Activationενεργοποίησης του DNA σε συμβουλεύω να ενεργοποιήσεις μέσα στην καρδιά σου και με την πρόθεσή σου όλη τη Δύναμη Θέλησης που διαθέτεις προς την επίτευξη της αφύπνισης του Θεϊκού Ι2έλικου DNA, που κατ' επέκταση σημαίνει τη γείωση μίας Ανώτερης Εκδοχής του Εαυτού σου που ακτινοβολεί φως, αγάπη, θετικότητα και ζει σταθερότερα μέσα σε μία νέα πραγματικότητα ανώτερης υγείας, ευεξίας, αφθονίας και ευτυχίας!
Πίστη & Εμπιστοσύνη
Ένα δεύτερο μυστικό επιτυχίας κρύβεται σε μία άλλη τεράστια δύναμη που διαθέτη η ανθρώπινη ψυχή, τη Δύναμη της Πίστης και της Εμπιστοσύνης, που πράγματι μπορεί να υποκινήσει βουνά ανώτερων καταστάσεων και θετικότερων εξελίξεων στη ζωή μας. Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε αυτή τη δύναμη.
Και δεν υπάρχει κανείς που δεν πιστεύει!
Απλώς άλλοι πιστεύουν στο φως και άλλοι στο σκοτάδι, άλλοι πιστεύουν στη ζωή και άλλοι στο θάνατο, άλλοι πιστεύουν στο Θεό και άλλοι στην ανυπαρξία Του, άλλοι πιστεύουν στη διαίσθηση και άλλοι στη λογική. 
Όλοι πιστεύουν, όμως άλλοι διαλέγουν να κατευθύνουν τη δύναμη της πίστης τους δημιουργικά και άλλοι καταστροφικά. Άλλοι με τη δύναμη της πίστης τους φωτίζουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους ολόκληρη και άλλοι την καταστρέφουν πιστεύοντας σε μία αρνητική πραγματικότητα έξω από τους εαυτούς τους που έχει τη δύναμη να τους εξουσιάζει και να τους επιβάλλεται, Άλλοι πιστεύουν στον  εαυτό τους και άλλοι έξω από τον εαυτό τους σε όλα όσα βομβαρδίζονται καθημερινά από τα Μ.Μ.Ε, δημιουργώντας γύρω τους ένα αρνητικό περιβάλλον και μία αρνητική καθημερινότητα για τους εαυτούς τους και τους συνανθρώπους τους. 
Όλοι όμως πιστεύουν και όλοι δημιουργούν είτε θετικές είτε αρνητικές καταστάσεις.
Διατροφή και Αποτοξίνωση
Όπως είπαμε παραπάνω, η πλήρης ενεργοποίηση του DNA πιθανόν να επιφέρει διάφορους καθαρισμούς αλλά και αποτοξίνωση κυρίως σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Πα τη διευκόλυνση αυτής της φυσικής διαδικασίας της αποτοξίνωσης του Γενετικού μας Κώδικα σε συμβουλεύω προαιρετικά να εφαρμόσεις κάποια αποτοξινωτική διατροφή σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος εφαρμογής (περίπου 40 ημέρες). 
Συμβουλεύσου αν θέλεις κάποιον ειδικό ή προσπάθησε να πίνεις 1,5 με 2 λίτρα νερό καθημερινά ή ακολούθησε το πρόγραμμα αποτοξίνωσης με λεμόνια, το οποίο και προτείνω, καθώς η ίδια το εφάρμοσα και πράγματι διαπίστωσα, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ενεργοποίησης του DNA, θαυμαστά αποτελέσματα στο σώμα μου!
Να θυμάσαι πως το λεμόνι είναι μία άκρως ευεργετική ουσία με αποτοξινωτική και θεραπευτική δράση που ξεμπλοκάρει τον οργανισμό, καθαρίζει το πεπτικό σύστημα αλλά βοηθά και τα ίδια τα κύτταρά μας και το DNA μας να εκπληρώσουν επιτυχώς το στόχο της πλήρους ενεργοποίησης και ενδυνάμωσής τους, Αν ωστόσο αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υγείας, καλύτερα, τονίζω, να συμβουλευτείς πρώτα κάποιον ειδικό...
Αποτοξίνωση με Λεμόνια:
Το πρωί με άδειο στομάχι πιες μισό στυμμένο λεμόνι αραιωμένο με λίγο χλιαρό νερό ή αραιωμένο με χυμό πορτοκάλι και άφησέ το να δράσει στον οργανισμό σου για μισή τουλάχιστον ώρα.
 Μετά από το μισάωρο αυτό μπορείς να πάρεις κανονικά το πρωινό σου. 
Την άλλη ημέρα κάνε το ίδιο με ένα στυμμένο λεμόνι. Κάθε μέρα ανέβαινε και μισό λεμόνι εωσότου φτάσεις τα 7 σχισμένα λεμόνια. 
Μόλις φτάσεις τα 7 στυμμένα λεμόνια (την 14η ημέρα), άρχισε να κατεβαίνεις κατά μισό λεμόνι και πάλι μέχρι να φτάσεις στο I στυμμένο λεμόνι. 
Συνέχισε να πίνεις I στυμμένο λεμόνι μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα (συνολικά 6 εβδομάδες) ενεργοποίησης του DNA. Τις ημέρες που η ποσότητα των λεμονιών είναι μεγάλη (3-7 λεμόνια) μπορείς να διαιρείς τη δόση είτε σε δύο ή και τρεις μερίδες μέσα στην ημέρα (κατά προτίμηση μισά λεμόνια το πρωί μόλις ξυπνήσεις και μισά το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο).
 Σε όλη τη διάρκεια της αποτοξίνωσης με λεμόνια δεν τρώμε κρέας, ψάρι, οστρακοειδή, πουλερικά και τα παράγωγα τους (αυγά, γάλα, τυρί κ.α.). 
Ακολουθούμε δηλαδή μία vegan διατροφή. Την πρωτεΐνη τη λαμβάνουμε από ξηρούς καρπούς, όσπρια καθώς και άλλες πηγές. Αποφεύγουμε επίσης και το υπερβολικό άμυλο. 
Μπορούμε να τρώμε μακαρόνια και πατάτες αλλά όχι σε συνεχή βάση. Προτιμούμε κυρίως τα φρούτα, τα λαχανικά και τους ξηρούς καρπούς. 
Επίσης, είναι καλό να πίνουμε πολύ νερό ενώ θα πρέπει να αποφεύγουμε το αλκοόλ και τον καφέ. 
 Αυτή είναι μία πανάρχαια αποτοξινωτική διατροφή που ακολουθούν διάφοροι πνευματικοί δάσκαλοι και μύστες προκειμένου να βοηθήσουν το φυσικό τους σώμα να εξυψώσει τις δονήσεις του.
Οι παραπάνω σημειώσεις είναι από το βιβλίο της : Διονυσίας Κλαρνετατζή
Οι 12 Έλικες του DNA
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα