Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΨΙΘΥΡΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ CERN !


Σας παρουσιαζουμε καποιες πολυ ενδιαφερουσες αποψεις σχετικα με τον ρολο του CERN.

Τι ειναι τελικα το CERN και ποιος ο  πραγματικος σκοπος  λειτουργιας του?

Αποτελει πραγματι σημαδι προοδου για την ανθρωποτητα η ειναι απλα ενα σημαντικο εργαλειο στα χερια των σκοτεινων που κρατουν τις τυχες του πλανητη στα χερια τους?

Εμεις σας παραθετουμε και εσεις διαβαζετε οτι ψιθυριζεται στο διαδικτυο.....


ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 1!

E=m.c2, η ενέργεια ισούται με τη μάζα επί την ταχύτητα του φωτός εις το τετράγωνο. Αυτό έγινε με τη διάσπαση του ατόμου. Ο πυρήνας βομβαρδίστηκε με σωμάτια που είχαν αυτή την ταχύτητα και η μάζα μας έδωσε την πυρηνική ενέργεια. Το διαπιστώσαμε με το ολοκαύτωμα της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, αυτά όμως δεν ήταν όπως το άλλο Ολοκαύτωμα.

Τι πάνε τώρα να φτιάξουν; Το αντίστροφο, διότι το Ε = m.c2 γράφεται και διαφορετικά m = E/c2 : Η μάζα ισούται με την ενέργεια δια της ταχύτητας του φωτός εις το τετράγωνο. Θέλουν να μετατρέψουν την ενέργεια σε μάζα χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να έχουν πυραύλους, αεροπλάνα, στρατά κλπ. Με μια δέσμη ενέργειας, που θα καλύπτει μια τεράστια περιοχή, όλα όσα περιέχουν ενέργεια - μεταξύ τους και ο άνθρωπος - θα τα κάνουν άμορφη μάζα.


"Στήλη άλατος", με άλλα λόγια, θα μας κάνουν. Έτσι, ο γαλάζιος πλανήτης θα αλλάξει χρώμα και οι σοφοί επιστήμονες, καβάλα σε ένα διαστημόπλοιο, θα πάνε να ζήσουν αλλού. Θα πάνε στον Κρόνο ή στον Άρη, όπου τα αρνάκια ψήνονται χωρίς κάρβουνα.


Κατάλαβες φίλε μου τι κρύβετε πίσω από το CERN;


Κυπριανός Χριστοδουλίδης 

ΠΗΓΗ


ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 2!!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ CERN; ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ; ΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ¨ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΝΟΕΣ¨! 

          Στις μέρες μας βιώνουμε ένα τρομερό τεχνολογικό άλμα που βάση λογικής δεν δικαιολογείται από την αυτό-εξέλιξη του ανθρώπου. Ξαφνικά μέσα σε 30 χρόνια η ανθρωπότητα διαθέτει τεχνολογία που αγγίξει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Βλέπουμε κινητά και υπολογιστές που θα μπορούσαν να είναι εξωγήινης προέλευσης.Είναι φανερό λοιπόν πως η τεχνολογία του CERN (και όχι μόνο) δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα αλλά είναι ¨δοσμένη¨ από άλλες δυνάμεις. Αν κρίνουμε και το είδος της τεχνολογίας τότε συμπεραίνουμε πως οι δυνάμεις αυτές δεν θέλουν τον καλό της ανθρωπότητας αλλά την καταστροφή της.

         Ο άνθρωπος δεν είναι το μόνο εξελιγμένο είδος επάνω στον πλανήτη γη. Υπόγεια στην κοίλη γη κατοικούν πολλά αλλοειδή όντα και δεν είναι καθόλου φιλικές προς την ανθρωπότητα. Στο απώτατο παρελθόν είχαν επιχειρήσει να βγουν στην επιφάνια και να κυριαρχήσουν στο ανθρώπινο είδος αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν. Τα χαρακτηριστικά των περισσοτέρων φυλών είναι ερπετοειδή με φολιδωτό δέρμα, υπάρχουν όμως και άλλες φυλές πολύ διαφορετικές και αποκρουστικές. Η πιο γνωστή υποχθόνια φυλή είναι αυτή των γκρίζων δούλων που σκοπίμως τους παρουσιάζουν σαν εξωγήινους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εξωγήινοι αλλά ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ.

        Αυτές σκοτεινές φυλές ήρθαν σε επαφή (πάλι) με την ανθρωπότητα προσποιούμενοι τους ¨καλούς¨ εξωγήινους και τους έδωσαν σαν δώρο υποτιθέμενη ¨θεϊκή τεχνολογία¨. Ο πρώτος που έλαβε αυτή την τεχνολογία ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ και η ναζιστική Γερμανία, γι΄αυτό μέσα σε ελάχιστα χρόνια έγινε υπερδύναμη και ξεκίνησε τον 2 Π.Π. Η τεχνολογία αυτή συμπεριλάμβανε κυρίως πυραυλικά συστήματα προώθησης, κατασκευή τεθωρακισμένων αρμάτων, εξελιγμένων εκρηκτικών υλών και πτητικές μηχανές αντιβαρύτητας (ιπτάμενοι δίσκοι). Αφού ο Χίτλερ έπεσε στην παγίδα και εξυπηρέτησε τον σκοπό τους προωθώντας τον πόλεμο με ανυπολόγιστα θύματα για την ανθρωπότητα, ήρθε και η στιγμή να καταστραφεί ο ίδιος αφού δεν χρειάζονταν άλλο στο σχέδιο τους.

       Αμέσως μετά (από δυο χρόνια) οι υποχθόνιοι ¨σκηνοθετούν¨ το ατύχημα του Ρόσγουελ (4 Ιουλίου 1947) και οι γκρίζοι δούλοι πείθουν τους αμερικανούς ότι είναι εξωγήινοι. Ζητούν να πάρουν τον ιπτάμενο δίσκο πίσω και για αντάλλαγμα δίνουν στις Η.Π.Α. την τεχνολογία ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και ανωτέρα τεχνογνωσία κατασκευής και βελτίωσης πλακετών πυριτίου, διόδων, τρανζίστορς κ.α. Ότι κατασκευάζει σήμερα ο πολιτισμός μας είναι βασισμένος σε εξωγήινη τεχνολογία, μια τεχνολογία που είναι βλαβερή για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει.

        Το CERN είναι η τεχνολογική κορύφωση της ανθρώπινης φυλής, όμως ο άνθρωπος δεν έχει κανένα όφελος από αυτό διότι δεν πειραματίζονται για προσφέρουν στην ανθρωπότητα ένα καλύτερο μέλλον, αλλά για να προωθήσουν τα σχεδία των σκοτεινών δυνάμεων που εξουσιάζουν τον πλανήτη. Εν πλάνη οι επιστήμονες ιδρώνουν να ανακαλύψουν το ¨σωματίδιο του θεού¨, αλλά την έχουν ¨πατήσει¨ γιατί εργάζονται για το όφελος άλλων δυνάμεων. Για να δικαιολογήσουν τους υπέρογκους προϋπολογισμούς σε μια περίοδο που οι κοινωνίες μαστίζονται από την τεχνίτη κρίση, ¨έντυσαν¨ το πείραμα τους με όμορφες λέξεις για να εξιτάρουν την φαντασία του πλήθους ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις, άλλωστε ποιος θα έφερνε αντίρρηση σε ένα πείραμα που θα ανακάλυπτε το ¨σωματίδιο του θεού¨!

        Ο μεγαλύτερος κυκλικός επιταχυντής του CERN ο LHC (Μέγας Επιταχυντής Ανδρονίων)μήκους 27 χιλιόμετρων δεν έχει καμία πρόθεση να ανακαλύψει κανένα σωματίδιο του θεού. Σκοπός των υποχθονίων δυνάμεων είναι να ανοιχτεί μια ΠΥΛΗ σε άλλες διαστάσεις για να κατεβάσουν περισσότερο σκοτεινό στρατό εν όψει της τελικής τους μάχης μες τις δυνάμεις του φωτός. Ο κύκλος του μεγάλου ενιαυτού (25.920 έτη) κλείνει πολύ σύντομα και πιέζονται χρονικά για να ολοκληρώσουν το έργο τους. βιάζονται να έχουν αποτελέσματα άμεσα για να ενισχύσουν τις αιμοβόρες δυνάμεις τους, γιατί γνωρίζουν ότι οι αληθινές ουράνιες δυνάμεις δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί άλλο η σκλαβιά του ανθρώπινου γένους και είναι θέμα χρόνου να κάνουν την παρεμβασή τους.

«ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
ΝΙΚΗΤΑ ΧΡΟΥΤΣΩΦ (Σοβιετικός Ηγέτης)

       Στην πόλη του Λονδίνου που ξεκινάνε εντός του καλοκαιρού (27 Ιουλίου – 12 Αύγουστου) οι Ολυμπιακοί αγώνες, το πιο διαφημισμένο αξιοθέατο τους είναι το περίφημο ¨μάτι του Λονδίνου¨, είναι μια τεράστια ρόδα διπλά στον ποταμό Τάμεση με ύψος 135 μετρά. Επάνω στη ρόδα αυτή θα εμφανίζονται διάφορα εικονικά ολογράμματα (3D) κατά την διάρκεια των αγώνων. Το μάτι του Λονδίνου είναι μια μικρογραφία του μεγάλου επιταχυντή του CERN. Το μεγάλος επιταχυντής (μεγάλη πύλη) θα ανοίγει ¨τρύπες¨ στις διαστάσεις για να κατεβάσει ¨κόσμο¨ , ενώ το μάτι του Λονδίνου (μικρή πύλη) θα μεταφέρει τις οντότητες στον δικό μας υλικό κόσμο κατά την διάρκεια των αγώνων! Οι ¨μεγαλύτερες δουλείες¨ γίνονται με περισσότερη ασφάλεια όταν επιχειρούνται σε κοινή θεά μπροστά στα μάτια όλων, τι καλύτερο γεγονός λοιπόν από τους Ολυμπιακούς αγώνες για να καμουφλάρουν τις αστροπύλες τους και να κατεβάσουν τον στρατό τους!

        Άλλωστε όλοι περιμένουν εντυπωσιακά 3D ολογράμματα να ¨παίζουν¨ ασταμάτητα στην επιφάνεια της τεράστια ρόδας, όποτε θα προσφέρουν ωραίο θέαμα ενώ ταυτόχρονα θα κάνουν την δουλεία τους χωρίς να κινήσουν υποψίες, λαμβάνοντας και το χειροκρότημα τους! Τι ειρωνεία!

      Πάντως ότι και να κάνουν το Ολύμπιο πνεύμα δεν πήγε μαζί με την φλόγα στο Λονδίνο! Έμεινε στην αρχαία Ολύμπια. Η φλόγα έχει σβήσει μέχρι τώρα 3 φόρες και όσοι γνωρίζουν από ¨οιωνούς¨ καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό! Τώρα, όσοι περιμένουν το φανταστικό υπερθέαμα των ολογραμμάτων, σίγουρα θα εντυπωσιαστούν γιατί μονό ψεύτικα ολογράμματα ΔΕΝ θα είναι!

Για όσους είναι ψαγμένοι και θέλουν να βγάλουν ¨λαβράκι¨, τους παραθέτω μερικά στοιχειά που θα τους βοηθήσουν στην δική τους ερευνά, περισσότερο δεν μπορώ να επεκταθώ.
Όποιοςς κατάλαβε ….κατάλαβε!





CERN:
Συντεταγμένες: 46 14΄02΄΄Β & 06 03΄20΄΄Δ.
Διάμετρος: 8.600 μέτρα.
Περίμετρος:27.000 μέτρα.

ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ:
Συντεταγμένες: 51 30΄68΄΄Β & 00 07΄10΄΄Δ.
Διάμετρος: 135 μέτρα.
Περίμετρος:424 μέτρα.


Απόσταση μεταξύ των δυο ¨πυλών¨: 739 χιλιόμετρα ή 459 μίλια.


Υ.Γ.:

     ....ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ¨ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΔΙΚΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ! ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ 96% ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ), ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 96% ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ!!! (ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ). ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ¨ΜΑΤΡΙΞ¨. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ¨ 96% ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ¨ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ!¨. ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ , ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
       ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ¨ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ¨, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ¨ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΦΩΤΟΝΙΑΚΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ¨ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ … ¨ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΥΛΗ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΡΡΩΣΘΕ.


ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ



ΠΗΓΗ


ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 3!!!

 ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ

Ο συμπαντικός χορός του Νάταρατζ στο CERN

Το 2004 έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός δίμετρου αγάλματος του Νάταρατζ στο CERN, το ευρωπαϊκό κέντρο ερευνών μοριακής φυσικής στη Γενεύη. Μια ειδική πλακέτα δίπλα στο άγαλμα εξηγεί τη μεταφορική σημασία του συμπαντικού χορού του Σίβα Νάταρατζ με τα λόγια του Fritjof Capra:

 "Εκατοντάδες χρόνια πριν, οι ινδοί καλλιτέχνες δημιούργησαν τη μορφή του Σίβα που χορεύει, σε μια όμορφη σειρά χάλκινων αγαλμάτων. Στην εποχή μας, οι φυσικοί έχουν χρησιμοποιήσει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να περιγράψουν τα μοτίβα του συμπαντικού χορού. Η μεταφορά του συμπαντικού χορού έτσι ενώνει την αρχαία μυθολογία, θρησκευτική τέχνη με την σύχρονη φυσική." (http://www.facebook.com/ )
Δυστυχῶς ὅμως δέν εἶναι τόσο ἁπλά τά πράγματα γιατί πίσω ἀπό αὐτές τίς τρομακτικές καί αἴσχιστες γιά τήν ἀνθρώπινη προσωπικότητα, τήν ἀνθρώπινη ἱστορία καί τήν ἀνθρώπινη φιλοσοφία ἀπόψεις κρύβεται τό ἀποκρουστικό πρόσωπο τοῦ διαμονισμοῦ, γιατί μόνο δαιμόνια καί κατεχόμενοι ἀπό αὐτά μποροῦν νά μωρολογοῦν μέ τέτοιες ἀνοησίες.(Δείτε και:-Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το Μποζόνιο του Χίγκς, γνωστότερο καί ως σωματίδιο «Θεός») Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο

Φωτογραφίας: Giovanni Chierico





 ΠΗΓΗ

 

ΞΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 4!!!! 

Προφητεία Γέρων Πορφυρίου για το CERN

 

Γέρων Πορφύριος εκ Λειμωνίου: 


"Κρύο το χνώτο του θεριού στον κύκλο ελλοχεύει, στην χώρα εκεί των Ελβετών, σφαιρίδιον ζητούσαν. Το του Θεού μυστήριον το μέγα ελογίσθησαν άνομα και ανίερα, λεοντόμορφα θηρία. 

Του Κύριου τη βούληση άγγελος εστολίσθη και με ρομφαίαν πύρινην τον κύκλον εδιαίρει. Αλλοίμονο εις τον βρωτόν που έφαγεν τη γνώση εκ της αβύσσου του κερνού(CERN) του κύκλου και εγνώσθη"
cern2.jpgcern1.jpg
Ο Γέρων Πορφύριος της Μονής Λειμωνίου στα Κούναξα (σημερινό Κουζεστάν του Ιράν) έζησε από το 1811 ως το 1899 όπερ και εκοιμήθη. Οι προφητείες αυτού διατυπώθησαν - με τη χάρη του Θεού - περί τα 1888. Είναι χωρισμένες σε 9 κεφάλαια - κατά τα 9 τάγματα των Αγίων Αγγέλων - και κάθε κεφάλαιο έχει γύρω στους 100 στίχους ενώ κάποια φθάνουν μέχρι και στους 250.Βρίσκονται χαραγμένες σε δύο πλάκες εκατέρωθεν της εισόδου του ναϊδρίου της μονής. 

 ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 5!!!!!

CERN ΚΑΙ STARGATE:ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ.
ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΕΝΙΑ.
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ.
ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ-ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΥΛΗΣ/ΩΝ.
ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ NEW YORK TIMES
ΔΕΙΤΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ STARGATE
ΚΑΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ CERN
ΠΥΛΗ STARGATE
ΠΥΛΗ STARGATE
ΠΥΛΗ STARGATE
ΠΥΛΗ STARGATE
ΠΥΛΗ CERN
ΠΥΛΗ CERN
ΠΥΛΗ CERN
ΠΥΛΗ CERN
ΠΥΛΗ CERN
ΠΥΛΗ CERN
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ?
ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ
ΠΥΛΗ ΜΥΚΗΝΩΝ
ΠΥΛΗ ΜΥΚΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ
ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ
ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ
ΕΠΙΣΗΣ
ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ
ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ
ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ
ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ CERN
ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΥΛΗ/ΕΣ ?
UPDATE 14/09/08
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ YALE
Michael Zeller

ΠΗΓΗ

ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 6!!!!!!

 Ταξίδι στο χρόνο προετοιμάζουν στο CERN

Η μεταφορά της ύλης δεν είναι κάτι το οποίο αντιβαίνει τους όρους της φύσης.


Θα γίνει πραγματικότητα το -πολυπόθητο- ταξίδι στο χρόνο; Μελετητές από το Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων του κέντρου πυρηνικών ερευνών CERN ίσως να είναι η πρώτη συσκευή που θα κάνει πραγματικότητα τα ταξίδια στο χρόνο.

Αποδείξεις για κάτι τέτοιο μπορεί να μην υπάρχουν αλλά, όπως λένε οι επιστήμονες, η μεταφορά της ύλης πίσω στο χρόνο δεν είναι κάτι το οποίο αντιβαίνει τους όρους της φύσης.

 ΠΗΓΗ

ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 7!!!!!!!

 Η πύλη του χρόνου
Αρχείο:BlackHole.jpg apollonios:
Τους επόμενους μήνες στο CERN ίσως ανοίξει ένα «πέρασμα» από το οποίο θα μπορούν να φτάσουν σε εμάς οι χρονοταξιδιώτες του μέλλοντος.

Οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας, και πριν από αυτούς ο Αϊνστάιν, το είχαν ήδη φανταστεί. Σήμερα το «έτος μηδέν», αυτό των ταξιδιών στο χρόνο, βρίσκεται προ των πυλών: σύμφωνα με δύο Ρώσους μαθηματικούς, τον Ιγκόρ Βόλοβιτς και την Ιρίνα Αρέφεβα, από το Ινστιτούτο Μαθηματικών Στέκλοφ της Μόσχας, είναι ζήτημα λίγων μηνών.

Στις αρχές του 2009 οι επιστήμονες φιλοδοξούν ότι ο επιταχυντής σωματιδίων LHC (Large Hardon Collider) στο CERN της Γενεύης θα φτάσει στο μέγιστο της απόδοσής του. Και εκεί, οι συγκρούσεις μεταξύ των στοιχειωδών σωματιδίων (10 φορές πιο ενεργητικά από όσα έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα) θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια χωρο-χρονική συντόμευση, ένα είδος τούνελ, την οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι από το μέλλον, για να φτάσουν σε εμάς ή για να μας στείλουν μηνύματα.

Συμπυκνωμένη
Η εικασία είναι τολμηρή, έχει όμως θεωρητική βάση. Και είναι γοητευτική, γιατί προσπαθεί να ωθήσει στα άκρα τις γνώσεις μας για το χώρο, το χρόνο και την ύλη. Σύμφωνα με τον Βόλοβιτς και την Αρέφεβα, η ενέργεια που απελευθερώνεται από τις συγκρούσεις μεταξύ των σωματιδίων, παρ’ όλο που είναι απόλυτα μικρή (ισούται με την ενέργεια που κάνει ένα κουνούπι να πετάει),
είναι τόσο συμπυκνωμένη που μπορεί να δημιουργήσει μια μικρή χωρο-χρονική στρέβλωση, όπως προβλέπεται από τη θεωρία της σχετικότητας. Το αντικείμενο που δημιουργείται είναι η λεγόμενη «σκουληκότρυπα» (wormhole).

Ο Αϊνστάιν και οι γέφυρες
Οι πρώτοι που υπέθεσαν τη θεωρητική ύπαρξη των wormholes ήταν οι φυσικοί Άλμπερτ Αϊνστάιν και Νέιθαν Ρόζεν, το 1935. Και πράγματι, αυτά τα αντικείμενα είναι γνωστά στους επιστήμονες ως «γέφυρες Αϊνστάιν-Ρόζεν». Η σκουληκότρυπα είναι, αντίθετα, ένας χιουμοριστικός όρος, γιατί μοιάζει με την τρύπα που σκάβει ένα σκουλήκι στο μήλο: ένα είδος συντόμευσης ανάμεσα σε δύο απομακρυσμένα μέρη του σύμπαντος.

Αρχικά πιστεύαμε ότι οι σκουληκότρυπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για ταξίδια στο χώρο. Κάποιος μπαίνει σε ένα μέρος, για παράδειγμα στη Γη, και βγαίνει σε ένα άλλο, για παράδειγμα στο αστέρι Βέγκα. Όμως στη συνέχεια ανακαλύφτηκε ότι η σκουληκότρυπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ταξίδια στο χρόνο. Κάποιος μπαίνει σήμερα στη Γη και βγαίνει, για παράδειγμα, και πάλι στο Βέγκα αλλά πριν από 10.000 χρόνια.

Το έτος μηδέν
Υπάρχει μόνο ένας βασικός περιορισμός στα ταξίδια στο παρελθόν: δεν μπορούμε ποτέ να φτάσουμε σε μια στιγμή προγενέστερη της κατασκευής της ίδιας της σκουληκότρυπας. Για να είναι εφικτό το ταξίδι, το τούνελ πρέπει ήδη να υπάρχει. Διαφορετικά θα ήταν σαν να προσπαθούμε να φτάσουμε με το μετρό σε ένα σταθμό πέρα από το τέρμα. Μόλις, όμως, δημιουργηθεί η σκουληκότρυπα, αν είναι αρκετά φαρδιά για να μπορεί να διασχιστεί, σε όλη τη διάρκεια της ύπαρξής της θα μπορεί να χρησιμοποιείται για να φτάνει κάποιος στο έτος μηδέν. Έτσι, λοιπόν, οι χρονοταξιδιώτες όλων των μελλοντικών εποχών θα δίνουν ραντεβού στην εποχή μας.


Αστέρια και άτομα
Μέχρι τώρα φανταζόμασταν τις σκουληκότρυπες ως μηχανές αστρικών διαστάσεων, γιατί η χωρο-χρονική στρέβλωση που χρειάζεται για τη δημιουργία τους, σύμφωνα με τη γενική σχετικότητα, είναι εφικτή μόνο παρουσία γιγαντιαίων μαζών, όπως είναι αυτές των μαύρων οπών. Σε γενικές γραμμές, όμως, όλα τα αντικείμενα δημιουργούν γύρω τους ένα βαρυτικό πεδίο. Αν, λοιπόν, μπορούσαν να συμπυκνωθούν μέχρι να δημιουργήσουν μια μαύρη τρύπα, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια σκουληκότρυπα (η Γη, για παράδειγμα, για να γίνει μαύρη τρύπα, θα έπρεπε να συμπυκνωθεί μέχρι να φτάσει στις διαστάσεις μιας μπίλιας). Σύμφωνα με τον Βόλοβιτς και την Αρέφεβα, μια εξίσου αποτελεσματική συμπίεση θα μπορούσε να συμβεί με μικροσκοπική κλίμακα στο CERN της Γενεύης: «Καθένα σωματίδιο που κινείται με ταχύτητα που πλησιάζει την ταχύτητα του φωτός κατά μήκος των 27 χλμ. του LHC», εξηγεί ο Βόλοβιτς, «δημιουργεί μια βαρυτική καμπύλωση που παραμορφώνει το χώρο και το χρόνο». Όταν συγκρούονται τα σωματίδια, μπορούν να δημιουργήσουν μια τέτοια παραμόρφωση που θα παραγάγει μια σκουληκότρυπα».

Μία κάθε δύο δευτερόλεπτα
Ο Ρίτσαρντ Γκοτ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον (ΗΠΑ), θεωρεί ότι η ιδέα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ήδη πριν από λίγα χρόνια, ο Γκοτ είχε υποθέσει ότι τα σωματίδια υψηλής ενέργειας που συγκρούονται μεταξύ τους θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ακραίες χωρο-χρονικές καμπυλότητες. Εκείνος, όμως, δεν κατάφερε να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για «απλές» μαύρες τρύπες (που μοιάζουν με βάραθρα) ή για σκουληκότρυπες (δύο βάραθρα ενωμένα μεταξύ τους). Αντίθετα, οι υπολογισμοί του Βόλοβιτς και της Αρέφεβα είναι πιο ξεκάθαροι: προβλέπουν ότι στη Γενεύη θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σκουληκότρυπες και όχι «απλές» μαύρες τρύπες, με ρυθμό δημιουργίας μία κάθε δύο δευτερόλεπτα.

Σε κάθε αναπνοή μας, λοιπόν, θα γεννιέται μια νέα μικροσκοπική μηχανή του χρόνου. Και θα είναι μηχανές «μίας κατεύθυνσης», που θα μπορούν δηλαδή να οδηγούν σε εμάς τους υποθετικούς χρονοταξιδιώτες του μέλλοντος. Εμείς, αντίθετα, δε θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το ίδιο πέρασμα ως συντόμευση προς το μέλλον. «Αυτό σημαίνει ότι οι χρονοταξιδιώτες θα μπορούν να μας επισκέπτονται μόνο από το μέλλον», εξηγεί ο Βόλοβιτς. «Δεν πρέπει λοιπόν να περιμένουμε επισκέψεις από εξωγήινους ή από πολύ εξελιγμένους γήινους. Γιατί οι σκουληκότρυπες που ίσως δημιουργηθούν στο LHC θα είναι μικροσκοπικές και θα μπορούν να τις διανύουν μόνο υποατομικά σωματίδια. Για εμάς, όμως, θα είναι μεγάλη επιτυχία αν καταφέρουμε να “δούμε” τα ίχνη τους».

Μία κατεύθυνση
Όμως πώς μπορούν να δουν οι επιστήμονες μια μικροχρονομηχανή που είναι μικρότερη και από ένα άτομο; «Αναλύοντας τα δεδομένα που παράγονται από τα πραγματικά πειράματα», απαντά ο Βόλοβιτς. «Αν η ποσότητα σωματιδίων και ενέργειας που θα δημιουργηθεί από τη σύγκρουση ανάμεσα στα σωματίδια που εισάγονται στον LHC θα είναι μικρότερη από την αρχική, η διαφορά θα μπορεί να ερμηνευτεί ως ενέργεια και σωματίδια που διέσχισαν μια σκουληκότρυπα», εξηγεί ο μαθηματικός. Αν, λοιπόν, στις συγκρούσεις εξαφανιστούν τα σωματίδια σημαίνει ότι άφησαν το σύμπαν μας εκείνη τη στιγμή (μέσω μιας σκουληκότρυπας που προϋπήρχε, η οποία είχε δημιουργηθεί από κάποιο άλλο), για να «ξεφυτρώσουν» στο παρελθόν. Θα μπορούσε, όμως, να συμβεί και το αντίθετο: θα μπορούσαμε δηλαδή να δούμε ύλη και ενέργεια να εμφανίζονται ξαφνικά από το τίποτα (γιατί θα προέρχονται από το μέλλον).

Ασταθή τούνελ
Αυτές οι χρονομηχανές, όμως, αν δεχτούμε ότι υπάρχουν, έχουν και ένα άλλο πρόβλημα: τη σταθερότητα. Η «είσοδός» τους μοιάζει με ένα λαστιχένιο μπαλόνι που έχει την τάση να κλείνει αμέσως.
Για να μεγαλώσει το άνοιγμα, οι επιστήμονες σκέφτονται ότι θα χρειαζόταν αρνητική ενέργεια, που απωθεί την ύλη. Υπάρχει η υποψία ότι μια τέτοια ουσία υπάρχει: «Είναι η σκοτεινή ενέργεια, από την οποία αποτελείται το σύμπαν μας σε ποσοστό περίπου 70% και η οποία μοιάζει να επιταχύνει τη διαστολή του», εξηγεί ο Βόλοβιτς. «Αν χρησιμοποιηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, θα μπορούσε να κρατήσει ανοιχτή τη σκουληκότρυπα». Θεωρητικά, με τη σκοτεινή ενέργεια θα μπορούσαμε να μεγεθύνουμε τη σκουληκότρυπα, μέχρι να μπορεί να περάσει από μέσα της ένας άνθρωπος.

Παράδοξα!
Σε αυτό το σημείο όμως ανοίγει ο δρόμος για τα συνηθισμένα χρονικά παράδοξα. Για παράδειγμα, ο Φρανσίσκο Λόμπο, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, λέει: «Ένας χρονοταξιδιώτης θα μπορούσε να μπει σε μια σκουληκότρυπα, να βγει στο παρελθόν και... να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης προτού καν ο ίδιος μπει στο τούνελ». Πρόκειται, σε τελική ανάλυση, για μια παραλλαγή του πασίγνωστου «παραδόξου του γονέα»: τι θα συνέβαινε αν κάποιος σκότωνε τον πατέρα του προτού εκείνος τον γεννήσει (εμποδίζοντας τον, λοιπόν, να υπάρξει);

Σύμφωνα με την Αρέφεβα, όμως, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις προτού βρούμε μια νέα θεωρία (πιο προηγμένη από τη σχετικότητα), η οποία θα μπορεί να εξηγεί αν και πώς μπορούν να πραγματοποιηθούν τα ταξίδια στο χρόνο. «Δεν είναι δεδομένο ότι θα βρεθούμε ανίκανοι να σκοτώσουμε τον πατέρα μας, όπως υποστηρίζουν κάποιοι επιστήμονες, για να λύσουν το παράδοξο», εξηγεί η Αρέφεβα. «Θα μπορούσαμε επίσης να βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση κατά την οποία, αν σκοτώναμε τον πατέρα μας, δε θα άλλαζε τίποτα από τα γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί, σαν να επρόκειτο για ένα παράλληλο σύμπαν». Ποιος ξέρει. Ίσως αυτός που θα μας εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα θα είναι ένας «χρονοταξιδιώτης» ή ένα μήνυμα που θα φτάσει από το μέλλον, το οποίο θα εμφανιστεί στο CERN της Γενεύης στη νέα εποχή των ταξιδιών στο χρόνο.


ΠΗΓΗ


ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 8!!!!!!!!

Ο χωροχρόνος είναι ένα μαθηματικό σύστημα συντεταγμένων (3 διαστάσεις του χώρου και 1 του χρόνου) όπου τα φυσικά γεγονότα βρίσκονται σε ένα ενιαίο συνεχές. Σύμφωνα με την θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν, η βαρύτητα είναι η καμπυλότητα του χωροχρόνου. Με άλλα λόγια, επειδή η μάζα ενός αντικειμένου λυγίζει τον χωροχρόνο γύρω του, η βαρυτική του δύναμη ενισχύεται και έλκει τις κοντινές του μάζες.
© Peter Fotis Kapnistos
Τα πράγματα πάνε καλά έως ένα σημείο. Αλλά φανταστείτε για μια στιγμή να μπορούσατε να κάνετε μια ξαφνική «αντιστροφή» της βαρύτητας. Θα βιώνατε επίσης μια στροφή φουρκέτα (180 μοιρών) του χρονοχώρου; Εάν η δύναμη της βαρύτητας της γης είναι αρχικά χαμηλά κάτω από τα πόδια σας, αλλά ξαφνικά αναστρέφεται σε ένα σημείο πάνω από το κεφάλι σας, τι είδους ανατροπή θα βιώνατε;
Η αντιστροφή του χωροχρόνου έχει επιπτώσεις που φθάνουν μακρυά. Αφορά το ταξίδι στο παρελθόν εξοστρακίζοντας μια μεγάλη έκταση σε ένα μικρό άλμα. Είναι το υλικό των σκουληκότρυπων και των γεφυρών Αϊνστάιν-Ρόζεν. Η γέφυρα Αϊνστάιν-Ρόζεν είναι η γεωμετρική ιδιότητα της μαύρης τρύπας η οποία εκδηλώνεται ως ενας ‘’λαιμός’’ που συνδέεται με ένα πλήθος διαστάσεων ή με ένα άλλο σύμπαν.
Σε δύο πρόσφατα πειράματα που διεξήχθησαν στο CERN (the Swiss site of the Large Hadron Collider) μια ακτίνα νετρονίων χρονομετρήθηκε να ταξιδεύει με 60 νανοδευτερόλεπτα ταχύτερα απ’τη ταχύτητα του φωτός. . Τα νετρίνα φαινομενικά ταξίδευαν πίσω στο χρόνο (σαν να μπορούσαν να φτάσουν σ’εναν προορισμό προτού καν φύγουν).  Αν τα πειράματα του CERN αποδειχθούν ακριβή, μπορεί να ξεκλειδώσουν την πιθανότητα του ταξιδιού στο παρελθόν ή του άνετου ταξιδιού σε άλλα αστέρια.
 ΠΗΓΗ

 ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΟ 9!!!!!!!!!
 Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ CERN ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ...
Ο ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ -ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΧΡΟΝΟ- ΑΣΤΡΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ» ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΥΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΙΑ...


ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ -ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ- Ο ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΣΦΑΙΡΑΣ...
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ -ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ- ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΣΤΗ ΟΜΠΑΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...
ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ...


ΠΗΓΗ



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...................

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα