Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ TRUMP ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ CABAL

Φωτογραφία του Γιώργος Βουδούρης.

Capt. Dave Bertrand, Ε.Α.
Το σχολικό μακελειό της Φλόριντα εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος αποπροσανατολισμός από τις έρευνες που αρχίζουν να βάζουν αποτελεσματικά τον Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον στο GITMO (Γκουαντάναμο).
Ο Πρόεδρος Τραμπ με τους στρατηγούς του συνεχίζει να σχεδιάζει ένα πολεμικό παιχνίδι εναντίον της Cabal, καθώς η " Εκτελεστική Διαταγή/ Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης" επιτρέπει να γίνουν μελλοντικά στρατιωτικά δικαστήρια για τους πολλούς γραφειοκράτες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων των Obama και Hillary Clinton. Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα σύμφωνα με τον Δρ Jerome Corsi ο οποίος έχει στρατιωτικές επαφές υψηλού επιπέδου στην Ουάσιγκτον D.C.
Ο Πρόεδρος Τραμπ διέταξε μέσω του AG Jeff Session την δημιουργία μέχρι και 13.000 σφραγισμένων κατηγορητηρίων με πρόθεση, σύμφωνα με την εντολή έκτακτης ανάγκης, να κατασχέσει ακίνητα και τραπεζικούς λογαριασμούς όσων ασχολούνται με την εμπορία παιδιών και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ... περιλαμβανομένων των πράξεων καταπάτησης και προδοσίας.
Για εκείνους που πιστεύουν ότι η δικαιοσύνη ΠΡΕΠΕΙ να ενεργήσει ΤΩΡΑ, είναι σαν να συλλαμβάνει τον νούμερο ένα βασιλικό καρχαρία των καρτέλ, ενώ οι αρουραίοι κάτω από αυτόν διασκορπίζονται σε όλο τον κόσμο.
Οι αρουραίοι πρέπει πρώτα να πιστοποιηθούν για να δημιουργηθεί ένα σταθερό κατηγορητήριο εναντίον των κορυφαίων παικτών. Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι οι κορυφαίες γάτες που υπόκεινται σε έρευνα θα περπατούσαν ελεύθερες αν δικάζονταν στο έδαφος των ΗΠΑ από εισαγγελείς, δικηγόρους και δικαστές του "Deep State".
Ως εκ τούτου ... Ο Τραμπ θέσπισε το "Τάγμα Έκτακτης Ανάγκης" με άμεση συμμετοχή των Στρατιωτικών Πληροφοριών, να έχουν εξουσιοδότηση (σύμφωνα με την εντολή έκτακτης ανάγκης) να παρακάμπτουν την CIA και το FBI υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Trump.
Ο άλλος λόγος της συμμετοχής των Στρατιωτικών Πληροφοριών είναι για την άμεση ασφάλεια του Trump, αφού (άγνωστο στο κοινό) έχει ήδη βιώσει τουλάχιστον δύο απόπειρες κατά της ζωής του.
Ο Πρόεδρος Τραμπ περιβάλλεται από στρατιωτικούς και μαθαίνουμε ότι ειδικά ο Τραμπ κλήθηκε να να βάλει υποψηφιότητα, πολύ πριν από την προεκλογική εκστρατεία, επειδή ένα μεγάλο τμήμα του στρατού γνώριζε ή γνωρίζει ακριβώς την κατεύθυνση που επιθυμούν οι Σοσιαλιστές / Κομμουνιστές και το "Deep State" (ed) να πάρει την Αμερική.

Εάν δράσει τώρα ο Trump και επιτρέψει στους στρατιωτικούς να ξεκινήσουν τις συλλήψεις στο αμερικανικό έδαφος θα αναγκάσει το "Deep State" να πυροδοτήσει έναν πλήρη εμφύλιο πόλεμο με περισσότερους σχολικούς πυροβολισμούς με στημένα περιστατικά και άλλες σκανδαλώδεις πράξεις οικιακής βίας προκειμένου να προκαλέσουν καταδίκη η δυσαρέσκεια για τον πρόεδρο ενώ παράλληλα θα έβαζαν το Κογκρέσο σε φρενίτιδα με άμεσες κατηγορίες για δράσεις δικτατορίας και θα χρησιμοποιούσαν το CNN / CIA και άλλες πηγές media να προωθήσουν αφηγήσεις κακών έναντι καλών και υπέρ μιας σοσιαλιστικής / Κομμουνιστικής ατζέντας.

Επομένως ... η οικοδόμηση μιας στρατιωτικής δράσης για να είναι κάπως αποδεκτή από το αμερικανικό κοινό απαιτεί μια σταθερή προσέγγιση της αλήθειας, την έκθεση των ψεμάτων και την έκθεση των στημένων περιστατικών, και παράλληλα να προετοιμαστεί για εμφύλιο πόλεμο στην Αμερική.
Το χρονοδιάγραμμα είναι μια κρίσιμη στρατηγική από τη Διοίκηση Trump, ενώ οι μεσοπρόθεσμες εκλογές απέχουν μόνο 8 μήνες, τα στημένα περιστατικά αυξάνονται για να επιτύχουν εκτροπή, η έρευνα του Mueller θα συνεχιστεί και το πιο σημαντικό ... η προσπάθεια του "Deep State" να αφαιρέσει τα "όπλα" από τους νόμιμους ιδιοκτήτες πυροβόλων όπλων, καθώς ένας Εμφύλιος Πόλεμος είναι ακριβώς πίσω από τη γωνία και είναι η προτεραιότητα τους NUMBER ONE σε αυτό το σημείο.
Ο Πρόεδρος Τραμπ ξέρει τι κάνει το "Deep State"... ενημερώθηκε 100% από την NSA παρακάμπτοντας την αδίστακτη CIA (αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την εντολή έκτακτης ανάγκης), αλλά δεν μπορεί να πει δημόσια πως γνωρίζει ότι είναι σκηνοθετημένο το περιστατικό του Parkland Florida ειδικά για τρεις λόγους ... εμποδίζει να δυσφημήσουν (οι λεβέντες της καμπάλ) την ΕΡΑ, να οργανώσουν μια εξέγερση φοιτητών και να προκαλέσουν εκτροπή για τις επερχόμενες έρευνες του ουρανίου One κατά των Comey / Clinton. Ο λόγος είναι ότι ... το μεγαλύτερο μέρος του κοινού έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους Dems και το fakestream. Ωστόσο ... γνωρίζουμε ότι ο Trump διέταξε τις στρατιωτικές «Ειδικές Δυνάμεις» να διερευνήσουν το στημένο περιστατικό του Parkland Florida.
Η ισορροπία για να ξεκινήσει αποτελεσματικά η κατεδάφιση του "Deep State" και όλων των εμπλεκομένων θα πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη το πώς και πότε ξεκινά ένας εμφύλιος πόλεμος βίας στους δρόμους. Πριν από τις ενδιάμεσες ή μετά τις ενδιάμεσες εκλογές; Θα ήθελα να πω, μετά από τις ενδιάμεσες εκλογές, όταν το Trump και οι στρατιωτικοί θα αρχίσουν να ανοίγουν τα υπόλοιπα σφραγισμένα κατηγορητήρια, πιθανότατα κατά το χειμώνα το 2019.
Εν τω μεταξύ,... πολλά από τα σφραγισμένα κατηγορητήρια (που αφορούν κυρίως την εμπορία παιδιών και την παιδεραστία) βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο. Ξέρω προσωπικά, χάρη στην Amanda για τα έγγραφα, ενός κλειστού κατηγορητηρίου που άνοιξε πρόσφατα. Το άτομο αντιμετωπίζει 30 χρόνια φυλάκισης. Το FBI δήλωσε ... αυτό το συγκεκριμένο κατηγορητήριο είναι στην πραγματικότητα μέρος των 13.000.
Σε ένα άλλο μέτωπο ... οι "κορυφαίες γάτες" του τύπου Ομπάμα / Χίλαρι αναζητούν καταφύγιο στη Νέα Ζηλανδία, μεταξύ πολλών άλλων τύπων υψηλού προφίλ. Οι Ομπάμα κατευθύνονται στη Νέα Ζηλανδία στις 21 Μαρτίου περίπου για να δουν ακίνητα και η Χίλαρι θα είναι εκεί τον Μάιο. Η Νέα Ζηλανδία έχει συνθήκη έκδοσης με τις ΗΠΑ, ως εκ τούτου ... θεωρώ ότι το σχέδιο αυτών των εγκληματιών είναι να χρησιμοποιήσουν τα παράνομα κεφάλαια τους για να αγοράσουν ακίνητα που (ίσως) δεν μπορούν να κατασχεθούν, ειδικά αν τα ονόματά τους δεν βρίσκονται στους καταλόγους.
Γνωρίζουμε επίσης ότι ο George W. Bush και η οικογένειά του αγόρασαν 300.000 στρέμματα γης στην Παραγουάη πριν από μερικά χρόνια, για ποιο λόγο ??? "Εγκληματίες πολέμου" όπως είναι, και οι δύο H.W. και G.W. σχεδίαζαν πολύ μπροστά, όπως έκανε ο Ομπάμα, αγοράζοντας ένα ακίνητο αξίας 4,9 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ντουμπάι. Για ποιό λόγο???
Προγραμματίζουν τις αποδράσεις τους και ίσως ο Trump επιτρέπει τη διαφυγή τους, επειδή το να μην είναι αυτοί μπλεγμένοι στα πόδια του είναι καλύτερο για την Αμερική. Ίσως είναι επίσης μια συμφωνία μεταξύ της Cabal και του Trump για να αποτραπεί ένας μαζικός εμφύλιος πόλεμος.
Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2018-02-24


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα