Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Όσο λιγότερο πορνό βλέπουν οι άνδρες τόσο περισσότερο απολαμβάνουν το σεξ, ενώ οι ανήλικοι επηρεάζονται αρνητικά



Η ηλικία κατά την οποία το αγόρι ξεκινά να βλέπει πορνό επηρεάζει την συμπεριφορά του προς τις γυναίκες, όταν γίνει ενήλικας.
Αμερικανική μελέτη διαπίστωσε ότι σε όσο μικρότερη ηλικία ένα αγόρι έρχεται σε επαφή με την πορνογραφία, τόσο περισσότερο αργότερα θα έχει την τάση να γίνει μισογύνης άνδρας που θέλει να κυριαρχεί στις γυναίκες.Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα, μελέτησαν 330 άνδρες ηλικίας 17 έως 54 ετών.Ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να καταγράψουν πότε είδαν για πρώτη φορά πορνό και εάν αυτό έγινε τυχαία ή το επεδίωξαν.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι η μέση ηλικία της πρώτης επαφής με την πορνογραφία ήταν τα 13, η νεότερη τα πέντε και η μεγαλύτερη τα 26.
Τ
α περισσότερα παιδιά ήρθαν σε επαφή με την πορνογραφία τυχαία (44%) και όχι επειδή την αναζήτησαν (33%) ή επειδή κάποιος τους υποχρέωσε να δουν (17%).

Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες, οι οποίοι σχεδόν όλοι ήταν ετεροφυλόφιλοι, κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα ειδικό ερωτηματολόγιο με 46 ερωτήσεις, για τις απόψεις τους σε σχέση με το σεξ και τις σχέσεις με το άλλο φύλο.
Διαπιστώθηκε ότι όσοι είχαν από πολύ μικροί έρθει σε επαφή με το πορνό, συμφωνούσαν με απόψεις του τύπου «τα πράγματα είναι καλύτερα όταν οι άνδρες έχουν το πάνω χέρι σε σχέση με τις γυναίκες».

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι όσοι έβλεπαν πορνό σε μεγαλύτερη ηλικία, υιοθετούσαν τον τρόπο ζωής του πλεϊμπόι, αλλάζοντας συχνά ερωτικούς συντρόφους.
“Οι άνδρες που έχουν δει πολύ πορνό, συχνά δεν ευχαριστιούνται το πραγματικό σεξ και έχουν μεγαλύτερο άγχος απόδοσης στο κρεβάτι με τη σύντροφό τους.
Όσοι έχουν δει λιγότερο πορνό, τείνουν να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ στην πραγματική ζωή”, τόνισε η επικεφαλής της μελέτης Κριστίνα Ρίτσαρτνσον.
Ο Πήτερ Σάντινγκτον, ψυχολόγος, ειδικός σε θέματα σεξουαλικής υγείας, δήλωσε ότι «Η πορνογραφία μπορεί και έχει αντίκτυπο στις απόψεις των νέων ανδρών σχετικά με το σεξ.
Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ότι οι νεαροί άνδρες αναπτύσσουν σεξιστικές συμπεριφορές και έχουν μειωμένες σεξουαλικές επιδόσεις.
Ο ίδιος λέει ότι το πορνό «δεν είναι το πιο υγιεινό πράγμα για τους άνδρες».
«Οι νέοι άνδρες χρειάζονται καλύτερα πρότυπα για να αναπτύξουν πιο υγιείς πεποιθήσεις γύρω από την σεξουαλικότητα και τον ρόλο του αρσενικού”, προσέθεσε. 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα