Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Είναι οι εξωγήινοι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του ανθρώπινου είδους; Αρχαία Κείμενα λένε ναι (Βίντεο)

Πολλές αρχαιολογικές ανασκαφές έχουν φέρει στο φως αντικείμενα που αφήνουν τους ερευνητές με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.
Το ένα σταθερό και φλέγον ζήτημα είναι αν οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του ανθρώπου.
Οι αρχαίοι λάτρευαν και δημιούργησαν πολιτισμούς γύρω από τις πεποιθήσεις και τις εμπειρίες της εποχής τους.


Τα αντικείμενα που βλέπουμε να υπαινίσσονται την καταγωγή μας είναι από άλλο κόσμο ή σύμπαν.
Σε πολλά ιερά αρχαία κείμενα, βρίσκουμε τις ιστορίες της δημιουργίας του ανθρώπου. Ανάμεσα στα πιο σημαντικά κείμενα, έχουμε τα κείμενα των Σουμερίων περί δημιουργίας , τα οποία αναφέρουν τη δημιουργία του ανθρώπου και των δημιουργών τους, των Ανουνάκι, "Αυτοί οι οποίοι από τον ουρανό ήρθαν στη Γη."

Υπάρχουν πολλά εδάφια της Βίβλου που αναφέρονται στη δημιουργία του Αδάμ και της Εύας, που ορισμένοι πιστεύουν ότι πρέπει να βασίζονται σε γραπτά των Σουμερίων, πήλινες πινακίδες που μιλούν για «ανώτερα» όντα, τα οποία δημιούργησαν το πρώτο ανθρώπινο είδος.

Γένεση 1: 26-27:
Τότε ο Θεός είπε, «Ας φτιάξουμε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα ημών, καθ' ομοίωσιν ημών, έτσι ώστε να μπορεί να κυβερνήσει πάνω από τα ψάρια της θάλασσας και τα πουλιά στον ουρανό, πάνω από τα ζώα και όλα τα άγρια ​​ζώα, [α] και πάνω από όλα τα πλάσματα που κινούνται κατά μήκος του εδάφους. "
Έτσι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα εαυτού, 
κατ 'εικόνα του Θεού, αυτός τα δημιούργησε
αρσενικό και θηλυκό αυτός τα δημιούργησε.
Σε άλλα αρχαία κείμενα, όπως το Popol Vuh το οποίο είναι γνωστό ως το ιερό βιβλίο των Quiché, τη μεγάλη οικογένεια των Μάγια, οι "ισχυροί από τον ουρανό» δημιούργησαν τον άνθρωπο.


Άλλα θρησκευτικά κείμενα, από το Κοράνι αναφέρουν, Μια νύχτα στο μήνα του Ραμαζανιού, το  έτος 610 CE, ο Μωάμεθ ξαφνικά ήρθε με μια ιστορία, ότι ο άγγελος Γαβριήλ εμφανίστηκε σε αυτόν και του έδωσε αποκαλύψεις από τον Αλλάχ. Ο Γαβριήλ διέταξε τον Μωάμεθ να διαβάσει στο όνομα του θεού σας, όπως αναφέρεται στα ακόλουθα εδάφια:
Στίχος 96.1: «Διάβασε, εν ονόματι του Θεού που δημιούργησε" 
Στίχος 96.2: "δημιούργησε τον άνθρωπο από την προσκολημένη ουσία"
Στίχος 96.3 : «διάβασε και ο Θεός σας, ο πιο γενναιόδωρος" 
Στίχος 96.4: "ο οποίος δίδαξε με την πένα " 
Στίχος 96.5: "Δίδαξε τον άνθρωπο αυτό που δεν ήξερε».
Στους ιαπωνικούς μύθους δημιουργίας, πιστεύεται ότι, στην αρχαιότητα, ένα ουράνιο ζευγάρι κατέβηκε από τους ουρανούς, στη Γη, αφήνοντας τα παιδιά τους στη Γη τα οποία και δημιούργησαν τον ιαπωνικό λαό.
Το 2002 με την ανακάλυψη του ανθρώπινου γονιδιώματος, οι ερευνητές έδειξαν ότι οι άνθρωποι έχουν 223 γονίδια που δεν έχουν προκατόχους στο γενετικό δέντρο της εξέλιξης.


Η απάντηση σχετικά με το γιατί μόνο οι άνθρωποι είχαν μια τέτοια απότομη εξέλιξη από όλα τα είδη στη Γη, θα μπορούσε να απαντηθεί από τα πολυάριθμα αρχαία κείμενα που μιλούν για το πώς δημιουργήθηκε η ζωή.
Γιατί να αποφασίσουμε να τα αγνοήσουμε;
Επειδή η επιστήμη δεν συμφωνεί μαζί τους;
Σύμφωνα με άλλους ερευνητές που είναι πιο ανοιχτόμυαλοι, δεν φαίνεται τραβηγμένο οι άνθρωποι να δημιουργήθηκαν από έναν εξωγήινο πολιτισμό στο μακρινό παρελθόν, με τη βοήθεια της γενετικής μηχανικής, κάτι που θα μπορούσε ίσως μπορεί να εξηγήσει τα 223 «εξωγήινα γονίδια" που υπάρχουν στο DNA μας.

Ο Francis Crick ένας Άγγλος βιοχημικός, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Νόμπελ, ανακάλυψε το 1953, τη δομή του DNA. Επέμενε ότι εξωγήινα όντα ανακάλυψαν τον κόσμο μας στο μακρινό παρελθόν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν «ευφυή» ζωή στον πλανήτη.
Ωστόσο ένας άλλος εμπειρογνώμων, ο Vsevolod Troitsky, εξέδωσε την θεωρία ότι η Γη θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος πεδίου δοκιμών για τα άλλα όντα.
Υπήρξαν πολλά βιβλία που μιλούν για τη δημιουργία και τα οποία προτείνουν εναλλακτικές θεωρίες για το πώς ο άνθρωπος έγινε αυτό που είναι σήμερα.

Αναφορές:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα