Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

7 Τύποι φίλων που πρέπει να αποφύγετε!

mother-and-daughter-smiling

Υπάρχουν φιλίες που κρατάνε δεκάετιες και είναι πολύτιμες για εμας. Για να μην βρεθείτε όμως σε δυσάρεστες καταστάσεις, το gynekoparea.gr συγκέντρωσε  7 τύπους φίλων που πρεπει οπωσδηποτε να αποφύγετε.

1.Ο γκρινιάρης-Μίζερος

Αυτός ο τύπος φίλου βρίσκει πάντα ένα λόγο να γκρινιάζει, από τον καφέ  του που είναι πιο γλυκός από ότι ήθελε  μέχρι τον καιρό. Δεν του αρέσει η δουλειά του, η ζωή του, οι γύρω του, όλα τα βρίσκει μαύρα και το μόνο που ακούτε είναι γκρίνια. Μακριά του λοιπόν γιατί θα σας σπάσει τα νεύρα.

2. Ο φίλος που θέλει να γίνεται πάντα το δικό του 

Πηγαίνετε μόνο  όπου θέλει εκείνος, οτι ώρα θέλει και με όποιους θέλει.  Μάλλον αυτού του τύπου οι φίλοι ψάχνουν υπάλληλο και οχι φίλο!! Γιαυτό λοιπόν μακριά.


3. Ο φίλος που όλο μιλάει και δεν σε ακούει ποτε! 

Είναι άνθρωπος που συνεχώς θέλει να λέει για τα προβλήματα του, να του απαντάτε πάνω σε αυτά και  όταν τολμήσετε να πείτε κάτι δικό σας, αφου θα σας ακούσει (αναγκαστικά) θα ξεκινήσει την πρόταση του με το ''εγώ...'' Ας πάνε καλύτερα να μιλήσουν σε έναν ψυχολόγο και ας μην σας ζαλίζουν άλλο, αρκετά!!!

4. Ο φίλος που έχει πάντα κάτι αρνητικό να σου πεί. 

"Αδυνάτισες/πάχυνες πολυ", "πως είσαι έτσι;", το μακιγιάζ σου είναι χάλια!!!"... Ε οχι! Δεν θα μου χαλάσεις την διάθεση, ήρθα με τόσο κέφι. Το καταλαβαίνω και το εκτιμώ να μου πεις κατι που δεν σου αρέσει πάνω μου αλλα κάθε φορά και με τόση κακία;

5. ο φίλος που ποτέ δεν έχει χρήματα 

και περιμένει απο εσας να τον κεράσετε  γιατι πάντα τυχαίνει να μην εχει δεκάρα ενώ δεν σας κερνάει ποτέ!! Αρκετά η εκμετάλευση, ας βρει αλλο κορόιδο.

6.Το ψώνιο 

πάντα καυχιέται οτι είναι ο καλύτερος, ο ομορφότερος, φοράει τα πιο ακριβά ρούχα ενώ παράλληλα προσπαθεί συνεχως να σας μειώσει. Δεν μένετε σπίτι σας καλύτερα? πιο ωραία θα περάσετε!!

7. Ο τσιγγούνης

Αποφέυγει οποιοδήποτε ακριβό μέρος διασκέδασης , σας κάνει μάθημα οικονομίας σε κάθε έξοδο  και σας υποχρεώνει να πάρετε σουβλάκι πακέτο για να μην πληρώσετε κουβέρ( ναι μου έχει τύχει!). Μείνετε μακριά του !θα επιστρέψετε σπίτι σας με νεύρα!

κείμενο: Aρφαρά Μαρία

photo :Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα