Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δίδυμοι Πύργοι & Τυφώνας 'Sandy'


Σκέφτομαι..

Το 1995 οι αλλοτινοί σκοτεινοί επικυρίαρχοι της Γης από την 4η διάσταση λέγεται ότιπροσχώρησαν στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Η Συμμαχία τους της ΑNCHARA ενόψει της ανάληψης των διαστάσεων αντιμετώπιζε
και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα..

Η "Σύγκρουση Διαστάσεων" και η "Συγχώνευση Διαστάσεων" είναι ένα γενογός στο μικροσύμπαν αλλά και στο μακροσύμπαν. Μέσα μας και γύρω μας αλχημιστικές διεργασίες συμβαίνουν εσαεί.

Εν όψει Ανάληψης της Γης στην 5η διάσταση υπάρχει μία προϋπόθεση: Η 3η και η 4η
διάσταση καλούνται να συγχωνευτούν. Όμως κάποια μέρη τους δύνανται να συγκρουστούν.

Η Συγχώνευση νοείται η Αποδοχή της Διττότητάς μας. Η Σύγκρουση νοείται ο πόλεμος των ''δαιμόνων'' μας. Αυτό που βιώνουμε ο καθένας από σημείο επιλογής είναι διαφοροποιημένο από
αυτό που βιώνει ένα άλλο πλάσμα δίπλα μας, ακόμη και πολύ δικό μας. 





Τα σκιώδη πεδία της 4ης διάστασης είναι οι ονειρικές κολάσεις, οι κολάσεις που δημιουργούνοι ένσαρκες ψυχές στην 3η διάσταση με τη δύναμη της Σκέψης και του Συναισθήματος, είναι αυτοί οι κόσμοι που οι άνθρωποι τους επισκέοπτονται στα όνειρά τους αλλά και μετά το φυσικό θάνατο.

" Ό,τι σπέρνουμε και θερίζουμε..''
Και εδώ τώρα - και μετά..

Στην 4η διάσταση [η οποία διαιρείται σε σφαίρες, υποσφαίρες, επίπεδα και υποεπίπεδα] κατοικούν και οι σκοτεινοί ''θεοί'' οι οποίοι κάποτε ήρθαν και αυτοί στη Γη, επενέβησαν στο DNA ώστε να υποβαθμιστεί το άλλωτε θεϊκό "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση" ανθρώπινο πλάσμα και μετά την τελευταία μεγάλη μάχη της Ατλαντίδας έχουν στα χέρια τους τον πλανήτη και την ανθρωπότητα αυτή.

Οι επικυρίαρχοι της Γης και οι υπηρέτες τους Ιλουμινάτι, καλούνται εφόσον πέρασε ο δοτός χρόνος διορίας της επικυριαρχίας τους και σε συνάρτηση με τη Γαλαξιακή Νύχτα του πλανήτη η οποία τελειώνει πια με την έλευση της Γης
στη Ζώνη Φωτονίων, να αφήσουν τη Γήινη Ανθρωπότητα ήσυχη!!! 





Η εισαγωγή της Γης στην Αιθέρια Πεμπτουσία, στην 5η Διάσταση, στον 5ο Ήλιο των Μάγια, η 5η Ανθρωπότητα είναι το επερχόμενο κοσμοθεϊκό γενονός. 

Σύμφωνα με τις ανώτερες επικοινωνίες που έχουμε οι σκοτεινοί επικυρίαρχοι και οι υπηρέτες τους συμφώνησαν περίπου το 1995 
στην υπογραφή μίας Συνθήκης με την αρωγή της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Η Συνθήκη απελευθερώνει την Ανθρωπότητα από τα δοτά δεινά της. Ο λόγος που συμφώνησαν να υπογράψουν τη Συνθήκη της Ν.Ε.S.A.R.A. είναι ο εξής:

Τα σκιώδη πεδία της 4ης διάστασης δύνανται κατά τη διαρκή ραδιοβόληση Ανώτερου Κοσμοθεϊκού Φωτός ερχόμενο κυριολεκτικά μέσα από την καρδιά του Θεού δια μέσω του κέντρου του Γαλαξια μας, να διαλυθούν! Με τον ίδιο τρόπο διαλύεται και κατακερματίζεται κάθε ανθρώπινο εσώτερο δυαδικό σύμπαν το οποίο αντιστέκεται στο Φως! Η "Σύγκρουση Διαστάσεων" είναι η άκρα Πόλωση, η Διάλυση, δηλαδή η αδυναμία της μικρής καρδιάς να αποδεχτεί το σύνολο του Εαυτού και να μεταστοιχειώσει το σκοτάδι της σε Φως κι Αγάπη.





Εφόσον κατά το πέρασμα στην 5η διάσταση τα όντα δύνανται να αναπτύξουν το Φωτεινό τους Σώμα, οι σκοτεινοί τεταρτοδιαστασιακοί ως τώρα επικυρίαρχοι δέχτηκαν να αφήσουν ελεύθερη την ανθρωπότητα ώστε να λάβουν βοήθεια από το Φως για να γίνουν κι αυτοί πεμπτοδιάστατοι, να αναπτύξουν το Φωτεινό Σώμα και να επιζήσουν τρόπον τινά αντί να διαλυθούν λόγο της ακραίας σκοτεινής πόλωσης στην οποία βρίσκονται.

Οι επίγειοι επικυρίαρχοι Ιλουμινάτι όμως - κι ενώ υπεγραψαν από το 1988 έως 2000 πολλές χώρες τη Συνθήκη της N.E.S.A.R.A. - δε δέχτηκαν να εφαρμόσουν τελικά τη συμφωνία και αντί να προσφέρουν όλες τις Ελευθερίες στην Ανθρωπότητα χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους στην Αμερική ώστε να πνίξουν στο χάος και το φόβο την ανθρωπότητα όσο και να την ελέγξουν όλο περισσότερο εν όψει του σχεδίου υποδούλωσης των ανθρώπων. Το ίδιο σκόπευαν να κάνουν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αλλά κάτι τους σταμάτησε...

Σήμερα, τέλος Οκτώβρη 2012...





Τυφώνας 'Sandy'..

Λίγο πριν τις Αμερικανικές εκλογές η Νέα Υόρκη και οι γύρω περιοχές σαρώνονται.
Εάν υποθέσουμε ότι και τα τελευταία μηνύματα που αφορούν στο μελλοντικό ρόλο του Ομπάμα
είναι αληθή, εάν ο Ομπάμα διατείθεται να εφαρμόσει τη Συνθήκη της N.E.S.A.R.A. αυτή τη φορά που όλα τα τελεσίγραφα έχουν παρέλει, τότε είναι φυσικό να σκεφτούμε ότι η τεχνολογία που δόθηκε αλλά εφαρμόστηκε για σκοτεινούς σκοπούς είναι αυτή που δημιούργησε ένα τυφώνα.. Το πρόγραμμα haarp επίσης γνωρίζουμε ότι απενεργοποιήθηκε από τους φωτεινούς γαλαξιακούς αλλά είναι πράγματι έτσι;!

Λέγεται ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Ομπάμα βρίσκονται στην περιοχή που χτυπήθηκε
από τα καιρικά φαινόμενα.

Με όλες αυτές τις σκέψεις αναμένουμε την εφαρμογή του Γαλαξιακού Δίκαιου πάραυτα.

Προσευχόμαστε για το Ανώτερο Καλό αυτής της ανθρώπότητας..

Γιατί η δύναμη της Προσευχής κάνει θαύματα.
Όσο περισσότεροι εστιασμένοι σε αυτό τον ανώτερο σκοπό, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να ζήσουμε στον κόσμο που ονειρευόμαστε, όχι σε αυτόν που φοβόμαστε..

Γιατί κάθε Σκέψη και Συναίσθημα υλοποιούν πραγματικότητες.





Εσύ επιλέγεις.Η Ελεύθερη Βούληση είναι το υπέρτατο θέοδοτο δώρο σου. Εσύ αυτοαξιώνεσαι αυτό που θα ζήσεις για ζωή.

Φίλις Χρυσού [Αndromeda Galactica]

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα