Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Έρωτας και Άστρα - Νοέμβριος 2012

                   
 Έρωτας και Άστρα - Νοέμβριος 2012
Χρήστος Άρχος's Avatar
Χρήστος Άρχος is offline Σύμβουλος Αστρολογίας

    Ο Μήνας ξεκινά με αρκετές περιπέτειες και θετικές εξελίξεις για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αέρα βοηθά πολύ στο να μπορέσει ο κόσμος να νοιώσει πιο ευχάριστα με τη σχέση του και βέβαια να γίνει πιο συντροφικός. Βέβαια το πρώτο δεκαήμερο του μήνα επειδή η Αφροδίτη θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μία αντίθεση με τον Ουρανό οπότε και θα υπάρξουν έντονα πάθη και διάθεση αρκετά έντονη ερωτικά.
Βέβαια θα υπάρξουν και συγκρούσεις και γενικότερα ο κόσμος θα έχει μία ιδιαίτερη διάθεση ερωτικά που βέβαια και θα προκαλέσει χωρισμούς και τριγμούς. Θα πρέπει γενικά να θυμόμαστε ότι μέχρι τις 7 του μήνα τα πράγματα είναι λίγο επικίνδυνα.

    Η παρουσία του Ερμή στο Τοξότη και η επικείμενη αναδρομή του στις 7 θα φέρει στα μεταβλητά ζώδια αρκετές γνωριμίες ενώ και παλιά πρόσωπα μέχρι τις 13/11 μπορεί να εμφανιστούν. Εκπληκτικά θετική μέρα η 9/11 όπου η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με το Δία φέρνοντας στα ζώδια του Αέρα πολύ σημαντικές ερωτικές γνωριμίες και βελτίωση των ερωτικών τους σχέσεων.

    Η Αφροδίτη από τις 22/11 θα μπει στο παθιασμένο και κτητικό ζώδιο του Σκορπιού οπότε και θα λειτουργήσει σχετικά διαφορετικά μιας και η ενέργεια του Σκορπιού είναι πιο βαθειά και όλες οι επιφανειακές σχέσεις θα τερματιστούν για χάρη πιο ουσιωδών ερωτικών σχέσεων πια. Βέβαια μέχρι τις 17/11 έτσι και αλλιώς η παρουσία του Άρη στο Τοξότη όχι μόνο θα φέρει παιχνίδια αλλά και περιστασιακούς έρωτες που θα πληγώσουν τον κόσμο αλλά αν τα μεταβλητά ειδικά ζώδια δουν αυτή την περίοδο σαν μία ιδιαίτερα δημιουργική βάση για αυτούς όπου έχουν αυξημένες επιτυχίες και σεβαστούν τους γύρω τους θα μπορέσουν να χρησιμοποιούσουν αυτή την ερωτική επιτυχία με θετικό τρόπο.

    Γενικά η από εξάγωνο σχέση (από ζώδιο) είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή και να διασκεδάσουν το 1ο μισό του μήνα. Στο 2ο μισό όπου ο Άρης θα είναι στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη θα είναι στο Σκορπιό αυτή η ερωτική βελτίωση θα μεταφερθεί σταδιακά στα ζώδια του Νερού και της Γης οπότε και θα έχουν και αυτά τη δυνατότητα να περάσουν πολύ όμορφα. Ιδιαίτερα τα Τρίγωνα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα αλλά και η Παρουσία του Άρη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με Κρόνο , Ποσειδώνα και Χείρωνα θα δώσει τη δυνατότητα στο κόσμο των ζωδίων της Γης και του Νερού επιτέλους να κάνουν σταθερές σχέσεις που μάλιστα θα έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική.

    Επίσης με αυτή την επιρροή πολλοί από τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τις μακροπρόθεσμες σχέσεις τους οπότε άτομα που έχετε πολύχρονες σχέσεις που κράτησαν καιρό αυτή τη περίοδο μπορείτε πραγματικά να περάσετε καλά και να ξανανιώσετε τη σχέση σας. Προσοχή λίγο στα μεταβλητά ζώδια χρειάζεται στα μέσα του μήνα με τον Ερμή να κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (13/11) μιας και μπορεί να δημιουργηθούν αρκετές ψευδαισθήσεις σχετικά με τη σχέση σας και κυρίως σχετικά με νέες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν εκείνη την περίοδο.

    Τέλος τα σταθερά ζώδια στις 27/11 μπορεί να έχουν κάποιες απογοητεύσεις ιδιαίτερα αν οι σχέσεις τους είναι περισσότερο για να περνούν την ώρα τους και δεν είναι σοβαρές. Έτσι λοιπόν όσοι από τους σταθερούς έχουν σχέσεις που δεν αξίζουν εκεί θα βιώσουν απογοητεύσεις αν όμως έχετε μία σταθερή σχέση αυτό είναι ίσως το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να περάσετε σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο.

    Οι εκλείψεις στις 14/11 και 28/11 δεν έχουν ιδιαίτερα αρνητικό χαρακτήρα πέρα ίσως από κάποιες εντάσεις που θα προκαλέσουν ερωτικά σε όλα τα ζώδια, στα σταθερά στις 14/11 και στα μεταβλητά στις 28/11 όμως το μήνυμα των τωρινών εκλείψεων δεν έχει να κάνει περισσότερο με ερωτικές επιθυμίες αλλά με άλλα θέματα που δεν είναι στα ζητήματα αυτού του άρθρου. 



Τα 12 ζώδια 

(Διαβάστε τον ωροσκόπιο σας αν τον ξέρετε)

ΚΡΙΟΣ 

Πολύ έντονη η ερωτική σας ζωή αυτή τη περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι το 1ο δεκαήμερο του μήνα η ένταση θα είναι λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα ίσως να έπρεπε να είσθε λίγο πιο προσεχτικοί. Η Αφροδίτη στο Ζυγό και ο Άρης στον Τοξότη για μεγάλο χρονικό διάστημα σας εγγυώνται την σίγουρη επιτυχία στα ερωτικά σας ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται και να πάρετε μία πολύ σημαντική απόφαση ζωής όπως ένας γάμος. 

Η έκλειψη στο Σκορπιό στις 14/11 θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να αναπτύξετε πιο έντονα τη σεξουαλικότητα σας και θα δείτε ότι θα έχετε αρκετή όρεξη να εξερευνήσετε τον ερωτισμό σας. Από την άλλη η έκλειψη στις 28/11 μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις που όμως δεν θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλο αντίκτυπο. Η μετάβαση του Άρη στον Αιγόκερω στις 17/11 με την Σύνοδο του στον Πλούτωνα στις 27 και η μετακόμιση της Αφροδίτης στις 22/11 στο Σκορπιό θα εντείνει την σεξουαλικότητα σας ακόμη περισσότερο χωρίς όμως και να αποτρέπει ξεσπάσματα ζήλεια και τσακωμούς. 


ΤΑΥΡΟΣ 

Κρόνος και έκλειψη έρχονται για να σας δώσουν αρκετές αναταραχές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε μεγάλες δυσκολίες στην πραγματικότητα μόνο οι σχέσεις που δεν έχουν καμία ουσία στη ζωή σας θα φύγουν και θα σας απελευθερώσουν την ίδια στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει και εσείς να ωριμάσετε γιατί αν αντιμετωπίσετε τη σχέση σας με τρόπους που δεν τις αξίζουν μπορεί να σας φύγουν και να χωρίσετε. Πολύ σημαντικό να βρείτε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας. 

Ο Άρης στον τοξότη θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά στον σεξουαλικό τομέα και κυρίως να χαλαρώσετε με το έτερον σας ήμισυ ύστερα από τις τρικυμίες του 1ου δεκαπενθημέρου αυτού του μήνα. Προς το τέλος μάλιστα του Νοεμβρίου η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω και της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα σας δώσει την ανάσα που πραγματικά θέλατε για να μπορέσετε να είσθε καλά με το σύντροφο σας. Πάλι όμως μόνο οι ώριμες σχέσεις είναι αυτές που μπορούν να επιβιώσουν. 


ΔΙΔΥΜΟΙ 

Πολύ παιχνίδι και αρκετή διασκέδαση έχει αυτός ο μήνας. Η Αφροδίτη για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στον 5ο ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει τους κατάλληλους ανθρώπους για να φλερτάρετε και να περάσετε πολύ καλά. Ακόμη και όσοι από εσάς έχετε κουραστεί από μία σχέση σας θα μπορέσετε να περάσετε καλύτερα κοντά ακόμη και σε μία αρκετά γερασμένη σχέση. Σαφώς η παρουσία του Άρη στον 7ο ηλιακό σας οίκο θα φέρει και εντάσεις αλλά αυτές θα είναι περισσότερο μέσα στο παιχνίδι της περιόδου και δεν θα είναι πραγματικές συγκρούσεις. 

Η Μετάβαση μετέπειτα του Άρη στον Αιγόκερω στις 17/11 θα αυξήσει την διάθεση σας για ερωτικό παιχνίδι ενώ αρκετοί θα περάσετε καλά έχοντας ένα νέο φλερτ προς το τέλος του μήνα. Η έκλειψη στις 28/11 μπορεί να σας φέρει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από εσάς στην διαπροσωπική σας ζωή κάτι που θα σας αναστατώσει το μυαλό και θα σας κάνει να ξελογιαστείτε με την παρουσία του. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους και λίγη χαρά για τους ταλαιπωρημένους Καρκίνους. Μπορεί το 1ο δεκαπενθήμερο να μην έχει καμία ερωτική χροιά για εσάς έρχονται όμως οι επόμενες μέρες από τις 15 – 16 και μετά όπου και μπορείτε πραγματικά να μεγαλουργήσετε με μία καινούρια σχέση. Η έκλειψη στις 14/11 ξεκαθαρίζει ότι προβληματικό μπορεί να υπάρχει στα προσωπικά σας και σας ανοίγει νέους δρόμους έκφρασης ενώ μπορεί να σας φέρει και μία πολύ καλή ώριμη σχέση. 

Έτσι και αλλιώς η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό και η σύνοδος με τον Κρόνο που θα γίνει ακριβείας στις 27/11 είναι εκεί για να σας βοηθήσει να κάνετε μία σταθερή σχέση που θα σας ικανοποιήσει πάρα πολύ. Προσοχή μόνο όσοι έχετε ήδη μία σχέση στις 23/11 καθότι μπορεί να έχετε κάποιες συγκρούσεις και εντάσεις οπότε και θα πρέπει να είστε λίγο πιο χαλαροί και υπομονετικοί. Το ίδιο διάστημα όμως βοηθά στο να μπορέσετε να αυξήσετε δημιουργικά το πάθος σας. 


ΛΕΩΝ 

Κάποιες εντάσεις και συγκρούσεις θα υπάρξουν αυτό το χρονικό διάστημα κυρίως για όσους από εσάς δεν τολμάτε να δείτε ότι η σχέση σας έχει κουραστεί σημαντικά. Αν δεν προσπαθήσετε πραγματικά να αντιμετωπίσετε την κρίση αυτή θα μεγαλώνει και κάποια στιγμή θα σκάσει μπροστά σας χωρίς να μπορείτε να κάνετε στην πραγματικότητα κάτι. 

Από την άλλη υπάρχουν και θετικές εξελίξεις καθότι με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 17/11 θα μπορέσετε να αυξήσετε το πάθος στην καθημερινότητα σας και να περάσετε πολύ καλά κάνοντας νέες ερωτικές γνωριμίες που όμως είναι η αλήθεια δεν θα μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα για εσάς. Υπάρχει όμως και η έκλειψη στις 14/11 που μπορεί να φέρει σημαντικές ρίξεις στο γάμο σας ή στην σχέση σας αν είναι καιρό για αυτό και θα πρέπει να οπλιστείτε με αρκετή διπλωματικότητα και υπομονή αν θέλετε να πάνε όλα καλά. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αρκετές εντάσεις ξεκινά αυτός ο μήνας. Στην αρχή θα είσαστε μονίμως με τσακωμούς και παρεξηγήσεις με το έτερον σας ήμισυ, καθώς όμως θα περνάνε οι μέρες όλο και θα βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή. Έτσι λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστείτε για το χρονικό διάστημα μετά τις 17/11 όπου ο Άρης περνά στο Ζώδιο του Αιγόκερω, τον φυσικό για εσάς 5ο οίκο όπου και θα φέρει έντονα πάθη και ερωτική διάθεση στο κόκκινο. Νέες γνωριμίες από εκεί και στο εξής έρχονται στον ορίζοντα ενώ πολλοί από εσάς θα μπορέσετε να επιτύχετε και μία επανασύνδεση. 

Η Αφροδίτη που θα μπει στο Σκορπιό στις 22/11 θα ευνοήσει ακόμη περισσότερο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο μέσα από φιλικό κύκλο. Προσοχή μόνο χρειάζεται από τις 10 μέχρι τις 15 του μήνα καθότι μπορεί να κάνετε κάποιες λανθασμένες αξιολογήσεις για ανθρώπους που θα γνωρίσετε και να μπλέξετε συναισθηματικά με κάτι που δεν σας αξίζει. 


ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα αυτός είναι ο δικός σας μήνας. Είσθε ακαταμάχητοι και το ξέρετε καλά. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει για να μπορέσετε να πετύχετε τους ερωτικούς σας στόχους και σκοπούς. Αν θέλετε κάτι πραγματικά μπορείτε να το αποκτήσετε και η Αφροδίτη ακόμη και στις αρνητικές της όψεις στο 1ο δεκαήμερο του μήνα θα σας δώσει και εκεί έναν αέρα ανανέωσης. Ακόμη λοιπόν και με τις τεράστιες εντάσεις που θα έχετε εκείνη την περίοδο θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά. 

Λίγα προβλήματα μπορεί να έρθουν στις 27 του μήνα με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα οπότε εκεί θα πρέπει να προσπαθήσετε να είσαστε λίγο παραπάνω διπλωματικοί. Γενικά όμως ο μήνας προσφέρεται και για ανανεώσεις σχέσεων που έχετε ήδη αλλά και για δημιουργία δυνατών δεσμών με γνωριμίες που θα κάνετε αυτή τη περίοδο. Το μόνο που μένει πια είναι να νικήσετε την αναποφασιστικότητα σας και να προχωρήσετε στη ζωή σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα για εσάς είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας αυτός. Χαρακτηρίζεται από την κρισιμότητα των αποφάσεων που πρέπει να πάρετε για τις σχέσεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει καταρχάς να δείτε ξεκάθαρα τη σχέση σας και να αποφασίσετε αν θέλετε να μείνετε ή όχι. Πιθανώς πολλοί από εσάς να αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία. Όμως ακόμη και αν αποφασίσετε να μείνετε μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε αρκετές όψεις που θα σας πιέσουν να προσπαθήσετε και να αποδείξετε πραγματικά αν αυτή η σχέση αξίζει να συνεχιστεί. 

Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες οι ερωτικές απλά όλες θα χρειάζονται από τη δική σας μεριά μία προσπάθεια. Πολλοί από τους μόνους θα μπορέσουν να κάνουν πολύ δυνατές σχέσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα έχετε πολύ σημαντικές επανασυνδέσεις από σχέσεις που στο παρελθόν τέλειωσαν άδοξα. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το μήνα μεγαλουργείς και το ξέρεις! Είναι από τις πολύ καλές περίοδοι αυτοί για εσάς και θα πρέπει να δοκιμάσετε πραγματικά το μέχρι που μπορεί να φτάσει η τύχη σας. Λίγο όμως αγάπη και σεβασμός στα άλλα ζώδια. Μην μου πληγώσετε με τα παιχνίδια σας όλο το ζωδιακό. Εκμεταλλευτείτε πάντως την μεγάλη ερωτική τύχη και επιτυχία που θα έχετε αυτή τη περίοδο ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μία πολύ δυνατή σχέση ξαφνικά με ένα απίθανο πρόσωπο που μπορεί να γνωρίσετε κάτω από πολύ περίεργες καταστάσεις. 

Αν έχετε ήδη μία σχέση μπορείτε να περάσετε πολύ καλά ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο του μήνα όμως θα πρέπει να μου προσέχετε μήπως μπλέξετε και γίνεται το 3ο πρόσωπο σε περίεργες καταστάσεις ή βάλετε εσείς ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας. Προς το τέλος του μήνα με τη Σεληνιακή έκλειψη να σας επηρεάσεις στις 28/11 θα πρέπει να προσέξετε μήπως κάνετε μία καινούρια γνωριμία όπου αν γίνει τότε θα είναι αρκετά παράξενη και δύσκολη ακόμη και για εσάς…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Σίγουρα αυτή η περίοδος δεν είναι και η πλέον ερωτική σας τουλάχιστον μέχρι και τις 17/11. Τα πράγμα μέχρι τότε θα είναι πολύ πεζά και εσείς θα δώσετε περισσότερη προσοχή στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και επιτυχίες. Είναι η περίοδος όπου μπορείτε πραγματικά όμως να ηρεμήσετε ψυχολογικά και να βρείτε τη θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Αυτή η εσωστρέφεια είναι πολύ σημαντική για να μπορέσετε να οργανώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. 

Από τις 17/11 όμως και μετά το σκηνικό αλλάζει και εσείς είσθε έτοιμοι πραγματικά να μπορέσετε να κάψετε καρδιές. Προσοχή μόνο μην κάψετε όμως και τη δική σας. Ερωτικές επιτυχίες και αύξηση σημαντική της σεξουαλικής σας δραστηριότητας έρχονται για να σας αλλάξουν την καθημερινότητα. Πολλοί από εσάς θα έχετε μία αύξηση της ζήλειας και του πάθους στις 27/11 οπότε καλό θα είναι να συγκρατήσετε λίγο το ταπεραμέντο σας καθότι μπορεί να έχετε σημαντικές εντάσεις σε νέες σχέσεις που θα κάνετε. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μία ευνοείστε πάρα πολύ από την παρουσία του Δία στον 5ο ηλιακό σας οίκο οπότε έτσι και αλλιώς θα έχετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας αναστατώσουν. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό μέχρι τις 22 θα σας δώσει την τύχη που θέλετε για αν μπορέσετε να περάσετε καλά και η έκλειψη στις 28/11 θα σας δώσει μία εντυπωσιακή νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. 

Από την άλλη όμως υπάρχει ο Κρόνος και η έκλειψη στις 14/11 που απαιτεί από εσάς όλη αυτή την επιτυχία να τη διαχειριστείτε σωστά γιατί αλλιώς μπορεί να πληγωθείτε. Έτσι από τη μία υπάρχει σημαντική επιτυχία στον ερωτικό τομέα αλλά από την άλλη είναι σημαντικό να προσπαθήσετε και εσείς να σεβαστείτε αυτή τη τύχη για να μπορέσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να μην φοβηθείτε τις ερωτικές σας σχέσεις και τη δέσμευση και θα δείτε ότι ο Νοέμβριος δεν έχει να σας φοβίσει σε τίποτα. 


ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς επιτέλους τα πράγματα αλλάζουν. Ύστερα από πάρα πολύ προσπάθεια και υπομονή ήρθε και η δική σας η σειρά να περάσετε καλά στον ερωτικό στίβο. Ο μήνας χωρίζεται σε δύο μέρη. Από τη μία το πρώτο μισό όπου έχει περισσότερο ερωτικό παιχνίδι και έλλειψη σταθερότητας αλλά αυξημένη ερωτική επιτυχία και από την άλλη το 2ο μισό που φέρνει μία πολύ σοβαρή σχέση στη ζωή σας και μπορεί να σας αλλάξει μια για πάντα όλα. 

Όσοι έχετε σχέση το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς. Το πρώτο μισό παίζετε λίγο περισσότερο και διασκεδάζετε με το σύντροφο σας ενώ στο 2ο μισό καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά σημαντικά και να ανανεώσετε πραγματικά τη σχέση σας. Πολλοί από εσάς θα αλλάξετε ριζικά και τη διάθεση σας και θα δείτε μία απίστευτη αλλαγή να συντελείτε μέσα σας και να σας κάνει να νοιώσετε για πρώτη φορά ότι όλα μπορούν να πάνε καλά στη ζωή σας. 



Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.myhoroscope.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα