Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Το ιερό θηλυκό, αιώνια γυναίκα, η Θεά

 


Κάθε μέρα η Άρτεμις κάνει μπάνιο στην ιερή της πηγή και ανανεώνει την παρθενία της

Ο όρος Παρθένος είναι πολύ περισσότερο από μια ελεύθερη γυναίκα ανεξάρτητη και απόμακρη από τους άνδρες. Είναι η στάση της Άρτεμις να αμφισβητεί τα πάντα, να ανακαλύπτει και να βιώνει τον εαυτό της ξανά και ξανά. Πάντα στο εδώ και τώρα και όχι να αναδημιουργει μια εικόνα από τη μνήμη, αλλά να αποφασίζει στη στιγμή, να νιώθει και να ζει ενεργά. Έτσι βρίσκεται σε συνεχή αλλαγή και εξέλιξη .

Μία Παρθένος υπό αυτή την έννοια είναι απρόβλεπτη και απολύτως ελεύθερη
, είναι ανοιχτή σε όλα.

Η Άρτεμις μιλάει μέσα από τη γυναίκα:

«Δώσε μου ελευθερία, άσε με να ζήσω όπως θέλω και ν'αποφασίζω μόνη μου για τον εαυτό μου. Επιτρέψε μου να εξερευνήσω το άγνωστο κομματι μέσα μου, το οποίο μπορεί να πάρει κάθε σχήμα και κάθε μορφή. μπορεί να επιτύχει τα πάντα και να δημιουργήσει τα πάντα αισθάνεται τα πάντα και απορροφά τα πάντα και γινεται αυτό που θέλει να γινει... Είμαι το σύνολο και το Ενα, τα πάντα και τίποτα. Τελειότητα και Κενό και θεά. Και δεν με έχω καταλάβει εδώ κ πολύ καιρό και συνεχιζω να αναποδογυρίζω τις διαφορές εικόνες και ιδέες για να τις αμφισβητησώ κ να βιώσω τη πραγματική μου φύση στο Εδώ και Τώρα και να μην επαφίεμαι σε τεχνητές ή φανταστικες εικόνες του παρελθόντος!!
Η θεά λέει: "Είμαι" και αυτό είναι όλο. Και ακόμη και αυτό αμφισβητώ για να το ανακαλύψω ξανά και ξανά και τελικα για να ζήσω με διαφορετικο τροπο. "

Η απέραντη θάλασσα

το αρχέγονο θηλυκό ,που η Άρτεμις και η Ιστάρ αντιπροσωπεύουν στο πρόσωπό της Παναγίας. Είναι αυτό που μένει όταν πέσουν όλα τα πέπλα.
Καταβροχθίζοντας και δημιουργώντας τα πάντα. Πρωταρχική Υπαρξη. Σιωπη. Ζεστασιά. Αφθονία και Κενό. Κατανόηση. Μετάλλαξη Το αρσενικό,κυνηγος σπρώχνει μέσα και δεν βρίσκει τίποτα, γιατί εκείνη μόλις έχει μετακινηθεί αλλού..
Και του είναι ακατανοητο και δεν μπορεί να το συλλάβει πώς εκεί που νόμιζε ότι την είχε δεν είναι πια!
Είμαι λέει η Άρτεμις! Υπάρχω και τίποτε άλλο..
Γέμισε τον εαυτό σου με Παρουσία, αφαιρέσε όλα τα πέπλα, και τότε θα βρεις μέσα στην ίδια την Υπαρξή σου όλη σου τη δύναμη!!

Το ιερό θηλυκό, αιώνια γυναίκα, η Θεά


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα