Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

 


Επειδή εδώ μέσα κάποιοι έχουν ανάγει την άγνοια τους σε βεβαιότητα, και μιλάω και για τα στρατόπεδα των ‘’απόλυτα υποταγμένων στις υποδείξεις’’ και για τα στρατόπεδα ‘’των άσχετων που το παίζουν ειδήμονες» κι επειδή αυτό που έχει χαθεί εδώ και αρκετό στα κοπάδια των προβάτων που νομίζουν πως είναι άνθρωποι σκεπτόμενοι και με ελεύθερη βούληση, είναι η λογική σκέψη, θέτω μερικά ερωτήματα και προκαλώ οποιονδήποτε «επιστήμονα» να μου απαντήσει  με σαφήνεια, αποδείξεις και φυσικά γνώση.

Είναι αλήθεια πως τα εμβόλια δοκιμάζονται τουλάχιστον 10 χρόνια πριν βγουν στη κυκλοφορία, και σε περιπτώσεις επείγουσες 3 χρόνια ελάχιστο χρόνο, και επίσης αν υπάρχει άλλο εμβόλιο στην ιστορία των εμβολιασμών,  το οποίο χορηγήθηκε στο παγκόσμιο πληθυσμό, με δοκιμή 8 μήνες.

Το συγκεκριμένο εμβόλιο θα δώσει ανοσία? Δηλαδή όποιος το κάνει δεν θα κολλάει ή θα έχει πολύ ελαφριά συμπτώματα κι επίσης αφού δεν θα κολλάει δεν θα το μεταδίδει? Υπάρχει διαβεβαίωση πως με το εμβόλιο θα πάψουν καραντίνες, μάσκες κλπ.?

Τι ακριβώς είναι το φαινόμενο  ADEI antibody dependent enhanced immunity  ? Είναι κάποια αντίδραση που συνέβη σε προηγούμενες δοκιμές ανάπτυξη εμβολίων για κορονοϊούς? Μήπως είναι κάποιο φαινόμενο που εμφανίζεται μετά τον εμβολιασμό όταν το άτομο εκτίθεται στον φυσικό ιό? Και τι μπορεί να σημαίνει?

Οι περισσότεροι θα αισθανθούν μια μικρή αδιαθεσία, όμως μπορεί κάποιος να βεβαιώσει πως ένα μέρος των εμβολιασμένων δεν θα αρρωστήσει από κάτι και μάλιστα με μόνιμες βλάβες? Υπήρξαν σε μήκος χρόνου επαρκείς δοκιμές για να αποκλείουν κάτι τέτοιο ή τουλάχιστον να υπάρχουν ελάχιστες παράπλευρές απώλειες?

Έχουμε καταλάβει, νομίζω όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι, πως εκείνο το 95% που λένε είναι πως το 95% των ανθρώπων που θα εμβολιαστούν θα έχουν ανοσία. Μήπως αυτό το 95% είναι το ποσοστό στο οποίο παρατηρήθηκε μείωση των συμπτωμάτων σε άτομα που ήταν ήδη θετικά και δοκίμασαν το εμβόλιο? Δηλαδή αυτό το 95% μήπως αφορά μόνο την μείωση των συμπτωμάτων στα πειραματόζωα και δεν έχει καμία σχέση με το ποσοστό ανοσίας στον πληθυσμό που θα εμβολιαστεί?

Ένας άνθρωπος υγιής με γερό ανοσοποιητικό, αν αρρωστήσει, και πάρει ασπιρινούλα, φάει κοτόσουπες και πορτοκαλάδες και καθίσει κουκουλωμένος στο κρεβατάκι του κινδυνεύει τόσο ώστε να υποβληθεί σε ένα υβριδικό εμβόλιο ? Και για να προστατεύσει τους άλλους πρέπει να κάνει ένα εμβόλιο που δεν του εγγυάται ανοσία?

Αντιλαμβάνομαι διαβάζοντας  διάφορες επιστημονικές σελίδες, ανακοινώσεις, συζητήσεις κλπ. μια σιωπηρή παραδοχή ότι τα εμβόλια δεν αναμένεται να αποτρέψουν τη μόλυνση, αλλά μόνο να τροποποιήσουν τα συμπτώματα των μολυσμένων ατόμων " Αληθεύει?

Εάν ένα άτομο λάβει αυτό το εμβόλιο, πόσο πιθανό είναι να μολυνθεί από τον ιό; Έχουμε κάποια σαφή απόδειξη από τις δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί ή το μόνο συμπέρασμα είναι πως με το εμβόλιο μετριάζονται τα συμπτώματα?

Τι είναι ένα εμβόλιο?  "Ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου διασφαλίζοντας την ανοσία έναντι μιας συγκεκριμένης ασθένειας και προστατεύοντας το άτομο από την ίδια ασθένεια." Σωστή είμαι?

 

Τι είναι «ανοσοποίηση» ? : «Μια διαδικασία με την οποία ένα άτομο προστατεύεται από μια ασθένεια μέσω εμβολιασμού. Σωστή είμαι?

Το εμβόλιο που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε πληροί αυτούς τους όρους?

Είναι αλήθεια πως αυτός ο τύπος εμβολίου που αναπτύχθηκε κατά του Covid-19 δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν, εκτός από τον Έμπολα?

Είναι αλήθεια πως τα εμβόλια αυτού του τύπου παρουσιάζουν μοναδικούς και άγνωστους κινδύνους, όπως τοπικές και συστημικές φλεγμονώδεις αντιδράσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτοάνοσες καταστάσεις ?

Υπάρχει αλήθεια στο ότι  το νέο εμβόλιο δεν δημιουργεί, ανοσία, ο κίνδυνος διασποράς του ιου θα  συνεχίσει να υπάρχει, οι εμβολιασμένοι δεν θα προστατεύονται ούτε θα προστατεύονται οι γύρω τους, τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος χρόνου, και γενικότερα ο πληθυσμός θα λειτουργήσει τον επόμενο καιρό σαν ινδικά χοιρίδια ?

Υπάρχει αλήθεια στο ότι, είναι μία πιθανότητα οι κίνδυνοι αυτού του εμβολιασμού υπερτερούν κατά πολύ των οφελών του?

Όλα τα παραπάνω είναι σενάρια συνομωσίας και ηλιθιότητες? Μπορείς να το δηλώσεις αυτό με το χέρι στη καρδιά γιατρέ?

Τελειώνοντας να επισημάνω κάτι άλλο που είναι κάτι που "καίει" όλο το κόσμο. Μας είπαν πως δεν θα είναι υποχρεωτικό. Ομως από παντού ακούγεται πως αν δεν έχει κάνει κάποιος το εμβόλιο δεν θα μπορεί να ταξιδέψει, να πάει σε εστιατόρια, γήπεδα, συναυλίες, στα σχολεία? θα είναι υποχρεωτικό? στα σουπερ μάρκετ θα είναι υποχρεωτικό? Γιατί σε αυτή τη περίπτωση, ναι δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο για όσους είναι αποφασισμένοι να ζήσουν εκτός κοινωνικού συνόλου και πιθανότατα θα πρέπει να γίνουν ''φαντάσματα" που δεν θα ενοχλούν τους υπόλοιπους παρά μόνο σαν μια τρομακτική ιδέα, που καλύτερα να μην έρθουν σε επαφή μαζί της.

fantastikeskatastaseis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα