Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Τα UFOs μπορεί να προέρχονται από παράλληλους κόσμους, ισχυρίζεται πρώην διευθυντής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών σε βίντεο

Τα UFOs μπορεί να προέρχονται από παράλληλους κόσμους, ισχυρίζεται πρώην διευθυντής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών σε βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 – Για πρώτη φορά, ο πρώην διευθυντής της Γαλλικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (DGSE), Alain Juillet, μιλάει χωρίς ταμπού για ένα θέμα που για πολλούς εξακολουθεί να είναι: τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.
Με την τεράστια εμπειρία του και σκεπτόμενος έξω από το κουτί, υποστηρίζει μια ρεαλιστική προσέγγιση προκειμένου να λύσει ένα μυστήριο πολύ σημαντικό, παρακάμπτοντας τους δογματικούς πιστούς και τους σκεπτικιστές “αντιπάλους” ανάλογων θεωριών.
Ο Alain Juillet είναι ένας από τους ομιλητές υψηλού επιπέδου που, μεταξύ πολιτικών, επιστημόνων και στρατιωτικών, συμβάλλει με την άποψή του σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο OVNIS : UNE AFFAIRE D’ETATS, σε σκηνοθεσία του Dominique Filhol.
«Υπάρχει ένας όρος που επαναλαμβάνεται όλο και πιο συχνά μεταξύ των ειδικών στον τομέα. Είναι η ιδέα της “μη ανθρώπινης νοημοσύνης”».
«Αυτός ο όρος είναι ενδιαφέρον, διότι δεν απορρίπτει την εξωγήινη υπόθεση, αλλά περιλαμβάνει και άλλες θεωρίες σχετικά με τη φύση του φαινομένου», συνοψίζει ο σκηνοθέτης Filhol, που από την παιδική του ηλικία είχε “εικόνα” από θεαματικές μαρτυρίες που προέρχονταν από συγγενείς οι οποίοι είχαν παρατηρήσει ανεξήγητα φαινόμενα.

Η μαγνητοσκόπηση ενίσχυσε περαιτέρω τις πεποιθήσεις του:
Το φαινόμενο έχει γίνει αισθητό. Ήταν αρκετά τυχερός που μπόρεσε να κινηματογραφήσω μια συνάντηση των μελών της επιτροπής SIGMA 2 που μελετά UFO με αυστηρό και επιστημονικό τρόπο, όπως με τον γερουσιαστή Χάρι Ριντ για την προέλευση του προγράμματος έρευνας AATIP του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Όλες αυτές οι συνεντεύξεις επιβεβαίωσαν τις διαισθήσεις του.
Η διαδοχή μαρτυριών και αναλύσεων στα UFO, δείχνουν ένα πράγμα: πως είναι ένα ζήτημα των κρατών. Υπάρχουν UFOs, τουλάχιστον ως αντικείμενο μελέτης, αλλά η φύση τους παραμένει αόριστη.
«Οι υποθέσεις σχετικά με τη φύση αυτών των αντικειμένων δεν περιορίζονται m;ono σε εξωγήινη προέλευση. Παράλληλοι κόσμοι, ταξιδιώτες χρόνου. Tίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Υπάρχει επίσης μια υφολογική τάση που διερευνά τους δεσμούς μεταξύ συνείδησης και του φαινομένου UFO και αυτό είναι ένα σημείο που εξετάζουμε στην ταινία”, συνεχίζει ο Filhol.
“Στην περίπτωση στενών συναντήσεων, το φαινόμενο φαίνεται να αλληλεπιδρά με τη συνείδηση των μαρτύρων. Αυτό είναι επίσης εκείνο που συμβαίνει σε ορισμένους πιλότους μαχητικών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Όταν παρατήρησαν αυτά τα φαινόμενα, αυτά τα αντικείμενα φάνηκαν να προβλέπουν τις αντιδράσεις των πιλότων σαν να μπορούσαν να διαβάσουν το μυαλό τους.”
Ως συνήθως, το θέμα UFO έχει πολύ δρόμο μπροστά του, ωστόσο μπορεί να γίνει ένα λιγότερο επικίνδυνο ταξίδι εάν γίνει σωστά η διέρευνησή του. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η πεποίθηση του Alain Juillet, ενός πρώην Γάλλου πράκτορα πληροφοριών που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ και από τον οποίο μοιραζόμαστε μια συνέντευξη παρακάτω, που πραγματοποιήθηκε από το parismatch.com.
Αν και ο ίδιος δεν δηλώνει ενθουσιώδης των UFOs, βρίσκει αρκετά ενδιαφέρον το φαινόμενο. Ανάμεσα σε άλλα δηλώνει:
 Δεν πρέπει να πούμε ότι είναι ανοησίες, αλλά απλώς αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πράγματα που μας ξεφεύγουν.
Είναι προφανές ότι αυτές οι μηχανές ή αυτές οι εμφανίσεις δεν λειτουργούν σύμφωνα με τους επίγειους νόμους και συγκεκριμένα ότι δεν υπόκεινται σε βαρύτητα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι λοιπόν: έχει αναπτύξει μια χώρα ένα σύστημα που να επιτρέπει τη διαφυγή της βαρύτητας; Πριν από είκοσι χρόνια, θα είχα απαντήσει: “Γιατί όχι;” Αλλά σήμερα, αν μια χώρα στον κόσμο είχε κάνει μια τέτοια ανακάλυψη, θα το γνωρίζαμε. Καμία πρόοδος αυτού του μεγέθους δεν μπορεί να παραμείνει μυστική. Είναι αδύνατο.
Φαίνεται ακατανόητο για εμάς, αλλά από εκεί, μπορούμε να πάμε πολύ μακριά, μέχρι την πιθανή ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Συγκριτικά, μια μύγα με τα πολύπλευρα μάτια της μπορεί να δει άλλες διαστάσεις εκτός από τη δική μας, παρόλο που ζει στον κόσμο μας. Ίσως υπάρχουν επομένως πράγματα που υπάρχουν στο σύμπαν μας, αλλά που δεν μπορούμε να δούμε σε κανονικούς χρόνους, επειδή δεν βρίσκονται στο οπτικό πεδίο μας. Αλλά ίσως, από καιρό σε καιρό, κάτι συμβαίνει, όπως ένα φαινόμενο που περνά από το πεδίο της αντίληψής μας πριν εξαφανιστεί. Δεν μιλάω για “μικρά πράσινα ανθρωπάκια”. Έχω την εντύπωση ότι ακολουθώ την ίδια προσέγγιση με ορισμένους επιστήμονες και αστρονόμους που απλά λένε στον εαυτό τους “κάτι μας ξεφεύγει”.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα