Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Πλήρης οδηγός επίκλησης αγγέλων

 Οι άγγελοι είναι δυνάμεις προστασίας και εξυπηρέτησης του καλού. Μάθετε να τις καλείτε όποτε χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια που εξυπηρετεί το καλό. Διαβάστε τον πλήρη οδηγό επίκλησης ολοκληρωμένο από έξι σχετικά βιβλία στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα. Δείτε μια φανταστική κινηματογραφική επίκληση. 



Συλλογή επεξεργασία από το Ζάχο Σκαφίδα

Εισαγωγή στην επίκληση αγγέλων μέσα από σειρές και ταινίες

Ο Σαμ εκτελεί ένα τελετουργικό για να καλέσει τον  μάγο Μπαλτάζαρ.

Υπάρχουν τελετουργίες για την κλήση αγγέλων, όχι διαφορετικές από τις τελετές κλήσης δαιμόνων . Ωστόσο, οι τελετουργίες κλήσης αγγέλου εμφανίζονται λιγότερο συχνά από ότι για τους δαίμονες ομολόγους τους. Υπάρχουν επίσης τελετές για την κλήση ενός αρχαγγέλου , αλλά θα είναι αναποτελεσματικό εάν ο αρχάγγελος είναι δεμένος στο κλουβί του Lucifer. 

Όπως και με τις τελετές κλήσης δαιμόνων, υπάρχουν πολλές παραλλαγές, μερικές απλούστερες ή πιο περίπλοκες από άλλες.

 Για την πρώτη γνωριμία σας με τους αγγέλους. διαβάστε τα άρθραΆγγελοι και Δαίμονες από την αρχή της εμφάνισής τους στη ιστορία και το άρθρο με τα οκτώ κατατοπιστικά βιβλία Οι τάξεις των δαιμόνων, η φύση τους και τα μέρη που περιπλανώνται


Κλήση Αρχάγγελου

Η κλήση ενός αρχαγγέλου απαιτεί να απαγγέλλεται ένας ενώχιος ψαλμός. Αλλά οι απαιτήσεις φαίνεται να διαφέρουν.

Στη σειρά supernatural στο επεισόδιο Free To Be You and Me , ο Castiel πραγματοποίησε ένα τελετουργικό επίκλησης για να καλέσει τον Raphael . Ο Castiel στο επεισόδιο Donnie , ήταν ο φορέας του Raphael. Αν και χρησιμοποιήθηκε από έναν αρχάγγελο, ο Castiel περιέγραψε τη μέθοδο κάπως παρόμοια όπως όταν κάνεις κλήση για πρόσβαση σε μια «ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή» μεταξύ ενός «φορέα και του αγγέλου του». Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει και σε κανονικούς αγγέλους.

Όταν καλεί τον Ραφαήλ, ο Castiel χρησιμοποιεί ένα απλό τελετουργικό. Ένα ενώχιο μάντρα για να καλέσει τον Ραφαήλ το έγραψε αργότερα:

"Rah ah gah ee oh es"

Vee nu nohno kee ah seh peh teh poh ah ma lah deh zod"

Στη σειρά supernatural στο επεισόδιο Point of No Return , ωστόσο, ο Ζαχαρίας ένας υψηλόβαθμος άγγελος, χρησιμοποιεί διαφορετική Ενωχιανή προφορά για να καλέσει τον Μιχαήλ στη Γη. Περιέργως, ο Ζαχαρίας απλώς απαγγέλνοντας το ξόρκι για να καλέσει τον Μιχαήλ, δεν πραγματοποίησε καμία μορφή τελετουργίας. 

Ένα Ενωχιανό ξόρκι για να καλέσει τον Michael είναι:

"Zod ee reh doh noh koh ah beh rah ma geh nah zod peh sah geh"

Στη σειρά supernatural στο επεισόδιο Hell's Angel , ο Dean κάλεσε τον Lucifer χρησιμοποιώντας διάφορα μαγικά αντικείμενα και ένα ξόρκι που διάβασε από έναν κύλινδρο. Αυτό το τελετουργικό κλήσης επέτρεψε στον Λούσιφερ να λάβει μηνύματα από τον Ντιν, όπως την υπόσχεση βοήθειας από τον Θεό.

 

Κλήση ενός αγγέλου

Το τελετουργικό απαιτεί πολλά ενωχιανά σύμβολα και άλλα αντικείμενα.

Ένα μπολ ή ένα πιάτο γεμάτο με διάφορα υλικά, τα περισσότερα από αυτά μοιάζουν με φύλλα, βότανα ή πέταλα που βρίσκονται μπροστά σε μια κυκλική σφραγίδα. Η ίδια η σφραγίδα χωρίζεται από τέσσερις γραμμές σε τέσσερις περιοχές ή τεταρτημόρια. Κάθε τεταρτημόριο περιέχει ένα διαφορετικό  σύμβολο του Ενώχ ή γράμμα.

Έξω από τον κύκλο, γράφονται τέσσερα άλλα ενωχιανά σύμβολα. Βλέπε Η γλώσσα των αγγέλων, οι σημειώσεις του John Dee και η Ιερογλυφική μονάδα, το ευαγγέλιο του Ενώχ, η μαντική τέχνη της Γεωμαντείας

Τέσσερα αναμμένα κεριά τοποθετούνται πάνω στα τέσσερα τεταρτημόρια και τέσσερα άλλα αντικείμενα τοποθετούνται στα πιο απομακρυσμένα σημεία έξω από τον κύκλο. Απαιτούνται επίσης κάποια μικροαντικείμενα κοντά στο πιάτο. Για να ολοκληρώσει το τελετουργικό, ο καλών πρέπει να βάλει φωτιά στα υλικά του πιάτου. Μόλις ανάψουν τα υλικά, ο άγγελος εμφανίζεται αμέσως απέναντι του. Σε αντίθεση με την κλήση των δαιμόνων, το τελετουργικό για να καλέσουν τους αγγέλους δεν απαιτούσε ένα ξόρκι.

                                     

Πηγή

Angel Summoning

 

Ένα τελετουργικό επίκλησης

Στο βιβλίο The Greater Magickal Angels Instant Access To 133 Angelic Powers by Damon Brand, (Αγγλικό και Ελληνικό κείμενο), θα βρείτε μια πλήρη περιγραφή της θείας μαγείας και την τέχνη επίκλησης 133 αγγελικών δυνάμεων.

Ένα τελετουργικό επίκλησης του βιβλίου στην σελίδα 136

Το βασικό τελετουργικό απλοποιημένο

Στρέφουμε το πρόσωπο στην ανατολή.

Τοποθετήστε το σωστό αγγελικό φυλακτό μπροστά σας, στα αριστερά σας, με το μαγικό αριθμό να βλέπει προς την Ανατολή.

Τοποθετήστε την αγγελική σφραγίδα που έχετε επιλέξει στα δεξιά σας.

Αυτή είναι η αρχή. Έχω ανοίξει τον δρόμο.

Προχωρήστε προς τα εμπρός και κάντε μια χειρονομία σαν να ανοίγετε πέπλα που κρέμονται ή κουρτίνες, χωρίζοντάς τις ώστε να μπορείτε να περάσετε.

Καλώ τα εσωτερικό μου σχέδιο για μάρτυρα. Δηλώνω λοιπόν τον σκοπό μου.

(εκφέρουμε τα παρακάτω)

NAH-KAR YORD HAY VARV HAY

NAH-KAR YORD HAY VARV HAY

NAH-KAR YORD HAY VARV HAY

 

Περνάω μέσα από μια πέτρινη αψίδα.

Περπατώ μέσα σε ένα χωράφι χρυσού καλαμποκιού.

Με ζεσταίνει η φλόγα του ήλιου.

Δροσίζομαι από το νερό του ωκεανού.

Είμαι ριζωμένος στη σταθερή γη.

Αναπνέω το γλυκό αεράκι.

Νιώθω το βάρος της γης κάτω από μένα.

Ρωτώ, πώς νιώθω να είμαι ειρηνικός;

Ρωτώ, πώς άφησα τον φόβο;

Ρωτώ, πώς έμαθα να εκδηλώνω τα όνειρά μου;

Φανταστείτε μια πορτοκαλί λάμψη σαν ηλιοβασίλεμα στα αριστερά σας. Φανταστείτε μια μωβ λάμψη στα δεξιά σας.

Σας καλώ, ισχυρέ Arzel (ARE-ZELL) ,

που στέκεται στην Ανατολή, για να με βοηθήσει σε αυτό και σε όλες τις προσπάθειές μου.

Kosu harim silah va'anafeha arz-El

(KOH-SUE HAR-IM SIL-AH VA-ANNA-FEHA ARE-ZELL)

ARE-ZELL, ARE-ZELL, ARE-ZELL  

ARZ-ALE, ARZ-ALE, ARZ-ALE  

ARE-ZAY-ELL, ARE-ZAY-ELL, ARE-ZAY-ELL  

Καλώ τον Θεό, ισχυρό Raziel (RAH-ZEE-ELL ), που στέκεται στην Ανατολή για να με κάνει να ακούσω από τους μυστικούς αγγέλους του σύμπαντος.

RAH-ZEE-ELL, RAH-ZEE-ELL, RAH-ZEE-ELL  

Μετά μπορείτε να δοκιμάσετε τις δύο παρακάτω παραλλαγές.

(SPECK-EE-AY TWO-AH ET PULL-CRIT-OO-DIN-AY

TWO-AH INT-EN-DAY,

 PROS-PAIR-AY PROK-EDD-AY

ET REG-NAR, PROP-TER, VERY-TA-TEM,

ET MAN-SUE-EH-TWO-DIN-EM,

ET JUST-IT-EE-AM,

ET DEAD-UCK-ET TAY MEE-RAH-BILL-IT-ERR

DEX-TERRA TWO-AH.)

Ή καλύτερα

VAH-HAH-DEH-REH-CHAH

TZ-LAH

REH-CHAB

AL-DEH-BAR-EH-MET

VAY-AHN-VAH-TZAY-DECK

VAY-TORE-AY-CHAR

NAW-RAH-AUGHT

YEH-ME-NAY-CHAH

 

 Ω ισχυρέ Raziel (RAH-ZEE-ELL ),

άφησε τη φωνή μου να ακουστεί από τον

μεγάλος άγγελος _________  

Σφραγίζω αυτό το αίτημα με τη

λέξη δύναμης

Anaphaexton (ANNA-FAX-EAT-ON).

 Ή καλύτερα  με τη λέξη δύναμης

AH-RAH-REE-TAH

Σαρώστε οπτικά τα γράμματα της φωνής της επίκλησης στον μαύρο κύκλο, με αριστερόστροφη κατεύθυνση.

Κάντε τη παράκληση (με μελωδική φωνή) της επίκλησης

Κοιτάξτε στη σφραγίδα και τραγουδήστε το όνομα του αγγέλου τρεις φορές:  

______ , _______ , _______

Πείτε το αίτημά σας στον άγγελο:

Σας καλώ, ισχυρέ ________ , που… ..

Είναι η θέλησή μου να ……

Σφραγίζω αυτό το αίτημα με τα λόγια της δύναμης:

Anaphaxeton (ANNA-FAX-EAT-ON) ή καλύτερα με τη λέξη AH-RAH-REE-TAH

Όπως οι άγγελοι ήρθατε με ειρήνη, πηγαίνετε ειρηνικά. Έχει γίνει.


              Ένα φανταστικό σκηνικό επίκλησης αγγέλου από την σειρά supernatural

             

 


Βιβλία που μπορείτε να κατεβάσετε, και μη ξεχνάτε κοστίζουν περισσότερο να τα εκτυπώσετε από να τα αγοράσετε από την Amazon

 

The Angels of Alchemy

Στο βιβλίο αυτό The Angels of Alchemy Contact the 42 Angels of Magickal Transformation by Damon,  Brand  (Αγγλικό και Ελληνικό κείμενο), Αλχημεία αγγέλων θα διαβάσετε τρόπους επίκλησης των 42 αγγέλων, θα βρείτε τη προφορά των ονομάτων τους, τα οκτώ ονόματα και λέξεις εξουσίας τις σφραγίδες τους το Αγγλικό κείμενο. Επιχειρήστε την θεία μαγεία και επωφεληθείτε!

 

Angelic Sigils, Keys and Calls

 Στο μοναδικό αυτό βιβλίο, Angelic SigilsKeys and Calls 142 Ways to Make Instant Contact with Angels and Archangels by Ben Woodcroft, (Αγγλικό και Ελληνικό κείμενο), βρείτε τα τελετουργικά αγγέλων και αρχαγγέλων, τις σφραγίδες τους στο Αγγλικό κείμενο που μπορείτε να εκτυπώσετε, την προφορά των ιερών ονομάτων και καλή επιτυχία στην επίκληση.

 

The 72 Angels of Magick

Ανακαλύψτε τα μυστικά της αγγελικής δύναμης. Οι άγγελοι είναι έτοιμοι να σας ακούσουν και έτοιμοι να δουλέψουν για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε με τον σωστό τρόπο. Οι 72 Angels of Magick συγκεντρώνονται στο περιεχόμενο των Magickal Angels και The Greater Magickal Angels. Για πρώτη φορά, όλες οι πληροφορίες περιλαμβάνονται σε έναν τόμο. Εάν έχετε ήδη αυτά τα βιβλία, δεν το χρειάζεστε. Εάν είστε νέοι στην αγγελική μαγεία, όλα όσα χρειάζεστε για επιτυχία είναι εδώ. 

Όταν έρχεστε σε επαφή με τους αγγέλους που αναφέρονται σε αυτό το βιβλίο, θα έχετε τη δύναμη να κυριαρχήσετε στην επιτυχία και στο πλούτο, να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, να προστατέψετε τον εαυτό σας και να σταματήσετε τους εχθρούς. Αυτοί οι ισχυροί άγγελοι μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα, να διδάξουν άμεσα και θα εκπληρώσουν ευχαρίστως τις επιθυμίες σας. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε τίποτα ή να ανήκετε σε οποιαδήποτε θρησκεία. Δεν χρειάζεται να είσαι αγνός ή άξιος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ισχυρή επιθυμία για κάτι να αλλάξει στον κόσμο σας. 

Εάν έχετε αυτήν την επιθυμία, οι άγγελοι θα σας μεταφέρουν εκεί που θέλετε να πάτε. Σκοπός τους είναι να σας δώσουν τη δύναμη να εκφράσετε τη ζωή που ονειρεύεστε να ζήσετε. Είτε αναζητάτε φήμη, χρήματα, σοφία, θεραπεία ή ειρήνη, οι αγγελικές δυνάμεις μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή σας με τους τρόπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. 

Οι άγγελοι σε αυτό το βιβλίο μπορούν να σας βοηθήσουν να εκτελέσετε δύσκολες εργασίες, να ενισχύσετε τη θέλησή σας και να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας. Μπορείτε να προσελκύσετε αγάπη, να βρείτε αρμονία, να αυξήσετε τη φήμη, να βρείτε δύναμη, να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες, να κοιμηθείτε καλά, να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να αποκτήσετε σαφή σκέψη. 

Υπάρχουν αγγελικές δυνάμεις που σας επιτρέπουν να εφεύρετε, να ανακαλύψετε νέες μεθόδους, να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και να βρείτε νέους υποστηρικτές. Μπορείτε να αυξήσετε την αφοσίωση φίλων και εραστών, τη δύναμη να αποκτήσετε την ευημερία, να κερδίστε βραβεία, να γράφετε καλά, να είστε σταθεροί, να μειώσετε το άγχος, να μάθετε εύκολα, να κατανοείτε με νέους τρόπους και να χειρίζεστε ισχυρές προσωπικότητες είναι στο χέρι σας. 

Οι άγγελοι μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε νέο πάθος, να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας και να δείτε με σαφήνεια το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Θα προστατεύσουν, θα αποκαλύψουν την αλήθεια, θα σταματήσουν τους ψεύτες, θα εμπνεύσουν τους καλλιτέχνες και θα διαδώσουν τη λέξη για τα δημιουργικά σας έργα. Σε όσους οφείλετε θα μπορούν να εξοφληθούν. Μπορείτε να μετατρέψετε τους εχθρούς σε φίλους. Είτε κάνετε προσφορές, είτε μια συναλλαγή, είτε προσπαθείτε να περάσετε εξετάσεις ή προσπαθείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αυτοί οι άγγελοι μπορούν να σας προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεστε. Θα ανακαλύψετε:

The 72 Angels of Magick: Άμεση πρόσβαση στους αγγέλους της δύναμης, (Αγγλικό και Ελληνικό κείμενο)

      

Άμεση πρόσβαση σε 133 αγγελικές δυνάμεις

The Greater Magickal Angels Instant Access To 133 Angelic Powers by Damon Brand gr  (Αγγλικό και Ελληνικό κείμενο)

μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ακόλουθους αγγέλους:

Οι Οκτώ Άγγελοι της Αρετής φέρνουν σαφήνεια, ειλικρίνεια και ειρήνη.

Οι Εννέα Άγγελοι των Θρόνων λειτουργούν κυρίως με τα συναισθήματα.

Οι Eleven Archangels προσφέρουν βοήθεια όταν αντιμετωπίζετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή.

Οι άγγελοι του The 72 Letter Name είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε πολλά πρακτικά ζητήματα, από την αντιμετώπιση εχθρών έως

εύρεση αγάπης.

 

Αγγελικά Sigils, κλειδιά και κλήσεις: 142 τρόποι άμεσης επαφής με αγγέλους και αρχαγγέλους

Μπεν Γούντροφτ

Για ό, τι θέλετε, υπάρχει ένας άγγελος που μπορεί να βοηθήσει. Αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο της πρακτικής αγγελικής μαγείας που θα βρείτε ποτέ.

Ανακαλύψτε τους 142 Άγγελους και Αρχάγγελους, καθώς και τα μυστικά sigils, κλειδιά και κλήσεις που σας επιτρέπουν να κάνετε άμεση επαφή μαζί τους.

Θα βρείτε αγγέλους και τελετές για κάθε επιθυμία, καλύπτοντας δυνάμεις που σχετίζονται με χρήματα, αγάπη, πνεύμα, αυτοκατανόηση και θεραπεία. Δεν μπορείς να κάνεις κακό, και να μην βλάψεις. Αυτό είναι καθαρό, ασφαλές μαγικό. Δεν υπάρχουν δαίμονες, σκοτεινές δυνάμεις και πεσμένοι άγγελοι, μόνο άγγελοι του φωτός.

Μπορείτε να το διαβάσετε στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα από εδώ:

Angelic Sigils, Keys and Calls: 142 Ways to Make Instant Contact with Angels and Archangels

 

Angelic Protection Magick: Banish Curses, Negative Energy, Evil, Violence, Bad Luck και Psychic Attack

Μπεν Γούντροφτ

Η αγγελική προστασία είναι απαλή, ήρεμη και ευγενική, αλλά ισχυρή, λεπτή και πονηρή. Αυτό το φωτεινό λευκό του μάγου μπορεί να κάνει τους εχθρούς σας να τρέμουν με δέος, διατηρώντας σας ασφαλή με τη δύναμη του φωτός.

Οι άγγελοι μπορούν να κληθούν να σας προστατεύσουν από τη βία, την κακή τύχη, τις κατάρες και τις επιθέσεις. Μπορούν ακόμη και να σας προστατεύσουν από ακούσια επίθεση, όταν η αρνητική ενέργεια κάποιου άλλου μολύνει τη ζωή σας ή όταν οι σκοτεινές σκέψεις εκείνων που βρίσκονται κοντά σας προκαλούν βλάβη.

Ο Μιχαήλ είναι εύκολο να μάθετε πόσο ισχυρός είναι. Μπορεί να λύσει ένα άμεσο πρόβλημα ή να παρέχει συνεχή προστασία. Δεν θα ανάψετε ούτε ένα κερί και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να αγοράσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό το βιβλίο.

Η Προστασίας σώματος (Body of Protection) καλεί τους αρχάγγελους για συνεχή προστασία ή για άμεση επιτυχία σε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία προστασίας.

Το Circle Banishing (Ο κύκλος προστασίας) σάς προφυλάσσει από  αρνητικές ενέργειες, παράξενες οντότητες και υπερφυσικές επιθέσεις.

Ο φώτιση αυξάνει την μαγική σας παρουσία στο αστρικό επίπεδο, έτσι ώστε οι άγγελοι να σας ακούσουν, παρέχοντας παράλληλα μια ασπίδα ενάντια σε οτιδήποτε ή σε οποιονδήποτε μπορεί να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ανοιχτή μαγική σας κατάσταση.

Όταν υποψιάζεστε ότι έχουν ρίξει κατάρα εναντίον σας, υπάρχει μια αγγελική τελετή για το πάγωμα της κατάρας.

Η ασπίδα προστασίας στη μαγεία λειτουργεί όταν υποψιάζεστε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επηρεάσει με μαγεία.

Η αφαίρεση οντοτήτων και ότι έχει προσκολληθεί σε εσάς, θα αφαιρέσει οντότητες που απορροφούν την  ενέργεια σας, φέρνουν κακή τύχη και ασθένεια, φέρνοντας τέλεια ευεξία.

Η μείωση της βίαιης ενέργειας μπορεί να μειώσει τη βίαιη ενέργεια σε μια περιοχή ή στο σπίτι.

Η προστασία του σπιτιού σας απωθεί τους κλέφτες, τους βανδάλους και μειώνει ακόμη και τον αριθμό των ατυχημάτων που προκαλούν ζημιές. Η Silence the Cruel σταματά τη διάδοση κουτσομπολιού και φήμης ή άδικων σχολίων. Αυτό λειτουργεί είτε ο δράστης μιλάει για εσάς άμεσα, ανοιχτά, ανώνυμα, ή ακόμα και όταν γράφετε στο διαδίκτυο.

Το γοητεύστε τον εχθρό σας (Charm Your Enemy) είναι ένας εκπληκτικά αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε δύναμη από ένα κακό άτομο.

Η Προστασία Έκτακτης Ανάγκης είναι για περιόδους που έχετε χαθεί, φοβάστε ή σε οποιαδήποτε κατάσταση όπου υπάρχει κίνδυνος. Μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας αγγελική προστασία αμέσως.

Το βιβλίο κλείνει με ένα κεφάλαιο για την προστασία άλλων, το οποίο δείχνει πώς τα τελετουργικά μπορούν να προσαρμοστούν και να φέρουν προστασία στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μπορείτε να το διαβάσετε στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα από εδώ:

Angelic Protection Magick: Banish Curses, Negative Energy, Evil, Violence, Bad Luck και Psychic Attack

 

Από το Ζάχο Σκαφίδα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα