Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Η σεξουαλικότητα είναι όπως η όσφρηση, η όραση, η αφή


«Δεν ξέρω αν κάνουμε λίγο σεξ, επειδή υπάρχουν οι θρησκείες ή έχουμε εφεύρει τις θρησκείες για να απαγορεύσουμε στον εαυτό μας το σεξ. Η σεξουαλικότητα είναι όπως η όσφρηση, η όραση, η αφή και ό,τι ακρωτηριάζουμε μάς αφαιρεί πιθανότητες να είμαστε ευτυχισμένοι.

Ζούμε σε μια εποχή που δίνει πολλή σημασία στη διανόηση. Αλλά αν δεν έχεις καλή σεξουαλική ζωή, δεν μπορείς να σκεφτείς»


~Χόρχε Μπουκάι~

Πίνακας: Gina Blickenstaff

Θα ήθελα να προσθέσω τα λόγια του Αλέξη Ζορμπά στο έργο του Καζαντζάκη"Βιος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά"...
...."αν μια γυναίκα ξαπλώνει στο κρεββάτι μόνη της...κοιμάται μόνη της, χωρίς αγκαλιά, να ξερεις αφεντικό πως φταίει ο άντρας...Τι εξήγηση θα δώσει γι' αυτό μωρέ όταν φτάσει στο Θεό;...."
Αυτή η άγρια πρωτόγονη και "σχεδόν ζωώδη" όπως χαρακτηριστικά γράφει ο συγγραφέας...σκέψη του Ζορμπά, κρύβει μεγάλες αλήθειες και για την εποχή μας...
Καθώς καθε γυναίκα αποζητά την αναγνώριση της σεξουαλικότητας της και την αποδοχή αυτής της σεξουαλικότητας, από το άλλο φύλο.
Σήμερα, δυστυχώς,οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε μπερδέψει ή καλύτερα έχουμε ταυτίσει την σεξουαλικότητα της γυναίκας με τα σωμάτικά της χαρίσματα.
Αυτό βέβαια επιτεύχθηκε σταδιακά με τις ευλογίες μιας άλλης σύγχρονης "θρησκείας" περισσότερο επικίνδυνης από όσες πέρασαν στην ανθρώπινη ιστορία( και εννοώ την δύμαμη και την εξουσία των media) τα οποία στραγγάλισαν την γνήσια γυναικεία σεξουαλικότητα και στην θέση της πρόβαλλαν την "πλαστική"..!!
Πλαστικές μύτες...στήθη...οπίσθια..
φρύδια...χείλη...
Ετσι σεξουαλικότητα αποπνέουν μόνο οι "πλαστικοποιημένες" υπάρξεις...αφου συγκεντρώνουν τον θαυμασμό των άλλων και από την άλλη συντελούν
σε ένα πνιχτό και βουβό δράμα μέσα στο μυαλό και στην ψυχή κάθε γυναίκας που "τολμά" να είναι φυσική μέσα σε μία άτολμη και επιφανειακή κοινωνία...αλλά που έχει ως αποτέλεσμα τα επικριτικά και καυστικά σχόλια κάποιων επίσης πλαστικοποιημένων πνευματικά -δεν θα πω αρσενικών, αλλά χρησιμοποιώ την λέξη, αντρών.(έχει διαφορά μεγάλη...ο αναγνώστης γνωρίζει ....)
Σεξουαλικότητα όμως είναι το τι αποπνέει μια γυναίκα προς τον περιγυρό της.
Σεξουαλικότητα ειναι ο δυναμισμός της μεσα στην καθημερινότητά της...το χαμόγελό της...το περπάτημά της...ο τρόπος που "κοιτάζει" τους ανθρώπους και τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω της...
Σεξουαλικότητα είναι ο τρόπος που φροντίζει...που αγαπά...σεξουαλικότητα ειναι το πνεύμα της...η ειλικρίνειά της, το θάρρος να δέχεται ή να αρνείται γεγονότα και καταστάσεις...
Σεξουαλικότητα είναι η προσωπικότητα που αναδεικνύει κάθε γυναικα, κάθε στιγμή...κάθε μέρα..σε κάθε περίσταση...
Αυτο το "κάτι"...το ακαθόριστο...το φευγαλέο...Αυτό το "κάτι" που θέλει καλούς και ανοιχτούς παρατηρητές....
Εάν βέβαια υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι τύποι σήμερα..την εποχή της ταχύτητας, της "ευκολίας"....και της αδιαφορίας γενικότερα!!!
Μην ξεχνάμε πως διανύουμε την εποχή του Big brother....kαι ακόμα χειρότερα....την εποχή του Bachelor😢😢😢😢
Ετσι σήμερα μεσα σε αυρήν την χλεύη του διαφορετικού και του προκλητικού κοινωνικού ρατσισμού οι γυναίκες αισθάνονται μόνες...παραμελημένες...με ανεκπλήρωτη την σεξουαλικότητά τους...
Υπάρχουν γυναίκες που προσποιούνται ηδονή και κάποιες άλλες που κρύβουν κάτω απο βαριά ενδύματα την σεξουαλικότητά τους θεωρώντας την, αμαρτία.
Με αποκορύφωμα γυναίκες που φοβουνται να κάνουν σχέση επειδή έχουν συνδυάσει στο μυαλό τους,τις σωματικές τους διαστάσεις με την σεξουαλικότητα...
Σε τι λάθος καιρούς μεγαλώνει ακόμα και σήμερα η γυναίκα...!!!
Και έτσι αρχίζουν τα προβλήματα στην σύγχρονη κοινωνία , με γυναίκες νευρωτικές, ( υστερικές τις χαρακτηρίζουν κάποιοι...)ευέξαπτες, με κρίση αυτοπεποίθησης, και πανικού, γυναίκες που αναζητουν επιβεβαίωση μέσα από αδιέξοδες σχέσεις...γυναίκες που ντρέπονται για την σεξουαλικότητα τους ή που δέχονται βία για την σεξουαλικότητά τους ή γυναίκες στη φάση πολλων ψυχοτροπων νοσημάτων.
Οι σεξουαλικές σχέσεις των σύγχρονων ανθρώπων...γίνονται δυστυχώς άθυρμα στα χέρια "επιτηδείων".... γίνονται μια "κακή καραμέλα " στο όνομα των πολιτιστικων ιδιαιτεροτήτων,παίζοντας και πιέζοντας συνειδήσεις...και ο χορός των ταλαιπωρημένων ψυχών δεν έχει τέλος.
Να θυμίσω την ρήση του Αϊνστάϊν ..."ζουμε στην κοινωνία των υλικο-τεχνολογικά γιγάντων και των ηθικο-πνευματικα νάνων ανθρώπων...."


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα