Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ηρωίδα Βρετανίδα νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τα ψέματα για τα τεστ κορωνοϊού και τα lockdown


Video: British Healthcare Assistant Reveals the Lies on Covid Testing and the Lockdown. We Say No the Army and the Police.


Έχω μοιραστεί εμπιστευτικές πληροφορίες που οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν.

Global Research, November 06, 2020

Mark Taliano 5 November 2020


Απομαγνητοφώνηση by Rawan R. Mhamsa

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Ω, εργάζομαι ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης για το  Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS. Δεν νομίζω ότι η στολή (χρειάζεται) για να αποδείξω ότι δουλεύω για αυτούς, αλλά σήμερα παραιτούμαι δημόσια.

Εντάξει, καλά.

Φοράω αυτή τη στολή δυστυχώς για τελευταία φορά. Μου άρεσε πολύ η δουλειά μου και παρακολουθούσα αυτό που συμβαίνει.

Έχουμε κάνει συνομιλίες με οργανωμένη διαμαρτυρία. Έλαβα ένα e-mail από τη δουλειά χθες το βράδυ, ρωτώντας με τι συμβαίνει με τα  άτομα που με καταγγέλλουν. Και δυστυχώς, δεν μπορώ πλέον να ψεύδομαι άλλο. Το email ρωτά τι συμβαίνει και πώς μπορώ να ψεύδομαι;

Έκανα κάτι πολύ κακό.

Πήρα ένα στιγμιότυπο οθόνης την Παρασκευή που δείχνει τους αριθμούς (δεδομένα) των ατόμων που βρίσκονται σε αυτό το νοσοκομείο με COVID και το μοιράστηκα, διότι αυτό θα έπρεπε να είναι δημόσια πληροφορία.

Εντάξει, μπορώ να σας πω ότι την Παρασκευή (30/10/2020) υπήρχαν τρία άτομα με Covid, χωρίς επιπλέον θανάτους, και αυτό καλύπτει τα νοσοκομεία Cuppas, WestComal και Heyo.

Οι συνολικοί θάνατοι από αυτά τα τρία νοσοκομεία σε επτά μήνες είναι 76. Αυτό είναι περίπου 10 άτομα το μήνα τους τελευταίους επτά μήνες. Και έχουμε πάει σε εγκλεισμό!

Πολλοί άνθρωποι πρέπει ν' αρχίσουν να μιλούν ανοιχτά.

Πολλοί γιατροί και νοσοκόμες έχουν ανοίξει το στόμα τους.Τώρα είναι όλοι με περιορισμένα καθήκοντα. Συναντούν όλοι δικηγόρους, κ.λπ.

Λοιπόν, αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα. Παραβίασα τους κανόνες του NHS.

Έχω μοιραστεί εμπιστευτικές πληροφορίες που πρέπει να δουν οι άνθρωποι. Εντάξει, δεν είμαι το είδος του ατόμου που βρίσκει εύκολο το να ψεύδεται.

Θα μπορούσα να το αρνηθώ και να πω ότι κάποιος με ανέμειξε φωνάζοντας και κραυγάζοντας το όνομά μου. Όμως θα λάβουν μια επιστολή από μένα που θα λέει γιατί το μοιράστηκα. Διότι παρά το ότι πάντα αγαπούσα πολύ το NHS μας, δεν είναι πλέον το NHS μας. Διευθύνεται από την διεφθαρμένη κυβέρνηση και άλλα άτομα που διαχειρίζονται αυτήν τη χώρα.

Οπισθοδρομούμε, δεν μπορούμε να δούμε οδοντιάτρους όπως συμβαίνει τώρα. 

Όταν εργαζόμουν στο αποκορύφωμα της πανδημίας, δεν είχα δουλειά για τρεις εβδομάδες διότι δεν υπήρχαν ασθενείς, συμπεριλαμβανομένου του Covid, επειδή κανένας από τους θαλάμους δεν ξεχείλιζε με ασθενείς.

Και ξέρω τώρα ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας έχουν γεμίσει με φόβο.

Ναι, είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε κάποια δεδομένα για την 19η Μαρτίου. Αν μεταβείτε στον κυβερνητικό ιστότοπο - εξακολουθεί να υπάρχει και τώρα - ο κορωνοϊός έχει χαρακτηριστεί ως μη μεταδοτική ασθένεια. Αναγράφεται εκεί τώρα. Είναι μια γρήγορη αναζήτηση στη Google παιδιά. 

Εάν νομίζετε ότι αυτό το lockdown είναι σωστό και ότι θα κάνει οποιαδήποτε διαφορά, έχετε απολύτως λάθος. Η οικονομία μας πρόκειται να συντρίψει τις μικρές επιχειρήσεις. Οι άνθρωποι θα σταματήσουν να εργάζονται. Νομίζετε ότι θα κρατήσει ένα μήνα;

Ισοπεδώναμε την καμπύλη τον Απρίλιο και αυτό ήταν όταν η ασθένεια υποτίθεται ότι εξαφανίστηκε.

Το lockdown τελείωσε και ο στρατός μπήκε στο Λίβερπουλ για να βοηθήσει στα μαζικά τεστ. Και αυτό είναι μια τακτική που θα είναι εδώ για καιρό.

Παιδιά, αντιμετωπίζουμε επικίνδυνες στιγμές και οι άνθρωποι οφείλουν να μιλάνε ανοιχτά προσέχοντας τα παιδιά και τα εγγόνια μας, ώστε να τους επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σχολείο.

Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί προς το παρόν θέλουν να εργαστούμε.

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι τα κρούσματα γρίπης και Covid συνδυάζονται τώρα ως το ίδιο πράγμα. Δηλαδή, σαν να πεθάνετε με τον Covid εντός 28 ημερών, και αυτό αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου σας.

Ίσως όλοι να συνειδητοποιήσετε επίσης ότι οι αριθμοί της γρίπης έχουν καταποντιστεί. Πού έχουν πάει;

Έχω υπογράψει πιστοποιητικά θανάτου κατά τη διάρκεια του COVID-19. Εδώ είναι γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανένα από τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων.

Τα τεστ δεν είχαν σχεδιαστεί για τη διάγνωση αυτής της ασθένειας, το 94% από αυτά βγαίνουν ψευδώς θετικά.

Λέμε όχι σε άλλα lockdowns, όχι στρατός και αστυνομία.

Πρέπει να σταματήσουν να μας ταλαιπωρούν τώρα. Οι άνθρωποι πρέπει ν' αρχίσουν να ορθώνουν ανάστημα. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης, διοικούμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, διαφημίζουν αυτό το υπέροχο εμβόλιο που θα προμηθευτούν μεγάλες χώρες. 

Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλα. Σταματήστε να παρακολουθείτε τα MSM (mainstream media), και αρχίστε να κάνετε έρευνα. Κοινωνική αποστασιοποίηση; Δεν υπάρχει τίποτα κοινωνικό σε αυτό.

Πόσα άτομα έχουν πεθάνει λόγω των lockdowns, επειδή (μας λένε) ότι δεν υπάρχει θεραπεία; Έχω έναν φίλο του οποίου η μητέρα αυτοκτόνησε. Πότε θα τελειώσει αυτό; Κλειδώνοντας τη χώρα, κλείνοντας τα νοσοκομεία μας αντί να τα κρατούν ανοιχτά, προκαλεί περισσότερες ζημιές.

Θέλω να πω σε όλους, συνεχίστε να αγκαλιάζεστε, γα@@@@@ την κοινωνική αποστασιοποίηση, πρέπει να αντεπιτεθούμε…  Λέω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους με μικρές επιχειρήσεις, μείνετε ανοιχτοί.

Αφήστε τους να σας οδηγήσουν στο δικαστήριο επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Συνεχίζουμε λοιπόν και βαδίζουμε μέχρι το δικαστήριο. Αλλά όπως μου αρέσει να λέω, ζήστε με αγάπη και όχι με φόβο. 

Ζούμε σε επικίνδυνη περίοδο. Αντί να παραμένουμε όλοι στα άνετα μέρη μας δουλεύοντας από το σπίτι, πρέπει να πολεμήσουμε σθεναρά το κακό. Πρέπει να κάνουμε αντίσταση.

-------------------

Σημείωση για τους αναγνώστες: Παρακαλώ προωθήστε το.


Επαληθεύστε την είδηση εδώ και εδώ.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα