Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ο Ιός της Αγάπης μπορεί να εξαφανίσει τον κοροναϊό


Ο εγωισμός είναι σαν μια αυτοάνοση ασθένεια όπου τα κύτταρα μας επιτίθενται και καταστρέφουν το σώμα μας. Η ικανότητα που έχουμε να κατανοούμε τα συναισθήματα των άλλων, τις συμπεριφορές τους αλλά και τα δικαιώματα τους εξαιτίας του, εξαφανίζεται. 

Σταδιακά όσο ο εγωισμός μας ανυψώνεται τόσο η ανθρωπιά μας εκμηδενίζεται. Οι διαχωρισμοί σε θρησκείες, πολιτικές παρατάξεις, χρώμα δέρματος, μας κρατάνε μακριά τον έναν με τον άλλον. Οι περισσότεροι από εμάς  είχαν αρχίσει να μην αισθάνονται τύψεις όταν έβλαπταν τον συνάνθρωπό τους ή τη μάννα Γη κυνηγώντας το προσωπικό τους όφελος. 

Όμως τέτοιες συμπεριφορές και τα κέρδη που αποκομίζονται τελικά από αυτές δεν ωφελούν ουσιαστικά ποτέ κανέναν. Οι κακές συνήθειες που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μάς έχουν απομακρύνει από τον δρόμο της ψυχής μας και δυστυχώς έχουν διαμορφώσει σταδιακά με τέτοιο τρόπο την συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής μας και μας έχουν απομακρύνει από την αλήθεια μας και την ανθρώπινη φύση μας.


Η φύση μας είχε προειδοποιήσει πολλές φορές ότι βαδίζουμε το λάθος μονοπάτι. Η ψύχη μας φώναζε  να ακουστεί αλλά η φωνή της δεν έφτανε στα αυτιά μας. Ώσπου ήρθε ο κοροναϊός  και η ανθρωπότητα φάνταζε αβοήθητη και ανυπεράσπιστη απέναντι του. Όμως ακόμα και σε αυτήν την κατάσταση το εγώ μας δεν μας επίτρεψε να αλλάξουμε. Παραμείναμε επιφανειακοί και εαυτούληδες. Και βασιζόμενοι στο εκπαιδευμένο στην επιφάνεια μαμουδάκι μας πιστέψαμε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκούσε πολύ. 

Αλλά υπολογίσαμε λάθος. 

Όσο καθυστερούμε να μάς δούμε, όσο δεν παίρνουμε το μάθημα ο κοροναϊός θα βρίσκεται εδώ για να μας προκαλεί να κοιτάξουμε μέσα στο βαθύτερο είναι μας. Πετώντας φτιασιδωμένες συμπεριφορές να καταδυθούμε και να συναντήσουμε την Ψυχή μας στην θάλασσα της ευαλωτότητας. Να βουλιάξουμε στα δάκρυα μετανοίας για ότι κάναμε και να αναδυθούμε σε μια Νέα Γη.

Ο COVID δεν είναι τιμωρία αλλά μια ευκαιρία να αλλάξουμε τις σκέψεις μας και όλοι να «επιδιορθώσουμε» τους τρόπους μας. Είτε είμαστε φτωχοί είτε πλούσιοι, είτε είμαστε δυνατοί είτε αδύναμοι, είτε είμαστε πολίτες είτε κυβερνήτες έχουμε Τώρα μια ευκαιρία να δούμε τόσο βαθιά τον εαυτό μας μέσα σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση ώστε ολόκληρη η ανθρωπότητα, μέσα από τον καθένα μας, να διορθώσει τη συμπεριφορά της. 

Αρκετές φορές στις θεραπείες οι επιθετικοί θεραπευτές (αυτοί που όταν οι άλλοι καταθέτουν τα όπλα εκείνοι συνεχίζουν) χρησιμοποιούν θεραπευτικά τεχνάσματα ΣΟΚ που επιτρέπουν στον θεραπευομένο να αλλάξει την δόνησή του και τον τρόπο σκέψης του.

Μπορούμε να δούμε λοιπόν αυτήν  την κατάσταση με τον  κοροναϊό σαν μια  θεραπεία σοκ που δίνεται, ίσως από τον Θεό, ίσως από την μάνα Γη, για να μας αποτρέψει από το να κάνουμε χειρότερα πράγματα. 

Κανένας μας δεν είναι δυνατότερος από την Γη και αυτό το συνειδητοποιούμε σε κάθε σεισμό, σε κάθε φωτιά, σε κάθε τσουνάμι, σε κάθε τυφώνα που μας ταρακουνά συθέμελα. Αλλά πόσες φορές αυτά τα έχουμε προσπεράσει γιατί δεν συμβαίνουν σε μας. Δεν συμβαίνουν δίπλα μας. Ήρθε λοιπόν ο σεισμός που μπορεί να μας ταρακουνήσει όλους παγκοσμίως και λέγεται COVID 19

Αλλά ήρθε και η ώρα που χρειάζεται όλοι να ανοίξουμε την καρδιά μας  και να απλώσουμε το άρωμα του λουλουδιού της προς όλες τις κατευθύνσεις. Καλοσύνη λέγεται το λουλούδι και Συμπόνια το άρωμα του. Κι αν δεν μπορεί η συμπόνια μας, η καλοσύνη μας, σήμερα να γεμίσει την ΓΗ ας αγγίξει τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας κι έτσι σπονδυλωτά θα απλωθεί το μήνυμα Αγάπης παντού τριγύρω μας.

Και αυτό το μήνυμα μπορεί να γίνει ο ιός της Αγάπης που θα εξαφανίσει τον κοροναϊό. Είναι ο ιός της Αγάπης που πρέπει να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο Σήμερα. "


Θεραπευτικός οραματισμός: "Ανοίγοντας την καρδιά μας"

Βάζεις μια μουσική που σου αρέσει και σε χαλαρώνει και κάθεσαι αναπαυτικά ή ξαπλώνεις αν το προτιμάς. 

Στην αρχή παρατηρείς για λίγο την αναπνοή σου και μετά οραματίζεσαι ότι στέλνεις την αναπνοή σου στην καρδιά σου. Στέλνεις την αναπνοή σου και την προσοχή σου στην καρδιά σου. 

Στέλνεις την αγάπη σου στην καρδιά σου. είναι σαν να της λες: Σε Νιώθω…

💗Μένεις λίγη ώρα απλά αναπνέοντας στην καρδιά σου…

💗Μπορείς τώρα να φανταστείς να σχηματίζεται στην καρδιά σου ένα μικρο μπουμπούκι που τρέφεται από την ανάσα σου και ενδυναμώνεται από την αγάπη σου.

💗Το μπουμπούκι σταδιακά ανοίγει τα πέταλά του και μεταμορφώνεται σε ένα πανέμορφο λουλούδι γεμάτο χρώματα και αρώματα…

💗Η καρδιά σου είναι ένα πανέμορφο λουλούδι γεμάτο χρώματα και αρώματα…

💗Συνέχισε να αναπνέεις στην καρδιά σου και να ενδυναμώνεις το λουλούδι της…

💗Το άρωμα του λουλουδιού της καρδιάς σου μοσχοβολά. Μπορείς να μυρίσεις το άρωμα του;

💗Χρυσή βροχή, απαλή και ουράνια έρχεται να ποτίσει κι αυτή με την σειρά της το λουλούδι της καρδιάς σου… Χρυσή συμπαντική βροχή γεμάτη ευλογίες και δώρα…

💗Το άρωμα του λουλουδιού της καρδιάς σου αρχίζει να απλώνεται και να γεμίζει όλον τον χώρο ολόγυρα σου… γεμίζει το σπίτι σου… γεμίζει την πόλη σου… την χώρα σου… γεμίζει όλη την Γη…

💗Νιώσε πόσο ευλογημένος/η είσαι που το άρωμα της καρδιάς σου γεμίζει όλον τον κόσμο…

namaste
despoina palamari


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα