Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Οι άνδρες μπορείτε να έχετε οργασμό χωρίς εκσπερμάτιση και πολλαπλούς οργασμούς πριν από την εκσπερμάτιση!

 


Άνδρες – αν το θελήσετε μπορείτε να έχετε πολλαπλούς οργασμούς πριν από την εκσπερμάτιση που φυσικά δεν είναι υποχρεωτική!


Ναι! Είναι αλήθεια! Οι άνδρες μπορείτε να έχετε οργασμό χωρίς εκσπερμάτιση και μπορείτε να έχετε πολλαπλούς οργασμούς πριν από την εκσπερμάτιση!

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το κλειδί για να διατηρήσετε ακμαία την αρρενωπότητα σας, την ζωτικότητα σας και την υγεία του προστάτη σας!

Για τους περισσότερους ανθρώπους η σεξουαλική λειτουργία και η ζωτικότητα αρχίζουν να μειώνονται όταν πλησιάζουν τα 50 του χρόνια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην Δύση, τον κόσμο της ταχύτητας και της εργασιομανίας αφού όλοι είμαστε καλά εκπαιδευμένοι στο να δίνουμε πολύ λίγη έμφαση στην καλλιέργεια αισθησιασμού, της ευχαρίστησης και της απόλαυσης της ζωής βάζοντας στόχους και έχοντας επιθυμίες που δεν τελειώνουν ποτέ.

Οι περισσότεροι άνδρες έμαθαν να εκσπερματώνουν γρήγορα, συνήθως παρακολουθώντας πορνό, για να ανακουφίσουν το άγχος τους ή για να κοιμηθούν έχοντας την ψευδαίσθηση του αισθησιασμού. Αύτη η συνήθεια όμως προκαλεί σταδιακά δυσλειτουργία, δυσκολία στη διατήρηση της στύσης και στην εκσπερμάτωση και τελικά προβλήματα στον προστάτη που οδηγούν σε καρκίνο και χειρουργική επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση του προστάτη σίγουρα είναι μια απαίσια προοπτική που μπορεί να αποφευχθεί. Αν αποκτήσετε κάποιες γνώσεις για το πώς λειτουργεί η σεξουαλική ενέργεια αν γίνετε φίλοι με το σώμα σας και αν αλλάξετε την οπτική σας για το σεξ και αρχίσετε να απολαμβάνετε την ζωή σας

Δεν είναι τόσο δύσκολο.

Η Tάντρα με τις απλές αναπνευστικές τεχνικές της και τις διαλογιστικές της ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε άντρα να κυριαρχήσει πάνω στην σεξουαλική του ενέργεια και να αποκτήσει πάλι την ζωτικότητά του και το κέφι του για την ζωή και τον έρωτα. Νιώθοντας την έκσταση σε όλο του το σώμα, χωρίς να την περιορίζει μόνο στα σεξουαλικά του όργανα, να γίνει πραγματικά οργασμικός. Να γίνει καλύτερος και πιο έμπειρος εραστής.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Και σίγουρα θέλει και δέσμευση στη μάθηση και αφοσίωση στην εξάσκηση των ταντρικών πρακτικών που θα βοηθήσουν τον κάθε άντρα που το επιθυμεί, διώχνοντας τις σκέψεις να επανασυνδέσει το σώμα με το μυαλό του, να τονώσει το νευρικό του σύστημα και να αποκτήσει περισσότερη ενέργεια, περισσότερη ζωντάνια, περισσότερη αυτοπεποίθηση και λάμψη.

namaste
despoina palamari


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα