Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Οι μάσκες προσώπου προκαλούν φθορά στα δόντια και στα ούλα και δύσοσμη αναπνοή


Face Masks Causing “Decaying Teeth, Receding Gum Lines and Seriously Sour Breath” Reports NY Dentists 


By John C. A. Manley 
Global Research, October 04, 2020

«Τώρα που οι οδοντίατροι έχουν ανοίξει ξανά τις πόρτες τους, έχουν ασθενείς να εμφανίζονται με ένα άσχημο σύνολο συμπτωμάτων, τα οποία οι γιατροί έχουν ονομάσει "στόμα μάσκας"», αναφέρει το FOX News. 

«Το νέο ζήτημα της στοματικής υγιεινής - που προκαλείται από, το μαντέψατε, τη χρήση μάσκας όλη την ώρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού - οδηγεί σε όλα τα είδη οδοντικών καταστροφών όπως αποσύνθεση των δοντιών, υποχώρηση των γραμμών των ούλων και σοβαρά δύσοσμη αναπνοή.»

«Βλέπουμε φλεγμονή στα ούλα των ανθρώπων που ήταν πάντα υγιή και κοιλότητες σε άτομα που δεν τις είχαν ξαναδεί», δήλωσε ο Δρ Rob Ramondi, οδοντίατρος και συνιδρυτής του One Manhattan Dental, στο FOX News.

Πέραν από ενοχλητικές και επώδυνες, οι οδοντικές λοιμώξεις είναι απειλητικές για τη ζωή, επιβεβαιώνει μια μελέτη της American Stroke Association:

«Οι ασθενείς με νόσο των ούλων είχαν διπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν εγκεφαλικό επεισόδιο λόγω σκλήρυνσης των μεγάλων αρτηριών στον εγκέφαλο από εκείνους χωρίς νόσο των ούλων.»
Το One Manhattan Dental είπε στο FOX News ότι εκτιμά ότι το 50% των ασθενών τους πάσχουν από οδοντικά προβλήματα που προκαλούνται από μάσκα.

 Οι οδοντίατροι θεωρούν ότι οι στοματικές λοιμώξεις προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την τάση των ανθρώπων να αναπνέουν από το στόμα όταν φοράνε μάσκα. Η στοματική αναπνοή έχει πολύ περισσότερες παρενέργειες εκτός από οδοντικές λοιμώξεις. Η παράκαμψη της ρινικής κοιλότητας στερεί το σώμα από το μονοξείδιο του αζώτου (ένας κρίσιμος διαστολέας των αγγείων). Η ρινική κοιλότητα επίσης θερμαίνει και καθαρίζει τον αέρα πριν φτάσει στους πνεύμονες. 

Φυσικά, άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι οι μάσκες αυξάνουν τα ποσοστά μόλυνσης με άλλους τρόπους, οπότε γιατί όχι και το στόμα; Πιθανότατα αυτά τα οδοντικά προβλήματα είναι αποτέλεσμα της «βακτηριακής ανάπτυξης σε μια χρησιμοποιημένη και φορτωμένη μάσκα», όπως υποθέτει ο καθηγητής Denis Rancourt στην μελέτη του Masks Don’t Work

Οι μάσκες δημιουργούν ένα υγρό περιβάλλον μπροστά από το στόμα ώστε τα βακτήρια να φουντώσουν, καθώς δεν εμποδίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Πείτε με απλοϊκό, αλλά δεν μπορώ να δω πώς το καταπονημένο ανοσοποιητικό σύστημα κάποιου με οδοντικές λοιμώξεις θα τον βοηθούσε να καταπολεμήσει το SARS-COV-2. Και, όταν θεωρούμε ότι τυχαίες δοκιμές ελέγχου δείχνουν ότι οι μάσκες δεν μπορούν ακόμη και να σταματήσουν ασθένειες που μοιάζουν με γρίπηαυτές οι στοματικές παρενέργειες είναι ένας ακόμη λόγος για να μην φορέσετε μάσκα.

globalresearch.ca

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

seferou

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα