Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΑΡΜΕΝΙΑ…ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί στην Τουρκία η δήλωση του βουλευτή του Λαϊκού κόμματος, Ünal Çeviköz, της τουρκικής αντιπολίτευσης και μάλιστα σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του αρχηγού του κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος κατήγγειλε τον Ερντογάν ότι στέλνει Τζιχαντιστές από την Συρία στο Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσουν στο Ναγκόρνο Καραμπάγ.

Η δήλωση αυτή όπως ήταν επόμενο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν κατά του Ünal Çeviköz, ενώ και η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, τον κατηγόρησε ανοιχτά ότι συκοφαντεί τον δίκαιο αγώνα για την απελευθέρωση του επί 28 χρόνια κατεχόμενο από τους Αρμενίους θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάγ.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος βουλευτής έχει καταγγείλει τον Ερντογάν ότι και στην Λιβύη έστελνε από την Συρία τζιχαντιστές, ενώ είχε ζητήσει να μην γίνει η αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400.

Ακόμα και για το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο ανέφερε δημόσια ότι ο Ερντογάν προκαλεί σκόπιμα ένταση, για να ξεπεράσει τα εσωτερικά του προβλήματα,

Να τον φωνάξουμε να ενημερώσει και τους δικούς μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα