Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Κλειστοί χώροι και κορωνοϊός: Πώς θα προστατευθείτε

 Επιβεβαιώνεται πως οι ανοιχτοί χώροι μειώνουν τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού χωρίς όμως να τον εξαλείφουν. Οι κλειστοί χώροι όμως, όπως γραφεία, σχολεία, εστιατόρια και γυμναστήρια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο. Τι μπορεί να γίνει;

Κλειστοί χώροι και κορωνοϊός: Πώς θα προστατευθείτε

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους προστασίας από τον κορωνοϊό είναι η βόλτα στον καθαρό αέρα. Η καθαρή ατμόσφαιρα κάνει λιγότερο επικίνδυνη τη μετάδοση του ιού. Το φθινόπωρο και το χειμώνα όμως που θα είμαστε περισσότερο μέσα και τα παράθυρα θα είναι κλειστά αυξάνεται ο κίνδυνος μετάδοσης.

Οι επιστήμονες στην πλειονότητά τους είναι πεπεισμένοι πως τα σταγονίδια και τα πιο μικρά αεροσωματίδια παίζουν αποφασιστικό ρόλο στη μετάδοση του ιού. Αεροσωματίδια μπορούν να αιωρούνται για ώρες ή για μέρες να στον αέρα. 

Ο Γκέρχαρντ Σόιχ, πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας για τα Αεροσωματίδια στην Ιατρική, δηλώνει πως η διάδοση του ιού από τους ασυμπτωματικούς είναι η απόδειξη πως ο κορωνοϊός μεταδίδεται και μέσω του αέρα. «Πιστεύω πως και η απλή εισπνοή αρκεί» τονίζει.

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι δεν είναι το ίδιο


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα