Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

Επίμονη Διαταραχή Διέγερσης: 100 οργασμοί την ημέρα; - BORO από την ΑΝΝΑ  ΔΡΟΥΖΑ - boro.gr


09.09.2020

Γράφει: η Ειρήνη Τζελέπη, Συμβουλευτική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Pg.Dipl., MSc., City University, Λονδίνο, irini.tzelepi@yahoo.gr

«Η κυρία Τ είναι 38 ετών, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών, 21, 8 και 4 ετών. Παραπέμφθηκε από τον γυναικολόγο της λόγω των συμπτωμάτων για τα οποία ζήτησε βοήθεια, δηλαδή την επίμονη και δυσάρεστη διέγερση των γεννητικών οργάνων. Η ιατρική εξέταση από δύο διαφορετικούς γυναικολόγους δεν υπέδειξε κάποια οργανική αιτιότητα για τα συμπτώματά της, αλλά η ασθενής ένιωθε εξαιρετικά δυσάρεστα και υπέφερε από τις αισθήσεις αυτές. Το πρόβλημα αυτό -η επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων χωρίς να έχει μεσολαβήσει διέγερση σε ψυχικό επίπεδο- εμφανιζόταν σποραδικά τα τελευταία δύο χρόνια…», (Sandra R. Leiblum, Sharon G. Nathan, 2001), (1).

 

«Η κυρία Π είναι 61 ετών, εικαστικός, παντρεμένη επί 39 χρόνια και μητέρα τριών ενήλικων παιδιών. Το κύριο σύμπτωμά της ήταν αυτό της σεξουαλικής διέγερσης που δεν μειωνόταν για μέρες κάποιες φορές, ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενους οργασμούς…», (Sandra R. Leiblum, Sharon G. Nathan, 2001), (1).


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα