Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτή η μάχη είναι η Δική σου Μάχη

 


Μη γελιέσαι, δεν είναι η μάχη Κάποιου Άλλου.

Όχι, αυτή δεν είναι η μάχη του αρχηγού, του δυνατού, του εκπαιδευμένου, του επαγγελματία, του στρατιωτικού.
Αυτή δεν είναι η μάχη του Άγνωστου Αρμόδιου.

Μη γελιέσαι, αυτή δεν είναι μια μάχη σαν όλες όσες διδάχτηκες μέχρι τώρα, όλες αυτές που -σου ΄πανε- μαζεύτηκαν στρατιώτες και αλληλοσκοτώθηκαν για μια γη, για μια κουλτούρα, για έναν θεό.

Αυτή είναι μάχη αόρατη, μάχη που δε μπορείς να δεις. Ελέγχεσαι και χειραγωγείσαι τόσον καιρό και με τέτοιους τρόπους, που πια δε βλέπεις τη μάχη. Γιατί αυτή η μάχη είναι η Μάχη για το νοητικό σου.

Η συχνότητα που παράγεις δημιουργεί σχηματισμούς, κι οι σχηματισμοί δημιουργούν κόσμους. Όποιος ελέγχει την παραγωγή συχνότητας, ελέγχει τη δημιουργία των κόσμων.
Ποιος ελέγχει τη δική σου παραγωγική μηχανή;
Κάθε σου σκέψη προκαλεί χημική αντίδραση, κι η χημεία δημιουργεί συναίσθημα. Το συναίσθημα παράγει συχνότητα, κι η συχνότητα δημιουργεί περιβάλλον.

Σκέψου τώρα, πόσο θαυμαστό δημιούργημα είσαι!
Είσαι ένα δημιούργημα – Δημιουργός!
Δημιουργείς κόσμους!
Πόσο υπέροχο, και συνάμα θλιβερό, αυτός ο κόσμος που σε περιβάλλει, ο κόσμος που δε σου αρέσει, ο κόσμος που δε σου ταιριάζει, είναι δικό σου δημιούργημα! Εσύ τον φαντάζεσαι, εστιάζεις σ΄αυτόν, οραματίζεσαι το αύριό σου μέσα του, τον ονειρεύεσαι τις νύχτες σου, διδάσκεις τα παιδιά σου να προσαρμόζονται, κι όταν βρεθεί κάποιος να ψιθυρίσει άλλες πραγματικότητες τον πατάς κάτω πρώτος, γιατί σου θυμίζει πόσο διαστρεβλωμένος είναι ο δρόμος σου, και τότε ο Φόβος κι η Απελπισία ολοκληρώνουν το έργο μ΄ένα θαυμαστό φινάλε θλίψης και παραίτησης…

Αυτή η μάχη είναι η δική σου Μάχη.
Είναι η μάχη της συχνότητάς σου, της δόνησης που επιλέγεις να υπάρχεις, του κόσμου που επιλέγεις να οραματίζεσαι σε πείσμα όποιου σου λέει πως είσαι ονειροπόλος και ανόητος κι αιθεροβάμων κι ανώριμος…
Απάντησέ του, Πολεμιστή, απάντησέ του πως ωριμότητα δεν είναι η υπακοή σε ξένα οράματα, ωριμότητα είναι η Συνειδητή Ανάληψη της Ευθύνης.

Πάρε την ευθύνη της ύπαρξής σου, επιτέλους, μη σκορπάς τα κλειδιά των θαυμάτων σου άλλο, μην αφήνεις τη μαγεία σου στα χέρια «αρμοδίων», γιατί εσύ, Εσύ, είσαι ο μόνος Αρμόδιος.

Αυτή η μάχη είναι η Δική σου Μάχη.

eternalnowblog

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα