Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Προς τα πού γέρνει η ζυγαριά;



Αρχισε να γέρνει η εκλογική ζυγαριά
Μέρα με τη μέρα γινόμαστε μάρτυρες και θύματα συγχρόνως εξωφρενικών στα όρια του παραλόγου του Ιονέσκο, επιλογών όσων διαχειρίζονται, με τη δική μας ανοχή, τη ζωή μας.
Ο πλανήτης βιώνει μία “πανδημία” που στο βόρειο ημισφαίριο καταφέρνει ο υπεύθυνος “ιός” να επιβιώνει σε εξωπραγματικές θερμοκρασίες. Κάτι μονάδικο στην ανθρώπινη ιστορία.
Γύρω μας σέρνονται, άνθρωποι τρομοκρατημένοι από τον φόβο του θανάτου, που όσο δεν κατάφεραν έως τώρα τα ιερατεία να καλλιεργήσουν επαρκώς, το καταφέρνουν κάποιοι κυβερνώντες σαν τους δικούς μας. Κι όταν ο φόβος κυριαρχεί στον ανθρώπινο νου, τότε δεν αφήνει χώρο στην καθαρή σκέψη.
Πόσοι αναρωτώνται άραγε τι πραγματικά συμβαίνει; Και πώς κάτι τέτοιο θα ήταν φυσικά εφικτό δεδομένων δύο παραγόντων; Της θολής σκέψης και της ανεπαρκούς έως ελλιπούς (εδώ κάποιοι νομίζουν ότι την κατέχουν κι εκεί περιπλέκεται περισσότερο το πράγμα) εκ των έσω ενημέρωσης.
Η παντογνωσία που διακατέχει πολλούς και ειδικά στον ελλαδικό χώρο μαζί με τη θολή σκέψη οδηγεί σε φαινόμενα τραγελαφικά που κυρίως είναι ορατά στο διαδίκτυο.
Προσπάθησα σήμερα το πρωί να διαβλέψω με κάθε επιφύλαξη πάντα, τι μπορεί να διαδραματίζεται τις τραγικές ώρες πλήρους απαξίωσης που βιώνει το ανθρώπινο είδος στις μέρες μας και κατέληξα σε τρία συμπεράσματα χωρίς σε καμία περίπτωση να αποτελούν θέσφατο.
  • Συμπέρασμα 1ον: Οι τύποι παγκοσμίως και πολύ έντονα εδώ, βρίσκονται σε μεγάλο πανικό εξ αιτίας των κινήσεων της αντίπαλης ομάδας. Άλλωστε είναι τοις πάσι γνωστό πως το θηρίο όταν ξεψυχά γίνεται ιδιαίτερα αιμοβόρο. Εξ ου και τα συνεχιζόμενα λάθη διαχείρισης και λήψης αποφάσεων. Και όλα αυτά χωρίς κάποια νέα ατζέντα.
  • Συμπέρασμα 2ον: Οι τύποι παγκοσμίως, αυτοί που μέχρι τώρα κυβερνούν με τις ευλογίες της ΝΤΠ και των γνωστών οικογενειών-αφεντικών, έχουν πλήρη διαύγεια και οδηγούν τον πλανήτη σε μία Οικονομική Επανεκκίνηση το προσφιλές σε όλους Reset. Για τους δικούς τους όμως λόγους. Όσοι παρακολουθούν εναλλακτική έγκυρη ενημέρωση θα θυμούνται πως κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι που αγωνίζονται γι αυτήν, έχουν αναφέρει το Plan B αυτής της Κλίκας.
  • Συμπέρασμα 3ον: (Αυτό έχει άμεση σύνδεση με το πρώτο)Η Παγκόσμια Αντίσταση κατά της ΝΤΠ προηγείται σε βηματισμό και έχει τον έλεγχο, οδηγώντας στο δικό της Reset με τα ευνοϊκά για την ανθρωπότητα επακόλουθα, εκμεταλλευόμενη την “Πανδημία” που μοιραία φυσικά με τα μέτρα που λαμβάνονται θα οδηγήσει σε θάνατο το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών και εν γένει την υπάρχουσα Οικονομία, επισπεύδοντας τις διαδικασίες (ίσως γι αυτό να βλέπουμε τόσα ακραία μέτρα να εφαρμόζονται ενώ πρόσφατα είχαν ακυρωθεί).
Το τι ακριβώς συμβαίνει θα φανεί οσονούπω. Ένα είναι βέβαιο. Πως θα έρθουν δύσκολες μέρες σε κάθε περίπτωση τις οποίες πρέπει να αντέξουμε. Αξίζει. Κυρίως για την τρίτη ποθούμενη περίπτωση . Άλλωστε χωρίς μάχη δεν κατακτήθηκε ποτέ τίποτα.
Εσείς επιλέξτε οποιαδήποτε εκδοχή σας ταιριάζει χωρίς τα συμπεράσματά μου να αποτελούν όπως είπα και τα μοναδικά ενδεχόμενα.
Καλή Δύναμη σε όλους αλλά κυρίως χωρίς φόβο και με καθαρή σκέψη.
Υ.Γ. : Και μια ταπεινή συμβουλή. Μην καλλιεργείτε είδωλα. Είμαστε ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι σχετικά με τους πραγματικούς ρόλους και τα σενάρια που υλοποιούνται στο παρασκήνιο. Κι αυτό διότι πολύ απλά δεν έχουμε διαβαθμισμένη πληροφόρηση. Κι εσείς παντογνώστες του διαδικτύου μη θυμώνετε. Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν είναι δύσπεπτη. Λίγη υπομονή. Όλα σύντομα θα αποκαλυφθούν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα