Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ''ΚΟΛΛΗΣΕΙ'' ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΡΑ .....



Η προσκόλληση ενός πνεύματος είναι ένα «έξυπνο» άυλο ανθρώπινο πνεύμα που έχει προσκολληθεί στο ενεργειακό σας πεδίο, δηλαδή στην αύρα σας. Αυτά τα πνεύματα αρνούνται να παραδοθούν στην εμπειρία του θανάτου και θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που είχαν στην ζωή. Θα αναζητήσουν ένα ευάλωτο υποψήφιο άτομο για να προσκολληθούν και να «ζήσουν» μέσω αυτού του ατόμου.
Οι πνευματικές προσκολλήσεις είναι ύπουλες και δύσκολα εντοπίζονται
Τα προσκολλημένα πνεύματα συνήθως δεν φαίνονται, ούτε γίνονται αισθητά, ούτε ακούγονται. Γι αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να πιστέψουν πως έχουν μια τέτοια σύνδεση μέχρι η κατάσταση να γίνει πραγματικά ανυπόφορη.
Οι προσκολλήσεις μπορούν να συμβούν στην παιδική ηλικία. Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, ίσως να υπάρχει η επίγνωση ότι κάτι δεν πάει καλά. Ως ενήλικες, δεν γνωρίζουν γιατί επαναλαμβάνουν επιβλαβείς συμπεριφορές ή εθισμούς.
Τα πέντε βασικά στάδια για τον εντοπισμό της προσκόλλησης ενός πνεύματος
Επίγνωση: Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση ότι κάτι πάει λάθος. Η συμπεριφορά φαίνεται να είναι ασυνήθιστη ή ακόμα και εμμονική. Η αντίληψη για την ζωή μπορεί να γίνει ζοφερή και να αρχίσει να εμφανίζεται η κατάθλιψη ή να υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.
Η ακόλουθη, είναι μια λίστα με πνευματικά και σωματικά συμπτώματα που υποδεικνύουν την προσκόλληση ενός πνεύματος. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να εμφανίζονται σταδιακά ή να άρχισαν ξαφνικά και ανεξήγητα:
Νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι και δεν έχετε ενέργεια
Έχετε γρήγορες αλλαγές στην διάθεση και/ή έχετε παρορμητική συμπεριφορά Ανεξήγητα ξεσπάσματα θυμού, θλίψης ή γενικότερα συναισθημάτων
Ακούτε εσωτερικές φωνές που σας λένε να κάνετε πράγματα ή κάνουν αρνητικά σχόλια
Νιώθετε πως «αυτός/η δεν είμαι εγώ»
Έχετε προβλήματα με εθισμούς κάθε είδους Κακή μνήμη, ανικανότητα να συγκεντρωθείτε ή συγχύζεστε περισσότερο από το κανονικό
Ξαφνική εμφάνιση άγχους ή κατάθλιψης ή κρίσεις πανικού
Ξαφνικά τα ζώα είναι πιο επιφυλακτικά μαζί σας
Ξαφνική εμφάνιση σωματικών προβλημάτων χωρίς εμφανή αιτία- ειδικά στην ωμοπλάτη και στον λαιμό
Ανεξήγητοι φόβοι και φοβίες
Εφιάλτες που σας ταράζουν ή περίεργα πρόσωπα στα όνειρα σας
Νιώθετε ότι σας παρακολουθούν ή ανεξήγητες αισθήσεις όπως αλλοίωση του χώρου και του χρόνου.
Αισθήματα ανησυχίας, ψυχρά μέρη στο σπίτι ή στο γραφείο σας, ή αισθάνεστε την παρουσία κάποιου χωρίς να υπάρχει κανείς
Αξιολόγηση: Πρέπει να υπάρξει μια ειλικρινής αξιολόγηση του ενεργειακού πεδίου και του εαυτού σας για να καθοριστεί το αν υπάρχει κάποιο προσκολλημένο πνεύμα. Αν εσείς ή κάποιος άλλος εποπτευθεί ότι υπάρχει κάποια προσκόλληση, μπορούν να γίνουν οι καθοριστικές δράσεις.
Ανίχνευση: Υπάρχουν πολλοί τρόποι ανίχνευσης ενός προσκολλημένου πνεύματος. Μπορεί να γίνει κάνοντας σάρωση της αύρας, γράφοντας ημερολόγιο, με αυτόματη γραφή, κοιτώντας την αύρα στον καθρέφτη, χρησιμοποιώντας ένα εκκρεμές, εξετάζοντας τα όνειρα και με ειδικούς διαλογισμούς. Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός μέσω της χρήσης των ήχων με διαφορετικά κύματα (binaural beats) συμπεριλαμβάνεται και μπορεί να βοηθήσει στην ανίχνευση και στην απομάκρυνση της προσκόλλησης του πνεύματος.
Αναγνώριση του είδους της προσκόλλησης: Υπάρχουν πολλά είδη προσκολλήσεων από πνεύματα. Μπορείτε να τα αναγνωρίσετε με μια σειρά από αυτό-δοκιμές.
Απελευθέρωση της προσκόλλησης: Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει μια προσεκτική θεραπευτική απελευθέρωση της προσκόλλησης. Σε μερικούς, θα βρίσκεται μαζί τους για πολύ καιρό που σχεδόν θα φοβούνται να την αφήσουν να φύγει. Υπάρχει ο φόβος της απώλειας που εκφράζεται από το θύμα και φαίνεται παράλογος στους άλλους. Αλλά, σας διαβεβαιώνω, η προσκόλληση έχει κάνει βλάβη και θα πρέπει να την αφήσετε. Σε περιπτώσεις όπως αυτές, μερικές συνεδρίες για την απελευθέρωση της μπορεί να είναι το καλύτερο.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα