Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ-ΔΙΑΜΟΝΩΝ



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μια έντονη ψυχολογική προπαγάνδα καλλιεργείται τον τελευταίο καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ο covid-19 ήρθε για να μείνει και έτσι θα πρέπει να είναι ο εμβολιασμός για την επιδημία υποχρεωτικός.
Στην πραγματικότητα αυτό το εμβόλιο που θα επιβληθεί θα είναι το μεγαλύτερο όπλο της Νέας Τάξης για να ελέγχει τους ανθρώπους ακόμα και αλλάζοντας το DNA ελέγχοντας έτσι και την ίδια τους την ζωή.


Παράλληλα προβάλλεται με έμφαση μια αναμενόμενη ‘’θεία ‘’ για την σωτήρια της ανθρωπότητας εξωγήινων αγγέλων που στην πραγματικότητα θα είναι δαιμόνια που θέλουν να καταστρέψουν το ανθρώπινο γένος.
Σε όλη αυτήν την ψυχολογική εκστρατεία σημαντική συμβολή έχουν οι εντεταλμένοι καλλιτέχνες με αρρωστημένα τραγούδια που σπάνε ρεκόρ πωλήσεων και αρρωστημένες κινηματογραφικές ταινίες που προβάλλουν αποκλειστικά σεξ και βία. Και την επιβολή της λατρείας του σατανά.
Don’t Get The Coming «Upgrade»!


ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Ο ΕΜΒΟΛΙ@ΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!
Εφ. 2,2 Εις αυτάς τας αμαρτίας είχατε και σεις άλλοτε περιπατήσει, σύμφωνα με την διεφθαρμένην κοσμικήν ζωήν της εποχής αυτής, σύμφωνα με το θέλημα του άρχοντος που κυριαρχεί επί του αέρος, δηλαδή του πονηρού πνεύματος, που ενεργεί τώρα στους υιούς της ανυπακοής και της αποστασίας.
Β Θεσ. 2,7 Διότι τώρα η δράσις και το έργον της ανομίας ενεργείται και επεκτείνεται κατά τρόπον ακόμη μυστικόν, ώστε να μη είναι εξ ολοκλήρου φανερόν. Και τούτο διότι υπάρχει κάποιος, που εμποδίζει τον άνομον να εκδηλωθή με όλην αυτού την θρασύτητα και αναισχυντίαν. Και έτσι η πλήρης εμφάνισις του ανόμου θα γίνη, όταν το εμπόδιον αυτό λείψη από το μέσον.
PHASE 3! THEY ARE GOING TO DO THIS TO YOUR BODY EVERY YEAR!


Β Θεσ. 2,8 Και τότε θα ξεσκεπασθή και θα φανερωθή ο άνομος, τον οποίον ο Κυριος θα εξολοθρεύση και θα αφανίση τόσον εύκολα, σαν με ένα φύσημα απλώς του στόματός του και θα τον εξουδετερώση με την ένδοξον εμφάνισιν της παρουσίας του.
Β Θεσ. 2,9 Αυτού δε του ανθρώπου της ανομίας η παρουσία και η εμφάνισις θα γίνεται τότε με κάθε δύναμιν, με σημεία και τέρατα ψευδή και διαβολικά, τα οποία θα ενεργή ο διάβολος, που θα χρησιμοποιή αυτόν σαν όργανόν του.
Β Θεσ. 2,10 Θα γίνη ακόμη η εμφάνισίς του με κάθε μέσον και είδος απάτης, που θα είναι καρπός της αδικίας, που θα επικρατήση μεταξύ εκείνων που θα είναι προωρισμένοι εξ αιτίας των δια την απώλειαν, επειδή δεν εδέχθησαν να αγαπήσουν και κάμουν κτήμα των την αλήθειαν, δια να σωθούν.
Δείτε βίντεο


Β Θεσ. 2,11 Και δια τούτο θα παραχωρήση ο Θεός να έλθη και εκδηλωθή εις αυτούς ενέργεια πονηρά, δια να πιστεύσουν αυτοί στο ψεύδος,
Β Θεσ. 2,12 και έτσι να κατακριθούν όλοι όσοι δεν επίστευσαν εις την αλήθειαν, αλλ’ εδέχθησαν και ηκολούθησαν με ευχαρίστησιν και προθυμίαν την αδικίαν.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
==π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! ΑΡΧΙΣΕ.


Στην οικοδόμηση της συλλογικής ανοσίας ρίχνει τώρα το βάρος η επιστημονική κοινότητα καθώς η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα.
Και καθώς εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό δεν είναι διαθέσιμο ακόμα, ερευνητές του Νοσοκομείου «Αττικόν» αντιπροτείνουν ένα ήδη υπάρχον εμβόλιο για την προστασία του πληθυσμού ενόψει του δεύτερου κύματος COVID-19.
Μάλιστα έχουν τεκμηριώσει επιστημονικά ήδη τον συσχετισμό με μελέτη που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό στο Νοσοκομείο «Αττικόν» και ξεκινούν άμεσα τον εμβολιασμό του πληθυσμού.
Συγκεκριμένα, οι Έλληνες ειδικοί, με επικεφαλής τον Καθηγητή Παθολογίας-Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ κ.Ευάγγελο Γιαμαρέλλο, έχουν λάβει έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και ξεκινούν την 1η Ιουνίου το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19 με το εμβόλιο κατά της φυματίωσης (BCG).
Επιστημονικές αναφορές από πολλές χώρες δείχνουν ότι ο εμβολιασμός κατά της φυματίωσης σχετίζεται με μικρότερο κίνδυνο λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2.
Ήδη σε τρεις χώρες (Αυστραλία, Γερμανία και Ολλανδία) έχουν ξεκινήσει προγράμματα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της φυματίωσης.
Ελληνική μελέτη τεκμηριώνει τη σχέση του εμβολίου BCG με την COVID-19
Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόδειξη ότι ο εμβολιασμός αυτός είναι αποτελεσματικός προέρχεται από μελέτη που ξεκίνησε το 2017 και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2020 στο «Αττικό» Νοσοκομείο υπό το συντονισμό του κ. Γιαμαρέλλου.
Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης αξιολογήθηκαν από ομάδα ειδικών επιστημόνων από το εξωτερικό και κατατέθηκαν πριν λίγες ημέρες στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.
Σύμφωνα με αυτά, όσοι είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της φυματίωσης είχαν ως και 80% μικρότερο κίνδυνο για να εκδηλώσουν κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού.
ΠΗΓΗ>>>ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα