Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ


COBRA 19/5/2020

Τον Ιανουάριο του 2019, το γκρουπ της Χίμαιρας συνειδητοποίησε πως θα νικηθεί, έτσι έστειλε σήμα απελπισίας ζητώντας βοήθεια σε όλο τον Γαλαξία και δεν έλαβε απάντηση. Βλέποντάς το, και γνωρίζοντας για τους ισχυρούς πλανητικούς σχηματισμούς της Εποχής του Υδροχόου το 2020, έδωσαν οδηγία στις οικογένειες των Μαύρων Ευγενών και των Ιησουιτών να ενεργοποιήσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων τέλους εποχής τον Ιανουάριο του 2020.
Πολλά αρνητικά σενάρια αποφεύχθηκαν από τις Δυνάμεις Φωτός, αλλά ένα ξέφυγε και ήταν το σενάριο του κορονοϊού. Πριν την τελική τους ήττα, οι σκοτεινές δυνάμεις ήταν αποφασισμένες να προκαλέσουν όσο περισσότερο δυνατόν χάος και πόνο. Ακριβώς 24 χρόνια μετά, αυτή εδώ είναι η επανάληψη της Μεγάλης Λήθης του 1996, η οποία επίσης συνέβη ακριβώς πριν την προγραμματισμένη επαναστατική τομή:
Στο φυσικό επίπεδο, η πανδημία του κορονοϊού εδραίωσε τη δύναμη των οικογενειών των Μαύρων Ευγενών και των υποτακτικών τους:
Έδωσε κάποιο πλεονέκτημα στον πόλεμο νανοτεχνολογίας μεταξύ των Δυνάμεων Φωτός και σκότους στην ελεγχόμενη από τη Χίμαιρα DARPA:


Η νανοτεχνολογία που είναι διαθέσιμη στο στρατό ήταν πολύ πιο προηγμένη απ΄όσο οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν, ακόμη και σχεδόν πριν δύο δεκαετίες:
Η προηγμένη νανοτεχνολογία, που έχει αναπτυχθεί από τη Χίμαιρα, ελαττώνει την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας στάρνταστ των Πλειάδιων, η οποία απομακρύνει τον κορονοϊό. Αυτός είναι ο λόγος που η πλειάδια τεχνολογία στάρνταστ είναι αποτελεσματική μόνο κατά 75% στην απομάκρυνση του ιού. Κάποιες επιτυχίες αναμένονται σε αυτόν τον τομέα μέσα στους επόμενους μήνες, και αν υλοποιηθούν, οι Πλειάδιοι θα καταφέρουν να απομακρύνουν τον κορονοϊό ολοκληρωτικά.
Επίσης, η Χίμαιρα υποστηρίζει τον Έλον Μασκ και το πρότζεκτ του με τους δορυφόρους Starlink, για να ενισχύσει τον ηλεκτρομαγνητικό φράχτη απομόνωσης της Γης:


Επίσης, κάποιες τεχνολογίες HAARP δεν έχουν ακόμη απομακρυνθεί εντελώς και εξακολουθούν να αποτελούν απειλή πρώιμης πυροδότησης της αλλαγής των πόλων:


Από μια πιο θετική σκοπιά, η Χίμαιρα έχει χάσει σχεδόν εντελώς τον πόλεμο με τις Δυνάμεις Φωτός όσον αφορά τα προηγμένα κβαντικά εξωτικά όπλα. Επίσης, πρακτικά όλη η πλασματική πρωταρχική ανωμαλία έχει απομακρυνθεί, κάτι που αποτελεί εξαιρετικά καλά νέα.
 Το Ηλιακό Σύστημα πέραν της σεληνιακής τροχιάς ενεργοποιείται ως πολυδιαστατική πύλη Ανάληψης, και πολλές θετικές κοσμικές φυλές είναι παρούσες μέσα στο Ηλιακό Σύστημα με τα Ζωντανά Ηλιακά μητρικά σκάφη τους. Τα τελευταία κατάλοιπα του σκοτεινού στόλου των Ντράκο εκεί, τώρα καταδιώκονται.
Στο υποσελήνιο διάστημα, όμως, η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική. Ο στόλος των καλυμμένων σκαφών των Ντράκο συνεχίζει να έχει σε ένα βαθμό τον έλεγχο στην περιοχή, αν και ο έλεγχος διεκδικείται από τους στόλους των Φωτεινών Δυνάμεων ακόμη και κοντά στην πλανητική επιφάνεια, κάτι που αναφέρεται ευρέως:
Αν οι πλειάδειοι ή άλλοι καλοπροαίρετοι στόλοι αφαιρέσουν εντελώς την κάλυψή τους στο υποσελήνιο διάστημα, θα εξαερώνονταν ακαριαία από τον στόλο των Ντράκο, με ένα τμήμα του στόλου των Ντράκο να καταρρίπτεται μαζί τους.
Οι Ντράκο κατέχουν ακόμη ένα μέρος του βαθμωτής ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας φράχτη τους στο αιθερικό πεδίο κοντά στην πλανητική επιφάνεια, και υπάρχουν ακόμη μερικές τεράστιες αράχνες της Χίμαιρας στο αιθερικό πεδίο μέσα στη σεληνιακή τροχιά, καθιστώντας δύσκολη την είσοδο του στόλου της Συνομοσπονδίας στην υποσελήνια τροχιά. Όλες οι πλασματικές Χιμαιρικές αράχνες έχουν επιτυχώς απομακρυνθεί εδώ και λίγους μήνες, και έχουν μείνει μόνο κάποιες αιθερικές αράχνες, που θα καθαριστούν εύκολα:

Εφόσον και η Χίμαιρα και οι Ντράκο γνωρίζουν πως οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας θα φτάσουν σύντομα στην επιφάνεια του πλανήτη, θέλουν να προστατέψουν τα μυστικά διαστημικά προγράμματα της USAF (US Air Force)  τα οποία ελέγχουν, κάτω από την ομπρέλα της Space Force, ως τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια στη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία:


Στην επιφάνεια του πλανήτη, οι Θετικές ομάδες Στρατού και οι Κόκκινοι και Μπλε Δράκοι διευθύνουν επιχειρήσεις πίσω από τη σκηνή για να ετοιμάσουν το έδαφος για το Γεγονός. Ωστόσο, δεν έχουν ακόμη πλήρως συνδεθεί με αξιόπιστες πηγές εξωγήινης πληροφορίας, οπότε η γνώση τους σχετικά με την έκταση του πλανητικού ελέγχου της Χίμαιρας/Ντράκο (ειδικά στα μη φυσικά πεδία) είναι περιορισμένη, και οι πληροφορίες τους μερικές φορές δεν είναι εντελώς αξιόπιστες. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν το σχέδιο για μαζικές συλλήψεις από τον Θετικό Στρατό τον Απρίλιο του 2020.
Οι πηγές από τους Δράκους της Κίνας επικοινώνησαν πως μετά τον διαλογισμό μας στις 4 Απριλίου, οι δυνάμεις Φωτός βρίσκονται σε μια τελική κρίσιμη επίθεση σε όλα τα επίπεδα για να επιτύχουν την απελευθέρωση. Αναμένουν κάποιες σημαντικές κινήσεις που θα κορυφωθούν το Νοέμβριο του 2020 το διάστημα των αμερικανικών εκλογών.
Οι ηγέτες των θετικών κινεζικών μυστικών κοινωνιών ονομάζονται Κόκκινοι και Μπλε (Azure):
Κατάγονται από τον Αντάριο Στόλο που νίκησε κάποιες αποφασιστικές μάχες εναντίον των σκοτεινών κατά τη διάρκεια των Γαλαξιακών πολέμων. Η καταγωγή τους είναι από το αστρικό σύστημα των Αντάρων, ένα δυαδικό αστρικό σύστημα του κόκκινου υπεργίγαντα Αντάρες Α και του μπλε βασικής ακολουθίας άστρου Αντάρες Β:
Πολλοί από τους προϊστάμενούς τους μέσα στους Κόκκινους και Μπλε, ανήκουν στη θετική πλευρά της Δρακονιανής φυλής, τους επονομαζόμενους Δράκους Τούμπαν, οι οποίοι τώρα ενσαρκώνονται σε ανθρώπινα σώματα και είναι τοποθετημένοι βαθιά μέσα στην κινεζική κυβέρνηση (οι Κόκκινοι) και στις πνευματικές ομάδες Ταοϊσμού (οι Μπλε):
Παραθέτοντας πηγές των Δράκων σχετικά με τους Μπλε:
“Η Κοινωνία της Δρακόνιας Πύλης (lóngménpài 龙门派) της Σχολής Πλήρους Πραγματικότητας (全真派) του Ταοϊσμού ενσωματώνει στοιχεία του Θιβετανικού, Μονγκολικού σαμανισμού, του Ταοϊσμού, του Κονφουκιανισμού και του Βουδισμού σε μια περιεκτική μορφή Ταοϊσμού. Η Κοινωνία της Δρακόνιας Πύλης είναι ένα παρακλάδι της Βόρειας σχολής Πλήρους Πραγματικότητας Ταοϊσμού. Η πνευματική του κληρονομιά εντοπίζεται στον δάσκαλο Qiu Chang-chun του 13ου αιώνα, όπου Qiu Chang-chun σημαίνει «Αιώνια Άνοιξη». Ο δάσκαλος της Αιώνιας  Άνοιξης ήταν ένας από τους σοφούς που συμβούλεψαν και υποστήριξαν τον Τζένγκις Χαν να διατηρήσει τον αρχαίο πολιτισμό της Κίνας κατά τη διάρκεια της σκοτεινής εισβολής των Μογγόλων. Ο Τζένγκις Χαν όρισε τον Chang-chun επόπτη όλου του πνευματικού εθιμικού πολιτισμού και γνώσης στην Κίνα, κι έτσι η σέκτα της Δρακόνιας Πύλης έπαιξε κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της κινεζικής ταρταρικής γνώσης και έδρασαν ως Φύλακες της γνώσης και της σοφίας για την Κίνα από τότε και μετά, και τώρα μετά το 2009 το επεκτείνουν σε όλο τον κόσμο στη διάρκεια αυτών των κρίσιμων καιρών απειλής και εξέλιξης της ανθρωπότητας.”

Παραθέτοντας τον Φούλφορντ σχετικά με τους Κόκκινους:
“Όταν οι Μαντσού εισέβαλαν στην Κίνα το 1644, ο στρατός των Μινγκ έγινε υπόγεια κοινωνία με σκοπό να καθαιρέσει τον Qing (Μαντσού) και να αποκαταστήσει τους Μινγκ. Υποστήριξαν την εξέγερση των Boxer αλλά νικήθηκαν από ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Αργότερα, με τη βοήθεια Κινέζων μεταναστών και της ιαπωνικής αυτοκρατορικής οικογένειας, η κοινωνία κατάφερε να εκθρονίσει τον τελευταίο Αυτοκράτορα και να ενθρονίσει στη θέση του τον Sun Yat Sen. Τελευταία εμφανίστηκαν στα βιβλία ιστορίας ως η Πράσινη Συμμορία και η Κόκκινη Συμμαχία που πάλεψε τους κομμουνιστές με μένος στη Σαγκάη γύρω στο 1940. Νικήθηκαν από τους κομμουνιστές το 1949 και ξαναέγιναν υπόγεια οργάνωση. Από το 1949 σταθερά αυξάνουν την επιρροή τους μέσα στην Κίνα και στον υπόλοιπο κόσμο. Έχουν μέλη τους σε υψηλότατες θέσεις της κινεζικής κυβέρνησης αλλά απ΄τη φύση τους είναι ενάντια στη ΝΤΠ, και δεν αποτελούν επίσημη κινεζική κυβερνητική οργάνωση.”
Οι Κόκκινοι τώρα είναι ενεργοί στην Ταϊβάν και σε κάποιο βαθμό επίσης στην Ιαπωνία μέσω αυτής της οργάνωσης:
Η Ταϊβάν θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στο Γεγονός, κάτι που δε μπορεί να αποκαλυφθεί ακόμη.
Ένα πολύ έμμεσο στοιχείο:
Μια άλλη πηγή από τους Δράκους στην Κίνα επικοινώνησε ότι οι απειλές τους να αποκαλύψουν το μυστικό κινεζικό διαστημικό πρόγραμμα στην περίπτωση που δεν απομακρυνθεί ο κορονοϊός από την Κίνα, απέδωσε αποτελέσματα, καθώς πλέον συνήθως έχουμε καθημερινά κάτω από 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κίνα.
Πρότειναν οι Δυτικοί συνεργάτες τους να ακολουθήσουν παρόμοια προσέγγιση και να λάβουν υπ΄όψιν τους σοβαρά το ενδεχόμενο να διαρρεύσουν απόρρητες πληροφορίες σχετικές με τα μυστικά διαστημικά προγράμματα της Δύσης.
Τα εργαστήρια κλωνοποίησης επίσης θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν:
Καθώς και η χρήση πυρηνικών εκρήξεων για δημιουργία αρνητικής πύλης ανωμαλίας στον Δία από τη NASA:
Το τοροειδές σχήμα του Σύμπαντος επίσης σύντομα θα πρέπει να ανακαλυφθεί επισήμως:
Και ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής επιτέλους να διαψευσθεί:


Μία πηγή που δε μπορεί να κατονομαστεί επικοινώνησε πως το Παρίσι είναι βόρτεξ της Θεάς και πρέπει να επανενεργοποιηθεί πλήρως το συντομότερο δυνατόν, και πως οι οικογένειες των Λευκών Ευγενών από το Παρίσι οι οποίες έχουν ακόμη πρόσβαση στα μυστήρια της Θεάς από τα αρχαία καθεστώτα, θα πρέπει να επανεξετάσουν την ανάληψη πιο ενεργού ρόλου στην επανενεργοποίηση του βόρτεξ στο Παρίσι.
Το βασικό μήνυμα των Δυνάμεων Φωτός για τον πληθυσμό της επιφάνειας τώρα, είναι πως οι άνθρωποι χρειάζεται να συνδεθούν με την Ψυχή τους, να απελευθερώσουν την εξάρτησή τους από τα ψηφιακά μέσα, να είναι ειλικρινείς και τίμιοι με τους εαυτούς τους, να συνδεθούν με ό,τι είναι όμορφο, καθαρό κι αληθινό, να αναπτύξουν ευγένεια χαρακτήρα και ν΄αφήσουν πίσω τους την κριτική και την άρνηση.
Οι Δυνάμεις Φωτός παρατηρούν ότι πολλοί άνθρωποι αντιδρούν με περιττή σκληρότητα, εγωισμό και είναι υπερβολικά επικριτικοί. Εξαιτίας των ακραία αρνητικών συνθηκών στην επιφάνεια του πλανήτη, αυτό είναι κατανοητό σε κάποιο βαθμό, αλλά οι άνθρωποι που αντιδρούν έτσι κάνουν χειροτερεύουν όχι μόνο τη ζωή των άλλων, αλλά και τη δική τους, βασισμένοι στη λανθασμένη αντίληψή τους για την Ισορροπία του Νας (Nash Equilibrium):
Επίσης, πολλοί άνθρωποι είναι προγραμματισμένοι μέσω τραυματικών εμπειριών ελέγχου μυαλού στο παρελθόν, και πολλοί απ΄αυτούς τους προγραμματισμούς πυροδοτούνται καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο Γεγονός.
Μερικοί από τους ανθρώπους αυτούς είχαν τοποθετηθεί ως κοιμώμενοι πράκτορες για να διεισδύσουν σε όλες τις θετικές ομάδες στην επιφάνεια του πλανήτη.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο βασικός οργανωτής κάποιων συνεδρίων μου στην Ουγγαρία, ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του στράφηκε εναντίον μου. Εμπλέκεται ενεργά σε μια εκστρατεία σπίλωσης του προσώπου μου, αναρτώντας ψέματα και ψευδείς ειδήσεις για μένα, με κατασκευασμένα στοιχεία, παραποιημένα e-mail και στρέφοντας ενεργά τους ανθρώπους εναντίον του παγκόσμιου διαλογισμού μας στις 4 Απριλίου. Οι πράξεις του από το καλοκαίρι του 2019 έχουν προκαλέσει άμεσα την κατάρρευση του ουγγρικού βόρτεξ της Θεάς και άνοιξαν την πόρτα εισόδου των σκοτεινών στην κοινότητα Εργατών Φωτός της χώρας αυτής. Οι δράσεις τους κατάφεραν να επηρεάσουν αρνητικά τη ροή της χρονογραμμής Ανάληψης στις αρχές του 2020 σε κάποιο βαθμό, κι επειδή εμπλέκονται ενεργά σε εκστρατεία σπίλωσης του διαλογισμού μας, εμμέσως θεωρούνται υπεύθυνοι σε κάποιο βαθμό από τις Δυνάμεις Φωτός για κάποιους από τους θανάτους λόγω κορονοϊού στη χ΄ρα αυτή, κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν παράδειγμα ανθρώπων-κλειδί που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την πλανητική κατάσταση, προς το καλύτερο ή το χειρότερο, και ελπίζω να μπορέσω στο μέλλον να δώσω περισσότερα θετικά παραδείγματα ανθρώπων-κλειδιά που επηρεάζουν σημαντικές καταστάσεις:

Καθώς ο αριθμός των αρνητικών αιθερικών και αστρικών οντοτήτων θα μειώνεται μέσα στους επόμενους μήνες, όλο και περισσότερο Φως θα είναι παρόν και περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την τάση να επιδείξουν πιο θετική συμπεριφορά.
Νίκη του Φωτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα