Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Πορνογραφικό υλικό & Σεξουαλικότητα


ζευγάρι παρακολουθεί Πορνογραφικό υλικό & αναθεωρεί τη Σεξουαλικότητα του

Η πορνογραφία μπορεί να έχει ρόλο ως μέρος μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής, αλλά σχετίζεται με πολλά προβλήματα.

Πως επηρεάζει το πορνογραφικό υλικό τη σχέση ενός ζευγαριού;

Bραχυκυκλώνονται συστήματα του εγκεφάλου, καθιστώντας όχι μόνο εθιστική την παρακολούθηση, αλλά υπονομεύουν την ασφαλή προσκόλληση, την αμοιβαία σχέση και την οικειότητα.
Σύμφωνα με τον Δρ Victor B. Cline, ψυχοθεραπευτή στο Πανεπιστήμιο Berkley της Καλιφόρνια, (σε περισσότερο από 90% των ασθενών του), η πορνογραφία μπορεί να αποτελεί μια διευκόλυνση που συντηρεί το πρόβλημα. Θεωρείται ότι άπαξ και κανείς εμπλακεί στο σκληρό πορνογραφικό υλικό, το αναζητάει συνέχεια.
Το πορνογραφικό υλικό φαίνεται να προσφέρει μια δυνατή σεξουαλική επιθυμία, η οποία στη συνέχεια εκτονώνεται συνήθως με αυνανισμό. Με αυτό τον τρόπο, η ίδια η φύση του πορνογραφικού υλικού απομονώνει τα άτομα και τα προσανατολίζει στην ικανοποίηση των αναγκών τους, χωρίς να ενδιαφέρονται τόσο για το άλλο μέλος της σχέσης τους (αν υπάρχει).
Όταν ένα τέτοιο μοτίβο συμπεριφοράς παγιωθεί, το άτομο (συνήθως ο άντρας) γίνεται εξαρτημένος από το πορνογραφικό υλικό για τη σεξουαλική του ικανοποίηση. Πρόκειται για μία καταναγκαστική συμπεριφορά χρήσης πορνογραφικού υλικού, όχι με βάση την επιθυμία, αλλά τη συνήθεια και την επανάληψη.
Ο άνθρωπος αυτός ουσιαστικά απομακρύνεται από τη σεξουαλική έκφραση που χαρακτηρίζει τη διέγερση δύο ανθρώπων μέσα στο παιγνίδι της συμμετοχικής ηδονής. Αντίθετα, φαίνεται να αναζητά τη σεξουαλική ικανοποίησή του με εγωκεντρικό τρόπο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε πιθανό σεξουαλικό πρόβλημα μέσα στη σεξουαλική επαφή.
Τέσσερις πρόσφατες μελέτες παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου επηρεάζουν τις σχέσεις:
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα