Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Να γίνει υποχρεωτική και η χρήση αποσμητικού εκτός από τις μάσκες λένε οι επιβάτες λεωφορείων και μετρό

Να γίνει υποχρεωτική και η χρήση αποσμητικού εκτός από τις μάσκες λένε οι επιβάτες λεωφορείων και μετρό

Να γίνει υποχρεωτική και η χρήση αποσμητικού εκτός από τις μάσκες ζητάνε χιλιάδες Έλληνες που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σύμφωνα με έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την έρευνα, χιλιάδες πολίτες που είναι εκτεθειμένοι καθημερινά στην πολύ μεγαλύτερη επιδημία μη χρήσης αποσμητικού στα ΜΜΜ, θεωρούν ότι είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από τον κορωνοϊό, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην όσφρηση τους.
Μάλιστα, ζητούν να παραμένουν στο λεωφορείο οι υπάλληλοι του ΟΑΣΑ που ψεκάζουν τα λεωφορεία με απολυμαντικό, και να ψεκάζουν τους παραβάτες με AXE όταν εντοπίσουν κρούσμα.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα που αναφέρθηκε από τους πολίτες είναι οι επιβάτες που ουρλιάζουν «ΕΛΑΜΑΚΟΥΣ» στο κινητό, ενώ τρίτο ήταν οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες που αναπτύσσουν οι ηλικιωμένοι μόλις δουν ελεύθερη θέση.
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι, ενόψει του καλοκαιριού, ο ΟΑΣΑ ήδη μελετά την τοποθέτηση «έξυπνων» ψεκαστήρων αποσμητικού στο ύψος της μασχάλης, που θα ενεργοποιούνται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση, ενώ θα υπάρξει πρόβλεψη ώστε οι πιο κοντοί επιβάτες να μην ψεκάζονται στα μάτια.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα