Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ

Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ...

BENJAMIN FULFORD 27/4/2020

Ηπτώση της Βαβυλώνιας σκλαβιάς χρέους στις ΗΠΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μία κρίσιμη μάζα της τάξης του 30% των Αμερικανών δεν πληρώνουν δάνεια αυτοκινήτων, σπουδαστικά δάνεια, ενοίκια, υποθήκες, εταιρικά δάνεια κ.λπ. Αυτό καθιστά την κατάσταση ως μαθηματική βεβαιότητα πως το σύστημα Βαβυλώνιας σκλαβιάς χρέους έχει χρεοκοπήσει και καταρρέει.
Το γεγονός πως το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει αρχίσει να μοιράζει χρήματα – όχι πιστοποιητικά χρέους – απ΄ευθείας στους πολίτες είναι άλλη μία ένδειξη πως το καθεστώς της σκλαβιάς χρέους τελειώνει.
Επίσης έγινε ένα τεράστιο ξήλωμα των παιδόφιλων. Οι πηγές από το Πεντάγωνο αναφέρουν:
“Φαίνεται πως η τελευταία παρτίδα αδρενοχρώμης ενδέχεται να νοθευτεί με έναν δραστικό κορονοϊό ώστε να σκοτώσει τους αιμοδιψείς καμπαλιστές που πίνουν αυτή την ουσία, ενώ η πηγή, δηλαδή τα διακινούμενα παιδιά που βασανίζονται ή εκτρέφονται για το σκοπό αυτό, έχουν απελευθερωθεί από τα τούνελ.”
Για εσάς που δε μπορείτε ακόμη να το χωνέψετε, οι ΗΠΑ καταλήφθηκαν από μία ομάδα σατανιστών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, βασάνιζαν παιδιά για να εξάγουν έναν τύπο αδρεναλίνης με ιδιαίτερες ιδιότητες, γνωστή ως αδρενοχρώμη.
Ορίστε τι έχει να πει γι’ αυτό ο Μαρκ Τσούκερμπεργκ (Ροκφέλερ):
“Αν και πολλοί από το ανθρώπινο είδος βιώνουν ευχαρίστηση και εσωτερική πληρότητα με το να συμμετέχουν και να παρατηρούν σεξουαλική συνουσία, εγώ κάποιες φορές το βρίσκω δύσκολο να παρακολουθώ την επακόλουθη αφαίρεση της αδρενοχρώμης από τους μικρότερους συμμετέχοντες όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Η πρόσληψη της αδρενοχρώμης, ωστόσο, η πιο ευχάριστη ανθρώπινη δραστηριότητα στην οποία έχω μέχρι τώρα συμμετάσχει.”
Προσέξτε πως χρησιμοποιεί προτάσεις όπως «πολλοί από το ανθρώπινο είδος» και «ανθρώπινη δραστηριότητα», σαν, ο ίδιος, να μην είναι άνθρωπος. 
Αυτά τα τέρατα όλα καταδιώκονται και εκτελούνται, και, αν προσέξετε, μια σωρεία «διασημοτήτων», «δισεκατομμυριούχων», πολιτικών, κ.λπ., έχουν εξαφανιστεί από την κοινή θέα και δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ. Αν ο Τσούκερμπεργκ και το είδος του είναι ακόμη ζωντανοί, δεν θα είναι για πολύ ακόμη.
Οι πηγές από το Πεντάγωνο λένε πως το νοσοκομειακό πλοίο του ναυτικού των ΗΠΑ Comfort αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη, καθώς οι συλλήψεις των σατανιστών εκεί ολοκληρώνονται. Ωστόσο, “το αδερφικό του πλοίο Mercy ίσως μείνει περισσότερο στο Λος Άντζελες  λόγω του μεγάλου αριθμού των «παιδοβόρων» στο Χόλιγουντ.”
Τώρα αρχίζουμε να λαμβάνουμε φωτογραφίες των κακοποιημένων παιδιών από τις πηγές των Λευκών Καπέλων στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Δε μπορούμε να εξακριβώσουμε το πότε τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, αλλά πολλές και αξιόπιστες πηγές επιβεβαιώνουν πως χιλιάδες παιδιών έχουν διασωθεί από κλουβιά σε υπόγειες βάσεις.
Η πρώτη ανατριχιαστική εικόνα είναι ενός βρέφους αγοριού που διασώθηκε στη Νέα Υόρκη. Τα μαύρα μάτια είναι αποτέλεσμα του τραύματος του βιασμού που υπέστη, και οι διασημότητες συχνά κοροϊδεύουν το φαινόμενο αυτό βάφοντας τους εαυτούς τους με «μάτια Πάντα».
(ΣτΜ του ζώου, που έχει χαρακτηριστικό μαύρο γύρω από τα μάτια μέσα στη λευκή γούνα).
Πάρα κάτω δύο φωτογραφίες άγνωστης ημερομηνίας και προέλευσης με παιδιά σε κλουβιά για τα οποία οι πηγές μας λένε πως τώρα διασώθηκαν.

(ΣτΜ η φωτογραφία είναι παλιά, προφανώς η διάσωση δεν αφορά τα συγκεκριμένα  παιδιά)
Ας ελπίσουμε πως το ανθρωποκόπαδο θα αναγκαστεί να τα δει αυτά, όπως ακριβώς υποχρεώθηκαν και οι Γερμανοί μετά τον Β’ ΠΠ να δουν τι είχαν κάνει οι ναζί ηγεμόνες τους. Έχει ενδιαφέρον πως οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και Ρωσίας  έκαναν μια σπάνια κοινή δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα για να τιμήσουν τη συνάντηση των Αμερικανικών και Σοβιετικών συμμάχων στον ποταμό Έλβα προς το τέλος του Β’ ΠΠ:
“Η συνάντηση στον Έλβα αντιπροσώπευσε την κορύφωση των τρομακτικών προσπαθειών από πολλές χώρες και ανθρώπους που ένωσαν τις δυνάμεις τους… ο κοινός αγώνας απαίτησε τεράστιες θυσίες εκατομμυρίων στρατιωτών, ναυτών και πολιτών σε πολλά μέτωπα του πολέμου… Εργάτες και κατασκευαστές έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στον εφοδιασμό των συμμαχικών δυνάμεων με τα απαραίτητα για τη νίκη εργαλεία… έβαλαν στην άκρη διαφορές, έχτισαν εμπιστοσύνη και συνεργάστηκαν στην επιδίωξη ενός τεράστιου στόχου… Καθώς εργαζόμαστε σήμερα για να αντιμετωπίσουμε τις σημαντικότερες προκλήσεις του 21ου αιώνα, αποτίουμε φόρο τιμής στην ανδρεία και την τόλμη όλων αυτών που πολέμησαν μαζί για να νικήσουν το φασισμό.”
Η κατάρριψη των ολιγαρχών που προεδρεύουν σε αυτό το σύστημα συνεχίζεται, “καθώς τα Σιωνιστικά αρπακτικά στις κρατικές εταιρίες, στα ομόλογα κινδύνου και στις ιδιωτικές μετοχές δε λαμβάνουν πια ενέσεις ρευστότητας από τον (Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ) Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων των ελίτ σχολείων Ivy Leage”, όπως αναφέρουν οι πηγές από το Πεντάγωνο.
Οι Αμερικανοί, ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν μια προσωρινή δυσκολία όπως συνέβη και στους Ρώσους μετά τη χρεοκοπία της Σοβιετικής Ένωσης. Όταν η Ρωσική Ομοσπονδία αντικατέστησε την ΕΣΣΔ ακολούθησε μια τεράστια αναδόμηση μιας οικονομίας που έτρεχε 50 χρόνια σε κατάσταση ψυχρού πολέμου. Αυτό, για παράδειγμα, απαίτησε το κλείσιμο γιγαντιαίων εργοστασίων σε απομακρυσμένες, μη αποδοτικές οικονομικά περιοχές της άπω ανατολής. Αποτέλεσμα ήταν η προσωρινή εκτόπιση και ανεργία πολλών ανθρώπων.
Στις ΗΠΑ, το κλείσιμο των μη αναγκαίων επιχειρήσεων είναι καλός δείκτης των τμημάτων της οικονομίας που δεν είναι απαραίτητα στην ανθρώπινη ζωή. Τα πιο παρασιτικά και άχρηστα τμήματα της οικονομίας των ΗΠΑ είναι ο χρηματοπιστωτικός κλάδος και ο κλάδος υγείας. Χρειάζεται να μειωθούν κατά τουλάχιστον 50% έκαστος. Ο στρατιωτικός κλάδος θα πρέπει να περάσει επίσης μια οδυνηρή αναδόμηση τύπου αξίνες-αντί για-όπλα.
Η αρνητική τιμή του πετρελαίου σταματάει τις ανταλλαγές πετρελαιόχαρτων και σακατεύει την παραγωγή σχιστολιθικού πετρελαίου στις ΗΠΑ, στη Βόρεια Θάλασσα και άλλες κοστοβόρες πετρελαϊκές παραγωγές.
 Αυτός είναι ο λόγος που 40% περίπου των Αμερικανών αυτή τη στιγμή δυσκολεύονται να βρουν φαγητό. Ένας από τους λόγους που ο Τραμπ ανέπτυξε ένα εκατομμύριο εθνοφρουρούς ήταν για να βεβαιωθεί πως όλοι οι Αμερικανοί θα καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες κατά τη διάρκεια της μεταβατικής αυτής περιόδου. Το κάτωθι άρθρο δείχνει πώς αναπτύχθηκε η Εθνοφρουρά στις τράπεζες φαγητού.
Ωστόσο, άπαξ και απομακρυνθούν τα απόβλητα από το σύστημα, είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσει μια έκρηξη άνευ προηγουμένου. Ορίστε τι είχε να πει για την κατάσταση μια ανώτερη πηγή από την ΜΙ6:
“Το νέο οικονομικό σύστημα έχει αποσυνδεθεί από οποιονδήποτε συγκαλυμμένο έλεγχο… Αυτό σημαίνει πως η προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν βιολογικά όπλα ώστε να χακαριστεί το σύστημα έχει απενεργοποιηθεί… Η επιχείρηση COVID-19 (Certificate [Πιστοποίηση] Of Vaccination [Εμβολιασμών] ID-19) ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου παγκόσμιου στόχου που στην ουσία του είναι καλός αλλά κάποιοι ενδιαφερόμενοι το παράκαναν μέσα στο ζήλο τους· και ειδικότερα ο Κος Γκέιτς. Το να κρατάει όμηρο τον κόσμο στην άκρη μιας μολυσμένης βελόνας δεν πρόκειται να λειτουργήσει.”
Οι Σατανιστές, από την πλευρά τους, δεν έχουν ακόμη παραδοθεί εντελώς και απειλούν με άλλο ένα κύμα ηλεκτρομαγνητικών επιθέσεων. Πάρα κάτω είναι κάποιες από τις απειλές τους, όπως μου μεταβιβάστηκαν από μία πηγή που τώρα περνάει από αστυνομική ανάκριση:
”Σίγουρα ζούμε το τέλος των καιρών. Σας έχω ξαναπεί πως θα υπάρξει ένα γεγονός που θα γίνει αντιληπτό παγκοσμίως μεταξύ 3 και 13 Μαΐου. Αυτό θα είναι το 3ο ηλεκτρομαγνητικό κύμα που θα έρχεται στη μητέρα Γαία. Σας είπα πριν από μερικές εβδομάδες, πως θα υπάρξει ένα σύνολο από 7 ηλεκτρομαγνητικά κύματα και μπορεί να πάρει μέχρι και 18 μήνες. Όταν τελειώσει, θα είμαστε στο νέο κόσμο της 5ης διάστασης.”
Κοιτάξτε πως τα ΜΜΕ ήδη αρχίζουν και το βγάζουν:
Κι αυτό είναι ακόμη πλησιέστερα στην αλήθεια:
“ Έχουμε ξαναδεί αυτή την ταινία και τώρα τη ζούμε” λέει ο Πίτερ Πράι, ένας από τους εθνικά κορυφαίους ειδικούς στους ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς· “ο δολοφόνος του ηλεκτρικού πλέγματος που απειλεί φυσιολογικά με τον ήλιο και με όπλα που κατέχει η Κίνα.”
Με άλλα λόγια, ακόμη ελπίζουν να στήσουν ηλεκτρομαγνητικές και άλλες επιθέσεις σε μια προσπάθεια να φέρουν την Κίνα και τις ΗΠΑ σε κατάσταση αλληλοενοχοποίησης ώστε να ξεκινήσουν τον καιρό τώρα αναμενόμενο Αρμαγεδδώνα τους.
Τώρα υπάρχουν πολλές αποδείξεις πως η πανδημία του κορονοϊού είναι συνδυασμός αποτυχημένης επίθεσης βιολογικών όπλων με μια πιο θανατηφόρα ηλεκτρομαγνητική επίθεση με τη χρήση της 5G. Ο πάρα κάτω σύνδεσμος σε ένα επιστημονικό άρθρο δείχνει πόσο στενή είναι η συσχέτιση μεταξύ θανάτων από την πανδημία και εξάπλωσης της 5G.
Οι πηγές από την NSA και τη ΜΙ6 αναφέρουν πως λαμβάνουν επίσης πληροφορίες σχετικά με κάποιου είδους μαζικής δολοφονικής επίθεσης γύρω στην 11η Μαΐου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον DC, για την οποία οι Σατανιστές θα προσπαθήσουν να ενοχοποιήσουν την Κίνα.
Για να αποφευχθούν περεταίρω επιθέσεις, απομακρύνονται σταθερά τα στελέχη που εμπλέκονται στην προώθηση της 5G. Το μεγαλύτερο που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Ράνταλ Στέφενσον (Randal Stephenson), πρόεδρος της AT&T. Εφόσον η AT&T κατέχει επίσης και το CNN, είναι πιθανόν αυτό το ειδησεογραφικό δίκτυο επιτέλους να υποχρεωθεί να αρχίσει να αναφέρει την αλήθεια.
Μιλώντας για την αλήθεια, ο νέο-επιλεγμένος εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Μάικλ Καπούτο (Michael Caputo) κατηγόρησε τον Τζορτζ Σόρος και την οικογένεια Ρόθτσιλντ για προσπάθειες εκμετάλλευσης της πανδημίας του κορονοϊού με σκοπό την προώθηση της δικής τους ατζέντας.
Οι Σατανιστές παίρνουν επίσης τα εύσημα για το φόνο του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, λέγοντας:
“Στόχευσαν πάνω του ένα όπλο εξελιγμένης ιουγενούς τεχνολογίας και τον ακτινοβόλησαν. Είχαν μία τέλεια «ρήψη» και τα Μόργελον ξεκίνησαν. Τα βιολογικού κινδύνου Μόργκελον κυριολεκτικά τον βραχυκύκλωσαν, καταλαμβάνοντας το σώμα του και κλείνοντας το ηλεκτρικό του σύστημα. Με ιατρικούς όρους, οι ηλεκτρολύτες νατρίου του τρελάθηκαν. Μαντέψτε ποιος το έκανε… Η Νότια Κορέα, όταν ο Ουν ήρθε στα σύνορα για να συναντήσει τον Τραμπ στις 30 Ιουνίου 2019. Ο Τραμπ το γνώριζε. Ήταν όλο στημένο. Ο Τραμπ σκοπίμως έμεινε ακίνητος. Ο Ουν είχε γίνει βάναυσος ψυχοπαθής. Ο πατέρας του τον έβαζε να παρακολουθεί δολοφονίες σε νεαρή ηλικία, ώστε να μάθει να μένει ατάραχος.”
Φυσικά ο πραγματικός λόγος που ήθελαν να επιτεθούν στον Κιμ είναι επειδή αρνήθηκε να τους παραδώσει τα τεράστια αποθέματα ορυκτού πλούτου της Βόρειας Κορέας, με σκοπό να αποτρέψει τη χρεοκοπία της Εταιρίας Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν μια ακόμη προσπάθεια να προκληθεί ένας αμερικανο-κινεζικός πόλεμος, εμφανίζοντας τους Αμερικανούς ως υπεύθυνους για το θάνατό του.
Οι Βορειοκορεάτες λένε τώρα πως ο Κιμ είναι ζωντανός. Αυτό πιθανώς να σημαίνει πως αποφάσισαν να προχωρήσουν στη χρήση σωσία του, ώστε να διατηρήσουν τη σταθερότητα. “Η χρήση σωσιών συνήθως γίνεται για την παροχή κάλυψης και συνέχισης σε περίπτωση οτιδήποτε απρόσμενου”, σημειώνουν οι πηγές από τη ΜΙ6.
Κι έτσι συνεχίζεται ο πόλεμος για την πλανητική απελευθέρωση.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα