Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Η προφητεία

Η προφητεία:


Μας ειπώθηκε ότι θα δούμε την Αμερική να έρχεται και να παρέρχεται. Κατά κάποιον τρόπο η Αμερική πεθαίνει από μέσα, επειδή (οι άνθρωποι) ξέχασαν τις οδηγίες για το πως να ζεις στην γη. Είναι η πεποίθηση των Χόπι, είναι η πίστη μας, ότι εάν δεν είστε πνευματικά συνδεδεμένοι με την γη και να κατανοείτε την πνευματική πραγματικότητα του πως να ζείτε πάνω στην γη, είναι πολύ πιθανόν ότι δεν θα τα καταφέρετε.

Το καθετί είναι πνευματικό, το καθετί έχει ένα πνεύμα, το καθετί εκφράστηκε από τον Δημιουργό, τον ένα και μοναδικό Δημιουργό. Μερικοί άνθρωποι τον αποκαλούν Θεό, μερικοί τον αποκαλούν Βούδα, μερικοί άνθρωποι τον αποκαλούν Αλάχ, μερικοί άνθρωποι τον αποκαλούν με άλλα ονόματα. Εμείς τον αποκαλούμε Τουνκασίλα.....Παππούλη. Βρισκόμαστε εδώ στην γη μόνο για λίγους Χειμώνες, μετά φεύγουμε για τον κόσμο των πνευμάτων. Ο κόσμος των πνευμάτων είναι πιο αληθινός απ´ ότι οι περισσότεροι μας πιστεύουν. Ο κόσμος των πνευμάτων είναι το άπαν. Πανω από το 95% του σώματος μας είναι νερό. Για να παραμείνετε υγιείς, πρέπει να πίνετε καλό νερό. Το νερό είναι ιερό, ο αέρας είναι ιερός.

Το DNA μας είναι καμωμένο από το ίδιο το DNA των δέντρων, τα δέντρα αναπνέουν ότι εμείς εκπνέουμε, εμείς χρειαζόμαστε ότι τα δέντρα εκπνέουν. Έτσι έχουμε ένα κοινό προορισμό με τα δέντρα.

Είμαστε όλοι από την γη και όταν η γη, το νερό, η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένα, τότε όλα αυτά θα αντιδράσουν. Η μητέρα (γη) αντιδράει.

Στην προφητεία των Χόπι λένε ότι οι καταιγίδες και οι κατακλυσμοί θα γιγαντωθούν. Για μένα δεν είναι κάτι αρνητικό να γνωρίζω ότι θα συμβούν μεγάλες αλλαγές. Δεν είναι αρνητικό, είναι η εξέλιξη. Όταν το αντιμετωπίσεις σαν εξέλιξη, ήρθε η ώρα, τίποτα δεν παραμένει ίδιο. Οφείλεις να μάθεις πως να φυτεύεις κάτι. Αυτή είναι η πρώτη σύνδεση.

Θα πρέπει να μεταχειρίζεσαι όλα τα πράγματα σαν πνεύμα, κατανόησε ότι όλοι είμαστε μια οικογένεια. Δεν υπάρχει κάτι σαν το τέλος. Είναι σαν την ζωή, δεν υπάρχει τέλος στην ζωή.

-Floyd Red Crow Westerman

(μετάφραση από τα αγγλικά Τερέζα Βαλαβάνη)



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα