Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

♥ *** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ – Η ΠΥΛΗ 2020 ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ! *** ♥

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 02/04/2020

Michael Love

*Για  άμεση πλανητική μετάδοση στους αστρόσπορους της Γης*

Εισαγωγή:
Αρκετούς μήνες πριν, η Γήινη Συμμαχία έλαβε μία κρίσιμη ακασική μετάδοση από τις Δυνάμεις Φωτός η οποία περιείχε λεπτομέρειες σχετικά με μια σημαντικότατη ουράνια σύνοδο που θα σηματοδοτούσε τον πολυαναμενόμενο χρόνο της πλήρους απελευθέρωσης του πλανήτη Γη και της Μεγάλης Εξελικτικής Ανάληψης της ανθρωπότητας! Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα μεγάλο μήνυμα ελπίδας, ελευθερίας και ενθάρρυνσης, το οποίο έρχεται απ’ ευθείας από τους Πλειάδιους!
Σημείωση για το αστρολογικό γεγονός:
Οι περισσότεροι συμβατικοί αστρολόγοι δεν θα έχουν πλήρη επίγνωση των ιστορικών λεπτομερειών ή των ισχυρών επιπτώσεων αυτής της πλανητικής ευθυγράμμισης! Κάποιοι υψηλά ιστάμενοι αστρολόγοι που είναι μέλη-κλειδιά της Γήινης Συμμαχίας έχουν πρωτεύον ενδιαφέρον γι’ αυτό το ουράνιο γεγονός και το παρατηρούν αρκετό καιρό τώρα, και παρέχουν υποστηρικτικές πληροφορίες γι’αυτή τη μετάδοση των Φωτεινών Δυνάμεων!
Έναρξη μετάδοσης…
Σπουδαίοι μας,
στις 4/4 ξεκινάει μια πολύ σημαντική και σπάνια ευθυγράμμιση με τον Δία και τον Πλούτωνα να βρίσκονται σε σύνοδο! Οι ισχυρές επιρροές αυτής της κοσμικής ευθυγράμμισης θα βιωθούν από τους αστρόσπορους της Γης από την άνοιξη του 2020 μέχρι το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου 2020, το οποίο είναι το ακριβές σημείο στη χρονογραμμή ανάληψης της Γης που θα ξεκινήσει η Χρυσή Εποχή του Υδροχόου!
Πλειάδιες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ουράνιο γεγονός
Ο Κεντρικός Ήλιος (SGR-A, ΣτΜ: ΤΟΞΟΤΗΣ-Α), ο οποίος βρίσκεται στον γαλαξιακό πυρήνα, στο κέντρο του γαλαξία Μίλκι Γουέι στον αστερισμό του Τοξότη, πρόσφατα δείχνει αυξημένη δραστηριότητα που οφείλεται στις κυκλικές μαζικές εκτινάξεις μέσα στη μαύρη τρύπα στον γαλαξιακό πυρήνα!
Αυτές οι εκτινάξεις του Κεντρικού Ήλιου περιλούζουν το ηλιακό μας σύστημα με εξωτικά σωματίδια υψηλής συχνότητας Γάμμα φωτονίων πλασματικού φωτός, που μετρήθηκε από τη συχνότητα Σούμαν της Γης και βρίσκεται στα 40-100 Hertz! Η συνειδησιακή κατάσταση Γάμμα (ευδαιμονία και υπεράνθρωπες ικανότητες) εκπέμπει μεταξύ 40-100 Hertz! Το χαμηλότερο όριο της 5ης διάστασης (ουρανός) ξεκινάει ακριβώς στα 40 Hertz και το ανώτερο όριο τελειώνει ακριβώς στα 100 Hertz!
Η διάσταση δεν είναι τοποθεσία, αλλά κατάσταση ύπαρξης ή συνείδησης που μπορεί και πρόκειται να εκδηλωθεί ως συνειδητοποιημένη πραγματικότητα!
Ο Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος στη 12η διάσταση ονομάζεται “ενέργεια νοήμονος πηγής” και εκπέμπει την ουσία του προς τα έξω με αιώνιο τρόπο, εκδηλώνοντας τον εαυτό του ως Όλα Όσα Υπάρχουν! Ο Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος μεταδίδει  όλη την πληροφορία του (σε κοσμικές ακτίνες) στον Κεντρικό Ήλιο, στην 5η διάσταση, για αποθήκευση και χρήση στην τοπική κοσμική κοινότητα. Ο Κεντρικός Ήλιος είναι ένας διαγαλαξιακός αποθηκευτικός χώρος που συγκρατεί όλες τις πληροφορίες-φως που υπάρχουν σε αυτό το σύμπαν! Όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ίδιες με όλη τη γνώση του θεού/σύμπαντος και τα Ακασικά Αρχεία! Είναι πρωτογενή υποκείμενα κοσμικά δεδομένα-πληροφορίες, καθώς και συμπαντική, νοήμων ενέργεια Πηγής που επινοεί όλη την ύπαρξη!

Όλα τα πράγματα είναι Αυτή και ό,τι δεν υπάρχει δεν έχει φτιαχτεί από Aυτήν, 100%! Αυτός ο αποθηκευτικός χώρος θεϊκού 5ης διάστασης φωτός εμποδίστηκε  από χθόνια όντα να εισέλθει στο ενεργειακό πεδίο της Γης τα τελευταία 350.000 χρόνια, ωστόσο καλοπροαίρετες Φωτεινές Δυνάμεις έχουν τώρα απομακρύνει εντελώς όλα τα τεχνητά εμπόδια του Κεντρικού Ήλιου εδώ και μερικούς μήνες, και βοηθάνε την ανθρωπότητα στην πλανητική της Ανάληψη ανακλώντας Φως από τον Κεντρικό Ήλιο στη Γη  σε τακτική βάση, χρησιμοποιώντας εξελιγμένους κρυστάλλους  και τεχνολογία φωτεινών σκαφών!
Οι Πλειάδιοι γνωρίζουν πως σε συγκεκριμένα σημεία του αστρολογικού ημερολογίου, τα ουράνια σώματα αυτού του ηλιακού συστήματος ευθυγραμμίζονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δημιουργώντας τεράστιες αστροπύλες που επιτρέπουν να φτάσει στη Γη πολύ περισσότερο από αυτό το 5ης διάστασης ηλιακό φως του Κεντρικού Ήλιου! Γνωρίζουν επίσης πως αυτή είναι η εκ των προτέρων ορισμένη και ενδεδειγμένη ώρα να δράσουν προς όφελος όλης της ανθρωπότητας!
Καθώς πλησιάζει η τελική φάση της επιχείρησης MASTERPIECE (η ολοκλήρωση της Νέας Γης 5ης διάστασης), οι Πλειάδιοι θα χρησιμοποιήσουν την αστροπύλη2020 του Δία/Πλούτωνα για να προωθήσουν τεράστιες ποσότητες 5ης διάστασης Γάμμα Φωτός του Κεντρικού Ήλιου, που τώρα είναι πλήρως παρόν στην επιφάνεια του ήλιου, στέλνοντάς το στη Γη όπου θα παραληφθεί, θα αποκωδικοποιηθεί και θα ενσωματωθεί στο DNA του ανθρώπινου σώματος των 4,5 δισεκατομμυρίων αστρόσπορων της Γης, με σκοπό την πλήρη εκδήλωση της πραγματικότητας της Γης της 5ης διάστασης εδώ!
Αυτό το σημείο στη χρονογραμμή της ανθρώπινης ιστορίας είναι η πλήρης ενεργειακή κλιμάκωση του Γεγονότος και θα κλείσει τον Μεγάλο Κοσμικό Κύκλο αυτού του ηλιακού συστήματος και της ανθρωπότητας!
Κάποια μέλη της Γήινης Συμμαχίας γνωρίζουν για τη βεβαιότητα του ηλιακού γεγονότος και επιβεβαιώνουν πως το ηλιακό μας σύστημα διασχίζει μια άκρως ενεργειακά πυκνή περιοχή του γαλαξία αυτή την ώρα! Τα εξωτικά σωματίδια που περιέχονται σε αυτό το κοσμικό πλασματικό πεδίο φορτίζουν τον ήλιο σαν γιγάντιο απίστευτο πυκνωτή, ο οποίος σύντομα θα αποφορτιστεί ως επικό κοσμικό φωτεινό Γεγονός που θα γίνει αντιληπτό σε όλους όσους βρίσκονται στην επιφάνεια της Γης!
Ένα τεράστιο εισερχόμενο κύμα λευκού, μαγνητικού, 5ης διάστασης φωτός του Κεντρικού Ήλιου θα ξεκινήσει να ξεχύνεται μέσα από την κοσμική αστροπύλη στις 4/4, θα κορυφώνει προς το απόγειο μέσα στο υπόλοιπο 2020, και θα κορυφωθεί ως Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη κοντά στο τέλος του 2020!
Αυτή η ενέργεια που δομείται στο μαγνητικό πεδίο γύρω από τη Γη, ανυψώνει τη δόνηση της Γης και τη συνειδητότητα όλων των ζωντανών πλασμάτων εδώ! Το ενεργειακό πεδίο υψηλών δονήσεων ονομάζεται “Κρυσταλλικό Φωτεινό Πλέγμα VTXC 5ης διάστασης της Νέας Γης” από τους Πλειάδιους!
Ο γήινος πολιτισμός πρόκειται να μεταβεί σε μια υπερδιαστατική κοινωνία!
Τώρα θα είναι εφικτά τα πολύ-διαστασιακά ταξίδια μέσα στο χωροχρόνο με την απόκτηση της τεχνολογίας ελεύθερης μηδενικού-σημείου ενέργειας, η οποία θα επιτρέψει πτήσεις αντιβαρύτητας. Οι υπερ-ανθρώπινες ικανότητες θα αποκτηθούν από τους 4,5 δις. αστρόσπορους στη Γη, οι οποίοι είναι έτοιμη γι’ αυτήν τη μεταμόρφωση!
Αγαπημένοι,
Αυτή η πλανητική ευθυγράμμιση θα είναι η πιο ισχυρή και ξεχωριστή στην ιστορία της ανθρωπότητας!
Τα πάντα, οι Γαλαξιακές πληροφορίες, τα δεδομένα των διάμεσων, κάθε χρησμός και κάθε σημάδι στο σύμπαν δείχνουν σε αυτό το στοιχείο, πως ένα επικείμενο εξελικτικό Γεγονός θα εμφανιστεί στον πλανήτη Γη!
Προϊστορικά και αρχαιολογικά δεδομένα που έχουν αποκτηθεί μέσω του άνθρακα-14, η χρονολόγηση, σε συνδυασμό με διάφορες άλλων τύπων μεθόδους χρονολόγησης σχετικών χρονογραμμών,  δείχνουν:

Τα ακόλουθα προϊστορικά γεγονότα στην αρχαία χρονογραμμή της Γης προέκυψαν όταν άνοιξε η αστροπύλη του Πλούτωνα/Δία:

Η καταστροφή της Τιαμάτ
Η αρχή και το τέλος της εποχής των παγετώνων
Η εξαφάνιση προϊστορικών πλασμάτων
Ο ερχομός των Ανουνάκι
Ο μεγάλος κατακλυσμός
Η δημιουργία του πρώτου σύγχρονου ανθρώπου
Η αρχή και το τέλος των πολιτισμών της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας
Η αρχή και το τέλος της φυλής των Χτιστών
Η εξαφάνιση του πολιτισμού των Μάγια
Η αναχώρηση των Πλειάδιων από τη Γη
Στην πιο σύγχρονη εποχή, τους τελευταίους δύο αιώνες, οι αστρολόγοι εντόπισαν και κράτησαν γραπτά αρχεία σχετικά με αυτή τη συγκεκριμένη ουράνια ευθυγράμμιση! Όπως και στις αρχαίες εποχές, κάθε φορά που έχει ανοίξει αυτή η γαλαξιακή Πύλη, έχουν εμφανιστεί οι πιο σημαντικές Εποχές, πλανητικά γεγονότα και αλλαγές στην επιφάνεια της Γης!
Ξεκινώντας από την 4/4 2020, αυτή η ευθυγράμμιση θα φέρει την ενέργεια της Ανάληψης, θα φέρει την Ελευθερία και Νέα Αρχή για τους πολίτες της Γης, καθώς το παλιό, συλλογικό τρισδιάστατο μάτριξ εξακολουθεί να παραχωρεί τον χώρο στο νέο 5ης διάστασης μάτριξ Φωτός!
Αυτή η ιδιαίτερη πλανητική ευθυγράμμιση είναι το μεγάλο ουράνιο σημάδι πως η Νέα Χρυσή Εποχή Φωτός έχει επιτέλους έρθει στον πλανήτη Γη!
* Αποστολές πλανητικού ενεργειακού καθαρισμού προχωρούν ολοταχώς και παγκόσμιες μαζικές συλλήψεις είναι επικείμενες *
Μια εκτεταμένη επιχείρηση Δυνάμεων Δέλτα συντονίστηκε και μπήκε σε εφαρμογή σήμερα από τους Ηγέτες Φωτός, ώστε να ξεκινήσουν οι αποστολές μαζικών συλλήψεων!
Αυτή η ανάπτυξη μεγάλων στρατιωτικών θετικών δυνάμεων θα οδηγήσει στις άμεσες συλλήψεις και απομάκρυνση όλων των σκοτεινών και βλαβερών όντων που εμπλέκονται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και ανθρώπων και τα σχετικά με αυτά εγκλήματα, και θα χρησιμοποιηθεί μεγάλη ποικιλία στρατιωτικών πόρων συμπεριλαμβανομένων ναυτιών καταστροφέων, πλοία μάχης, κόφτες ακτοφυλακής, περιπολικά αεροσκάφη P-8 και στοιχεία από την ταξιαρχία των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ασφαλείας!
Επίσης έχουν αναπτυχθεί Ειδικές Εθελοντικές Ανεξάρτητες Δικαστικές Αρχές Φωτός για να διαχειριστούν τις δίκες, τους ενόρκους και τις δικαστικές πτυχές αυτής της αποστολής. Θα δείτε αυτές τις νέες ανεξάρτητες  Δικαστικές Δυνάμεις να βγαίνουν στη σκηνή μέσα στις επόμενες μέρες!
Αυτό το συντονισμένο χτύπημα των Δυνάμεων Φωτός κατά των διεφθαρμένων εγκληματικών ηθοποιών είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τις επόμενες ώρες! Δεν έχουν δοθεί στο κοινό οι πλήρεις και ακριβείς λεπτομέρειες του αντικειμένου της αποστολής αυτής, γιατί απλά θα ήταν πολύ σοκαριστικό για όσους δεν έχουν ακόμη αφυπνιστεί! Όπως είπαμε στις προηγούμενες μεταδόσεις μας, η αποστολή του βασικού χτυπήματος θα κρατήσει γύρω στις 3 ημέρες και είναι πολύ πιθανό να πέσουν οι επικοινωνίες σε όλον τον πλανήτη κατά την περίοδο αυτή!
Καθώς η παλιά 3σδιάστατη βασισμένη στο χρέος μάτριξ οικονομία συνεχίζει να απέρχεται και αναβαθμίζεται στο νέο βασισμένο σε χρυσό 5ης διάστασης σύστημα αφθονίας, ένα πρωτόκολλα παγκόσμιας διαγραφής χρεών 90 ημερών βρίσκεται τώρα σε πλήρη ισχύ, κάτι που θα είναι όλο και περισσότερο ορατό στους πολίτες του κόσμου μέσα στις επόμενες ημέρες!
Ο παγκόσμιος πλανητικός διαλογισμός των αστρόσπορων της 4/4 (5/4 για την Ελλάδα) έρχεται αυτή την εβδομάδα.
Τα Πλάσματα Φωτός όρισαν  την κοσμική ημερομηνία 4/4 γι’ αυτόν τον επικείμενο απίστευτο διαλογισμό με τεράστια πρόθεση και για μεγάλο σκοπό!
Η Γήινη Συμμαχία προβλέπει πως ο παγκόσμιος διαλογισμός αστρόσπορων που θα γίνει αυτή την εβδομάδα θα δημιουργήσει μια κρίσιμη μάζα συνειδητής συνεκτικότητας ακόμη μεγαλύτερης από τον πλανητικό διαλογισμό αστρόσπορων στις 12/2/2020 που έσπασε το ρεκόρ!
Το ερχόμενο Σάββατο, ιστορικοί αριθμοί αστρικών πλασμάτων απ’ όλον τον κόσμο θα εστιάσουν ταυτόχρονα στο καθάρισμα των βλαβερών ενεργειών από την επιφάνεια και θα ανυψώσουν τη συχνότητα όλης αυτής της επικράτειας σε επίπεδα ρεκόρ! Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαλογισμός που συντελέστηκε ποτέ στον πλανήτη Γη, και σε συνδυασμό με τις τεράστιες ενέργειες που θα αρχίσουν να ρέουν μέσα από την Αστροπύλη 2020, θα προκαλέσουν την έλευση της Νέας Γης σε κοινή θέα εφεξής!
Οι Πλειάδιοι είπαν “μέχρι το τέλος του γήινου χρόνου 2020, μετά τη μεγάλη ηλιακή έκλαμψη, η ζωή στη Γη θα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με τον σημαντικότερο και θετικότερο τρόπο. Μέχρι τις 21/12/2020 η ανθρωπότητα δεν θα θυμάται πια τα πράγματα των χαμηλών δονήσεων και θα έχει επιτυχώς ολοκληρώσει την εξέλιξή της στην 5η διάσταση!”
H 21/12/2020 είναι γνωστή ως η Κορύφωση του Μεγάλου Γεγονότος, η αληθινή “Εποχή του Υδροχόου”, και είναι προσβάσιμη ακόμη και τώρα, δια μέσου της καρδιάς σας.
Είναι ο σπουδαίος καιρός για τον οποίο μίλησαν από παλιά, όταν το βασίλειο των Ουρανών θα έρθει στη Γη!
Καθώς πλησιάζουμε στο μεγάλο έτος 2020, θα πρέπει να είμαστε όλοι οι καλύτερες εκδοχές των εαυτών μας, οι καλύτερες που θα μπορούσαμε να είμαστε! Το εισερχόμενο Φως είναι πολύ ισχυρό τώρα και μόνο θα αυξάνεται σε ένταση μέσα στους επόμενους μήνες! Χρειάζεται να είναι κανείς δυνατό και υγιές Πλάσμα Φωτός για να μπορέσει να ενσωματώσει αυτό το ανώτερου επιπέδου φωτονικό Φως, τώρα λοιπόν είναι η ώρα να φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα, το μυαλό, τα συναισθήματα και το πνεύμα σας! Να τρώτε μόνο φυσικά, κυρίως χορτοφαγικά ενεργειακά φαγητά και να πίνετε μεγάλες ποσότητες αγνού νερού! Ίσως χρειάζεται να ξεκουράζεστε/κοιμάστε περισσότερο απ’ το κανονικό για να ενσωματώσετε το Φως αυτό των ανώτερων επιπέδων! Απομακρύνετε τον εαυτό σας απ’ όλους τους αρνητικούς ανθρώπους και πράγματα στη ζωή σας, και περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Αλλάζετε και θεραπεύεστε, άρα θα πρέπει να μείνετε ήσυχοι και μόνοι για να καθαρίσετε την παγιδευμένη αρνητική και τοξική συναισθηματική ενέργεια από το σώμα σας! Αναζητήστε γνώση εκτός του συστήματος μάτριξ για να μπορέσετε να κατανοήσετε πλήρως αυτό που συμβαίνει!
Γειωθείτε στη φύση!
Να διαλογίζεστε τουλάχιστον μια ώρα τη μέρα!
Ένα μπάνιο με άλατα κάθε μέρα κάνει θαύματα!
Ζητήστε βοήθεια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης των αστρόσπορων!
Οι μονοατομικοί κρύσταλλοι βοηθούν να περάσει η υψηλών δονήσεων ενέργεια μέσα από τις στρώσεις σωμάτων.
Αγαπάτε τον εαυτό σας, περισσότερο από ποτέ, επαναδημιουργήστε τη ζωή σας ώστε να είναι μόνο αυτό που θέλετε, και μάθετε να αγνοείτε τη γνώμη των άλλων!
Τώρα πρέπει ο εαυτός σας να έχει προτεραιότητα και είναι μόνο έτσι!
Αναμείνατε μεγάλο ουράνιο φωτεινό φαινόμενο στους ουρανούς μέσα στο 2020, καθώς οι Δυνάμεις Φωτός συνεχίζουν αν βοηθούν την ανθρωπότητα στη Μεγάλη Πνευματική της Εξέλιξη!
Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη σας υπηρεσία σε όλη την ανθρωπότητα!
με τη δύναμη του θεού,
Michael και οι Πλειάδιοι
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα